Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολύ ησυχία....

Αν υποθέσουμε ότι είσαστε αναγκασμένοι να κρατήσετε ένα και μόνο ένα κρύπτο και ότι θα έπρεπε να το κρατήσετε για τουλάχιστον 2 χρόνια, πιο θα ήταν αυτό? Επιλογή μου πάντως θα ήταν το EOS. Αν η επιλογή σας έχει ήδη αναφερθεί και δεν θέλετε να προσθέσετε κάποιο σχόλιο απλά αφήστε like στο σχετικό σχόλιο. 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται για πoιο λόγο θέλει καποιος να το κρατήσει για 2 χρόνια. Για την ελπίδα να είναι το 2ο  BitCoin ή για Asset?

Επεξ/σία από smeiker
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, chryspano είπε

Πολύ ησυχία....

Αν υποθέσουμε ότι είσαστε αναγκασμένοι να κρατήσετε ένα και μόνο ένα κρύπτο και ότι θα έπρεπε να το κρατήσετε για τουλάχιστον 2 χρόνια, πιο θα ήταν αυτό? Επιλογή μου πάντως θα ήταν το EOS. Αν η επιλογή σας έχει ήδη αναφερθεί και δεν θέλετε να προσθέσετε κάποιο σχόλιο απλά αφήστε like στο σχετικό σχόλιο. 

NEO και EOS που ανεφερες κατά την άποψη μου.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, damienmaguire είπε

NEO και EOS που ανεφερες κατά την άποψη μου.

BTC & ETH (το ξέρω είμαι ξενέρωτος :p)

Bonus Track το Cardano(ADA) , μαζί με ?NEO-EOS,.

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, chryspano είπε

Πολύ ησυχία....

Bitcoin. Αν και δεν θεωρω τον εαυτο μου maximalist, πιστευω οτι θα συνεχισει να υπαρχει και να καθοριζει τα πραγματα στο χωρο για πολυ καιρο ακομα.

Δευτερη επιλογη το decred που ειναι και αυτο που κατεχω σε μεγαλυτερη ποσοτητα μετα το bitcoin. Ακομα θεωρω οτι δεν εχει φτασει ουτε κατα διανοια στο potential του

Οτι αλλο εχω αυτη τη στιγμη ειναι κυριως για speculation και παιχνιδι και αποτελει σχετικα μικρο ποσοστο του portfolio. Η ειναι projects που θεωρω ενδιαφεροντα (byteball, elastic) αλλα αμφιβαλλω οτι θα φτασουν εκει που φιλοδοξουν

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά επειδή έχω σημαντικό τραχανα νομισμάτων σε bittrex και binance που δεν μπορώ να μεταφέρω σε πορτοφόλια. Γνωρίζει κάποιος εάν θα έχω κάποιο θέμα με τον λογαρισμό μου εάν δεν κάνω κινήσεις και γενικότερα δεν είμαι ενεργός. Το έχω παρατήσει το θέμα και απλά έχω βάλει κάποιες υπευνθυμίσεις εάν και εφόσον ξανα πάνε σε κάποιες παλιές τιμές να πουλήσω... Ευχαριστώ

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chryspano είπε

Πολύ ησυχία....

Εξαρτάται και ποιο είναι το κριτήριο της κράτησης. Μεγαλύτερη απόδοση; "Λιγότερο" ρίσκο;

Συντηρητικά θα επέλεγα Bitcoin, μεσοβέζικα LTC/ETH, πιο ρισκαδόρικα BTCP/ETC/DCR.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MySql είπε

Γνωρίζει κάποιος εάν θα έχω κάποιο θέμα με τον λογαρισμό μου εάν δεν κάνω κινήσεις και γενικότερα δεν είμαι ενεργός

Πιο πολύ κινδυνεύεις απο πιθανά coin delisting και hacking, τα ανταλλακτήρια δεν "ελέγχουν" πόσο συχνά κάνεις αγοραπωλησίες. Το μόνο που ίσως θα με ανησυχούσε  είναι το να μην έχω κάνει verify το λογαριασμό μου σε κάποιο και να είμαι σε "Legacy" mode.  

1 ώρα πριν, Zaknafein είπε

Εξαρτάται και ποιο είναι το κριτήριο της κράτησης. Μεγαλύτερη απόδοση; "Λιγότερο" ρίσκο;

Συντηρητικά θα επέλεγα Bitcoin

Ανάλογα με το τι νιώθει άνετα ο καθένας, για παράδειγμα αν ήμουν πιο πολύ trader ίσως να επέλεγα και εγώ το btc γιατί (τουλάχιστον για την ώρα μιας και τα δυο χρόνια έχουν σίγουρα το ρίσκο τους) δείχνει μια κάποια σταθερότητα(υποθέτω αυθαίρετα πως οι traders θα έβλεπαν σαν μεγάλο ρίσκο να κρατήσουν το οποιοδήποτε νόμισμα για δυο χρόνια), επειδή είμαι της Holding σχολής όμως και όχι του trading η επιλογή μου βασίζεται περισσότερο στις πιθανές μεγαλύτερες αποδώσεις παρά στον περιορισμό του ρίσκου.

[Edit]

Και trader να ήμουν πάλι EOS θα διάλεγα, BTC στην περίπτωση που δεν θα είχα την επιλογή του EOS, καταλαβαίνω όμως το σκεπτικό του btc.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Edit
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chryspano είπε

Πιο πολύ κινδυνεύεις απο πιθανά coin delisting και hacking, τα ανταλλακτήρια δεν "ελέγχουν" πόσο συχνά κάνεις αγοραπωλησίες. Το μόνο που ίσως θα με ανησυχούσε  είναι το να μην έχω κάνει verify το λογαριασμό μου σε κάποιο και να είμαι σε "Legacy" mode. 

όχι έχω κάνει verification το delisting τι είναι να σταματήσει να υπάρχει το συγκεκριμένο νόμισμα στο ανταλλακτήριο; 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MySql είπε

το delisting τι είναι να σταματήσει να υπάρχει το συγκεκριμένο νόμισμα στο ανταλλακτήριο; 

Ναι, αν και δίνουν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να τραβήξουν όλοι τα νομίσματά τους απο το ανταλλακτήριο, ποτέ δεν ξέρεις όμως αν δεν παρακολουθείς για μήνες ολόκληρους.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, MySql είπε

όχι έχω κάνει verification το delisting τι είναι να σταματήσει να υπάρχει το συγκεκριμένο νόμισμα στο ανταλλακτήριο; 

Αυτό ακριβώς. Την πάτησα εγώ έτσι που ήμουνα 2 χρόνια εκτός από το παιχνίδι. Ευτυχώς με μικροποσά σε αυτά που έγιναν delisted...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Vasilis_Marousi είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Παρατηρώ έχει ανάψει για τα καλά εδώ η συζήτηση για το crypto. Με τόσα forums και τόσα twitter accounts που κάνουμε follow καθημερινά, μου διέφυγε πλήρως το insomnia! Πέρα από το trading που προσπαθείτε όλοι σας να κάνετε με ή χωρίς επιτυχία μην ξεχνάτε ότι το ποιο σημαντικό πράγμα στα crypto είναι το research και κυρίως το #dyor. Θέλοντας να σας βοηθήσω σας στέλνω έναν άριστο οδηγό για να καταλάβετε πως διαβάζουν τα ICOs (tokens) και τα coins οι OGs και τα whales.

http://altshedgefund.com/dyor-guide-in-altcoins/

Πολυ σωστο guide

Εφτιαξα και εγω ενα (video) οδηγο
σχετικα με ενα ''νεο'' faucet site

https://www.youtube.com/watch?v=sf7nR8DbspM

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chryspano είπε

Ανάλογα με το τι νιώθει άνετα ο καθένας, για παράδειγμα αν ήμουν πιο πολύ trader ίσως να επέλεγα και εγώ το btc γιατί (τουλάχιστον για την ώρα μιας και τα δυο χρόνια έχουν σίγουρα το ρίσκο τους) δείχνει μια κάποια σταθερότητα(υποθέτω αυθαίρετα πως οι traders θα έβλεπαν σαν μεγάλο ρίσκο να κρατήσουν το οποιοδήποτε νόμισμα για δυο χρόνια), επειδή είμαι της Holding σχολής όμως και όχι του trading η επιλογή μου βασίζεται περισσότερο στις πιθανές μεγαλύτερες αποδώσεις παρά στον περιορισμό του ρίσκου.

[Edit]

Και trader να ήμουν πάλι EOS θα διάλεγα, BTC στην περίπτωση που δεν θα είχα την επιλογή του EOS, καταλαβαίνω όμως το σκεπτικό του btc.

Εχουμε και λέμε:

Απο currencies: Bitcoin, Litecoin, Vertcoin   αυτα τα τρια πανε πακετο επειδη θα υποστηρίζουν το lightning network και atomic swap μεταξυ τους. Που σημαινει οτι το φθηνό σήμερα vertcoin μπορεί να αποκτήσει αξια μεγάλη.

Πλαρφορμες: EOS, ADA, ELASTOS, NEO, ΖILLIQA και κοιτάξτε και το ACHAIN επειδή ειναι ακομα μικρό, εχει καλούτσικη ομάδα και λεει θα κανει συνέχεια fork και οποιος τα έχει στο πορτοφόλι του θα παιρνει συνεχως νεα coins...

H συνομοταξία ripple, stellar ναι μεν μου αρέσει αλλα υπάρχει και ο κίνδυνος του οτι η εταιρεία έχει το 50% και βάλε του νομίσματος... εχω κάποια ripple βεβαια ετσι για οταν μπει coinbase

Εννοείται οτι υπάρχουν και άλλα καλα νομίσματα. Εγω πάντως απο εδω και πέρα θα κοιτάω τα Κινέζικα που βγαίνουν μιας και βλέπω οτι οι Κινέζοι το εχουν παρει ζεστα το blockchain σε κρατικό επίπεδο.

Δημοσ.

Μπορώ να ρωτήσω γιατί να προτιμήσω το EOS και όχι ένα άλλο "σωστό" νόμισμα;

Πάντως απο ότι έχω διαβάσει περισσότερο για scam το βλέπω παρά για κάτι το οποίο θα κρατούσα δύο χρόνια με την ελπίδα.

Φυσικά εάν μπορεί κάποιος να ρίξει περισσότερο φως και φυσικά να μην γράψει μόνο και μόνο γιατί έχει επενδύσει πάνω σε αυτό είναι καλοδεχούμενος.

Πάντως η πραγματικότητα όπως και να έχει είναι ότι το συγκεκριμένο δεν είναι παρά ένα ακόμη ICO.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Μπορώ να ρωτήσω γιατί να προτιμήσω το EOS και όχι ένα άλλο "σωστό" νόμισμα;

Πάντως απο ότι έχω διαβάσει περισσότερο για scam το βλέπω παρά για κάτι το οποίο θα κρατούσα δύο χρόνια με την ελπίδα.

Φυσικά εάν μπορεί κάποιος να ρίξει περισσότερο φως και φυσικά να μην γράψει μόνο και μόνο γιατί έχει επενδύσει πάνω σε αυτό είναι καλοδεχούμενος.

Πάντως η πραγματικότητα όπως και να έχει είναι ότι το συγκεκριμένο δεν είναι παρά ένα ακόμη ICO.

Σίγουρα. Εχεις δίκιο και αρκετοι το αποφευγουν για αυτό τον λογο ο οποίος ειναι σημαντικος. 

Αλλα:

1) Ο Dan Larimmer ο οποίος ειναι και ο δημιουργός του project εχει κάνει αλλα δυο πετυχημένα (bitshares, steem) και η ομάδα ειναι πολύ καλή

2) Πριν καλα καλα ξεκινήσει να δουλευει το blockchain εχουν ήδη ανακοινωθεί ICO για το EOS https://eosindex.io/posts

3) Ενα απο αυτά τα ICO ειναι και το eosfinex απο τους δημιουργούς του bitfinex

4) Θα προσπαθήσει να κάνει οτι και το eth αλλα με καλύτερο scaling 

Γενικα αγαπητέ sith lord θεωρώ οτι οι επενδύσεις στα crypto πρεπει να αναθεωρούνται ανα κάποια χρονικα διαστήματα τα οποία θα κρίνει ο καθένας μας. Πλέον ασχολούνται μεγάλα ιδρυματα με το θέμα αυτό και θεωρώ οτι αν και το ΕΟΣ θα αποτελέσει πρόοδο, υπάρχουν project πιο φθηνά και ίσως με καλύτερο μέλλον.

Που καταλήγω λοιπον: φετος τον Ιουνιο το ΕΟΣ θα βγαλει σε κυκλοφορία το blockchain. Αυτο σημαινει οτι θα αρχισει να αποκτάει πραγματική αξια και με λιγο speculation μπορεις να δεις να ανεβαινει στα 8 με 10 ευρώ ίσως και παραπάνω. Επίσης, ολα αυτα τα ICO θα φερουν επιπλέον αξία και θα θεωρήσουν όλοι οτι θα εχει την πορεία του ethereum και βέβαια μπορεί να την έχει. Εαν στο τέλος αποκτήσει πολλά ico τοτε μην απορήσεις εαν φτάσει στο 1/3 της αξίας του eth ή και στο μισό! (εννοώ marketcap και οχι αξία του ενος τοκεν)

Και αν λοιπον εχω δίκιο (και παιρνω το ρισκο της επενδυσής μου) τότε μπορω να πω οτι ειναι καλή επενδυση τουλάχιστον για φέτος.

Με αυτή την λογική υπάρχουν αρκετά καλα project. Τωρα βέβαια κρυπτο ειναι, κανεις δεν ξερει τι θα γινει... αλλα τετοιες αποδόσεις δεν θα έρχονταν ποτε διχως μεγαλο ρίσκο.

Επεξ/σία από DonLeKout
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...