Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, chris12 είπε

Αυτή η σελίδα δείχνει κατά την γνώμη μου τη δυνατότητα φουσκώματος των κρυπτονομισμάτων.

http://money.visualcapitalist.com/worlds-money-markets-one-visualization-2017/

Αν δείτε τα παράγωγα είναι 1.2 τετράκις δηλαδή 1.200.000 δις. Τα κρύπτο είναι 400 δις (2 ΑΕΠ Ελλάδας). 

Οπότε μιλάνε για φούσκα ας κοιτάμε τον ελέφαντα πρώτα και μετά τις αμοιβάδες. 

Nominal ας είναι και 500 τετράκις τα παράγωγα, δεν λέει τίποτα σαν μέγεθος... το ουσιαστικό μέγεθος είναι το gross market value, δηλαδή το πραγματικό άνοιγμα των κατόχων των παραγώγων, που φυσικά είναι πολύ μικρότερο από τα ονομαστικά νούμερα (20-30 τρις, που κι αυτό είναι τεράστιο σαν μέγεθος, αλλά καμία σχέση με το 1.2 τετράκις) και έχουν και πραγματικές εφαρμογές, δεν είναι μόνο για τζόγο.

Η φούσκα των cryptos, δεν αποτελεί πραγματικό κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία με τα τωρινά δεδομένα, γιατί είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και ισοδυναμεί με <1% του παγκόσμιου ΑΕΠ ($400b vs $78tr), γι'αυτό και οι μεγάλες ΚΤ λίγο-πολύ έχουν δηλώσει ότι τα θεωρούν ασήμαντα ως μέγεθος και "αρκούνται" σε προειδοποιήσεις.

Επεξ/σία από Zaknafein
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εβαλα λεφτα στην αμερικαν express μου για να αγορασω ενα συγκεκριμενο νομισμα χωρις να εχω ιδεα τι και πως.Νμζ θα ηταν πιο απλο.

Εκανα account σε coinbase,gdax & binance τα εκανα επιβεβαιωση κτλπ αλλα δε βγαζω ακρη.Για να το αγορασω το συγκεκριμενο νομισα γινεται μονο με BTC αλλα ουτε ακρη για να αγορασω για περιπου 15€ σε BTC δε βρηκα!

Κανενας προθυμος?Ευχαριστω!

Δημοσ.

15 ευρώ σε btc? Νομίζω τα tx fees είναι πιο πολλά από ότι θες να αγοράσεις! 

Θα πρέπει να δεις πόσο είναι το minimum σε κάθε ανταλλακτήριο για το κάθε νόμισμα, πχ Ethereum είναι 0,05 οπότε βλέπεις πόσο πάει το ethereum και αγοράζεις πχ 0,06 λόγο του ότι το ανταλλακτήριο θα σου πάρει το 0,01

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, -TRANE- είπε

καλησπερα παιδια,εβαλα λεφτα στην αμερικαν express μου για να αγορασω ενα συγκεκριμενο νομισμα χωρις να εχω ιδεα τι και πως.Νμζ θα ηταν πιο απλο.

Εκανα account σε coinbase,gdax & binance τα εκανα επιβεβαιωση κτλπ αλλα δε βγαζω ακρη.Για να το αγορασω το συγκεκριμενο νομισα γινεται μονο με BTC αλλα ουτε ακρη για να αγορασω για περιπου 15€ σε BTC δε βρηκα!

Κανενας προθυμος?Ευχαριστω!

Kαλυτερα αγορασε απο το coinbase litecoin εχει τα λιγοτερα fees. Φανταζομαι για να μιλας για ποσο τον 15 ευρω θα σκεφτεσαι κανα νομισμα που ειναι πολυ χαμηλα ακομα. Στην πορεια το στελνεις στο ανταλλακτηριο που επιθυμεις και αλλαζεις το ltc σου σε αυτο που θες.

Επεξ/σία από cliobaccarra
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε

Kαλυτερα αγορασε απο το coinbase litecoin εχει τα λιγοτερα fees. Φανταζομαι για να μιλας για ποσο τον 15 ευρω θα σκεφτεσαι κανα νομισμα που ειναι πολυ χαμηλα ακομα. Στην πορεια το στελνεις στο ανταλλακτηριο που επιθυμεις και αλλαζεις το ltc σου σε αυτο που θες.

Ας μας το πει και εμάς το νόμισμα,να δούμε αν αξίζει να πάρουμε και εμείς μερικά.... μυστικό το έχει; 

• Like 1
Δημοσ.

Το coinbase Δυστηχως μόνο 4ρα νομίσματα έχει. Εγώ προσωπικά έριξα τα μεγαλύτερο ποσοστό σε ripple και λιγότερα σε stellar. Ειμαι κερδισμένος με το 1/6 του ποσού που έχω βάλει σαν αρχική επένδυση. Έχω και 0,0 κάτι etherum όπου ειμαι οριακά κερδισμένος. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Λοιπον ήθελα να μιλήσω για την φούσκα που ακούγεται πολύ εδω στο φορουμ και την σύγκριση με την τουλίπα και το dot.com

Πρώτα απ'ολα δεν υπάρχει καμία σχέση με την τουλίπα. Εδω πρόκειται κάτι που θα χρησιμοποιείται καθημερινά στην ζωή μας (Blockchain) σε διάφορες μορφες και όχι μόνο currency.

Επίσης μπορεί κάποιος να παραλληλίσει την φούσκα των crypto με το dot.com και πρέπει να καταλάβουμε οτι όταν κάτι αξίζει πολύ και είναι καινοτόμο τότε οι πρώτοι πλουτίζουν με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πολλοί απατεώνες. Οτι ήταν παλιά τα IPO για το dot.com ειναι σήμερα είναι τα ICO για τα κρυπτο και τα περισσότερα θα πανε στο 0 όπως έγινε και τότε. Οταν γίνει αυτό και ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ τοτε μπορούμε να περιμένουμε οτι σχεδόν όλα θα χασουν την αξία τους και μετα θα συνεχίσουν αυτά τα οποία αξίζουν... οπως και έγινε με το dot.com οπου όταν έσκασε η φούσκα η μετοχή της amazon ήταν πολύ φθηνή... και όποιος είδε το διαμάντι εκείνη την στιμγή και δεν φοβήθηκε, απλώς πλούτισε...

Δηλαδή όταν σκάσει η φούσκα (εαν σκάσει όπως το φανταζόμαστε) τα φοβερά project όπως eth,eos,ada,συνομοταξία btc,ltc,vtc,IOTA,ripple κτλ θα πάνε πολύ χαμηλά και όποιος θαρραλέος αγοράσει τα σωστα εκείνη την στιγμή θα κάνει την τύχη του.

Αρα πρέπει να βρούμε τα διαμάντια και να κανουμε trading με αυτα ή hodl

Τέλος πρέπει κάποιος να πιστεύει σε αυτή την τεχνολογία. Εαν δεν πιστεύει και επενδύσει τότε μάλλον ειναι καταδικασμένος να κάθεται συνέχεια σε αναμμένα κάρβουνα...

Καληνύχτα σε όλους

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως το IOTA ενώ ήταν χαμηλα μαζί με τα υπολοιπα ανεβηκε αρκετά τις τελευτες μερες. Θυμαμαι ότι πριν λίγες μερες στα low ήταν στα 1,09$ ενώ τωρα είναι στα 1,42$.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα και την πρώτη μου μεταφορά απο nicehash wallet σε coinbase.

Free και instant!!!

Και ας λέει experimental.

Λογικά το να πουλήσω και να μετατρέψω btc - euro θα είναι instant με κάποιο fee.

Γενικά την διαδικασία μέχρι να μπουν χρήματα στον λογ/σμό μου δεν την εχω δοκιμάσει αφού δεν είμαι σε sell φάση. 

Άντε να πέσουν και τα fees σε συναλλαγές bitcoin με το lightning να κινούμαστε χωρίς απώλειες.

Πόσο παραπάνω είναι τα fees για btc απο ότι ας πούμε για ltc???

Πχ για ενα ποσό 100 ευρώ.

Για όποιον ξέρει φυσικά.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά ρε μάγκες δεν χρειάζεται να σκάσει κάτι για να θεωρηθεί φούσκα.

Άμα τη σκάσουν τη φούσκα μετά τι θα παίρνουν οι μεγαλοκαρχαρίες;

Btw έτσι γίνεται game μάγκες. Buy low sell high. Όσοι αγόρασαν πριν 3 μέρες σήμερα είναι +20%.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Βασικά ρε μάγκες δεν χρειάζεται να σκάσει κάτι για να θεωρηθεί φούσκα.

Άμα τη σκάσουν τη φούσκα μετά τι θα παίρνουν οι μεγαλοκαρχαρίες;

Btw έτσι γίνεται game μάγκες. Buy low sell high. Όσοι αγόρασαν πριν 3 μέρες σήμερα είναι +20%.

Και όσοι πούλησαν στα ψηλά (15.000-19.000 δολάρια) τώρα είναι τουλάχιστον Χ2 το portfolio τους

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αν κάποιος έχει περίπου 5 υπολογιστές στην διάθεση του υπάρχει κάποιο crypto coin που να είναι αποδοτικό με χρήση cpu?

Αν έμεναν ας πούμε συνεχώς on για ένα μήνα ποιο περίπου θα ήταν το κέρδος τους.

AMD 8350

AMD A8

2 X  4 CORES ION

Στο περίπου.

Thanks

Δημοσ.

Οι ΙΟΝ τι είναι, γάλακτος ή αμυγδάλου; :P

Και δεν αξίζει τον κόπο και με τσάμπα ρεύμα ακόμα, μιλάμε για ψίχουλα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Έκανα και την πρώτη μου μεταφορά απο nicehash wallet σε coinbase.

Free και instant!!!

Και ας λέει experimental.

Λογικά το να πουλήσω και να μετατρέψω btc - euro θα είναι instant με κάποιο fee.

Γενικά την διαδικασία μέχρι να μπουν χρήματα στον λογ/σμό μου δεν την εχω δοκιμάσει αφού δεν είμαι σε sell φάση. 

Άντε να πέσουν και τα fees σε συναλλαγές bitcoin με το lightning να κινούμαστε χωρίς απώλειες.

Πόσο παραπάνω είναι τα fees για btc απο ότι ας πούμε για ltc???

Πχ για ενα ποσό 100 ευρώ.

Για όποιον ξέρει φυσικά.

1 ευρω fee εχει φιλε μου, εμενα μου μπηκαν  στον λογαριασμο σε μια μερα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Παρατηρώ έχει ανάψει για τα καλά εδώ η συζήτηση για το crypto. Με τόσα forums και τόσα twitter accounts που κάνουμε follow καθημερινά, μου διέφυγε πλήρως το insomnia! Πέρα από το trading που προσπαθείτε όλοι σας να κάνετε με ή χωρίς επιτυχία μην ξεχνάτε ότι το ποιο σημαντικό πράγμα στα crypto είναι το research και κυρίως το #dyor. Θέλοντας να σας βοηθήσω σας στέλνω έναν άριστο οδηγό για να καταλάβετε πως διαβάζουν τα ICOs (tokens) και τα coins οι OGs και τα whales.

http://altshedgefund.com/dyor-guide-in-altcoins/

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...