Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το πράγμα που ανεβάζετε charts που δείχνουν μια "κατακόρυφη" αύξηση ενώ πχ yMin=7200, yMax=7400 με ξεπερνάει.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Αυτό το πράγμα που ανεβάζετε charts που δείχνουν μια "κατακόρυφη" αύξηση ενώ πχ yMin=7200, yMax=7400 με ξεπερνάει.

7500-7900 είδα στο γράφημα πάντως, δεν την λες μικρή.

Πόσο μάλλον όταν για να πέσει 1000$ έκανε μια εβδομάδα.

Το περίεργο είναι ότι όταν πέφτει γράφονται καταστροφολογιες και όταν ανεβαίνει δεν αρέσει σε κάποιους!!!

Δημοσ.

Γενικά καλά έγινε ότι έγινε με την πτώση. Πούλησαν πολλοί με χασούρα και είδαν ότι δεν κάνει για όλους αυτό το άθλημα. Όπως γράφουμε βάζετε χρήματα που δεν πειράζει αν χάσετε. Όταν μερικοί βάζετε 200 ευρώ και επειδή πήγε 199 τα πουλάτε όλα υπάρχει θέμα. Όταν κάποτε το btc από 35 ευρώ πήγε 2 ευρώ τι έπρεπε να κάνουν? Τα crypto ακόμα είναι στην αρχή τους απλά πολλοί τα φοβούνται κυρίως τράπεζες οπότε γίνεται όλο αυτό. Παίξτε το long term παιχνίδι αν θέλετε σε 2 3 μήνες να γίνεται πλούσιοι βρείτε άλλο χόμπι. Επίσης αν μας έκοβε όλους εδώ μέσα θα είχαμε αγοράσει ethereum πέρσι στο 1 ευρω και θα το δίναμε στα 1000 που πήγε. Εκεί να δείτε κέρδος. Αλλά αυτά είναι για τα κεφάλια εμείς κάνουμε το χαβαλέ μας με λίγα χρήματα. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Heybro είπε

Επίσης αν μας έκοβε όλους εδώ μέσα θα είχαμε αγοράσει ethereum πέρσι στο 1 ευρω και θα το δίναμε στα 1000 που πήγε. Εκεί να δείτε κέρδος. Αλλά αυτά είναι για τα κεφάλια εμείς κάνουμε το χαβαλέ μας με λίγα χρήματα. 

Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δεν γίνεται ποτέ και από κανέναν.

Ποιός βλέπει το κεφάλαιο του  έστω και 100 ευρώ  να είναι να  10πλασιάζεται και 20πλασιάζεται και δεν πουλάει.<_<

Εκτός αν έχει μαντικές ικανότητες.

Εκεί δεν του χρειάζονται ούτε καν τα crypto. Πάει και παίρνει το jackpot και καθάρισε με την μια.

Ξέρεις πόσο πρόσφατα μπήκα αφού εσένα ρωτούσα, παρόλα αυτά έχω γνωστό που ασχολήθηκε mining και trading από το 13 και μετά εντονότατα.

(Με είχε πιάσει και μου έχει πει: εγώ αυτό θα κάνω είναι το μέλλον - απο το 2013!!!)

Εεε να ξέρεις ότι πλούσιος δεν έγινε.:lol:

Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά ξέρω πως κάποια στιγμή στο 2χρονο 3χρονο βαρέθηκε και με ρώταγε αν θέλω καμιά δυο r9 290.

Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε αλλά όταν τον είχα ρωτήσει τότε για το θέμα (μετά απο 3 χρόνια) μου είχε πει.

- Ανεβαίνει γίνεται μια μλκια στυλ mtgox ή κλοπή σε wallet και κατακρημνίζεται και βρίσκεσαι στα ίδια και τα ίδια σπάνε τα νεύρα, σου χάνεις το χρόνο σου και τπτ δεν κερδίζεις.

Εντωμεταξύ ασχολιόταν από τότε και όλο το 17 και ειδικά το τέλος του 17 που έγινε της Πόπης το έχασε.

Πως εσύ και ακόμα περισσότερο εγώ που μπήκα τελευταίος και καταϊδρωμένος πιστεύεις ότι δικαιούμαστε να 1000πλασιασουμε τα λ7 μας σε ενα χρόνο.

Πρέπει να είσαι τελείως τζογαδόρος για να πετύχεις κάτι τέτοιο...

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δεν γίνεται ποτέ και από κανέναν.

Ποιός βλέπει το κεφάλαιο του  έστω και 100 ευρώ  να είναι να  10πλασιάζεται και 20πλασιάζεται και δεν πουλάει.<_<

Εκτός αν έχει μαντικές ικανότητες.

Εκεί δεν του χρειάζονται ούτε καν τα crypto. Πάει και παίρνει το jackpot και καθάρισε με την μια.

Ξέρεις πόσο πρόσφατα μπήκα αφού εσένα ρωτούσα, παρόλα αυτά έχω γνωστό που ασχολήθηκε mining και trading από το 13 και μετά εντονότατα.

(Με είχε πιάσει και μου έχει πει εγώ αυτό θα κάνω είναι το μέλλον - απο το 2013!!!)

Εεε να ξέρεις ότι πλούσιος δεν έγινε.:lol:

Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά ξέρω πως κάποια στιγμή στο 2χρονο 3χρονο βαρέθηκε και με ρώταγε αν θέλω καμιά δυο r9 290.

Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε αλλά όταν τον είχα ρωτήσει τότε για το θέμα (μετά απο 3 χρόνια τώρα)μου είχε πει.

Ανεβαίνει γίνεται μια μλκια στυλ mtgox και κατακρημνίζεται και βρίσκεσαι στα ίδια και τα ίδια σπάνε τα νεύρα σου χάνεις το χρόνο σου και τπτ δεν κερδίζεις.

Εντωμεταξύ ασχολιόταν από τότε και όλο το 17 και ειδικά το τέλος του 17 που έγινε της Πόπης το έχασε.

Πως εσύ και ακόμα περισσότερο εγώ που μπήκα τελευταίος και καταϊδρωμένος πιστεύεις ότι δικαιούμαστε να 1000πλασιασουμε τα λ7 μας.

Πρέπει να είσαι τελείως τζογαδόρος για να πετύχεις κάτι τέτοιο...

Κοίτα καλά τα λες αλλά υπάρχουν νομίσματα καινούργια που είναι στις αρχές τους και μπορούν να κάνουν αυτό το pump σε βάθος 2 3 χρόνων εύκολα. Εγώ σε 5 μήνες πήρα x13 του ποσού που έβαλα. Δεν τα πήρα προφανώς γιατί δεν είχα ανάγκη από 1.5 χιλιάρικο. Το hold για μένα είναι αυτό που θα κάνει κάποιον πλούσιο σε βάθος 4 5 χρόνων εφόσον πιάσει το νόμισμα. Λέμε τώρα για το btc. Έχει 7000. Αν σε 5 χρόνια έχει 500 χιλιάδες ποιος θα φταίει που δεν έγινες πλούσιος εσύ ή το νόμισμα που δεν είχες την υπομονή να περιμένεις? 

Όντως πολύς κόσμος που είχε αγοράσει στα 2 3 ευρώ btc στα 10 20 το πούλησε όπως και αυτοί στα 50 100 επίσης το πούλησαν. Θέλει γερή υπομονή νεύρα να αντέξεις τα up down για χρόνια. 

Για μένα έβαλες 1000 ευρώ πήγαν 5 χιλιάδες πάρε τα 1000 άστα τα άλλα. Αν πάνε 10 πάρε πάλι 1000. Ποτέ μην τα περνεις όλα. 

Επίσης για το τελευταίο πολλά νομίσματα από την αρχή του 2017 μέχρι τέλος έκαναν x20000 2 από αυτά τα αγόρασα τον Αύγουστο και έκαναν x90 μέχρι το Νοέμβριο. Αργήσαμε αλλά θα δούμε. 

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Heybro είπε

Το hold για μένα είναι αυτό που θα κάνει κάποιον πλούσιο σε βάθος 4 5 χρόνων εφόσον πιάσει το νόμισμα. Λέμε τώρα για το btc. Έχει 7000. Αν σε 5 χρόνια έχει 500 χιλιάδες ποιος θα φταίει που δεν έγινες πλούσιος εσύ ή το νόμισμα που δεν είχες την υπομονή να περιμένεις? 

Λοιπόν για τις 500 χιλιάδες!!!

Σε 5 χρόνια.

5 χρόνια από την μια είναι μια στιγμή, πχ όταν κάθεσαι και κοιτάς 5 χρόνια πίσω, από την άλλη όταν έχεις να τα περιμένεις να περάσουν είναι ένας αιώνας.

Σε 5 χρόνια φτου φτου είμαστε και δεν είμαστε. Σε 5 χρόνια θα είσαι 5 χρόνια γηραιότερος και πιο αδύναμος. Κανείς δεν θέλει να γερνάει... 

Επίσης πάει στο διάολο να χάσεις τα 7000 που για μένα φυσικά δεν ισχύει, αλλά από τα 7000 στα 500000 υπάρχουν στάδια και στάδια.

Υπάρχει το στάδιο που θα είσαι στις 100.000$ και σε μια βδομάδα όπως η τελευταία θα βρίσκεσαι στις 74.000 με τα media να λένε πως πιθανός θα φτάσει και τα 30.000$.

Υπάρχει το στάδιο που θα είσαι στις 250.000$ και σε μια βδομάδα όπως η τελευταία θα βρίσκεσαι στις 190.000 με τα media να λένε πως πιθανός θα φτάσεις και 50.000$.

Ε σ' αυτά τα στάδια θα σε νοιάζει θέλωντας και μη.

Γιατί 40-60-80-100 χιλιάρικα είναι life changing ποσά.

Παίρνεις 2 σπιτάκια και τα νοικιάζεις με τόσα λ7. 

Οπότε το 7000=>500000 hodl για μένα και για τον περισσότερο φυσιολογικό κόσμο είναι Mcaffιές.:lol::lol:

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1
Δημοσ.

Γερά νεύρα και υπομονή σε τέτοια πόσα και εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Υπάρχουν όμως άτομα που έφτιαχναν btc το 2011 και τα έχουν μέχρι τώρα πιθανώς αξίζουν αρκετά εκατομμύρια γιατί τότε έφτιαχνες btc για πλάκα με έναν απλό υπολογιστή. Εδώ ο άλλος έδωσε 40k btc 300 ευρώ δηλαδή 12 εκατομμύρια όταν κοστίζουν τώρα 280 εκατομμύρια. Σε 2 χρόνια αν έχει 100 είναι 4 δις. Αν ανέβουν τόσο ψηλά πάρε ένα ποσό που είσαι ικανοποιημένος και άστα τα άλλα. Αν τα χάσεις λες οκ έβγαλα ένα σεβαστό πόσο αν πάει παραπάνω θα λες πάλι καλά που κράτησα μερικά ενώ αν τα έδινες θα λες τι έκανα τα έδωσα για ψυχουλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Heybro είπε

Εδώ ο άλλος έδωσε 40k btc 300 ευρώ δηλαδή 12 εκατομμύρια όταν κοστίζουν τώρα 280 εκατομμύρια. Σε 2 χρόνια αν έχει 100 είναι 4 δις. 

Αυτά είναι παπα.ιες.

Και η ιστορία με την πίτσα επίσης.

Πάω και εγώ τώρα και αγοράζω μια πίτσα των 12$ με btc. Και τραβάω φώτος κτλ κτλ κτλ. Απ την άλλη μπαίνω και μετατρέπω στο kraken 12$ που έχω σε BTC.:P  

Έστω ότι μετά από 5 χρόνια η αξία έχει πολλαπλασιαστεί και σε $ έχει φτάσει τα 1200, θα έχω μια ωραιότατη φωτογραφία της πανάκριβης πίτσας μου σε btc να ανεβάσω στο twitter μου και να τα τσιμπήσω και από εκεί, χωρίς να έχει αλλάξει στην πραγματικότητα τπτ στην οικονομική μου κατάσταση.

Αυτά που βλέπεις και ακούς παπάτζες είναι για να πέσεις στην παγίδα και hodlareis σαν ιερή αγελάδα και οι άλλοι να κάνουν πάρτι γύρω σου.

Όπως παλιότερα στην amway που σου δείχναν βίλες και ferrari σε "συνεργάτες τους" για να έχεις τον στόχο και ας μην υπάρχει καμιά ελπίδα ποτέ κάτι τέτοιο να σου συμβεί...

Μην τσιμπάς...

Πήγαινε για την ανατίμηση του cryptoνομίσματος προσεχτικά και για μισό ούτε καν για ένα μεροκάματο.

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Αυτά είναι παπα.ιες.

Πάω και εγώ τώρα και αγοράζω μια πίτσα των 12$ με btc. Και τραβάω φώτος κτλ κτλ κτλ. Απ την άλλη μπαίνω και μετατρέπω στο kraken 12$ που έχω σε BTC.:P  

Έστω ότι μετά από 5 χρόνια η αξία έχει πολλαπλασιαστεί και σε $ έχει φτάσει τα 1200, θα έχω μια ωραιότατη φωτογραφία της πανάκριβης πίτσας μου σε btc να ανεβάσω στο twitter μου χωρίς να έχει αλλάξει στην πραγματικότητα τπτ στην οικονομική μου κατάσταση.

Αυτά που βλέπεις και ακούς παπάτζες είναι για να πέσεις στην παγίδα και hodlareis σαν ιερή αγελάδα και οι άλλοι να κάνουν πάρτι γύρω σου.

Όπως παλιότερα στην amway 

Έχω φίλο παιδιά που είχα αγοράσει XVG όταν ήταν υποδιαίρεση της υποδιαίρεσης με 200 ευρώ. Όταν έγινε το bump πήγε στις 10.000 ευρώ και δεν τα τράβηξε, περίμενε ότι θα πάνε 20.000, 30.000. Όταν είσαι τόσο άπληστος νομίζω ότι και η ίδια η τύχη θα σε τιμωρήσει, γιατί δεν είναι και κανένας γκουρού. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Αυτά είναι παπα.ιες.

Τι εννοεις οτι δεν το πιστευεις? Ειναι τεκμηριωμενο, υπαρχει το thread απο το 2010 στο bitcointalk

Αν δεν μπορεις να το χωνεψεις οτι εγινε, και μαλιστα οχι για δημιουργια εντυπωσεων η τιποτε αλλο, αυτο ειναι αλλο θεμα

Επεξ/σία από Bspus
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Bspus είπε

Τι εννοεις οτι δεν το πιστευεις? Ειναι τεκμηριωμενο, υπαρχει το thread απο το 2010 στο bitcointalk

Αν δεν μπορεις να το χωνεψεις οτι εγινε, και μαλιστα οχι για δημιουργια εντυπωσεων η τιποτε αλλο, αυτο ειναι αλλο θεμα

Ωραία κράτα τα εσύ.

Αυτό θέλει το σύστημα τι δεν καταλαβαίνεις.

Ακουμπάς εσύ χρήμα που έχει αντίκρυσμα οποιαδήποτε στιγμή έστω και περιορισμένη και σε πείθει ότι δεν πρέπει να τα ζητήσεις ποτέ πίσω.

Μην ξοδεύεις ούτε μια πίτσα υπό τον φόβο ότι θα χάσεις την ευκαιρία να πλουτίσεις κάποτε...

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει περίπτωση ένα νόμισμα που είναι στην αγορά πάνω από μήνες, να πάει 500κ από 5. Ούτε καν 50 θα το δεις γιατί πολύ απλά όλος ο κόσμος έχει καβατζα μερικά cryptos.

Αν τα 5Κ γίνουν 500κ σημαίνει 100 φορές πάνω. Όλα εικονικά.

Που θα βρεθούν τα τρισεκατομμύρια μετά όταν θα πάει ο κόσμος να τα κάνει φιατ. (γιατί αν πχ το btc φτάσει 200-250κ πρέπει να είσαι χαζός να μην τα κάνεις φιατ.)

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεγαλύτερο λαθος που εκανα ήταν που σταματησα να ασχολουμε με forum γενικότερα όταν εκλεισε το myplaisio. Αν είχα συνεχίσει τότε θα είχα δεί νωρίτερα τι εστί bitcoin. Όταν τα είδα για 1η φορά τον 9ο - 10ο.... ηταν αργά.

5 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση ένα νόμισμα που είναι στην αγορά πάνω από μήνες, να πάει 500κ από 5. Ούτε καν 50 θα το δεις γιατί πολύ απλά όλος ο κόσμος έχει καβατζα μερικά cryptos.

Αν τα 5Κ γίνουν 500κ σημαίνει 100 φορές πάνω. Όλα εικονικά.

Που θα βρεθούν τα τρισεκατομμύρια μετά όταν θα πάει ο κόσμος να τα κάνει φιατ.

Τρελό pump του στύλ x100 δυσκολα θα γίνει στα μεγαλα/γνωστά. Και ακομα και αν γίνει οι περισσότεροι θα τα τα εχουμε πουλήσει πολύ πριν φτάσει εκεί. Στα μικρά...... είναι αλλιως. Γι αυτό και υπαροουν και πολλοι που δίνουν χρήματα σε αγνωστα μικρά με την ελπίδα να κανουν ενα καλό pump και να πουλησουν.

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Ωραία κράτα τα εσύ.

Αυτό θέλει το σύστημα τι δεν καταλαβαίνεις.

Απο αυτα που λες... βασικα τιποτα. No matter :)

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Αυτά είναι παπα.ιες.

Έστω ότι μετά από 5 χρόνια η αξία έχει πολλαπλασιαστεί και σε $ έχει φτάσει τα 1200, θα έχω μια ωραιότατη φωτογραφία της πανάκριβης πίτσας μου σε btc να ανεβάσω στο twitter μου και να τα τσιμπήσω και από εκεί, χωρίς να έχει αλλάξει στην πραγματικότητα τπτ στην οικονομική μου κατάσταση.

Όπως παλιότερα στην amway που σου δείχναν βίλες και ferrari σε "συνεργάτες τους" για να έχεις τον στόχο και ας μην υπάρχει καμιά ελπίδα ποτέ κάτι τέτοιο να σου συμβεί...

Μην τσιμπάς...

Πήγαινε για την ανατίμηση του cryptoνομίσματος προσεχτικά και για μισό ούτε καν για ένα μεροκάματο.

Αυτο για την πίτσα κτλ ίσως είναι μουφα δεν γνωρίζω σίγουρα αλλά γιατι θεωρείς το hold χαζομάρα? Κάποτε είχαν πει τον παππού μου να αγοράσει οικόπεδο Χαλκιδική παραθαλάσσιο λίγες χιλιάδες δραχμές. Χρήματα είχε αλλά δεν το πήρε. Σήμερα αξίζει κάτι εκατομμύρια. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα κινηθεί η αγορά. Φίλος εδώ μέσα έδωσε 800 dash 9000 από ότι θυμάμαι. Άξιζαν πριν 2 μήνες 1 εκατομμύριο. Θα μπορούσε να πάρει τα 400 σε Fiat και άστα τα άλλα ποτέ δεν ξέρεις. Βέβαια ο καθένας έχει το όριο του. Με 2 3 εκατομμύρια θα τα έπερνα όλα πιθανώς με 5 10 χιλιάδες όχι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...