Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, tsakfot είπε

κολοκύθια αρχηγέ είναι το να πετάγεσαι ωσάν τον παντογνώστη και να  βγάζεις, άκυρα τα charts και τις τεχνικές αναλύσεις.

5 μέρες φωνάζουμε (αυτοί που διαβάζουμε και ασχολούμαστε) και όταν η τιμή ήταν στα 8.3Κ USD, ότι θα πέσει για συγκεκριμένους λόγους (G20 , FUD etc.) . Support πάει να πεί, ότι μεγάλα πακέτα αγοράστηκαν σε αυτές τις τιμές, και λογικό είναι οι συγκεκριμένοι να προσπαθήσουν στην τιμή που αγόρασαν να προστατέψουν την επένδυση τους.

Αν λοιπόν δεν είσαι πρόβατο και θέλεις να προστατέψεις την επένδυση σου, τραβιέσαι όπως κάποιοι πολύ σωστά έπραξαν και τώρα θα διπλασιάσουν τις θέσεις του. Καλή ώρα όπως και ο γράφων.

Το επόμενο λοιπόν που έχω να σου προτείνω, είναι να διαβάσεις και αν ξεστραβωθείς ώστε να μπεις σωστά την επόμενη φορά. 

Τα υπόλοιπα που λες μου κάνουν για πίκρα, ενός ανθρώπου που την πάτησε γενικά με τα cryptos . Rippl-άκιας και εσύ?

Δυστυχώς φίλε μου μιλάς σε άνθρωπο που είναι ο τομέας του αυτός. Το θέμα είναι ότι στα κρυπτο δεν χωράνε τέτοια περιθώρια αναλύσεων. Δεν ακολουθείται κάποιο μοτίβο. Ριπλακιας ήμουν για κάνα μήνα και έβγαλα το μεροκάματο μου όταν έπρεπε. Το ίδιο και με άλλα 10 τέτοια coins. Τώρα στηρίζω 2-3 μεγάλα και αναμένω από τα οποία επίσης θα βγάλω το μεροκάματο μου. Το θέμα είναι πόσο σύντομα και πόσα.

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, damienmaguire είπε

Δυστυχώς φίλε μου μιλάς σε άνθρωπο που είναι ο τομέας του αυτός. Το θέμα είναι ότι στα κρυπτο δεν χωράνε τέτοια περιθώρια αναλύσεων. Δεν ακολουθείται κάποιο μοτίβο. Ριπλακιας ήμουν για κάνα μήνα και έβγαλα το μεροκάματο μου όταν έπρεπε. Το ίδιο και με άλλα 10 τέτοια coins. Τώρα στηρίζω 2-3 μεγάλα και αναμένω από τα οποία επίσης θα βγάλω το μεροκάματο μου. Το θέμα είναι πόσο σύντομα και πόσα.

Που δίνεις χρήματα για να αγοράσεις coins;και πως τα πουλας αν εχει ανεβει η αξια τους

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, blackdeagle είπε

Που δίνεις χρήματα για να αγοράσεις coins;και πως τα πουλας αν εχει ανεβει η αξια τους

Σε εχασα αρχηγέ. Υπονοείς κάτι ή απλά ρωτάς ποια ανταλλακτηρια χρησιμοποιω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω προς τι τόσος πανικός. Επίσης βλέπω ότι κάποιοι αναφέρεστε με κακία και ειρωνεία προς όσους ίσως πιστεύουν στο xrp μακροπρόθεσμα λες και έχετε κάποιου είδους μαντικές ικανότητες και μπορείτε να γνωρίζετε ποια νομίσματα τελικά θα επιβιώσουν και θα έχουν κάποια αξία στο μέλλον και ποια όχι. Δεν έχει σημασία πόσα λεφτά έχει βάλει ο καθένας, σημασία έχει να ανταλλάσσουμε απόψεις για ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους μας μιας και είμαστε εδώ. Τώρα να χλευάζουμε κάποιον αν είναι ριπλάκιας και ο άλλος να μπαίνει στη διαδικασία να του απαντήσει αν είναι ή όχι δεν νομίζω ότι βοηθάει κανέναν. Τέλος δεν βλέπω τίποτα το άσχημο στο να θέλει κάποιος να επενδύσει έστω και 200€ σε κρυπτονομίσματα ή να το ξέρουν και οι μανάδες μας. Το αντίθετο θα έλεγα. Δημιουργείται hype και αυτό ίσως να έχει θετικό αντίκτυπο στις τιμές των νομισμάτων.

ΥΓ1. Φυσικά και θα πέσουν οι τιμές τους, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Βαρέθηκα όμως κάθε φορά που πέφτουν να ακούω ότι πάει αυτό ήταν τελείωσε, έσκασε η φούσκα ή οτιδήποτε άλλο μίζερο.

ΥΓ2. Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι χρηματιστήριο. Τα κρυπτονομίσματα ήρθαν για να μείνουν (ίσως όχι όλα) και ακόμα δεν έχουμε καν αρχίσει να τα χρησιμοποιούμε πόσω μάλλον να τα τελειώσουμε.

Επεξ/σία από danal8
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, damienmaguire είπε

Σε εχασα αρχηγέ. Υπονοείς κάτι ή απλά ρωτάς ποια ανταλλακτηρια χρησιμοποιω; 

όχι ρωτάω τι ακριβως παίζει, γιατι δεν ξερω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, danal8 είπε

Δεν καταλαβαίνω προς τι τόσος πανικός. Επίσης βλέπω ότι κάποιοι αναφέρεστε με κακία και ειρωνεία προς όσους ίσως πιστεύουν στο xrp μακροπρόθεσμα λες και έχετε κάποιου είδους μαντικές ικανότητες και μπορείτε να γνωρίζετε ποια νομίσματα τελικά θα επιβιώσουν και θα έχουν κάποια αξία στο μέλλον και ποια όχι. Δεν έχει σημασία πόσα λεφτά έχει βάλει ο καθένας, σημασία έχει να ανταλλάσσουμε απόψεις για ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους μας μιας και είμαστε εδώ. Τώρα να χλευάζουμε κάποιον αν είναι ριπλάκιας και ο άλλος να μπαίνει στη διαδικασία να του απαντήσει αν είναι ή όχι δεν νομίζω ότι βοηθάει κανέναν. Τέλος δεν βλέπω τίποτα το άσχημο στο να θέλει κάποιος να επενδύσει έστω και 200€ σε κρυπτονομίσματα ή να το ξέρουν και οι μανάδες μας. Το αντίθετο θα έλεγα. Δημιουργείται hype και αυτό ίσως να έχει θετικό αντίκτυπο στις τιμές των νομισμάτων.

ΥΓ1. Φυσικά και θα πέσουν οι τιμές τους, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Βαρέθηκα όμως κάθε φορά που πέφτουν να ακούω ότι πάει αυτό ήταν τελείωσε, έσκασε η φούσκα ή οτιδήποτε άλλο μίζερο.

ΥΓ2. Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι χρηματιστήριο. Τα κρυπτονομίσματα ήρθαν για να μείνουν (ίσως όχι όλα) και ακόμα δεν έχουμε καν αρχίσει να τα χρησιμοποιούμε πόσω μάλλον να τα τελειώσουμε.

To πρόβλημα μου με το XRP είναι πολύ συγκεκριμένο, και έχει να κάνει με το πως δεν είναι crypto.

Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω μαζί σου ;)

Επεξ/σία από tsakfot
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Λοιπον απο εχθές το βράδυ οπως και σήμερα κάνω ψαξιμο στο google με τις εξής λέξεις: g20 crypto και βάζω στα εργαλεία να μου βγάλει μόνον τα αποτελέσματα της τελευταίας ώρας. Βλέπω να παίζει ειδήσεις οτι τελικά δεν θα γίνουν regulations αλλα δεν μπορώ να βρώ κάποια επίσημη δήλωση. 

Νομίζω οτι αυτό που αναπαράγεται αυτή την στιγμή στα φορουμ και σαιτ ειναι μια δήλωση που είχε γίνει προ εβδομάδων που έλεγε οτι τα κρυπτο δεν αποτελουν κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία.

Μετα κατέβασα το πρόγραμμα (οχι αυτό που είναι στο επισημο σαιτ του g20) σε PDF που έχει ακριβώς όλα τα topics που θα συζητήσουν 19 20 του μήνα και είδα οτι σήμερα και αύριο θα γίνουν οι συζητήσεις. 

Μήπως έχουμε να κάνουμε με news manipulation? Εχει βρει κανεις είδηση απο reuters ή κάποιο επισημο σαιτ για τα κρυπτο?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DonLeKout είπε

Καλημέρα παίδες,

Λοιπον απο εχθές το βράδυ οπως και σήμερα κάνω ψαξιμο στο google με τις εξής λέξεις: g20 crypto και βάζω στα εργαλεία να μου βγάλει μόνον τα αποτελέσματα της τελευταίας ώρας. Βλέπω να παίζει ειδήσεις οτι τελικά δεν θα γίνουν regulations αλλα δεν μπορώ να βρώ κάποια επίσημη δήλωση. 

Νομίζω οτι αυτό που αναπαράγεται αυτή την στιγμή στα φορουμ και σαιτ ειναι μια δήλωση που είχε γίνει προ εβδομάδων που έλεγε οτι τα κρυπτο δεν αποτελουν κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία.

Μετα κατέβασα το πρόγραμμα (οχι αυτό που είναι στο επισημο σαιτ του g20) σε PDF που έχει ακριβώς όλα τα topics που θα συζητήσουν 19 20 του μήνα και είδα οτι σήμερα και αύριο θα γίνουν οι συζητήσεις. 

Μήπως έχουμε να κάνουμε με news manipulation? Εχει βρει κανεις είδηση απο reuters ή κάποιο επισημο σαιτ για τα κρυπτο?

https://www.reuters.com/article/us-g20-regulations-carney/g20-watchdog-focuses-on-rules-review-holds-fire-on-cryptocurrencies-idUSKBN1GU0SF

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsakfot είπε

Κοίτα τώρα και το εξής:

https://www.politico.eu/wp-content/uploads/2018/02/G20-Letter-on-crypto-assets-tokens.pdf

Προς το τέλος ειναι η ημερομηνία που λέει 19 και 20.

Αυτή την στιγμή η ώρα στην Αργεντινή είναι: https://www.timeanddate.com/worldclock/argentina/buenos-aires

Οπότε περιμένουμε να ξυπνήσουν και να μιλήσουν επιτου θέματος. Εκτός και αν άλλαξαν στην πορεία οι ημερομηνίες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, DonLeKout είπε

Κοίτα τώρα και το εξής:

https://www.politico.eu/wp-content/uploads/2018/02/G20-Letter-on-crypto-assets-tokens.pdf

Προς το τέλος ειναι η ημερομηνία που λέει 19 και 20.

Αυτή την στιγμή η ώρα στην Αργεντινή είναι: https://www.timeanddate.com/worldclock/argentina/buenos-aires

Οπότε περιμένουμε να ξυπνήσουν και να μιλήσουν επιτου θέματος. Εκτός και αν άλλαξαν στην πορεία οι ημερομηνίες...

Αυτό που καταλάβα από το άρθρο πάντως, είναι ότι ο FSB που βάζει την ατζέντα των οικονομικών θεμάτων που θα συζητηθούν, αποφάσισαν να μην μπεί στην σημερινή ατζέντα καθόλου το θέμα cryptos,

Επεξ/σία από tsakfot
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsakfot είπε

Αυτό που καταλάβα από το άρθρο πάντως, είναι ότι ο FSB που βάζει την ατζέντα των οικονομικών θεμάτων που θα συζητηθούν, αποφάσισαν να μην μπεί στην σημερινή ατζέντα καθόλου το θέμα cryptos,

Λοιπον φιλε μου, τα κοιτάω συνεχώς (απο δουλειά) και αν δω κάτι ενδιαφέρον θα το ποστάρω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DonLeKout είπε

Λοιπον φιλε μου, τα κοιτάω συνεχώς (απο δουλειά) και αν δω κάτι ενδιαφέρον θα το ποστάρω.

Βάλε και στα to watch σου : https://cryptopanic.com/

αν δεν το έχεις ξέρεις ήδη ;)

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsakfot είπε

Βάλε και στα to watch σου : https://cryptopanic.com/

αν δεν το έχεις ξέρεις ήδη ;)

Χαχαχαχ φοβερός τίτλος: cryptopanic. Το είχα δει στο παρελθόν αλλα δεν εδωσα σημασία λογω UI. 

Θα το δω καλύτερα τώρα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, chek2fire είπε

Ο τεράστιος κίνδυνος που υπάρχει αναφορικά με το ETH, είναι πως; υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όλα τα  ICOs, που κρατάνε ETH αυτή την στιγμή, να dumb-αρουν τα holding τους, γιατί κινδυνεύουν να ξεμείνουν απο capital ώστε να τρέξουν τα projects τους. Ειδικά τα ICOs που έτρεξαν με τιμή per ETH >800$.

Αυτός ο κίνδυνος ενδέχεται να πάρει μαζί του και τα υπόλοιπα cryptos , σίγουρα αυτά που βασίζονται στο ETH, αλλά και συνολικά το market.

To νου μας, όταν η τιμή του επιστρέψει στα 700-800 $. 

Εγώ προσωπικά θα έμενα μακρυά στην δεδομένη φάση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...