jonkyr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Νομίζω ότι δεν εννοεί πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που κερδίζουν. Ουσιαστικά επιβεβαιώνεις τον @damienmaguire ότι κρυπτονοστραδαμοι δεν υπάρχουν, όταν λες για "εμάς τους απλούς πληβείους". Προσωπικά τείνω να συμφωνήσω μαζί του, όποιος έχει πραγματική πληροφόρηση τζογάρει και κερδίζει/χάνει χωρίς να ασχολείται με δημόσιες συζητήσεις. Εμείς οι υπόλοιποι να'χαμε να λέγαμε...
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, damienmaguire είπε Αυτο το γκρέμισμα είναι ότι πρέπει για να κοπούν οι λαλακιες περί triangle pass, support, resistance και γενικότερες προβλέψεις κάποιων κρυπτονοστραδαμων. Που θα πάει θα καταλάβουν ότι η όλη φάση δεν ακολουθεί κανένα διάγραμμα καμία επανάληψη του παρελθόντος και ότι τα κρυπτο δεν είναι σίγουρο κέρδος για όλους που ξαφνικά είδαν φως και μπήκαν. ΥΓ. Μάρτιος 2018 και btc στα 20000 λέμε. Μάρτιο 2018 έχουμε τώρα! Τι χάλι είναι αυτό...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) το μεγαλο μπαμ εγινε , δεν θεωρω πως προκειται να επαναληφθει κατι παρομοιο, οι λιγοι που κερδισαν αρχικα τα τρελα ποσα και ποσοστα ηταν οι τυχεροι, πλεον να ειστε προσεκτικοι, δεν θα προτεινα κανεναν να αγορασει αυτη τη περιοδο. ενα χρηματιστηριακο ρητο λεει "οταν βλεπεις ολους να μπαινουν, βγαινεις" Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
ADHD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, unameit είπε το μεγαλο μπαμ εγινε , δεν θεωρω πως προκειται να επαναληφθει κατι παρομοιο, οι λιγοι που κερδισαν αρχικα τα τρελα ποσα και ποσοστα ηταν οι τυχεροι, πλεον να ειστε προσεκτικοι, δεν θα προτεινα κανεναν να αγορασει αυτη τη περιοδο. ενα χρηματιστηριακο ρητο λεει "οταν βλεπεις ολους να μπαινουν, βγαινεις" Το μονο πραγμα που με τρομαζει ειναι αυτο το thread στο insomnia, οταν εβλεπα ολους να λενε "εχω 100ε και λεω να παρω ριπλακια" ειπα οτι ειναι bubble δεν παιζει. Τεσπα αν σπασουν τα 6k περιμενουν ολοι freefall, εγω θα αγορασω ξανα στα 2.8-3k αν ειναι, μεχρι τοτε δεν κανω τίποτα. 1
damienmaguire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, ADHD είπε Το μονο πραγμα που με τρομαζει ειναι αυτο το thread στο insomnia, οταν εβλεπα ολους να λενε "εχω 100ε και λεω να παρω ριπλακια" ειπα οτι ειναι bubble δεν παιζει. Τεσπα αν σπασουν τα 6k περιμενουν ολοι freefall, εγω θα αγορασω ξανα στα 2.8-3k αν ειναι, μεχρι τοτε δεν κανω τίποτα. Ρε αρχηγέ μετά από αυτά που βλέπεις, ακόμα αναφέρεις φράγματα κλπ; φράγμα 6000 και 5000 και κολοκύθια. Αυτά είναι για να χουμε να ασχολούμαστε εμείς.
NT1G Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Νομίζω είχε γραφτεί πριν τα Χριστούγεννα, μέχρι το Πάσχα $5000 το ethereum. Ε το 5 το πετύχαμε.
tsakfot Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, damienmaguire είπε Ρε αρχηγέ μετά από αυτά που βλέπεις, ακόμα αναφέρεις φράγματα κλπ; φράγμα 6000 και 5000 και κολοκύθια. Αυτά είναι για να χουμε να ασχολούμαστε εμείς. κολοκύθια αρχηγέ είναι το να πετάγεσαι ωσάν τον παντογνώστη και να βγάζεις, άκυρα τα charts και τις τεχνικές αναλύσεις. 5 μέρες φωνάζουμε (αυτοί που διαβάζουμε και ασχολούμαστε) και όταν η τιμή ήταν στα 8.3Κ USD, ότι θα πέσει για συγκεκριμένους λόγους (G20 , FUD etc.) . Support πάει να πεί, ότι μεγάλα πακέτα αγοράστηκαν σε αυτές τις τιμές, και λογικό είναι οι συγκεκριμένοι να προσπαθήσουν στην τιμή που αγόρασαν να προστατέψουν την επένδυση τους. Αν λοιπόν δεν είσαι πρόβατο και θέλεις να προστατέψεις την επένδυση σου, τραβιέσαι όπως κάποιοι πολύ σωστά έπραξαν και τώρα θα διπλασιάσουν τις θέσεις του. Καλή ώρα όπως και ο γράφων. Το επόμενο λοιπόν που έχω να σου προτείνω, είναι να διαβάσεις και αν ξεστραβωθείς ώστε να μπεις σωστά την επόμενη φορά. Τα υπόλοιπα που λες μου κάνουν για πίκρα, ενός ανθρώπου που την πάτησε γενικά με τα cryptos . Rippl-άκιας και εσύ? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από tsakfot
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, tsakfot είπε τα charts και τις τεχνικές αναλύσεις. charts και τεχνικες αναλυσεις σε επιχειρησεις με πραγματικες υποδομες, προιοντα, υπηρεσιες και ανθρωπους ναι αλλα τι λογικη να επικαλεστεις, οταν πριν ενα χρονο το bitcoin ηταν στα 1000 δολλαρια και τωρα στα 7500. που στηριχτηκε η ανοδος? σε τι στοιχεια? απλα ηταν ενθουσιασμος και φουσκα.... απο την αρχη του μηνα εχουμε -30% για bitcoin, μεγαλυτερες για τα αλλα. τελοσπαντων υπαρχουν πλεον καθημερινες μεγαλες αυξομειωσεις με συνολικα πτωτικη ταση οποτε προβλεπω μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση , πτωματα και πολυ αιμα , παρα πολυ αιμα..... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
chek2fire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Αν και σε μια αγορά όπως των crypto ειλικρινά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα μόνο να κάνει συγκρίσεις με το παρελθών μπας και βγάλει μερικά συμπεράσματα. Γεγονός είναι ότι δημιουργήθηκε ένα μεγάλο bubble στην αγορά που δεν μπόρεσε να διατηρηθεί. Το είχα γράψει και στο bitcointalk ότι αυτή η μεγάλη άνοδος της ισοτιμίας θα κινητοποιήσει τους πάντες και θα δημιουργηθεί ένα έντονο αρνητικό κλίμα εναντίον του Bitcoin. Αυτό το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε συνέπεσε και με φούσκες όπως των ico που οι τύποι που τα δημιουργούσαν μάζευαν εκατομμύρια δολάρια σε bitcoin και eth με μηδενικά project και με πολλές φορές scam από πίσω τους. Φυσικό είναι αυτοί να πουλάνε τώρα που τα πράγματα ζόρισαν κυρίως από τον sec και θα τους ζητήσουν τον λογαριασμό. Μετά είχαμα και τα καθαρά scam project όπως το bitconnect. Και εκεί οι τύποι είχαν μαζέψει εκατομμύρια σε bitcoin, eth και ήταν οι πρώτοι που ξεπούλησαν. Οι scammer ποτέ δεν είναι μακροπρόθεσμοι επενδυτές Γενικά η αγορά όπως είχε διαμορφωθεί ήθελε εκκαθάριση για να μπορέσει να συνεχίσει. Και είμαστε ακόμα στην εξισορρόπηση της. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλα περίπου το ίδιο μοτίβο είχε δημιουργηθεί και στο προπροηγούμενο halving. Και εκεί το bubble δημιουργήθηκε ένα χρόνο μετά το halving όπως και εδώ και τότε η αγορά μπήκε σε μια φάση διόρθωσης που κράτησε τουλάχιστον ένα χρόνο. Νομίζω ότι το τωρινό halving έχει δυναμική γύρω στα 10 χιλιάδες δολάρια. Το επόμενο είναι σε δύο χρόνια. Φυσικά όπως είπα οι προβλέψεις στα crypto είναι σαν πας να σου πούνε τον καφέ. Δλδ δεν έχουν καμία αξία
ADHD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, damienmaguire είπε Ρε αρχηγέ μετά από αυτά που βλέπεις, ακόμα αναφέρεις φράγματα κλπ; φράγμα 6000 και 5000 και κολοκύθια. Αυτά είναι για να χουμε να ασχολούμαστε εμείς. Ναι, με μια απαθεια για το αν θα γινουν validate η οχι.. Εχω να πω οτι τα comments σε αυτο το thread ειναι καλύτερα indicators απο τις τεχνικές αναλύσεις τα φράγματα κτλπ βέβαια. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από ADHD 1
tsakfot Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, chek2fire είπε Αν και σε μια αγορά όπως των crypto ειλικρινά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα μόνο να κάνει συγκρίσεις με το παρελθών μπας και βγάλει μερικά συμπεράσματα. Γεγονός είναι ότι δημιουργήθηκε ένα μεγάλο bubble στην αγορά που δεν μπόρεσε να διατηρηθεί. Το είχα γράψει και στο bitcointalk ότι αυτή η μεγάλη άνοδος της ισοτιμίας θα κινητοποιήσει τους πάντες και θα δημιουργηθεί ένα έντονο αρνητικό κλίμα εναντίον του Bitcoin. Αυτό το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε συνέπεσε και με φούσκες όπως των ico που οι τύποι που τα δημιουργούσαν μάζευαν εκατομμύρια δολάρια σε bitcoin και eth με μηδενικά project και με πολλές φορές scam από πίσω τους. Φυσικό είναι αυτοί να πουλάνε τώρα που τα πράγματα ζόρισαν κυρίως από τον sec και θα τους ζητήσουν τον λογαριασμό. Μετά είχαμα και τα καθαρά scam project όπως το bitconnect. Και εκεί οι τύποι είχαν μαζέψει εκατομμύρια σε bitcoin, eth και ήταν οι πρώτοι που ξεπούλησαν. Οι scammer ποτέ δεν είναι μακροπρόθεσμοι επενδυτές Γενικά η αγορά όπως είχε διαμορφωθεί ήθελε εκκαθάριση για να μπορέσει να συνεχίσει. Και είμαστε ακόμα στην εξισορρόπηση της. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλα περίπου το ίδιο μοτίβο είχε δημιουργηθεί και στο προπροηγούμενο halving. Και εκεί το bubble δημιουργήθηκε ένα χρόνο μετά το halving όπως και εδώ και τότε η αγορά μπήκε σε μια φάση διόρθωσης που κράτησε τουλάχιστον ένα χρόνο. Νομίζω ότι το τωρινό halving έχει δυναμική γύρω στα 10 χιλιάδες δολάρια. Το επόμενο είναι σε δύο χρόνια. Φυσικά όπως είπα οι προβλέψεις στα crypto είναι σαν πας να σου πούνε τον καφέ. Δλδ δεν έχουν καμία αξία Find the similarities 1 ώρα πριν, unameit είπε charts και τεχνικες αναλυσεις σε επιχειρησεις με πραγματικες υποδομες, προιοντα, υπηρεσιες και ανθρωπους ναι αλλα τι λογικη να επικαλεστεις, οταν πριν ενα χρονο το bitcoin ηταν στα 1000 δολλαρια και τωρα στα 7500. που στηριχτηκε η ανοδος? σε τι στοιχεια? απλα ηταν ενθουσιασμος και φουσκα.... απο την αρχη του μηνα εχουμε -30% για bitcoin, μεγαλυτερες για τα αλλα. τελοσπαντων υπαρχουν πλεον καθημερινες μεγαλες αυξομειωσεις με συνολικα πτωτικη ταση οποτε προβλεπω μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση , πτωματα και πολυ αιμα , παρα πολυ αιμα..... Ti τεχνική ανάλυση ήθελες, όταν έβλεπες μέχρι και τις μάνες μας να μιλάνε για το ριπλάκι ? Τι τεχνική ανάλυση ήθελες, όταν έβλεπες τα comments εδώ στο νήμα? Φώναζε απο χιλιόμετρα. 1
mimak0s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Καλησπερα σε ολους εχω φτιαξει ενα μικρο γκρουπακι στο τελεγραμ και θα ανεβαζω airdrops μεσω μποτς στο τελεγραμ. μεχρι στιγμης εχει 6 που δινουν 10$ το καθενα. οποιος θελει να τα δει https://t.me/TeleBotAirdrops/6
chek2fire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 και το εντυπωσιακό spike ήρθε οταν έγινε γνωστό αυτό εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις