Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

7 ώρες πριν, chryspano είπε

Το ξεπούλημα έχει καιρό που έχει αρχίσει...

Οδεύουμε προς το τέλος του σιγά σιγά...

Αναφέρεις out of context ένα παράδειγμα άσχετο με το bitcoin για να πεις τι? Πάντως σίγουρα όποιος έχει στην κατοχή του τέτοιου είδους όπλα, τα "μπιτκοινς" θα είναι τελευταία στη λίστα προτίμησης του, τουλάχιστον για την ώρα...

Aναφερω τι μαλακία που πεταξες εσυ..

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, jdm_mst είπε

Aναφερω τι μαλακία που πεταξες εσυ..

Τρόπους μηδέν...

Τελικά οι αλεξιπτωτιστές το έχουν αυτό το κακό τελικά.

Πιες τον καφέ σου παλικάρι μου και άλλαξε πληκτρολόγιο, κάτι σε ποιο brutal βρε παιδί μου!!!

Δημοσ.

Τουλαχιστον εξαφανιστηκαν οι traders στιγμης απο δω, μαλλον αγορασαν lambo οπως ονειρευονταν ορισμενοι εδω και την εκαναν. :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sartiv είπε

Τουλαχιστον εξαφανιστηκαν οι traders στιγμης απο δω, μαλλον αγορασαν lambo οπως ονειρευονταν ορισμενοι εδω και την εκαναν. :) 

Θα ξαναεμφανιστούν στην άνοδο.

Γιατί σε ενοχλούν όμως;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, yiannis_1 είπε

Θα ξαναεμφανιστούν στην άνοδο.

Γιατί σε ενοχλούν όμως;

Δεν με ενοχλουν. Απλως καθρεφτιζουν τη κοινωνια της Ελλαδας. Εσενα γιατι σε ενοχλει που "με ενοχλουν" ; :)

Επεξ/σία από Sartiv
Δημοσ.

Με τους νέους κανόνες που θέτει ο sec τα Ether token μπορούν άνετα να θεωρηθούν securities και κατ επέκταση τα ανταλλακτήρια που τα διαπραγματεύονται να χρειάζονται άδεια για να το κάνουν. Και ο λόγος απλός. Το Eth είχε κανονικά presale όπως όλα τα ico.

DYWnoaMUQAE6qpx.jpg

και για το θέμα ξανά ο δημιουργός του fedora

Να θυμίσω ότι ηλεκτρονικό χρήμα είχε αποπειραθεί να δημιουργηθεί ξανά πριν το Bitcoin αλλά το έκλεισαν οι αμερικάνικες αρχές. Η κεντρική αρχή και οι ενδείξεις ότι υπάρχει κεντρική αρχή έκδοσης και διαχείρισης αργά η γρήγορα οδηγουν πάντα στην παρέμβαση της δικαιοσύνης. Νομικά ο μόνος που μπορεί να εκδίδει χρήμα είναι το κράτος.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sartiv είπε

Δεν με ενοχλουν. Απλως καθρεφτιζουν τη κοινωνια της Ελλαδας. Εσενα γιατι σε ενοχλει που "με ενοχλουν" ; :)

Δε νομίζω να είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο πάντως.

Δημοσ.

Χαιρετώ τα παιδιά. Λοιπον έχουμε κανα νέο ή καμια ιδέα όσον αφορά το G20 που θα γίνει στην Αργεντινή? λέγεται οτι θα πέσουν regulations και θα γινει ενας ψιλοχαμός. Εαν κρίνω απο την τιμή που έχει σήμερα το btc τοτε ίσως έχουμε το crash για το οποίο μιλάνε οι σκεπτικοί.

Ας συζητήσουμε για να δούμε εαν πρέπει να πωλήσουμε ή να κρατήσουμε....

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, DonLeKout είπε

Χαιρετώ τα παιδιά. Λοιπον έχουμε κανα νέο ή καμια ιδέα όσον αφορά το G20 που θα γίνει στην Αργεντινή? λέγεται οτι θα πέσουν regulations και θα γινει ενας ψιλοχαμός. Εαν κρίνω απο την τιμή που έχει σήμερα το btc τοτε ίσως έχουμε το crash για το οποίο μιλάνε οι σκεπτικοί.

Ας συζητήσουμε για να δούμε εαν πρέπει να πωλήσουμε ή να κρατήσουμε....

Τεχνικά αρκετοί περιμένουμε στην άκρη για το μινι-crash το οποίο οι δείκτες λένε , αλλά φαίνεται ότι εδώ και 3-4 μέρες υπάρχει τρομερό resistance στα 8Κ USD.

Δεν περιμένω εντυπωσιακό crash τύπου Φλεβάρη, γιαυτό έχω βάλει το buy order μου στα 7400. Νομίζω ότι ειδικά οι miners, δεν θα το αφήσουν να κατρακυλύσει παρακάτω.

ofc αυτό είναι προσωπική γνώμη έτσι

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bspus είπε

https://techcrunch.com/2018/03/14/sierra-leone-just-ran-the-first-blockchain-based-election/

Αν και δεν εχει αμεση σχεση με κρυπτονομισματα, εφοσον αφορα εφαρμογη blockchain το θεωρω ενδιαφερον

Υπάρχει ενα project που ετοιμάζεται για το 2018 το οποίο ονομάζεται hashgraph και εαν κατάλαβα καλά μια εφαρμογή του θα είναι να μπορεί κάποιος να ψηφίζει με ασφάλεια. Εχω την εντύπωση οτι το blockchain θα μπει για τα καλά στην ζωή μας τα επόμενα χρόνια...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...