Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, glix είπε

Απο ICO εχετε δει καποια που να σας αρεσει να μπω να διαβασω λιγακι ?

Προσωπικα με αρεσε η Swissborg

Ico δες τα neo και gas εχουν ανεβει απιστευτα τους τελευταιους μηνες. Και το qtum επισης.

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Razor333 είπε

Δοκιμασα προς το παρον exmo/coinbase αλλα ακομα να καταφερω να κανω verification, το exmo εχει και απευθειας σε zcash, στις αλλες περιπτωσεις κανεις καποιο αλλο νομισμα, γενικα πρεπει να ανεβω Βουλγαρια για λογαριασμο (ακομα και σκοπια για λογαριασμο σε δολαρια),  γιατι δεν ψηνομαι να βαλω Ελληνικη καρτα.

Το zcash ειναι το κυριο coin που ασχολουνται ολοι με τις nvidia και γενικα το supply δεν θα ανεβει ξαφνικα, εκτος και αν με τις 1170/1180 ανεβουν τα sol/s στον θεο. Η titan v ξεπερναει τα 1000sol/s με το ρευμα που θελει μια 1080, οποτε μαλλον απο τις 1180 θα περιμενα 800-900sol/s με λιγοτερο ρευμα και απο 1070, αναλογα και τι μνημες θα εχουν.

Το Kraken έχει ZEC/EUR απευθείας και αστεία withdrawal fees (9 λεπτά) μέσω SEPA. Επίσης αυτό και όλοι οι κλώνοι (ZEN/ZCL/HUSH) έχουν το ίδιο supply limit με το bitcoin, δλδ 21 εκ. Με τα άλλα Equihash δεν ξέρω τι παίζει (KMD/BTCG).

Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως αγοραζω; Μεσω ανταλλακτηριων; Και αν ναι, ποια ειναι αυτα, ενδεικτικα μπορειτε να αναφερετε καποια;

Επισης, σε ποια νομισματα αξιζει να επενδυσει κανεις καποιο μικροποσο αυτη τη στιγμη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν είναι συνδυασμός ελβετικής φιλοσοφίας (μυστικά, μυστικούλια,, μυστικουλάκια)  και borg κοσμοθεωρίας (resistance is futile και τα ρέστα) πιστεύω ότι είναι must!

(αφορά το swissborg που ανέφερε άλλο μέλος στην προηγούμενη σελίδα)

Επεξ/σία από waroo
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xray2201 είπε

Καλησπέρα ξεκίνησα και γω πριν 10 μέρες κάποια € που δε θα μου λείψουν. Δε με ενδιαφέρει το daily trading. Είχα πάρει XRP , WAVES ,λίγο ETH και 2 μικρά (προς το παρόν). Έβαλα στο kraken και από κει τα έκανα ETH και τα μετέφερα. Μήπως κάνω βλακεία και υπάρχει πιο οικονομικός τρόπος;

Έκανα και λίγο CPU mining και έβγαλα ~1000 CREPCOIN που θα βγει σε λίγο. Αξίζει να συνεχίσω ή να κάνω bibble;

Ακόμα καλύτερα σε LTC , έχει μικρότερη προμήθεια.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μια ερώτηση, έχω κάποια χρήματα σε paysafe card και θέλω να αγοράσω bitcoin υπάρχει τρόπος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, xray2201 είπε

Καλησπέρα ξεκίνησα και γω πριν 10 μέρες κάποια € που δε θα μου λείψουν. Δε με ενδιαφέρει το daily trading. Είχα πάρει XRP , WAVES ,λίγο ETH και 2 μικρά (προς το παρόν). Έβαλα στο kraken και από κει τα έκανα ETH και τα μετέφερα. Μήπως κάνω βλακεία και υπάρχει πιο οικονομικός τρόπος;

Έκανα και λίγο CPU mining και έβγαλα ~1000 CREPCOIN που θα βγει σε λίγο. Αξίζει να συνεχίσω ή να κάνω bibble;

Το crep ειναι ακομα πολυ νεο 1 Φλεβαρη θα αρχισει να μπαινει σε ανταλακτηρια. To bbp εχει αρκετους μηνες και υπαρχει στο ccex. Μπορει και τα 2 να πανε καλα μπορει και τα 2 να πανε ασχημα.

Απο όσα διάβασα στο bitcointalk.org για scam το κόβω το crep εξου και το web wallet και οτι το χρησιμοποιεί για monero mining. Τώρα το ισχύει ακριβώς κανείς δεν ξέρει πάντως υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι εκεί έξω. 

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Το Kraken έχει ZEC/EUR απευθείας και αστεία withdrawal fees (9 λεπτά) μέσω SEPA. Επίσης αυτό και όλοι οι κλώνοι (ZEN/ZCL/HUSH) έχουν το ίδιο supply limit με το bitcoin, δλδ 21 εκ. Με τα άλλα Equihash δεν ξέρω τι παίζει (KMD/BTCG).

Δουλευει ποτε αυτο; Θα κατσω μαλλον αργα το βραδι που δεν θα εχει κινηση μπας και βγαλω ακρη. Με nvidia το μονο που αξιζει περισσοτερο ειναι τα lyra2rev2 νομισματα, γιατι ο αλγοριθμος τους ειναι ακομα πιο αποδοτικος σε cuda και απο τον equihash, το θεμα ειναι δεν εχω βρει και καποια νομισματα πλεον απο το vertcoin και monacoin που να λενε, γενικα το zec μου φαινεται πιο σιγουρακι και μαλλον οτι πιο αποδοτικο για gpu mining αυτη την στιγμη, πιθανοτατα πιο αποδοτικο και απο ethereum με 580.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xakou είπε

Η φούσκα του TRON έσκασε... Προσοχή μην αγοράζετε νομίσματα όταν είναι στο pick τους... Το λέω γιατί το σκεφτόμουν αλλά τελευταία στιγμή δεν το πήρα και εδώ μέσα γράφτηκε ότι θα πάει στα ύψη...

3 ώρες πριν, tsakfot είπε

Μια χαρά έκανες IMO.

Εγώ πέρα από τις ιδεολογικές μου ενστάσεις επι του ripple , έχω 2 σημαντικά που με κρατάνε μακρυά .

πρώτον, ότι την πλειονότητα των premised coins,  την κατέχει η μαμά εταιρία και εύκολα για τους λόγους της μπορεί να επηρεάσει την τιμή όποτε της καπνίσει και δεύτερον η πλειονότητα των αγοραστών του θεωρώ ότι είναι νεοεισερχόμενοι που έχασαν το τρένο των υπολοίπων νομισμάτων ..

καποιος τους είπε ότι το στηρίζουν οι τράπεζες , FUD IMO και τρέξανε να αγοράσουν .

στην πρωτη στραβή βλέπω μεγάλο στραπάτσο και τους νιουφιδες να πουλάνε όσο όσο .

απο εμένα , μακρυά και αγαπημένοι το ripple.

Το μεροκάματο μου από ripple το έβγαλα και εγώ άλλωστε :)

Κραταω XRP απο οταν ηταν στα 0.72 και πληρωσε καλα. 

Οσο αφορα το?Tron και οσοι λετε για μακροπροθεσμο κερδος: Σοβαρευτείτε. Το Tron εφτασε εκει που ειναι τωρα με 0 προσφορα σαν προιον. Κυριως ανεβηκε λογω hype που σημαινει οτι αργα η γρηγορα θα παρει τη κατω βόλτα. Για μακροπροθεσμο κερδος επενδυστε τα λεφτα σας σε σοβαρα προτζεκτ με σοβαρες ομαδες απο πισω 

Επεξ/σία από Christospliakos
Δημοσ.

Σε 1-2 μερες θα βγω απο τα περισσότερα alts για btc και ας βαρεσουν και αλλα ATH, το alt-party συνηθως δεν κραταει παρα πολυ και θελω να αυξησω τη θεση μου σε btc (αυτος ειναι ο μακροπροθεσμος στοχος). Τα περισσοτερα θεωρω οτι ειναι τερμα υπερτιμημένα, εδω ρε παιδια το dogecoin που ειναι καθαρα troll εχει φτασει 1 δις market cap, το cardano αν και υποσχόμενο ακομα δεν εχει δειξει κατι και ειναι στα 25 δις market cap.

Παιζει πολυ hype ο κοσμος αγοραζει οτι βρει μπροστα του οποτε ειναι καλο να το δουμε και λιγο απο FA σκοπιά το θέμα οσο γίνεται μη γινουμε bagholders η πουλήσουμε με χασούρα..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, waroo είπε

αν είναι συνδυασμός ελβετικής φιλοσοφίας (μυστικά, μυστικούλια,, μυστικουλάκια)  και borg κοσμοθεωρίας (resistance is futile και τα ρέστα) πιστεύω ότι είναι must!

(αφορά το swissborg που ανέφερε άλλο μέλος στην προηγούμενη σελίδα)

Πραγματικα δεν το σκεφτηκα ετσι... 

Να σαι καλα με εκανες και γελασα! μυστικουλια λεει χαχα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Δουλευει ποτε αυτο; Θα κατσω μαλλον αργα το βραδι που δεν θα εχει κινηση μπας και βγαλω ακρη. Με nvidia το μονο που αξιζει περισσοτερο ειναι τα lyra2rev2 νομισματα, γιατι ο αλγοριθμος τους ειναι ακομα πιο αποδοτικος σε cuda και απο τον equihash, το θεμα ειναι δεν εχω βρει και καποια νομισματα πλεον απο το vertcoin και monacoin που να λενε, γενικα το zec μου φαινεται πιο σιγουρακι και μαλλον οτι πιο αποδοτικο για gpu mining αυτη την στιγμη, πιθανοτατα πιο αποδοτικο και απο ethereum με 580.

Τι εννοείς αν δουλεύει; Τις τελευταίες 2-3 μέρες δεν είχα θέμα με 520 errors κτλ και έδωσα εντολή + withdrawal μια χαρά. Και ισχύει για το Equihash, ειδικά για non-modded Polaris. Οι μονταρισμένες είναι νομίζω λίγο καλύτερες ακόμα σε ETH λόγω dual mining.

@ADHD ισχύει, αλλά όχι για όλα, κάποια alts/tokens ενδέχεται να δουν περαιτέρω ανάπτυξη, αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν τα πλάνα τους κτλ... Τα περισσότερα είναι απλά hyped. Εγώ κρατάω τα ZCL προς το παρόν, γιατί μάλλον με το BTCP fork θα δώσουν καλά κέρδη και όπως πάντα κρατάω και LTC, ενώ έχω στο πλάνο να αρχίσω σιγά-σιγά να αποταμιεύω και κάποιο ποσοστό από mining και σε BTC.

Disclaimer για όλα τα ανωτέρω ότι δεν έχω δώσει €  για κανένα νόμισμα και ούτε θα αγόραζα στην παρούσα φάση, οπότε take that as you will.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε

Τι εννοείς αν δουλεύει; Τις τελευταίες 2-3 μέρες δεν είχα θέμα με 520 errors κτλ και έδωσα εντολή + withdrawal μια χαρά. Και ισχύει για το Equihash, ειδικά για non-modded Polaris. Οι μονταρισμένες είναι νομίζω λίγο καλύτερες ακόμα σε ETH λόγω dual mining.

@ADHD ισχύει, αλλά όχι για όλα, κάποια alts/tokens ενδέχεται να δουν περαιτέρω ανάπτυξη, αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν τα πλάνα τους κτλ... Τα περισσότερα είναι απλά hyped. Εγώ κρατάω τα ZCL προς το παρόν, γιατί μάλλον με το BTCP fork θα δώσουν καλά κέρδη και όπως πάντα κρατάω και LTC, ενώ έχω στο πλάνο να αρχίσω σιγά-σιγά να αποταμιεύω και κάποιο ποσοστό από mining και σε BTC.

Disclaimer για όλα τα ανωτέρω ότι δεν έχω δώσει €  για κανένα νόμισμα και ούτε θα αγόραζα στην παρούσα φάση, οπότε take that as you will.

Τα ZCL εννοειται τα κραταω και εγω οπως και XMR/ICX/ETH/ZRX ολα τα αλλα λογικα θα τα στειλω για btc και βλεπουμε. LTC τα εστειλα για btc σχεδον σε ATH, τωρα αν κανει κανα run οκ ας ειναι τι να γινει. :P Η είδηση οτι τα ξεφορτώθηκε ο founder δεν μου αρεσε και ιδαιτερα και μου φανηκε και λιγο σαν δικαιολογία αυτο που ειπε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τα έδωσες κοντά στο 0.02 μια χαρά, nothing to regret. Κι εγώ σκεφτόμουν αυτό το trade σε κάποια φάση αλλά μετά λέω δε γ@μιεται... τι είχαμε τι χάσαμε, hodl'n'pray :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...