liakos18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, giannis808 είπε Θελω να παιξω με αρκετα χαμηλα ποσα και δεν ξερω κατα ποσο με συμφερει κατι τετοιο. Με ripple λεω να μεινω μεσω kraken κατευθειαν με ευρω Επειδή γράφεις για μικρά ποσά να ξέρεις ότι στο kraken πρέπει να αγοράσεις τουλάχιστον 30 XRP οπότε αυτό σημαίνει σχεδόν 70 ευρώ με την τωρινή ισοτιμία. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από liakos18
giannis808 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, liakos18 είπε Επισδή γράφεις για μικρά ποσά να ξέρεις ότι στο kraken πρέπει να αγοράσεις τουλάχιστον 30 XRP οπότε αυτό σημαίνει σχεδόν 70 ευρώ με την τωρινή ισοτιμία. Στο binance τι Minimum εχει;
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Σε ICO (δημόσια εγγραφή που λέγαμε τον καιρό των μετοχών) πως μπαίνεις;
cris41 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Το binance δέχεται paypal? Αναφέρω πιο πάνω την διαδικασία για να αγοράσεις στο binance. Εγώ το κάνω μέσω coinbase αλλά μπορείς και μέσω GDAX όπως λέει και ο φίλος με χαμηλότερα fees. Στο binance αγοράζεις είτε με ETH είτε με BTC.
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 για withdraw στο kraken πρεπει να εισαι tier 3?
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 O GDAX όμως ενώ μου έχει ταυτοποιήσει διαβατήριο ζητάει και ταυτότητα την οποία δεν ταυτοποιεί!
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μπήκα από coinbase app και περιμένω εδώ και ώρα στο veryfing document.
gassim Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Εβαλα το απόγευμα ενα ποσό στο coinbase. Με το ποσό αυτό αγόρασα LTC και θέλω να τα στείλω στο binance. Το πρόβλημα είναι οτι η εφαρμογή μου γράφει sending εδω και πέντε ώρες τουλάχιστον. Είναι φυσιολογικό αυτό ή έχει κολλήσει;
xakou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, cris41 είπε Επιτέλους! Εγώ συνεχίζω σε binance. Αν θέλετε μπορείτε καλύτερα να αγοράσετε ριπλ όσο είναι κάτω από 3$. Πιστεύω σε TRX όπου έχω πάρει αρκετό απόθεμα. Τώρα θα δείξει. Από πού μπορώ να πάρω TRX; Έχω μέρος από bitcoin cash στο kraken και θέλω να το χαλάσω για Trx
Predatorkill Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, stelios18120 είπε για withdraw στο kraken πρεπει να εισαι tier 3? Πιο ξεκαθαρο δεν γινεται... την ημερα 2.000$, το μηνα 10.000$
pOLoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, gassim είπε Εβαλα το απόγευμα ενα ποσό στο coinbase. Με το ποσό αυτό αγόρασα LTC και θέλω να τα στείλω στο binance. Το πρόβλημα είναι οτι η εφαρμογή μου γράφει sending εδω και πέντε ώρες τουλάχιστον. Είναι φυσιολογικό αυτό ή έχει κολλήσει; δοκίμασε να στείλεις από το site και όχι από το app , γιατί ζητάει 2 step verification, το οποίο δεν το βγάζει στο app Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από pOLoS
gassim Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ, φαίνεται οτι αυτό ήταν το πρόβλημα. Τώρα βρίσκομαι στην αγωνιώδη φάση όπου τα χρήματα έχουν φύγει απο το coinbase αλλά δεν έχουν φτάσει στο binance......
gassim Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, Για wallet του FUN (FunFair) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε desktop wallet etherum (πχ Jaxx wallet);
Προτεινόμενες αναρτήσεις