laskos0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα σε όλους... πολύ ενδιαφέρον το thread αυτό και έχω διάφορα σχόλια και απορίες τα οποία θα γράψω σε επόμενα post... Αρχικά μία ερώτηση για biblepay mining (το ξεκίνησα χθες βράδυ για πειραματικούς λόγους αρχικά!). Αν και η εντολή getgenerate μου επιστρέφει TRUE και η getmininginfo επιστρέφει: " "poolinfo3": "POOL DOWN-REVERTING TO SOLO MINING; POOL DOWN-REVERTING TO SOLO MINING; POOL DOWN-REVERTING TO SOLO MINING; ", "miningpulse": 1632, "poolmining": false, "pool_url": "https://pool.biblepay.org", "poolmining_use_ssl": true " παρόλα αυτά από χθες στις 12 το βράδυ έως τώρα, έχω αποτέλεσμα μηδέν COINS... Στέκει αυτό; thanks
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Είσαι σε solo miming? Στο pool mining πρέπει να είναι true για να συνδεθείς σωστά στο pool. Το pool mining ssl είναι false σε μενα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι.
laskos0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Heybro είπε Είσαι σε solo miming? Στο pool mining πρέπει να είναι true για να συνδεθείς σωστά στο pool. Το pool mining ssl είναι false σε μενα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Θα έπρεπε να είμαι σε pool. Νόμιζα ότι έχω μπει στο pool.biblepay.org και επειδή είναι https γι αυτό μου βγάζει true το poolmining_use_ssl.... Βέβαια το αποτέλεσμα "0" που έχω δείχνει ότι κάτι δεν γίνεται σωστά μάλλον... Βέβαια mining γίνεται γιατί ο επεξεργαστής δουλεύει στο 75% από την εφαρμογή biblepay... Αν υπάρχει καμία άλλη πρόταση για έλεγχο ας αναφερθεί pls *EDIT* Διαπίστωσα ότι μετά που έφτιαξα τον worker δεν είχα κάνει restart την εφαρμογή... Τώρα την έκανα και μου βγάζει poolmining TRUE Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από laskos0
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, laskos0 είπε Θα έπρεπε να είμαι σε pool. Νόμιζα ότι έχω μπει στο pool.biblepay.org και επειδή είναι https γι αυτό μου βγάζει true το poolmining_use_ssl.... Βέβαια το αποτέλεσμα "0" που έχω δείχνει ότι κάτι δεν γίνεται σωστά μάλλον... Βέβαια mining γίνεται γιατί ο επεξεργαστής δουλεύει στο 75% από την εφαρμογή biblepay... Αν υπάρχει καμία άλλη πρόταση για έλεγχο ας αναφερθεί pls Πιο πίσω έχουμε ρυθμίσεις για το conf αρχείο. Αντέγραψε τες όπως είναι και απλά άλλαξε το worker id με το όνομα που έχεις σαν worker.
pournaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Τι διαφορα εχουν τα δυο διαφορετικα pools? γιατι ειδα αρκετη διαφορα αναμεσα στα 2 στο hash/s .
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, pournaras είπε Τι διαφορα εχουν τα δυο διαφορετικα pools? γιατι ειδα αρκετη διαφορα αναμεσα στα 2 στο hash/s . Πιο σου δίνει καλύτερo hash? Με το κανονικό pool ξεκίνησα και με αυτό συνεχίζω. Το 2pool σου δίνει περισσότερο hash?
pournaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Heybro είπε Πιο σου δίνει καλύτερo hash? Με το κανονικό pool ξεκίνησα και με αυτό συνεχίζω. Το 2pool σου δίνει περισσότερο hash? Ναι, με 3 treads (μικρο PC) στο pool μου δινει 750-850 ενω στο pool2 μου παει απο 1200-1400 Βεβαια το pool2 δεν ειναι https και δεν ανοιγει το poolmining_use_ssl (χωρις να ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο). Επισης στο conf εχω ως πρωτη γραμμη το addnode=dnsseed.biblepay-explorer.org Αφηνω αυτο η πρεπει οπωσδηποτε να το αλλαξω ; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από pournaras
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, pournaras είπε Ναι, με 3 treads (μικρο PC) στο pool μου δινει 750-850 ενω στο pool2 μου παει απο 1200-1400 Βεβαια το pool2 δεν ειναι https και δεν ανοιγει το poolmining_use_ssl (χωρις να ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο). Επισης στο conf εχω ως πρωτη γραμμη το addnode=dnsseed.biblepay-explorer.org Αφηνω αυτο η πρεπει οπωσδηποτε να το αλλαξω ; Εφόσον είσαι ικανοποιημένος και σου δίνει κανονικά coins δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις κάτι το αφήνεις ως έχει. Το ssl false είναι και μένα δεν παίζει κανένα ρόλο για τη λειτουργία pool mining. 1
xakou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Η φούσκα του TRON έσκασε... Προσοχή μην αγοράζετε νομίσματα όταν είναι στο pick τους... Το λέω γιατί το σκεφτόμουν αλλά τελευταία στιγμή δεν το πήρα και εδώ μέσα γράφτηκε ότι θα πάει στα ύψη...
tsakfot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ADHD είπε Εγω πηρα profits στο ripple στα 3$ παντως, για την ωρα νομιζω καλα ειναι τωρα τι να πω δεν πιστεύω καθαρά απο FA αποψη οτι πρέπει να εχει μεγαλύτερο market cap απο ethereum.. Μια χαρά έκανες IMO. Εγώ πέρα από τις ιδεολογικές μου ενστάσεις επι του ripple , έχω 2 σημαντικά που με κρατάνε μακρυά . πρώτον, ότι την πλειονότητα των premised coins, την κατέχει η μαμά εταιρία και εύκολα για τους λόγους της μπορεί να επηρεάσει την τιμή όποτε της καπνίσει και δεύτερον η πλειονότητα των αγοραστών του θεωρώ ότι είναι νεοεισερχόμενοι που έχασαν το τρένο των υπολοίπων νομισμάτων .. καποιος τους είπε ότι το στηρίζουν οι τράπεζες , FUD IMO και τρέξανε να αγοράσουν . στην πρωτη στραβή βλέπω μεγάλο στραπάτσο και τους νιουφιδες να πουλάνε όσο όσο . απο εμένα , μακρυά και αγαπημένοι το ripple. Το μεροκάματο μου από ripple το έβγαλα και εγώ άλλωστε Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από tsakfot 1
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, xakou είπε Η φούσκα του TRON έσκασε... Προσοχή μην αγοράζετε νομίσματα όταν είναι στο pick τους... Το λέω γιατί το σκεφτόμουν αλλά τελευταία στιγμή δεν το πήρα και εδώ μέσα γράφτηκε ότι θα πάει στα ύψη... Μην βιάζεσαι. Το tron είναι το ripple της Ασίας. Δεν αγόρασα όταν ήταν φθηνό αλλά μην αγχώνεστε με μια μικρή πτώση. 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, xakou είπε Η φούσκα του TRON έσκασε... Προσοχή μην αγοράζετε νομίσματα όταν είναι στο pick τους... Το λέω γιατί το σκεφτόμουν αλλά τελευταία στιγμή δεν το πήρα και εδώ μέσα γράφτηκε ότι θα πάει στα ύψη... Εντάξει δε νομίζω ότι έσκασε, δεν είχε πάει και πολύ ψηλά να πεις και έπεσε απότομα. Εγώ έχω πάρει κάτι λίγα και βλέπουμε. Το ethereum πάει ολοταχώς για τα 1000€ μου φαίνεται ε; 1
moumias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ειναι δυσκολο πια να βρεις νομισμα που απο το 0 να παει χιλιαρικο η ακομα και κατοσταρικο. Τωρα τα αλλα που διπλασιαζουν καθημερινα,πρεπει να βαζεις χοντρα λεφτα για να βγαλεις και να αλλαζεις και καθε μερα νομισμα ωστε να πετυχαινεις την ανοδο. Για ripple και tron δεν ξερω...ασχοληθηκα με το πρωτο λιγο,τα εβγαλα στο διπλασιασμο. Με tron θα ασχοληθω τωρα που ειναι χαμηλα και βλεπουμε για κανενα μηνα. Τωρα γραφτηκα στην kucoin που εχει και νομισμα,το οποιο το πετυχα στα 7 ευρω και εχει παει 12...καλα ειναι.
Razor333 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, MySql είπε Εάν έχεις βάλε δίπλωμα ή διαβατήριο. Με το stellar το ίδιο και εγώ απλά πιστεύω πέσαμε σε κακό timing το αγοράσαμε στο πικ του αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ξανανέβει Δεν δεχτηκε την ταυτοτητα και θα δεχτει το διπλωμα; Εχω το παλιο που δεν εχει καν αγγλικα. Οσο για το stellar απλα απογοητευση, μαλλον δεν θα ξανα ασχοληθω με pre mined coins. 8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Το ελληνικό πατσαβούρι που ονομάζουμε ταυτότητα δεν νομίζω ότι θα στο δεχτούν. Οι Σουηδοι την κοροιδευουν ως αδεια ψαρεματος, ειναι κατι που πρεπει να αλλαξει, αλλα σκεψου να σου δωσουν ταυτοτητα με κανα barcode και rfid στην Ελλαδα τι θα γινει. 7 ώρες πριν, Zaknafein είπε ZEC ZEN ZCL δίνουν πόνο με Pascal κάρτες... Μέχρι και το HUSH ξεκουνήθηκε. Btw είχα πάθει το ίδιο με 1080ti (το κουτί είχε μέσα απλή 1080) αλλά την έστειλα πίσω και πήρα refund κανονικά. Ωραια, βλεπω ειναι συνηθειο του amazon, υποψιαζομαι οτι εχουν βρει συστημα καποιοι και αγοραζουν μεγαλυτερα μοντελα που ειναι ολοιδια με τα δικα τους, αλλαζουν s/n αυτοκολλητα πανω απο τις καρτες και πισω στο amazon την παλια τους, πιθανοτατα στο warehouse δεν κανουν καν τον κοπο να δουνε αν ειναι οντως το σωστο μοντελο, απλα βλεπουν μια καρτα που δουλευει, βλεπουν τα sn, οποτε ολα καλα και την στελνουν στο κοροιδο. Οχι απλα refund την καρτα, τους εβαλα και πληρωσαν και τα μεταφορικα, γιατι στο refund δινουν κατι ψιλα (8-9€) ενω οι περισσοτερες μεταφορικες θα ζητησουν τα κερατα τους για Γερμανια και γρηγορη αποστολη. 2 ώρες πριν, Heybro είπε Οχι και ασχημα και βλεπω να ανεβαινει σιγα σιγα. Εγω το αφησα απο τις 2 μεχρι τωρα 6.5 ωρες δηλαδη και με 6threads εβγαλε 110coins ακριβως. Με το παρακατω hash: Με ποσες gpu κανεις Mining και με τι κερδος? Με μια 1070ti θα κανω τιποτα με λιγο OC? Ειναι στη μεση και το ρευμα η gpu τραβανε πολυ πραμα. Ξεκινησα για πλακα με 1 και τωρα εχω 2, κανονικα θα επρεπε να ειχα 3. Με τις 2 τωρα εχω ~1200sol/s με 450w στον μετρητη, λογικα στον μηνα 2 καρτες θα δωσουν 0.6zec ισως και περισσοτερο, με τα σημερινα δεδομενα ειναι 300€ κερδος. Με την 1070ti λογικα μπορεις να βγαλεις 500sol/s αν ανεβασεις τις μνημες οσο πανε, τον πυρηνα δεν τον ανεβαζεις, βαλε το power limit εκει που θα καθεται στα 1850-1900max, με αυτα τα δεδομενα υπολογιζε 150-160w απο την καρτα και απο αλλα 80 εως και 160+ απο το συστημα αναλογα τι εχεις φορτωμενο απο δισκους/ανεμιστηρες/watercooling/O/C και παει λεγοντας, αν θελεις να κοψεις ακομα περισσοτερο καταναλωση ριξε τον πυρηνα ακομα πιο κατω, στα 1700, λογικα καπου εκει θα ειναι και το max sols/w της 1070, αλλα θα πεσεις στα 440-450sols, λογικα με τους δισκους να κλεινουν και ενεργοποιημενα energy saving modes στην μητρικη θα εχεις 220w system, οποτε αν δεν το κλεισεις ποτε με τα σημερινα δεδομενα θα βγαλεις 0.25zec η περιπου 170€, βγαλε και 0.220x24x30x0.20 που θα ειναι το ρευμα, δηλαδη 32€, εχεις μια χαρα κερδος. Λογικα ακομα και αν χρησιμοποιεις για την παρτη σου το pc καποιες ωρες παλι θα βγαλεις, μετα η τα κανεις ευρω (προσωπικα δεν εχω βρει ακομα τροπο) η αλλα shitcoins για επενδυση. Επισης εχει δοκιμασει κανεις να βγαλει ευρω με ethereum απο τα atms που υπαρχουν (ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) και ποια ειναι η διαδικασια; Πηγαινεις μηχανημα βαζεις το wallet τα κανεις transfer και σου δινει ευρω; Η πρεπει να βγαλεις πρωτα καποια καρτα να τα κανεις transfer νωριτερα και μετα να πας με την καρτα να βγαλεις ευρω; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Razor333 1
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Razor333 είπε Δεν δεχτηκε την ταυτοτητα και θα δεχτει το διπλωμα; Εχω το παλιο που δεν εχει καν αγγλικα. Οσο για το stellar απλα απογοητευση, μαλλον δεν θα ξανα ασχοληθω με pre mined coins. Οι Σουηδοι την κοροιδευουν ως αδεια ψαρεματος, ειναι κατι που πρεπει να αλλαξει, αλλα σκεψου να σου δωσουν ταυτοτητα με κανα barcode και rfid στην Ελλαδα τι θα γινει. Ωραια, βλεπω ειναι συνηθειο του amazon, υποψιαζομαι οτι εχουν βρει συστημα καποιοι και αγοραζουν μεγαλυτερα μοντελα που ειναι ολοιδια με τα δικα τους, αλλαζουν s/n αυτοκολλητα πανω απο τις καρτες και πισω στο amazon την παλια τους, πιθανοτατα στο warehouse δεν κανουν καν τον κοπο να δουνε αν ειναι οντως το σωστο μοντελο, απλα βλεπουν μια καρτα που δουλευει, βλεπουν τα sn, οποτε ολα καλα και την στελνουν στο κοροιδο. Οχι απλα refund την καρτα, τους εβαλα και πληρωσαν και τα μεταφορικα, γιατι στο refund δινουν κατι ψιλα (8-9€) ενω οι περισσοτερες μεταφορικες θα ζητησουν τα κερατα τους για Γερμανια και γρηγορη αποστολη. Ξεκινησα για πλακα με 1 και τωρα εχω 2, κανονικα θα επρεπε να ειχα 3. Με τις 2 τωρα εχω ~1200sol/s με 450w στον μετρητη, λογικα στον μηνα 2 καρτες θα δωσουν 0.6zec ισως και περισσοτερο, με τα σημερινα δεδομενα ειναι 300€ κερδος. Με την 1070ti λογικα μπορεις να βγαλεις 500sol/s αν ανεβασεις τις μνημες οσο πανε, τον πυρηνα δεν τον ανεβαζεις, βαλε το power limit εκει που θα καθεται στα 1850-1900max, με αυτα τα δεδομενα υπολογιζε 150-160w απο την καρτα και απο αλλα 80 εως και 160+ απο το συστημα αναλογα τι εχεις φορτωμενο απο δισκους/ανεμιστηρες/watercooling/O/C και παει λεγοντας, αν θελεις να κοψεις ακομα περισσοτερο καταναλωση ριξε τον πυρηνα ακομα πιο κατω, στα 1700, λογικα καπου εκει θα ειναι και το max sols/w της 1070, αλλα θα πεσεις στα 440-450sols, λογικα με τους δισκους να κλεινουν και ενεργοποιημενα energy saving modes στην μητρικη θα εχεις 220w system, οποτε αν δεν το κλεισεις ποτε με τα σημερινα δεδομενα θα βγαλεις 0.25zec η περιπου 170€, βγαλε και 0.220x24x30x0.20 που θα ειναι το ρευμα, δηλαδη 32€, εχεις μια χαρα κερδος. Λογικα ακομα και αν χρησιμοποιεις για την παρτη σου το pc καποιες ωρες παλι θα βγαλεις, μετα η τα κανεις ευρω (προσωπικα δεν εχω βρει ακομα τροπο) η αλλα shitcoins για επενδυση. Επισης εχει δοκιμασει κανεις να βγαλει ευρω με ethereum απο τα atms που υπαρχουν (ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) και ποια ειναι η διαδικασια; Πηγαινεις μηχανημα βαζεις το wallet τα κανεις transfer και σου δινει ευρω; Η πρεπει να βγαλεις πρωτα καποια καρτα να τα κανεις transfer νωριτερα και μετα να πας με την καρτα να βγαλεις ευρω; Κατατοπιστικοτατος να σε καλα θα το ψαξω φαινεται να συμφερει με την τιμη που εχει το zcash αυτη τη στιγη. Εχω και νυχτερινο συν την εκπτωση συνεπειας που περνω παντα απο ΔΕΗ. Για να τα κανεις cash δεν γινεται μετατροπη σε bitcoin και μετα μεσω kraken να τα στειλεις στην τραπεζα? Ετσι εξαργυρωσα πριν κατι μερες 150 ευρω σε verge τα εκανα bitcoin και μετα σε ευρω μεσω kraken και σε 12 ωρες ειχα τα χρηματα στην τραπεζα. Το zcash θα παει 3 4 χιλιαρικα μεχρι το 2020 οπως το βλεπω εχει πολυ χαμηλο total supply.
Προτεινόμενες αναρτήσεις