Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silverage είπε

Για κάποιο λόγο σε μισή ώρα έβγαλα 10 biblepay ενώ πριν σε 6 ώρες έβγαλα 35 και την πιο πολύ ώρα δεν χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή οπότε το είχα βάλει να δουλέυει στο full. Τί παίχτηκε; Ή μήπως δεν είχαν εμφανιστεί ακόμα;

Παίζει μεγάλο ρόλο η δυσκολία του block που αλλάζει πολλές φορές μέσα στη μέρα. 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω validation στο coinbase και δεν περναει η ταυτοτητα με τιποτα δοκιμασα και με το κινητο και με webcam, δεν μου φανηκε κακη η ποιοτητα και οτι δεν διαβαζονται τα γραμματα, θα προσπαθησω και με σκανερ στα 300dpi μπας και.

Σημερα πολυ καλο bump για το zec, ξεπερασε τα 700$, κριμα που η μια 1080 που μου εστειλαν απο amazon ηταν 1070!!! με κουτι 1080 και s/n 1080 (μεγαλη ιστορια) και τωρα χανω τσαμπα παραγωγη, γενικα μακαρι να συνεχισει ετσι θα αγορασω και αλλες συντομα.

Απο μικρα coins τρελη φολα το stellar, πηρα μερικα και τωρα εχει πεσει πολυ και δεν δειχνει να ξαναεπαναρχεται, επρεπε να τα αφησω zec.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Προσπαθω να κανω validation στο coinbase και δεν περναει η ταυτοτητα με τιποτα δοκιμασα και με το κινητο και με webcam, δεν μου φανηκε κακη η ποιοτητα και οτι δεν διαβαζονται τα γραμματα, θα προσπαθησω και με σκανερ στα 300dpi μπας και.

Σημερα πολυ καλο bump για το zec, ξεπερασε τα 700$, κριμα που η μια 1080 που μου εστειλαν απο amazon ηταν 1070!!! με κουτι 1080 και s/n 1080 (μεγαλη ιστορια) και τωρα χανω τσαμπα παραγωγη, γενικα μακαρι να συνεχισει ετσι θα αγορασω και αλλες συντομα.

Απο μικρα coins τρελη φολα το stellar, πηρα μερικα και τωρα εχει πεσει πολυ και δεν δειχνει να ξαναεπαναρχεται, επρεπε να τα αφησω zec.

Εάν έχεις βάλε δίπλωμα ή διαβατήριο.

Με το stellar το ίδιο και εγώ απλά πιστεύω πέσαμε σε κακό timing το αγοράσαμε στο πικ του αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ξανανέβει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Razor333 είπε

ενημερωσε αν στην δεχτουν.και εγω εχω κανει 5-6 προσπαθεις και τρωω ακυρο.το διαβατηριο το δεχτηκαν κανονικα αλλα χρειαζεται και 2ο εγγραφο για το gdax

Επεξ/σία από Andy
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε

Το ελληνικό πατσαβούρι που ονομάζουμε ταυτότητα δεν νομίζω ότι θα στο δεχτούν. 

coinbase το δεχτηκε, αλλα στο gdax ζητησε και 2ο πιστοποιητικο για καποιο λογο οποτε εκει εβαλα το διπλωμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Το ελληνικό πατσαβούρι που ονομάζουμε ταυτότητα δεν νομίζω ότι θα στο δεχτούν. 

το coinbase το δεχτηκε μετα απο 5-6 προσπαθειες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Christospliakos είπε

το coinbase το δεχτηκε μετα απο 5-6 προσπαθειες

οντως?προσφατα?επισης πως το στειλες?με το app η με webcam?τρωω reject συνεχεια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Andy είπε

οντως?προσφατα?επισης πως το στειλες?με το app η με webcam?τρωω reject συνεχεια

Δεν εχει 10 μερες
Απο καμερα κινητου το στειλα,οχι μεσω app. Απο το pc πηγα να κανω verify και εβγαλε 2 επιλογες. Webcam ή να στειλουν λινκ με sms στο κινητο.
απο το app και γω πακετο ετρωγα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Razor333 είπε

ZEC ZEN ZCL δίνουν πόνο με Pascal κάρτες... Μέχρι και το HUSH ξεκουνήθηκε.

Btw είχα πάθει το ίδιο με 1080ti (το κουτί είχε μέσα απλή 1080) αλλά την έστειλα πίσω και πήρα refund κανονικά.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Christospliakos είπε

Δεν εχει 10 μερες
Απο καμερα κινητου το στειλα,οχι μεσω app. Απο το pc πηγα να κανω verify και εβγαλε 2 επιλογες. Webcam ή να στειλουν λινκ με sms στο κινητο.
απο το app και γω πακετο ετρωγα

αα σε εβαλε να βγαλεις και σελφι ετσι?

Δημοσ.

Εγω πηρα profits στο ripple στα 3$ παντως, για την ωρα νομιζω καλα ειναι τωρα τι να πω δεν πιστεύω καθαρά απο FA αποψη οτι πρέπει να εχει μεγαλύτερο market cap απο ethereum..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, giannis808 είπε

Με χαρά αναφέρω ότι έσπασα το φράγμα των 500bbp μέσα σε περίπου 36 ώρες!! 

Οχι και ασχημα και βλεπω να ανεβαινει σιγα σιγα. Εγω το αφησα απο τις 2 μεχρι τωρα 6.5 ωρες δηλαδη και με 6threads εβγαλε 110coins ακριβως. Με το παρακατω hash:

Screenshot_1.png

6 ώρες πριν, Razor333 είπε

Με ποσες gpu κανεις Mining και με τι κερδος? Με μια 1070ti θα κανω τιποτα με λιγο OC? Ειναι στη μεση και το ρευμα η gpu τραβανε πολυ πραμα. 

Επεξ/σία από Heybro
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...