zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Έτσι είναι...πιστεύω κι εγώ ότι το μεγάλο τραίνο έφυγε, από απόντα ό,τι κάνουμε τώρα! 1
Heybro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Έτσι είναι...πιστεύω κι εγώ ότι το μεγάλο τραίνο έφυγε, από απόντα ό,τι κάνουμε τώρα! Δεν πειράζει zio καλά να είμαστε. Μπροστά μας ήταν όλη μέρα στο ίντερνετ είμαστε. Ίσως να έχουμε δρόμο ακόμα αν και πολύ ψοφια τα βλέπω τα πράγματα 2 μήνες τώρα το 2018 δείχνει να είναι πολύ κακή χρονια μέχρι στιγμής όλα στάσιμα με αρνητικά πρόσημα. 1
ooaris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Προσφατα σε αυτο το ποστ καπου διαβασα καλα λογια για το περιφημο ελ πεντρο (PTR) της βενεζουελα και ειπα να αναρτησω κανα 2 info sources ετσι για το "εγκυκλοπαιδικο" της υποθεσης. Complementar de criptomoneda de la reserva petrolera!
chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, zio10 είπε Έτσι είναι...πιστεύω κι εγώ ότι το μεγάλο τραίνο έφυγε, από απόντα ό,τι κάνουμε τώρα! το επόμενο halving του bitcoin είναι σε δύο χρόνια ενώ το μεθεπόμενο είναι σε 6. Στο επόμενο η παραγωγή bitcoin ανά block θα πέσει 6 και στο μεθεπόμενο στα 3. Είναι νομίζω δύσκολο να κατανοήσει κάποιος την σπανιότητα του Bitcoin και γιαυτό γράφω ότι είμαστε ακόμα στην εποχή του mining του. Η μόνη επενδυτική συμβουλή που δίνω σε όποιον με ρωτάει για το Bitcoin είναι ότι απλά να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει 0.1btc και να τα κρατήσει ως hodl. Για μένα δεν χρειάζεται κάποιος να έχει παραπάνω γιατί αν το bitcoin επιβιώσει τεχνολογικά και δεν υπάρξει κάποιο καταστροφικό γεγονος τότε ακόμα και το 0.1 θα του είναι αρκετό. 1
Heybro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, chek2fire είπε το επόμενο halving του bitcoin είναι σε δύο χρόνια ενώ το μεθεπόμενο είναι σε 6. Στο επόμενο η παραγωγή bitcoin ανά block θα πέσει 6 και στο μεθεπόμενο στα 3. Είναι νομίζω δύσκολο να κατανοήσει κάποιος την σπανιότητα του Bitcoin και γιαυτό γράφω ότι είμαστε ακόμα στην εποχή του mining του. Η μόνη επενδυτική συμβουλή που δίνω σε όποιον με ρωτάει για το Bitcoin είναι ότι απλά να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει 0.1btc και να τα κρατήσει ως hodl. Για μένα δεν χρειάζεται κάποιος να έχει παραπάνω γιατί αν το bitcoin επιβιώσει τεχνολογικά και δεν υπάρξει κάποιο καταστροφικό γεγονος τότε ακόμα και το 0.1 θα του είναι αρκετό. Για να λες ότι 0.1btc θα είναι αρκετό σημαίνει ότι πιστεύεις ότι θα πάει 1 εκατομμύριο? Ώστε να έχουμε 100k στα χέρια μας? Αν παει 1 εκατομμύριο το btc τα νομίσματα που συζητάμε θα έχουν κάνει x10000 οπότε θα έχουμε περισσότερα χρήματα. Αλλά δεν ξέρω μακάρι να φτάσουμε τα 100τρις τζίρο στο μέλλον. Διάβασα ότι το zcash αν μπει στο 10% των offshore θα έχει 60 χιλιάδες αξία. Μιλάμε για τρελά μαύρα χρήματα τα οποία δεν μπορουν να τα χρησιμοποιήσουν οι απατεώνες. Βγαίνουν 100τρις μαύρο χρήμα κάθε χρονο ίσως περισσότερα στα οποία αν μπορέσουν να χωθουν τα crypto θα γίνει ένας χαμός παγκοσμίως. Η ιδεολογία πάντως στο να κοπει η παντοδυναμία των τραπεζών είναι καλό και εκεί πιστεύεις κυρίως μιας και πιστεύω ότι holdareis αρκετά btc απλά το πας παραπέρα πιστεύεις στην ιδεολογία των crypto και τι πρεσβευουν και καλά κάνεις μεταξύ μας. Απλά το btc αν δεν εξελιχθεί θα μείνει πίσω από άλλα πιο σύγχρονα νομίσματα. Και μόνο ο χρόνος που χρειάζεται για confirmation προσωπικά με κάνει να αποφεύγω το btc. Τη στιγμή που άλλα είναι instant. 1
Zaknafein Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ναι το παγκόσμιο ακαθάριστο προϊόν είναι 100 τρις και είναι όλο μαύρο χρήμα... λίγη αίσθηση για τα μεγέθη θα ήταν χρήσιμη. Και προφανώς τα cryptos έχουν ήδη χωθεί εκεί, τα bitcoin mixer γιατί δημιουργήθηκαν πριν βγουν τα ZEC/XMR κτλ; Και φυσικά είναι πλέον παράνομα σε US/EU/Japan νομίζω. Όπως κυνηγάνε το μαύρο χρήμα στην παραδοσιακή μορφή του, το κυνηγάνε ήδη και στην crypto μορφή του. Το blockchain ήρθε για να μείνει, τώρα σε ποια μορφή θα κυριαρχήσει δύσκολο να το ξέρουμε, απλά λόγω network effect από ένα σημείο κ μετά το μεγαλύτερο δίκτυο γίνεται de-facto κυρίαρχο και το bitcoin έχει σίγουρα τις βάσεις γι'αυτό. Και το γράφω αυτό, γιατί πολλά altcoins μπορεί να έχουν super duper whitepapers, να τα κάνουν πράξη σταδιακά κιόλας, αλλά αν δεν έχουν και το αντίστοιχο μέγεθος δικτύου από πίσω, που είναι το μόνο θεμελιώδες μέγεθος για ένα blockchain, να μην πάνε πουθενά. Και φυσικά η εξέλιξη στο btc δεν είναι απαραίτητο να έρθει πάνω στο ίδιο, αρκεί αυτό να είναι η βάση (base layer) και να αναπτυχθούν πάνω σε αυτό άλλες εφαρμογές. Το Lightning πχ δεν είναι εξέλιξη του btc αυτού καθ'αυτού αλλά ένα δίκτυο που πατάει πάνω στο bitcoin (layer 2). Και όσο ανεβαίνουν τα layers, αυξάνονται γεωμετρικά οι πιθανές εφαρμογές και η αντίστοιχη αξία του δικτύου (η οποία ΔΕΝ είναι το ίδιο με την αξία του token του δικτύου). 1
fingolfingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Heybro είπε Πάντως παιδιά αν είμασταν εδώ πέρσι τέτοια εποχή όλοι μας θα βγάζαμε καλά χρήματα. Ethereum είχε λίγα ευρώ αρχές 2017 verge 0.00005 είχε dash επίσης είχε ψυχουλα. Προσωπικά τα ρίχνω σε μένα γιατί είμαι τόσο ψαγμένος με υπολογιστές κτλ έχω βγάλει χρήματα παλιότερα μέσω Internet και δεν με έκοψε να κάνω mining μερικά νομίσματα πριν 1 2 χρόνια. Διαβάζω τώρα πολλά άρθρα που έλεγαν για το ethereum dash Litecoin όταν ακόμα είχαν κάτω από ευρώ και λέω που ήταν τότε γιατί δεν τα έβλεπα. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή στο να γίνεις πλούσιος με τα crypto και στο να χάσεις το τραίνο. Το 99% εδώ μέσα το έχουμε χάσει. Όσοι ασχολείστε από το 2015 ακόμα και από αρχές 2017 σίγουρα θα έχετε βγάλει πολλά χρήματα και μπραβο σας. Εμένα με εφαγε η ελλειψη PC. Λόγω παιδιων το γραφείο εγινε παιδικό, το pc δεν είχε χώρο στο σπίτι και πουληθηκε. Από τότε εχω πάψει να ενημερωνομαι για πολλα. Πόσο να ψαχτείς στην δουλεια; Να σκεφτείτε ότι για bitcoin έμαθα κάπου γύρω στον Σεπτέμβριο και αυτό από σπόντα. Ψάχναμε στο γραφείο για τρόπο να μπαίνουμε σε sites που δεν επέτρεπαν οι proxy της εταιρίας (για λίγο internet radio). Βρήκαμε τον tor browser και από εκεί.... bitcoin. Κρίμα γιατί όταν είχα PC ήταν ετσι κι αλλιως μονίμως ανοιχτό οποτε.... μπορούσε να κανει και λίγο mining on the side.
thomasG4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Η Bank of America, μια απο τις μεγαλύτερες τράπεζες παγκοσμίως, σε πρόσφατο report της στο SEC (U.S. Securities and Exchange Commission) παραδέχεται ότι τα crypto μπορούν να αλλάξουν εντελώς το παιχνίδι στις συναλλαγές. Μερικά κομμάτια απο το report: Αναφορά σε κείμενο In addition, technological advances and the growth of e-commerce have made it easier for non-depository institutions to offer products and services that traditionally were banking products, and for financial institutions to compete with technology companies in providing electronic and internet-based financial solutions including electronic securities trading, marketplace lending and payment processing. Further, clients may choose to conduct business with other market participants who engage in business or offer products in areas we deem speculative or risky, such as cryptocurrencies. Increased competition may negatively affect our earnings by creating pressure to lower prices or credit standards on our products and services requiring additional investment to improve the quality and delivery of our technology and/or reducing our market share, or affecting the willingness of our clients to do business with us. Αναφορά σε κείμενο There is increasing pressure by competitors to provide products and services at lower prices and this may impact our ability to grow revenue and/or effectively compete, in part, due to legislative and regulatory developments that affect the competitive landscape. Additionally, the competitive landscape may be impacted by the growth of non-depository institutions that offer products that were traditionally banking products as well as new innovative products. This can reduce our net interest margin and revenues from our fee-based products and services. In addition, the widespread adoption of new technologies, including internet services, cryptocurrencies and payment systems, could require substantial expenditures to modify or adapt our existing products and services as we grow and develop our internet banking and mobile banking channel strategies in addition to remote connectivity solutions. Πηγή: https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/70858/000007085818000009/bac-1231201710xk.htm#s56FE8F57D1F551E9AF8D375ECF1A891E
fingolfingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Αν βάλεις μία παραγγελία για πώληση ενός νομίσματος, αυτή εκτελείται ολόκληρη ή και τμηματικά; Αν πχ καποιος παει να πουλήσεις 30 bitcoin πρεπει να βρεθεί καποιος να τα αγοράσει σαν πακέτο ή τμηματικά; Ή μήπως τα αγοράζει το exchange για να τα πουλησει σε καποιον αλλο κλπ.
sndev Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) τμηματικα 0,000123 ο γιαννης 1,23 ο κωστας 0,114 η κατινα κτλ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από sndev
fingolfingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, sndev είπε τμηματικα 0,000123 ο γιαννης 1,23 ο κωστας 0,114 η κατινα κτλ Οκ. Απλά έβλεπα χθες σε ένα coin που ομολογουμένως δεν έχει κίνηση γενικότερα (μερικά δολλαρια την μέρα) και ήταν μια παραγγελία πώλησης με ποσό 500$ περίπου κολλημένη. Ήταν η πιο μεγάλη για αυτό ξεχώριζε. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από fingolfingr
sndev Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 μηπως το χε βαλει με καποιο οριο? πχ αν αξιζει κατι 1 ε κ το βαλει να πουληθει 2 ε μενει εκει μεχρι να πιασει τη τιμη
SokinLyg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Παντως το nano βλεπω εχει απογειωθει. Χτυπαω το κεφαλι μου που ενω το αγορασα πριν λιγες μερες που ειχε πιασει πατο η τιμη του, εγινα απληστος και το πουλησα για να εκμεταλευτω την ανοδο του bitcoin και τωρα το αγορασα πολυ πιο ακριβα. 1
Avatar_GR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Πολλοί ονειροπόλοι βλέπω είναι μαζεμένοι εδώ μέσα.... Μιλάτε για το πως θα πιάσουμε το τρένο, για το BTC που θα φτάσει 1 εκκατομύριο$ αξία (και γιατί να πάει μόνο 1εκκατομύριο$ και να μην πάει 1τρις$ με αυτή την λόγική;;; Και μην μου πείτε ότι είναι μεγάλο το νούμερο το 1τρις....). Sorry που σας το χαλάω αλλά αν δεν είναι αυτό λογική ΦΟΥΣΚΑΣ, τότε τι είναι; Και με τις τουλίπες τον 16 αιώνα τα ίδια θα λέγανε... ότι η μία τουλίπα θα ανέβει σε τρελά νούμερα. Ε ανέβηκε, μέχρι που έσκασε η φούσκα (η τρακάρισε το τραίνο αν σας αρέσει περισσότερο αυτή η παρομοίωση) Κανένας σας όμως δεν μιλάει για το ποιος θα προλάβει να φύγει από το τρένο αν αυτό πάει προς τον γκρεμό. Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι να αποτύχει το BTC και χιλιάδες λόγοι να πετύχει. Όσοι έχετε καλά χρήματα κερδισμένα βγάλτε μερικά να τα έχετε σε ευρώ στο χέρι και κρατήστε και μερικά μέσα να παίζετε. Αυτή είναι η συμβουλή η δικιά μου. 2 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, chek2fire είπε το επόμενο halving του bitcoin είναι σε δύο χρόνια ενώ το μεθεπόμενο είναι σε 6. Στο επόμενο η παραγωγή bitcoin ανά block θα πέσει 6 και στο μεθεπόμενο στα 3. Είναι νομίζω δύσκολο να κατανοήσει κάποιος την σπανιότητα του Bitcoin και γιαυτό γράφω ότι είμαστε ακόμα στην εποχή του mining του. Η μόνη επενδυτική συμβουλή που δίνω σε όποιον με ρωτάει για το Bitcoin είναι ότι απλά να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει 0.1btc και να τα κρατήσει ως hodl. Για μένα δεν χρειάζεται κάποιος να έχει παραπάνω γιατί αν το bitcoin επιβιώσει τεχνολογικά και δεν υπάρξει κάποιο καταστροφικό γεγονος τότε ακόμα και το 0.1 θα του είναι αρκετό. Αν φτάνουν τόσα κάτι γίνεται! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις