Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MySql είπε

Καμια πληροφορία για το εάν θα μπει το ripple coinbase για να πληρωθούμε έχουμε; :P 

Ότι και να διαβάσω είναι 100% αντικρουόμενο. Ο ένα λέει έτσι και ο άλλος γιουβέτσι...

Welcome to the Αge of (mis)Information. ;)

Για όλα τα cryptos ισχύει αυτό, ακόμα και για το Bitcoin.

Α και για το Ζικλ(ZCL) έχει κολλήσει το CMC στο circulation, είναι κοντά στα 3 εκ. και όχι 1,8 που λέει (και άρα είναι κάπου στα ~600 εκ market cap atm).

Επεξ/σία από Zaknafein
ZCL to the moon!
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, george122 είπε

απο το μεσημερι που ηταν 0,12 θελω να αγορασω. Χτες ηταν νομιζω 0,08 και το καλοεβλεπα αλλα δεν ειχα λογαριασμο πουθενα, τωρα μαθαινω... Γιατι δεν ειναι καλη στιγμη τωρα; Μηπως δεν ανεβει αλλο;;;

Δεν ξέρω και εγώ τώρα μαθαίνω. Δεν μαρεσει η κίνηση της αγοράς τελευταία. Προσωπικά θα περίμενα κάνα διήμερο ακόμα να υπάρξει correction του btc 

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο σε μισή ώρα έβγαλα 10 biblepay ενώ πριν σε 6 ώρες έβγαλα 35 και την πιο πολύ ώρα δεν χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή οπότε το είχα βάλει να δουλέυει στο full. Τί παίχτηκε; Ή μήπως δεν είχαν εμφανιστεί ακόμα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis808 είπε

Δεν ξέρω και εγώ τώρα μαθαίνω. Δεν μαρεσει η κίνηση της αγοράς τελευταία. Προσωπικά θα περίμενα κάνα διήμερο ακόμα να υπάρξει correction του btc 

πιστευω αυριο θα εχει παει κοντα στα 0,6€ , και αν σκεφτεις οτι ειχα αγορασει το μεσημερι και δεν ειχαν/εχουν κολλησει τα παντα θα ειχα 50% αυξηση του κεφαλαιου μου. Ειναι λιγο καουμποικος ο τροπος που σκεφτομαι αλλα δεν μιλαω για μεγαλη επενδυση γυρω στα 50€ και οτι γινει ;)

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις.

Θελω να ξεκινησω mining σε eth , το rig το θα το εχω ετοιμο μεσα στην βδομαδα, επισης εχω κανει account σε coinbase και verify (ευτυχώς!) και τωρα προσπαθω να κανω verify και στο gdax αλλα ακομη περιμενω..

Θελω να μου εξηγησει καποιος για να κανω το eth σε αλλα alt coins γιατι πρεπει να ακολουθησω την διαδικασια cb μετα gdax και μετα binance? 

τι ακριβως κανει το gdax που δεν το κανει το coinbase? 

To binance απο οτι εχω καταλαβει εχει τα περισσοτερα alt coins? 

Ακομη δεν εχω καταλαβει τι παζει με τα fee απο αλλαγη νομισματος καθε φορα, και τι θα πρεπει να κανω εγω για να ελλαχιστοποιω οσο πιο πολυ γινεται?

Συγγνωμη για τις ερωτησεις , τωρα ξεκιναμε το αθλημα και πρεπει να μαθουμε καποια πραγματα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, iphonekiller είπε

Θελω να ξεκινησω mining σε eth , το rig το θα το εχω ετοιμο μεσα στην βδομαδα, επισης εχω κανει account σε coinbase και verify (ευτυχώς!) και τωρα προσπαθω να κανω verify και στο gdax αλλα ακομη περιμενω..

Θελω να μου εξηγησει καποιος για να κανω το eth σε αλλα alt coins γιατι πρεπει να ακολουθησω την διαδικασια cb μετα gdax και μετα binance? 

Ακομη δεν εχω καταλαβει τι παζει με τα fee απο αλλαγη νομισματος καθε φορα, και τι θα πρεπει να κανω εγω για να ελλαχιστοποιω οσο πιο πολυ γινεται?

Συγγνωμη για τις ερωτησεις , τωρα ξεκιναμε το αθλημα και πρεπει να μαθουμε καποια πραγματα.

Πόσα eth υπάρχει δυνατότητα να βγάζεις για να αξίζει το mine του? Φαντάζομαι έχει αρκετά μεγάλη δυσκολία! Δίχως παρεξήγηση και εγώ επειδή τώρα μαθαίνω ρωτάω 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, iphonekiller είπε

Με τι specs θα το στήσεις αν επιτρέπεται ;

Προσωπικά πιστεύω πως για ένα mid-range rig που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για χρήση κανονικού υπολογιστή μάλλον το monero ειναι το πιο αποδοτικό αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

LISK ρε φιλε!

Ειμαι legit χαρουμενος απο το πρωι χαχα. Ειμαι holder απο τον αυγουστο οταν ηταν στα 3.2$ και τωρα περιμενω πως και πω το relaunch/rebrand που θα γινει 20 Φεβρουαριου. Αν ολα παν καλα και ειμαστε και λιγο αισιοδοξοι,ακολουθουμε το δρομο που χαραξε το Etherium σε οτι αφορα τη τιμη. Το dev team πισω απτο LISK ειναι πολυ δυνατο.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, balandakos είπε

Γεια σας παιδια και καλη χρονια να εχουμε.

Γνωριζει καποιος για το συγκεκριμενο;

https://www.onelife.eu/en/

https://www.onecoin.eu/en/

Δεν υπαρχει στα ανταλλακτηρια ακομα,μου ειπαν οτι θα βγει το συγκεκριμενο τον Οκτώμβριο.

Mυρίζεται απάτη;^_^

Καταγραφή.PNG

Για δες στο θέμα του bitcoin, νομίζω αναφέρθηκε πριν λίγες μέρες με όχι πολύ καλά σχόλια...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Christospliakos είπε

LISK ρε φιλε!

Ειμαι legit χαρουμενος απο το πρωι χαχα. Ειμαι holder απο τον αυγουστο οταν ηταν στα 3.2$ και τωρα περιμενω πως και πω το relaunch/rebrand που θα γινει 20 Φεβρουαριου. Αν ολα παν καλα και ειμαστε και λιγο αισιοδοξοι,ακολουθουμε το δρομο που χαραξε το Etherium σε οτι αφορα τη τιμη. Το dev team πισω απτο LISK ειναι πολυ δυνατο.

Με τι προοπτικές δηλαδή είχες αγοράσει τότε Χ νομίσματα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis808 είπε

Με τι προοπτικές δηλαδή είχες αγοράσει τότε Χ νομίσματα; 

Ηταν η πρωτη φορα που μπηκα στο crypto γενικα.
Ειχα ξεκινησει απο Μαιο 2017 να ψαχνομαι πολυ,να διαβαζω για τα νομισματα και ειχα καταληξει στο LISK σα κυριο νομισμα και 2ον στο Ripple επειδη πιστευα θα εκτιναχθει απλα.

Για το LISK με ειχε εντυπωσιασει το dev team τους κυριως. Στο github τους,καθε μερα παρουσιαζαν και νεο υλικο,οχι ολοκληρωμενο αλλα κομματια κωδικα..ΚΑΘΕ μερα. Ηταν πολυ ενεργοι σε social media,διοργανωναν meetups για ενημερωση και γενικοτερα η ολη ιδεα του LISK (καλυτερα αν ενδιαφερεσαι να δεις το site τους) με τα decentralised blockchain applications που θα μπορουν οι devs ανα το κοσμο να φτιαχουν μεσα απο τη πλατφορμα τους ηταν κατι που μου αρεσε.

Αν τσεκαρεις το reddit & twitter τους θα δεις ενα αυξανομενο αλλα συνειδητοποιημενο community το οποιο απλα εκανε υπομονη πολλους μηνες μεχρι να γινει ενα μικρο μπαμ αυτες τις μερες.Κατα τη γνωμη μου το LISK ειναι απο τα πιο undervalued νομισματα,οταν καποια σαν το Tron και το Cardano προσφερουν 0 προιον αλλα εκτοξευονται λογω hype. Θεωρω οτι το LISK αν παραδοσει το SDK του γρηγορα θα εχει απιστευτη ανοδο. Αν τηρηθουν ολα τα deadlines θα εκτοξευθει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Christospliakos είπε

Ηταν η πρωτη φορα που μπηκα στο crypto γενικα.
Ειχα ξεκινησει απο Μαιο 2017 να ψαχνομαι πολυ,να διαβαζω για τα νομισματα και ειχα καταληξει στο LISK σα κυριο νομισμα και 2ον στο Ripple επειδη πιστευα θα εκτιναχθει απλα.

Για το LISK με ειχε εντυπωσιασει το dev team τους κυριως. Στο github τους,καθε μερα παρουσιαζαν και νεο υλικο,οχι ολοκληρωμενο αλλα κομματια κωδικα..ΚΑΘΕ μερα. Ηταν πολυ ενεργοι σε social media,διοργανωναν meetups για ενημερωση και γενικοτερα η ολη ιδεα του LISK (καλυτερα αν ενδιαφερεσαι να δεις το site τους) με τα decentralised blockchain applications που θα μπορουν οι devs ανα το κοσμο να φτιαχουν μεσα απο τη πλατφορμα τους ηταν κατι που μου αρεσε.

Αν τσεκαρεις το reddit & twitter τους θα δεις ενα αυξανομενο αλλα συνειδητοποιημενο community το οποιο απλα εκανε υπομονη πολλους μηνες μεχρι να γινει ενα μικρο μπαμ αυτες τις μερες.Κατα τη γνωμη μου το LISK ειναι απο τα πιο undervalued νομισματα,οταν καποια σαν το Tron και το Cardano προσφερουν 0 προιον αλλα εκτοξευονται λογω hype. Θεωρω οτι το LISK αν παραδοσει το SDK του γρηγορα θα εχει απιστευτη ανοδο. Αν τηρηθουν ολα τα deadlines θα εκτοξευθει.

Προλαβαίνω να αγοράσω και εγώ; Τι minimum έχει το binance? Θα με ενδιαφερε να επενδύσω σε κάποιο coin κάνα 100ρικο και αυτό φαίνεται όντως με τρομερό project! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis808 είπε

Προλαβαίνω να αγοράσω και εγώ; Τι minimum έχει το binance? Θα με ενδιαφερε να επενδύσω σε κάποιο coin κάνα 100ρικο και αυτό φαίνεται όντως με τρομερό project! 

Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι φυσικα προλαβαινεις,χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου αν γινει το οτιδηποτε. Εγω προσωπικα κυνηγαω το πολυ μακρινο κερδος οποτε δεν θα αγχωθω αν το LISK πεσει παλι στα 20$ που ειχε εως προχθες. Η ημερομηνια-οροσημο ειναι η 20 Φεβρουαριου. Πιστευω οτι ισως δουμε και 50-70$ ΕΩΣ τοτε.Μετα αν γινει release το SDK τα 100$ δε θα αργησουν και ισως τα δουμε πριν τον Απριλη-Μαιο.

Για binance δυστυχως δε ξερω,συναλλασομαι μεσω coibase-bittrex.

Επισημαινω οτι αυτα που λεω ειναι καθαρα προβλεψεις.Μια συμβουλη θα σου δωσω ομως που την υποστηριζω ακραδαντα. Αν μπεις στο LISK φροντισε να μη πουλησεις ως τις 20/2 ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Ακομα και αν πεσει στα 5$. Υπομονη και θα βγουμε κερδισμενοι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Christospliakos είπε

Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι φυσικα προλαβαινεις,χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου αν γινει το οτιδηποτε. Εγω προσωπικα κυνηγαω το πολυ μακρινο κερδος οποτε δεν θα αγχωθω αν το LISK πεσει παλι στα 20$ που ειχε εως προχθες. Η ημερομηνια-οροσημο ειναι η 20 Φεβρουαριου. Πιστευω οτι ισως δουμε και 50-70$ ΕΩΣ τοτε.Μετα αν γινει release το SDK τα 100$ δε θα αργησουν και ισως τα δουμε πριν τον Απριλη-Μαιο.

Για binance δυστυχως δε ξερω,συναλλασομαι μεσω coibase-bittrex.

Επισημαινω οτι αυτα που λεω ειναι καθαρα προβλεψεις.Μια συμβουλη θα σου δωσω ομως που την υποστηριζω ακραδαντα. Αν μπεις στο LISK φροντισε να μη πουλησεις ως τις 20/2 ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Ακομα και αν πεσει στα 5$. Υπομονη και θα βγουμε κερδισμενοι.

Δεν θα πάρω τώρα που ανέβηκε. Θα περιμένω ακόμα μήπως επέλθει correction για το μεγάλο μπαμ τον Φλεβάρη ;)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zaknafein είπε

Welcome to the Αge of (mis)Information. ;)

Για όλα τα cryptos ισχύει αυτό, ακόμα και για το Bitcoin.

Α και για το Ζικλ(ZCL) έχει κολλήσει το CMC στο circulation, είναι κοντά στα 3 εκ. και όχι 1,8 που λέει (και άρα είναι κάπου στα ~600 εκ market cap atm).

Καλά το συγκεκριμένο δεν θέλει και τόσο inside information. Είναι σίγουρο ότι θα μπει το θέμα είναι πότε.

Πιστεύω ότι θα μπει μια μέρα χωρίς να το περιμένουμε όπως έγινε με το cash.

Πολύ πιθανό είναι να μπει σε φάση που θα έχει κάνει μεγάλη βούτα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...