Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Άμα υπήρχαν βάσιμες πληροφορίες τώρα η τιμή θα ήταν στα ουράνια :P

Προσωπική γνώμη είναι ότι θα μπει απλά θέλουν να ξεκαθαρίσουν τις εσωτερικές τους υποθέσεις μετά το φιάσκο με το BCH και όταν θα είναι έτοιμοι τότε θα μπει το XRP. Δεύτερο χτύπημα σε τόσο μικρό διάστημα θα είναι πολύ μεγάλο πλήγμα για την εταιρία. Να μην το βάλουν καθόλου θα είναι ηλίθιο απο τη μεριά τους, γιατί έχασαν ήδη και θα χάσουν πολλά λεφτά στο μέλλον άμα δεν το κάνουν. Δεν αγνοείς έτσι εύκολα το δεύτερο κρυπτονόμισμα σε market cap.

Το μονο που μενει ειναι να μαθουμε εαν αξιζει να αγορασουμε ριππλε στα 2.70$ :P 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως φαίνεται ότι παρόλες τις επιθέσεις που δέχτηκε το TRX σήμερα όλη μέρα οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν καθώς φαίνεται ότι ήταν τελικά απόπειρες των whales να ρίξουν τις τιμές και να αγοράσουν μετά πολλά κομμάτια χαμηλότερα καθώς μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία της εταιρείας με μεγάλες εταιρείες NASDAQ. Όσοι είχατε σκοπό να πάρετε κάποιο coin τώρα είναι ακόμα καλή η τιμή πιστεύω καθώς ακούγεται έντονα η άνοδός του στο 1$ μέσα στον μήνα.

1 λεπτό πριν, glix είπε

Το μονο που μενει ειναι να μαθουμε εαν αξιζει να αγορασουμε ριππλε στα 2.70$ :P 

Το Ripple έχει δυνατή ομάδα από πίσω και το πλάνο τους φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο και σοβαρό. Εάν μάλιστα μπει και στο coinbase όπως ακούγεται την κάναμε!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pW είπε

οχι σωστό ειναι απλά δεν το έκανα POST... το εχω διπλοτσεκάρει... ΚΑΛΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΟΥ!!!

Χαζη ερωτηση, το wallet το κανεις restart καθε φορα που πειραζεις το conf αρχειο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, project.breeze είπε

Πάντως φαίνεται ότι παρόλες τις επιθέσεις που δέχτηκε το TRX σήμερα όλη μέρα οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν καθώς φαίνεται ότι ήταν τελικά απόπειρες των whales να ρίξουν τις τιμές και να αγοράσουν μετά πολλά κομμάτια χαμηλότερα καθώς μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία της εταιρείας με μεγάλες εταιρείες NASDAQ. Όσοι είχατε σκοπό να πάρετε κάποιο coin τώρα είναι ακόμα καλή η τιμή πιστεύω καθώς ακούγεται έντονα η άνοδός του στο 1$ μέσα στον μήνα.

Το Ripple έχει δυνατή ομάδα από πίσω και το πλάνο τους φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο και σοβαρό. Εάν μάλιστα μπει και στο coinbase όπως ακούγεται την κάναμε!

Το θεωρώ δύσκολο να φτάσει τόσο ψηλά το trx.

Μακάρι βέβαια γιατί έχω αγοράσει αρκετό όταν η τιμή του ήταν 0.02.

Δημοσ.

Ερωτηση: Θελω να αγορασω ενα shitcoin apo kucoin.Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?Δηλαδη τι να αγορασω για να το μεταφερω εκει και να παρω το shitcoin μου?btc η eth?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, cris41 είπε

Το θεωρώ δύσκολο να φτάσει τόσο ψηλά το trx.

Μακάρι βέβαια γιατί έχω αγοράσει αρκετό όταν η τιμή του ήταν 0.02.

Γιατι το θεωρεις αυτο  ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο 6 ώρες που το έχω βάλει να κάνει mining biblepay έχω βγάλει 35 νομίσματα. Νομίζω δεν αξίζει τελικά. Για να βγάλεις κάποιο κέρδος πρέπει να έχεις καμιά 10000 νομίσματα που δεν θα βγουν ποτέ με τον υπολογιστή. Να δώσεις 100 ευρώ για να αγοράσεις τρολονόμισμα δεν πιστεύω πως αξίζει.

Οπότε θα το αφήσω 1-2 μέρες να μαζέψει καμιά 100αριά και μετά θα το σταματήσω.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Silverage είπε

Μετά απο 6 ώρες που το έχω βάλει να κάνει mining biblepay έχω βγάλει 35 νομίσματα. Νομίζω δεν αξίζει τελικά. Για να βγάλεις κάποιο κέρδος πρέπει να έχεις καμιά 10000 νομίσματα που δεν θα βγουν ποτέ με τον υπολογιστή. Να δώσεις 100 ευρώ για να αγοράσεις τρολονόμισμα δεν πιστεύω πως αξίζει.

Οπότε θα το αφήσω 1-2 μέρες να μαζέψει καμιά 100αριά και μετά θα το σταματήσω.

Εγώ στις 30κατι πλέον ώρες είμαι στα 450 bbp (2-3 μέχρι και 4 πισι να δουλεύουν). Το καλό είναι ότι δεν τα φορτώνω ιδιαίτερα σε ώρες που δεν το χρησιμοποιώ, όταν τα χρησιμοποιώ δίνω και κάνα thread να βγάζει bbp

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και καλη χρονια να εχουμε.

Γνωριζει καποιος για το συγκεκριμενο;

https://www.onelife.eu/en/

https://www.onecoin.eu/en/

Δεν υπαρχει στα ανταλλακτηρια ακομα,μου ειπαν οτι θα βγει το συγκεκριμενο τον Οκτώμβριο.

Mυρίζεται απάτη;^_^

Καταγραφή.PNG

Δημοσ.

απο το μεσημερι περιμενω την επιβεβαίωση των στοιχειων μου απο το coinbase. Τους εστειλα απο το κινητο φωτογραφια διπλωματος μπροστα πισω. Λετε να τους ξαναστειλω ή οχι; Βιαζομαι να αγορασω electroneum...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george122 είπε

απο το μεσημερι περιμενω την επιβεβαίωση των στοιχειων μου απο το coinbase. Τους εστειλα απο το κινητο φωτογραφια διπλωματος μπροστα πισω. Λετε να τους ξαναστειλω ή οχι; Βιαζομαι να αγορασω electroneum...

Τώρα στα ντουζενια θα αγοράσεις; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis808 είπε

Τώρα στα ντουζενια θα αγοράσεις; 

απο το μεσημερι που ηταν 0,12 θελω να αγορασω. Χτες ηταν νομιζω 0,08 και το καλοεβλεπα αλλα δεν ειχα λογαριασμο πουθενα, τωρα μαθαινω... Γιατι δεν ειναι καλη στιγμη τωρα; Μηπως δεν ανεβει αλλο;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...