Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/02/2018 στις 7:15 ΜΜ, Praetorianos είπε

In other news, χτύπησα LTC στα 98,7 γιούρο και έχω ανάψει 17 λαμπάδες από χθες να γυρίσει στο προηγούμενο ATH το ίδιο γοργά που γκρεμίστηκε να ξεχάσω το FUN.

2 ώρες πριν, morpheous είπε

Τι κουλό ράλι έκανε το LTC!?

Λαμπάδες vs Τεχνική ανάλυση, σημειώσατε άσσο.

Graphακηδες, θα σεβεστε.

Επεξ/σία από Praetorianos
  • Like 3
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο πολλά λεφτά θα βγάζατε αγοράζοντας 100 κότες να σας κάνουν 90-95 αυγά την μέρα και να τα πουλάτε στην μαύρη (βγαίνει εισόδημα 1072€ το μήνα)παρά απ τα bitcoin mining και τα trading

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Πιο πολλά λεφτά θα βγάζατε αγοράζοντας 100 κότες να σας κάνουν 90-95 αυγά την μέρα και να τα πουλάτε στην μαύρη (βγαίνει εισόδημα 1072€ το μήνα)παρά απ τα bitcoin mining και τα trading

Ναι αλλά με τις κότες δεν θα μπορείς να λες ότι είσαι "επενδυτής" όπως με τα κρύπτο :D

Δημοσ.

πλάκα κάνω εννοείται.Η αγορά στα αυγά έχει κορευτεί πια και δεν συμφέρει να το κάνει,κανείς επάγγελμα καθώς την κάνουν ήδη παρα πολλοί αυτην την δουλειά και τα αυγα φτάνουν και περισσεύουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

πλάκα κάνω εννοείται.Η αγορά στα αυγά έχει κορευτεί πια και δεν συμφέρει να το κάνει,κανείς επάγγελμα καθώς την κάνουν ήδη παρα πολλοί αυτην την δουλειά και τα αυγα φτάνουν και περισσεύουν.

Μην το λες... αν έχεις ένα χωράφι και βάλεις κότες, χήνες, μερικά κουνέλια και ένα μικρό μπαξέ μεροκάματο το βγάζεις σίγουρα και τρως και φρέσκα προϊόντα. Ξεκούραστο σίγουρα δεν είναι πάντως....

Εγώ αν ήμουν άνεργος αυτό θα έκανα (αν και δεν έχω ιδέα από ζωντανά και αγροτική ζωή)

Τώρα στα χωρία οι περισσότεροι έχουν ήδη κότες και μπαξέ οπότε λογικά εκεί είναι αλλιώς τα πράγματα.

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι αυτό εννοώ ,δε ξερω για μεγαλες πολεις ,αλλά σε χωριό που μένω εγω ,θα προτιμούν τους γνωστούς και τους εμπειρους αγρότες

Το άλλο είναι και η κουραση σίγουρα ,που λες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Όπως είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση ότι είναι καλό για το άτομο μεμονωμένα δεν είναι καλό όταν επιλέγεται σαν στρατηγική και για το σύνολο.

Αν ένα άτομο πάρει κότες και πουλάει τα αυγά τους, τότε θα αποκομίσει το ανάλογο κέρδος αφού όλοι θα ζητούν τα αυγά που παράγει.

Αν όλοι μας πάρουμε κότες κανείς δεν θα χρειάζεται να αγοράσει αυγά γιατί θα έχει απ τις δικές του και οι πωλήσεις όλων μας και φυσικά και τα κέρδη θα είναι μηδενικά...

Απλά θα φάμε πολύ ομελέτα αλλά απο λ7 τπτ...

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Μην το λες. Η πεθερά μου στο χωρίo τα πουλάει 1€ το ζευγάρι. Ο ένας τα αγοράζει για να τα φάει. Ο αλλος για τα εγγονια του που είναι μικρά.... φευγουν. Καλα δεν εχει τρελή παραγωγή ούτε θα ζήσει από αυτό, αλλα δεν την χαλαει ενα χαρτζιλίκι από το τίποτα. Τις κότες ετσι κι αλλιως τις είχε.

Όσο για τους αγρότες και κυρίως του νεους αγρότες.... παίζουν πολλα προγραμματα με καλες επιδότήσεις για όποιον θελει να ασχοληθεί. Δεν είναι ευκολη όμως αυτή η ζωή.

Επεξ/σία από fingolfingr
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Μην το λες. Η πεθερά μου στο χωρίo τα πουλάει 1€ το ζευγάρι. Ο ένας τα αγοράζει για να τα φάει. Ο αλλος για τα εγκονια του που είναι μικρά.... φευγουν. Καλα δεν εχει τρελή παραγωγή ούτε θα ζήσει από αυτό, αλλα δεν την χαλαει ενα χαρτζιλίκι από το τίποτα. Τις κότες ετσι κι αλλιως τις είχε.

Όσο για τους αγρότες και κυρίως του νεους αγρότες.... παίζουν πολλα προγραμματα με καλες επιδότήσεις για όποιον θελει να ασχοληθεί. Δεν είναι ευκολη όμως αυτή η ζωή.

Αυτά για το οτι δεν συμφέρει γιατί το κανουν πολλοί μου τα πε ένας χωριανός.Μπορεί να μου πε και ψεμματα τελικα δε ξέρω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Αυτά για το οτι δεν συμφέρει γιατί το κανουν πολλοί μου τα πε ένας χωριανός.Μπορεί να μου πε και ψεμματα τελικα δε ξέρω.

Οταν θες να κανεις παραγωγή σε αυτους τους τομείς για να βγάλεις λεφτά για να ζήσεις δεν θα βασιστείς στην πώληση στα μαυρα. Θα κανεις συνεργασία με καποια εταιρία για να τα δίνεις εκεί. Με την παραγωγή αβγών δεν ξερω τι παίζει αλλα για τα κρεοπαραγωγης ετσι γίνεται συνηθως. Τι ίδιο για γαλα κλπ.

Σε καθε περιπτωση 1000€ τον μήνα από αβγά δεν θα βγάζεις ευκολα και σιγουρα όχι παντα.

On topic (περίπου): Μα καλα η eurobank θελει 11€ για την express μεταφορά σε τραπεζα εξωτερικου;

ΥΓ: Ανεβα καλό μου litecoin. Ανεβα. Ετσι μπραβο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Νομίζω ότι ένας σημαντικός παράγοντας σε όλα αυτά που γράφεις, είναι και η οικονομική κατάσταση σου.

Διαφορετικές θα είναι οι σκέψεις σου, αν σε 2-5-10 χρόνια όπως γράφεις, είσαι μπατίρης και το btc στο 0, διαφορετικές οι σκέψεις σου αν είσαι οικονομικά μια χαρά και το btc πάλι στο 0.

Στην πρώτη περίπτωση θα έβριζες τον εαυτό σου που κάποτε δεν πούλησες, στη δεύτερη απλά θα λες ότι έχασες ένα τριψήφιο ποσό.

Κατά τ' άλλα, μπήκα να δω τι γίνεται τώρα που άρχισε να κάθεται η σκόνη...Πάντως, αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε η αντιμετώπιση του btc από τις τράπεζες και τις επίσημες κυβερνήσεις κάποιων χωρών.

Έχεις δίκιο, αλλά αν μεταβληθεί η κατάστασή μου τόσο, θα έχω πολύ μεγαλύτερα προβλήματα. Το έξτρα ποσό που θα έπαιρνα θα ήταν ένα hansaplast, όχι λύση.

Άσε που αν λειτουργούσα με το φόβο της μελλοντικής φτωχοποίησης, θα έπρεπε να κοιτάξω πρώτα άλλα πράγματα για να προστατευτώ (να βάλω κότες για να μην αγοράζω αυγά καλή ώρα :D)

Γενικά αν το δεις, αν κάποιος έχει βάλει ένα ποσό τόσο μικρό ώστε να του περισσεύει εντελώς (που είναι και η προτεινόμενη πρακτική), δεν θα αλλάξει σημαντικά η οικονομική του κατάσταση αν το πάρει επί 50 (αν μπήκε δηλαδή όταν ήταν στα 300-400). Αυτό ισχύει είτε μιλάμε για 100 ευρώ είτε για 100Κ ευρώ.

Αν κάνει κανείς σημαντική επένδυση (για τα δικά του δεδομένα), εννοείται ότι έχει μεγαλύτερο ρίσκο και πρέπει να προφυλάσσεται και ανάλογα.

Και μετά έχουμε και κάτι τέτοιες περιπτώσεις που είναι άνευ σχολιασμού :blink:

Δημοσ.
Στις 2/10/2018 στις 11:03 ΜΜ, vagpan1986 είπε

Ε κι εγω η 2η είναι με ευρω (κι πιστευω η  τελευταια για το 2018). Ανταλλαγές θέλω πιο πολυ, και εχω βάλει orders για alts πολυ χαμηλα.

Συνεχιζω να πιστευω οτι βρισκομαστε σε bull trap. Άνοδο σε downtrend. Ε δεν μπορει καθε φορα οι προβλεψεις μου να πέφτουν έξω. (ο λογoς που δεν αγορασα στις 6/2). Ζαρια  να ριχνα πιο πολυ επιτυχια θα ειχα. Αν δεν πέσει στην περιοδο 5 ημερων στα επιπεδα με 6/2 θα το κοψω και θα το φαω οπως ο mcAfee

Σε βλέπω να τον κόβεις και να τον τρώς όπως λέγαμε... :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dimus1985 είπε

Τπτ μονο ο κρυπτοκονιας θα βγαζει λεφτα εμεις τιποτα.Αυριο btw συζητανε παλι US κογκρεσο για το blockchain κτλ.Αυτες οι 9000 πολυ βουνο δεν περναει με τιποτα..ισως αυριο.

Ορίστε, τις πέρασε τις 9000$, γκρινιάρη :P

Επεξ/σία από Silverage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...