Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Παίζει θέμα throttle στάνταρ. Με τέτοιες θερμοκρασίες λογικό είναι να μην ανεβαίνει παραπάνω. Εγώ με μια hyper 212 evo στον 6300 στα 4.2ghz ειμαι στους 52C σε Μαξ load 

Throttle βαραει στους 105 βαθμους δεν υπαρχει θεμα με τους συγκεκριμενους επεξεργαστες. Με 8threads πιστευω ειναι πολυ καλα 5900hash rate. Αν ειχα την 212 θα πηγαινε 120 βαθμους εδω με x62 και ανεβαζει για πλακα θερμοκρασια. Στα 4.8 τον εχω all core με 1.20vcore.

Επεξ/σία από Heybro
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Heybro είπε

Throttle βαραει στους 105 βαθμους δεν υπαρχει θεμα με τους συγκεκριμενους επεξεργαστες. Με 8threads πιστευω ειναι πολυ καλα 5900hash rate.

Δεν θα άφηνα το πισι μου να δουλεύει πάνω από 65 βαθμους πάντως. Στα 6 threads πιστεύω ήσουν στο sweat spot 

Δημοσ.

Παιδια ειδα που αρκετοι λενε για το coinbase πως δεν μπορουν να κανουν λογαριασμο με την ταυτοτητα.Εγω εκανα κανονικα και μαλιστα επιβεβαιωθηκε γρηγορα.Σκαναρετε την ταυτοτητα σας με σκανερ μετα περαστετην στο κινητο και πατηστε απο το κινητο να ανεβασετε φωτογραφια της ταυτοτητας.Επιλεγεις την σκαναρισμενη και εισαι κομπλε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis808 είπε

Δεν θα άφηνα το πισι μου να δουλεύει πάνω από 65 βαθμους πάντως. Στα 6 threads πιστεύω ήσουν στο sweat spot 

50-60 τον δουλευω. Δεν εχει θεμα παντως οταν το tjmax ειναι στα 105 απο την intel. Οι παλιοτεροι επεξεργαστες ειχαν tjmax 70 75 δηλαδη στους 75 βαρουσαν throttle.Οι coffee βαρανε στους 105 βαθμους throttle.

Κοιταξτε και το blockchain.info παντως. Σε 1 μερα με ειχε κανει verified και σε 2 μερες ειχα bitcoins στον λογαριασμο μου. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nazdak είπε

Παιδια ειδα που αρκετοι λενε για το coinbase πως δεν μπορουν να κανουν λογαριασμο με την ταυτοτητα.Εγω εκανα κανονικα και μαλιστα επιβεβαιωθηκε γρηγορα.Σκαναρετε την ταυτοτητα σας με σκανερ μετα περαστετην στο κινητο και πατηστε απο το κινητο να ανεβασετε φωτογραφια της ταυτοτητας.Επιλεγεις την σκαναρισμενη και εισαι κομπλε. 

στο coinbase έκανες verify ή στο gdax; Στο 1ο που ακριβώς κάνεις;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, waroo είπε

https://www.coinbase.com/

και κάνεις κλικ στο sign up

με διαβατήριο ο λογαριασμός μου έγινε verify μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα (νωρίτερα σήμερα)

Δε βγάζω άκρη. Έκανα signup στο coinbase και δε ζήτησε κάτι. Μπαίνω στο gdax και μου ζητάει έγγραφα, στέλνω δίπλωμα. Μου έρχεται mail από το coinbase ότι έγιναν δεκτά αλλά στο gdax πάλι με πετάει στην οθόνη ζητώντας έγγραφο και δε μπορώ να συνεχίσω... :huh:

Δημοσ.

για το gdax δεν ξέρω (ακόμη), αλλά στο coinbase πρέπει να έκανες verification με κάτι

μόλις κάνεις sign up σε βγάζει σε μια σελίδα που σου αναφέρει ποια στάδια χρειάζεται να ακολουθήσεις: στο 3o step θέλει verification με επίσημο έγγραφο id (εμένα έγινε με διαβατήριο)

σου στέλνουν link στον αριθμό κινητού που έχεις δηλώσει και μπαίνεις από εκεί, βγάζεις μια φωτογραφία αυτό που θες να τους στείλεις και σε ενημερώνουν μέσω email μόλις γίνεις verified

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αυτό το διάγραμμα είναι προσβάσιμο με πληρωμή?

Εχει και free με limited indicators ομως.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, waroo είπε

για το gdax δεν ξέρω (ακόμη), αλλά στο coinbase πρέπει να έκανες verification με κάτι

μόλις κάνεις sign up σε βγάζει σε μια σελίδα που σου αναφέρει ποια στάδια χρειάζεται να ακολουθήσεις: στο 3o step θέλει verification με επίσημο έγγραφο id (εμένα έγινε με διαβατήριο)

σου στέλνουν link στον αριθμό κινητού που έχεις δηλώσει και μπαίνεις από εκεί, βγάζεις μια φωτογραφία αυτό που θες να τους στείλεις και σε ενημερώνουν μέσω email μόλις γίνεις verified

εγω εστειλα φωτογραφια διπλωματος μπρος  πισω απο το κινητο αλλα ακομα δεν μου εχουν στειλει μηνυμα...

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, panos2171 είπε

Δε βγάζω άκρη. Έκανα signup στο coinbase και δε ζήτησε κάτι. Μπαίνω στο gdax και μου ζητάει έγγραφα, στέλνω δίπλωμα. Μου έρχεται mail από το coinbase ότι έγιναν δεκτά αλλά στο gdax πάλι με πετάει στην οθόνη ζητώντας έγγραφο και δε μπορώ να συνεχίσω... :huh:

coinbase με διαβατηριο μπηκα εγω.μετα στο gdax μου ζητησαν 2ο εγγραφο και εστειλα τν ταυτοτητα με φωτο απο τν καμερα του λαπτοπ και δεν την δεχτηκαν γτ δεν φαινοταν καλα.μετα την εστειλα μεσω της εφαρμογης του coinbase στο κινητο και εκαναν μια μερα να την τσεκαρουν κ τλκ παλι δεν τν δεχτηκαν.δεν ξερω τι παιζει

Δημοσ.

https://appcoins.io/en

Ειναι στο binance πλεον και ανεβαινει, ισως ειναι καλο για short term. Δεν αγοραζω γιατι δεν εχω ιδεα τι ειναι το concept δεν διαβασα τπτ απο FA, αλλα ισως καποιος θελει να το τσεκαρει περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα και εγώ να κάνω mine το biblepay έτσι για πλάκα. Μπορώ να βάλω μέχρι 3 threads, αν βάλω 4 μετά κολλάει απίστευτα και ούτε task manager δεν ανοίγει. Με 3 ο επεξεργαστής δουλέυει στο 75%, στους 50 βαθμούς και δίνει 1800 hash.

Που μπορώ να δώ πόσα έχω κάνει mine;

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Silverage είπε

Έβαλα και εγώ να κάνω mine το biblepay έτσι για πλάκα. Μπορώ να βάλω μέχρι 3 threads, αν βάλω 4 μετά κολλάει απίστευτα και ούτε task manager δεν ανοίγει.

Που μπορώ να δώ πόσα έχω κάνει mine;

υποτίθεται στο http://pool2.biblepay.org/

εγώ δεν το έχω κατα΄φερει ακόμη

!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...