zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε Το bitcoin θα χρησιμοποιήσει το lighting network σε λίγο καιρό μόλις λειτουργήσει. Οπότε αυτό με τα fees δεν θα ισχύει. Το lighting network λύνει όλα τα προβλήματα του bitcoin. Για μένα τα νομίσματα που θα κυριαρχήσουν είναι Bitcoin, Etherium, Stellar. Το stellar πως κι έτσι;
gdask Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Για μένα αυτά που έχουν υποτιμημένο μερίδιο από τα μεγάλα στο market cap αυτή την στιγμή και χρωστάνε ένα γύρο φουσκώματος είναι τα btc (κυρίως) και ltc.
kokyriakidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Το stellar πως κι έτσι; Έχει κλείσει συμφωνία με ΙΒΜ και εχει γίνει συμφωνία να χρησιμοποιηθεί απο πολλές τραπεζες ανα τον κόσμο. 1
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε Έχει κλείσει συμφωνία με ΙΒΜ και εχει γίνει συμφωνία να χρησιμοποιηθεί απο πολλές τραπεζες ανα τον κόσμο. Άλλο ripple μας βρήκε! (Πλάκα κάνω, μακάρι να πάει καλά!)
kokyriakidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Άλλο ripple μας βρήκε! (Πλάκα κάνω, μακάρι να πάει καλά!) Το ripple θα φάει κατρακύλα πάντως ως centralized. To stellar ειναι το update του ripple προφανώς με πολυ μεγαλύτερο adoption rate λόγω ΙΒΜ 1
παπι Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Φαίνεται να κρατάει την στήριξη. Θα δούμε σε καμία βδομάδα
kokyriakidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έρχεται και άλλη πτώση. Τα 7000$ θα σπάσουν Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από kokyriakidis
shadowfax-1- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) H Lloyds ανακοίνωσε ότι απαγορεύει (όπως & στο the USA) από πιστωτικές κάρτες αγορά Crypto. Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμα. Ίσως σκάσουν και άλλα κακά νέα και μετά θα μπω. Θα αυξήσω λίγο τη θέση μου στα νομίσματα που ήδη έχω και θα πάρω και κάτι λίγο με τη πρώτη ευκαιρία στα νομίσματα που έχω καταφέρει να μελετήσω. 45 λεπτά πριν, παπι είπε Φαίνεται να κρατάει την στήριξη. Θα δούμε σε καμία βδομάδα Kαλησπέρα και καλή βραδιά :P. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από shadowfax-1-
kokyriakidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 6,5 με 7κ εχει μεγάλη στήριξη. θα δω αύριο αν αξίζει να αγοράσω σε αυτή την τιμή
Zaknafein Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ τυφλός είμαι, γιατί δεν βλέπω σοβαρή στήριξη στα 7Κ... κάπου στα 5.5-6Κ έχει μια περιοχή στήριξης και πιο κάτω στα 3.5Κ, έτσι όπως βλέπω το διάγραμμα στο TradingView. Έχουμε και είδηση από Κίνα μεριά: https://cointelegraph.com/news/ban-complete-china-blocks-foreign-crypto-exchanges-to-counter-financial-risks
ADHD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Εγώ τυφλός είμαι, γιατί δεν βλέπω σοβαρή στήριξη στα 7Κ... κάπου στα 5.5-6Κ έχει μια περιοχή στήριξης και πιο κάτω στα 3.5Κ, έτσι όπως βλέπω το διάγραμμα στο TradingView. Έχουμε και είδηση από Κίνα μεριά: https://cointelegraph.com/news/ban-complete-china-blocks-foreign-crypto-exchanges-to-counter-financial-risks 6-6.2k βλεπω εγω..
zz7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 coinbase: Our engineering team has begun the final testing phase of SegWit for Bitcoin on Coinbase. SegWit compatible Bitcoin sends/receives will be available for customers in the next few weeks. 1
παπι Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Εγώ τυφλός είμαι, γιατί δεν βλέπω σοβαρή στήριξη στα 7Κ... κάπου στα 5.5-6Κ έχει μια περιοχή στήριξης και πιο κάτω στα 3.5Κ, έτσι όπως βλέπω το διάγραμμα στο TradingView. Έχουμε και είδηση από Κίνα μεριά: https://cointelegraph.com/news/ban-complete-china-blocks-foreign-crypto-exchanges-to-counter-financial-risks 4 στηρίξεις εχει 8κ, 5κ, 3κ, 1,5κ (σε ντολαρς)
chek2fire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 πάντως η πτώση τελικά νομίζω έχει μεγάλη σχέση με το γενικευμένο crash στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Εδώ και μήνες και εκεί είχε δημιουργηθεί ένα μεγάλο bubble με τρελά υπερκέρδη. Πιστεύω ότι ένα μικρό μέρος αυτών των κερδών είχε μπει στην αγορά του Bitcoin τους τελευταίους μήνες. Τις τελευταίες 7 μέρες το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έχει χάσει περισσότερο από 7% ενώ σήμερα σε μετοχές μεγάλων τραπεζών συμβαίνει αυτό Είναι νομίζω η πρώτη φορά που η πορεία του Bitcoin έχει συνδεθεί με την πορεία του bubble ενός χρηματιστηρίου. Τα συμπεράσματα είναι ότι το Bitcoin έχει πλέον οικονομικούς δεσμούς με την χρηματιστηριακή αγορά και αντιμετωπίζεται ως ένα καθαρά δευτερεύων επενδυτικό προιόν δλδ με λίγα λόγια έχουμε ένα σκασμό λεφτά δεν βάζουμε λίγα και εκεί Φυσικά σε ένα τέτοιο επενδυτικό προιόν στην πρώτη στραβή της κυρίως αγοράς θα είναι και το πρώτο που θα πουλήθεί ώστε να μειωθούν οι συνολικές απώλειες στα χαρτοφυλάκια τους. Και φυσικά για άλλη μια φορά τα altcoin ακολουθούν το γενικό crash του Bitcoin. Άλλος ένας δεσμός που δεν έχει σπάσει όσο και αν κάποοιο απλά δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι υπάρχει. Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι the party is over φυσικά μέχρι το επόμενο 1
shadowfax-1- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 https://www.coindesk.com/santander-uk-ripple-payment-app/ Για όσους απομειναμε να λέμε και να ελπίζουμε ότι το ripple που έχουμε θα χρησιμοποιηθεί (ίσως, ελπίδα κτλ κτλ) η Σανταντέρ ανακοινώνει για 4 χώρες app για consumers συνδεδεμένοι με το xcurrent(και ΟΧΙ ΤΟ RIPPLE). Εις ενα μέλλον καλό ελπίζ(α/)ουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις