kokyriakidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 30% btc 30% eth 30% stellar η γνώμη μου 1
παπι Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, zio10 είπε Πάσο δεν το ήξερα! Σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είναι καλή κίνηση τώρα...να πουλήσω όλα τα μικρά και να πάρω btc, eth, ltc ίσως; Αν έχεις πολλά, τότε μπορείς να το παίξεις fundας. https://www.investopedia.com/terms/r/rebalancing.asp Στο λινκ σου έχω την πιο βασική στρατηγική διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Η οποία ακούει στο rebalancing. Δώσε βάση. 1
paoad Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Το είχα γράψει κ παλαιότερα ότι τώρα φτιάχνουμε τα πορτφόλια μας για Μάρτη. Όσο βίαιη ήταν η πτωση, τόσο βίαιη θα είναι και η άνοδος. Μέχρι τότε μαθαίνουμε μπαλίτσα απο το κρύπτο Κόνια, που δεν έχει αφήσει σκαμ για σκαμ
ADHD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! Δεν ξερω για εσας εγω εχω μπει σε οτι λεει με referral link δικό του για να τον στηρίξω, προσφέρει γνώση απλόχερα. Για παράδειγμα δεν ηξερα οτι ο ανατοκισμός ειναι το 8ο θαυμα του κοσμου, τωρα το εμαθα και βγαζω λεφτα με δάνεια και ICOs, σε 5-6 χρονια εχω υπολογισει οτι η περιουσία μου θα εχει ξεπεράσει bill gates και κατι τετοια γατάκια.
paoad Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Είναι ο Γιώργος Γεωργίου των κρυπτο-επενδυτών.
morpheous Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, zio10 είπε Πάσο δεν το ήξερα! Σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είναι καλή κίνηση τώρα...να πουλήσω όλα τα μικρά και να πάρω btc, eth, ltc ίσως; Εξαρτάται τα αλτς.
tyf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 εγω παντως αγορασα bitcoin . που θα ξαναβρω με 7000 ?
Carrion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, paoad είπε Το είχα γράψει κ παλαιότερα ότι τώρα φτιάχνουμε τα πορτφόλια μας για Μάρτη. Όσο βίαιη ήταν η πτωση, τόσο βίαιη θα είναι και η άνοδος. Μέχρι τότε μαθαίνουμε μπαλίτσα απο το κρύπτο Κόνια, που δεν έχει αφήσει σκαμ για σκαμ Κριπτοκόνιας wtf... και έξω από το τμήμα οικονομικής επιστήμης σκίζουν τα πτυχία τους. Οι πτυχιούχοι της σχολής συνειδητοποίησαν ότι διαβάζοντας 2 pdf, 4 @@ριες στο telegram, και μονολογώντας λέξεις όπως HODL, to the moon, longterm, bear/bull, θα μπορούσαν να έφταναν στο ίδιο επίπεδο γνώσης... 1
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, morpheous είπε Εξαρτάται τα αλτς. Διάφορα, σκέφτομαι να τα δώσω και να κρατήσω μόνο eth και ltc. Pablo_Hasan εννοείς μάλλον ότι δεν είναι καλή ιδέα; 2 λεπτά πριν, tyf είπε εγω παντως αγορασα bitcoin . που θα ξαναβρω με 7000 ? Κάτσε να δούμε μη βρεις και με λιγότερα! 3
Sheogorath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Βλέπω λόγω μεγάλων fees να πέφτει bitcoin και eventually να ανεβαίνουν Eth και Ltc. Just a random guy on the internet. 1
tyf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Διάφορα, σκέφτομαι να τα δώσω και να κρατήσω μόνο eth και ltc. Pablo_Hasan εννοείς μάλλον ότι δεν είναι καλή ιδέα; Κάτσε να δούμε μη βρεις και με λιγότερα! μακαρι να παρουμε κι αλλα.
kokyriakidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Το bitcoin θα χρησιμοποιήσει το lighting network σε λίγο καιρό μόλις λειτουργήσει. Οπότε αυτό με τα fees δεν θα ισχύει. Το lighting network λύνει όλα τα προβλήματα του bitcoin. Για μένα τα νομίσματα που θα κυριαρχήσουν είναι Bitcoin, Etherium, Stellar.
billpao Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Βλέπω λόγω μεγάλων fees να πέφτει bitcoin και eventually να ανεβαίνουν Eth και Ltc. Just a random guy on the internet. Στο ln που πιστευουμε...
paoad Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να σπεκιουλάρω το Litecoin απο τη στιγμή που θα λανσαριστεί το Litepay θα έχει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Κ λύνει ένα τεράστιο πρόβλημα όλων των κρύπτο. Αν όλα πάνε καλά, το περιμένουμε μέσα στο μήνα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από paoad
Προτεινόμενες αναρτήσεις