kokyriakidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χθες ήταν κυριακή. Η εντολή σου εκτελέστηκε σήμερα το πρωί. Μάλλον την έστειλες με απλή αποστολή (1ευρω έξοδα), οπότε τα λεφτα θα τα δεις αύριο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από kokyriakidis
dimus1985 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, kokyriakidis είπε Χθες ήταν κυριακή. Η εντολή σου εκτελέστηκε σήμερα το πρωί. Μάλλον την έστειλες με απλή αποστολή (1ευρω έξοδα), οπότε τα λεφτα θα τα δεις αύριο. Σωστα και στις κινησεις valeur δειχνει αυριο..Προβληματικη η κατασταση εκτος Πειραιως παντως..Ευχαριστως εδινα τα 2.5ε για να τα χω σε 2-3 ωρες αλλα τα 10 της εθνικης ελεος..
Avatar_GR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, moure είπε Εγώ δεν είχα εμπλακεί καθόλου σε όλο αυτό το πανηγυρακι και δεν το είχα κάνει γιατί δεν τα πιστεύω όλα αυτά τα νομίσματα. Μεχρι που πριν λίγες μέρες σκέφτηκα ότι αφού δεν τα πιστεύω ας ποντάρω να πέσουν,αυτό και έκανα λοιπόν,σορταρα το Bitcoin και από ότι φαίνεται ήμουν τυχερός αφού το έκανα σε καλή στιγμή. Που πόνταρες να πέσουν; Future trades έβαλες; Η σε φάση στοίχημα Online; 1
ADHD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, moure είπε Εγώ δεν είχα εμπλακεί καθόλου σε όλο αυτό το πανηγυρακι και δεν το είχα κάνει γιατί δεν τα πιστεύω όλα αυτά τα νομίσματα. Μεχρι που πριν λίγες μέρες σκέφτηκα ότι αφού δεν τα πιστεύω ας ποντάρω να πέσουν,αυτό και έκανα λοιπόν,σορταρα το Bitcoin και από ότι φαίνεται ήμουν τυχερός αφού το έκανα σε καλή στιγμή. cool story 2
kokyriakidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Περιμένω να ακούσω απάντηση για το που και πως τα σορταρε και μετά θα δούμε για το cool story
fingolfingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε Χθες ήταν κυριακή. Η εντολή σου εκτελέστηκε σήμερα το πρωί. Μάλλον την έστειλες με απλή αποστολή (1ευρω έξοδα), οπότε τα λεφτα θα τα δεις αύριο. Η μια εργάσιμη του απλού εμβασματος είναι εφόσον έχει γίνει μέχρι τις 4. Αν πχ κανεις στις 8 το απόγευμα θα μπουν την μεθεπόμενη μέρα. Έτσι και την Κυριακή τα χρήματα θα μπουν τριτη
moure Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε Που πόνταρες να πέσουν; Future trades έβαλες; Η σε φάση στοίχημα Online; Στο Plus500 το έκανα.
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Γενικά καλά είναι να ξέρουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε όταν πέφτουν γιατί δε μας βλέπω καλά!
zz7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, gsina97 είπε παιδια λετε να παισει τo btc και το eth ακομα περισσοτερο?? και γενικα πιστευετε θα ξανανευει η αγορα?? τσιμπαμε λίγα btc όταν πέσει κάτω από $6500...μέχρι 7600-7700
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μιλάμε μεγάλη πτώση παντού. Ελπίζω για ανάκαμψη 1
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μιλάμε μεγάλη πτώση παντού. Ελπίζω για ανάκαμψη Τρέχα γυρεύε πότε θα ξαναφτάσουν εκεί που ήταν... 1
Bourdoulas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, Sartiv είπε Μιλάμε για τρελή ανάλυση. Νομίζω στο δεύτερο μασούλημα με έπεισε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις