Praetorianos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Xanou96 είπε Το μαξιλαρι ειναι στα 5.5-6k,αν σπασει και αυτο τοτε θα σημαινει οτι εχει κρασαρει τελειως. Παιδια αποφασιστε ομως, μεσα σε 10 σελιδες εχετε βρει 22 crash, 38 resistances, 21 support, 17 μαξιλαρια, 58 μπαουλοντιβανα, και 7 μπιλιες που καθονται. Χαρτια να ριχναμε, πιο λιγες και πιο σιγουρες προβλεψεις θα ειχαμε. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Praetorianos 5
ADHD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Praetorianos είπε Παιδια αποφασιστε ομως, μεσα σε 10 σελιδες εχετε βρει 22 crash, 38 resistances, 21 support, 17 μαξιλαρια, 58 μπαουλοντιβανα, 5 καρεκλες και 7 μπιλιες που καθονται. Χαρτια να ριχναμε, πιο λιγες προβλεψεις θα ειχαμε. 2
Praetorianos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ADHD είπε Καλα εδω ξεκαθαρα αχνοφαινεται στο βαθος η επανασταση του Λενιν Και οι λυκοι που παλευουν. 2
s3rampage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 παει για crash η φαση market?και οποιος προλαβε τον κυριι ειδε;τι νομιζεται;
atonioz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, s3rampage είπε παει για crash η φαση market?και οποιος προλαβε τον κυριι ειδε;τι νομιζεται; lag έχεις?
pOLoS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 μόλις πρόσθεσε το Nano (XRB) το binance, σε καλή συγκυρία βρήκαν να το βάλουν
Silverage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, IoaZ είπε Ανεβαίνουμε Και σε δύο μέρες θα κάνει πάλι ένα -30% και θα γουστάρουμε. 1
morpheous Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, pOLoS είπε μόλις πρόσθεσε το Nano (XRB) το binance, σε καλή συγκυρία βρήκαν να το βάλουν χμ, εγώ δεν το βλέπω! Επίσης φάγαμε πάλι ακυρο απο την alphabank κάρτα. Ξέρει κανείς τι παίζει με τις κάρτες; (δεν έχω διαβάσει όλο το thread, sorry αν εχει απαντηθεί νωρίτερα)
cryptonoobaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Request και Monero ειναι σε τιμη ευκαιρίας
pOLoS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 στο app του binance μου το βγάζει, αλλά έχει ακόμα τιμή 0, δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι συναλλαγές ακόμα φαίνεται
shadowfax-1- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ θα περιμένω ακομα γιατί νομίζω ότι...δεν έχουμε δει το πάτο. Ειδικά αν ανακοινωθεί και ότι το terher δεν έχει από πίσω κάλυψη(ειδικά με τη τιμή που είναι τώρα το BTC νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει θέμα). Και θα ρίξω τα τελευταία χρήματα στην αγορά σε 5-6 νομίσματα που έχετε ήδη αναφέρει(δε θα είναι κανένα BTC/ETH από αυτά). Και θα δούμε σε τί βάθος διαστήματος είτε χάσαμε είτε κερδίσαμε . ΥΓ:Φτάσαμε τα 420 δις σύνολο στην αγορά φτάσαμε. Τα μισά δλδ από ότι τις πρώτες μέρες του Γενάρη. ΥΓ2:Παρότι εγώ θα περιμένω, τεράστιο resistance διαφαίνεται τη τελευταία ώρα.
zz7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, morpheous είπε χμ, εγώ δεν το βλέπω! Επίσης φάγαμε πάλι ακυρο απο την alphabank κάρτα. Ξέρει κανείς τι παίζει με τις κάρτες; (δεν έχω διαβάσει όλο το thread, sorry αν εχει απαντηθεί νωρίτερα) αν μεταφέρεις απευθείας απο τον λογαριασμό (SEPA);
morpheous Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zz7 είπε αν μεταφέρεις απευθείας απο τον λογαριασμό (SEPA); Αυτό πρέπει να κάνω αλλά αυτό θέλει μέρες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις