Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george122 είπε

https://gr.investing.com/crypto/currencies απο εδω το ειδα...

λαθος μου με ενα thread το ετρεχα , βεβαια τωρα με 5 ανεβασε θερμοκρασια 81c

Το coinmarketcap να βλεπεις αυτο γραφει τις σωστες τιμες. Επισης και μεσα στο site γραφει την τιμη του σε δολλαρια:

$0.0082 στο home

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis808 είπε

Με όλα τα θρεντς; 

Μεχρι 6 μπορω και ας εχει 12. 2mb το threads τρωει δηλαδη 12mb εχω αρα 6 threads. Με 6 πιανω 75 βαθμους θερμοκρασια και παει 5500 6000hashes.

1 λεπτό πριν, for4 είπε

του εβαλα 5 threads και κόλλησε το σύμπαν

Θελει παραπανω vcore εφοσον κολλαει σε μεγαλο load.

Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε

Αν θες να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή ταυτόχρονα μην βάζεις όλα τα threads. 

Aναλογα την cache βαζετε και ποσα threads να δουλευουν. 2mb το thread παει. Οταν παιζω syndicate ταυτοχρονα με 6 threads για mining πιανω 77-78 θερμοκρασια και που και που σκαλωνει. Οταν ειχα χαμηλο vcore σκαλωνε συνεχεια. Θελει να βρεις τη σωστη αναλογια ωστε και να κανεις τη δουλεια σου και να κανεις και mining ταυτοχρονα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Heybro είπε

Μεχρι 6 μπορω και ας εχει 12. 2mb το threads τρωει δηλαδη 12mb εχω αρα 6 threads. Με 6 πιανω 75 βαθμους θερμοκρασια και παει 5500 6000hashes.

Θελει παραπανω vcore εφοσον κολλαει σε μεγαλο load.

Aναλογα την cache βαζετε και ποσα threads να δουλευουν. 2mb το thread παει. Οταν παιζω syndicate ταυτοχρονα με 6 threads για mining πιανω 77-78 θερμοκρασια και που και που σκαλωνει. Οταν ειχα χαμηλο vcore σκαλωνε συνεχεια. Θελει να βρεις τη σωστη αναλογια ωστε και να κανεις τη δουλεια σου και να κανεις και mining ταυτοχρονα.

Εγώ δουλεύω 5/6 threads του fx 6300 και ας έχει μόνο 8mb L3 cache. Με 5/6 δουλεύεται κανονικά το πισι (browsing μουσική κλπ)και βγάζω 2κ hps ενώ με 6/6 που δεν δουλεύεται βγάζω 2.3κ. Δεν έχω δοκιμάσει στα 4 να δω τι θα κάνει, υπάρχει περίπτωση να βγάζει περισσότερα; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Εγώ δουλεύω 5/6 threads του fx 6300 και ας έχει μόνο 8mb L3 cache. Με 5/6 δουλεύεται κανονικά το πισι (browsing μουσική κλπ)και βγάζω 2κ hps ενώ με 6/6 που δεν δουλεύεται βγάζω 2.3κ. Δεν έχω δοκιμάσει στα 4 να δω τι θα κάνει, υπάρχει περίπτωση να βγάζει περισσότερα; 

Γνωριζω οτι αν βαλεις παραπανω threads απο οσα αντεχει η l3 cache θα εχεις χειροτερα αποτελεσματα. Ισως να το διαβασα λαθος. Μονο η δοκιμη θα δειξει ποσα βγαζεις.Προσεξε και τις θερμοκρασιες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Γνωριζω οτι αν βαλεις παραπανω threads απο οσα αντεχει η l3 cache θα εχεις χειροτερα αποτελεσματα. Ισως να το διαβασα λαθος. Μονο η δοκιμη θα δειξει ποσα βγαζεις.Προσεξε και τις θερμοκρασιες. 

Το δοκίμασα και δεν ισχύει αυτό με την l3. Τουλάχιστον όχι σε μένα. Με 6/6 είμαι στους 52 βαθμούς με τον fx στα 4.2ghz χωρίς αύξηση τάσης. Έχω πετύχει πάρα πολύ καλό chip και έχω και aftermarket ψυκτρα 

Δημοσ.

εγώ ή κατι δεν έχω καταλάβει ή παίζει να έχει γίνει ΜΛΚ. το ενα screenshot απο την εφαρμογή και το άλλο απο to pool.biblepay.org

βέβαι ακάνω Mining 3 ώρες τώρα. έχει κανεις καμια ιδέα? ή ειμαι ενα ΜΗΔΕΝ???????

image.png.4966734d44110499d44e3e26912a2d7d.png

image.png.5fc16e9422d0ac7a8f3b8fa801dfccc5.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pW είπε

εγώ ή κατι δεν έχω καταλάβει ή παίζει να έχει γίνει ΜΛΚ. το ενα screenshot απο την εφαρμογή και το άλλο απο to pool.biblepay.org

βέβαι ακάνω Mining 3 ώρες τώρα. έχει κανεις καμια ιδέα? ή ειμαι ενα ΜΗΔΕΝ???????

Δεν κάνεις mine. Κάτι λάθος εχει γίνει με τα settings σου στο conf αρχείο 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis808 είπε

Το δοκίμασα και δεν ισχύει αυτό με την l3. Τουλάχιστον όχι σε μένα. Με 6/6 είμαι στους 52 βαθμούς με τον fx στα 4.2ghz χωρίς αύξηση τάσης. Έχω πετύχει πάρα πολύ καλό chip και έχω και aftermarket ψυκτρα 

Ισως να μην ισχυει απλα παντου αυτο διαβαζω. Μπορει να ισχυει μονο για monero που ολοι γραφουν για 2mb/thread.

2 λεπτά πριν, pW είπε

Εχεις λαθος διευθυνση λογικα. Στο αρχειο:

biblepay.conf 

που βρισκεται στο 

c:users:το ονομα σου:appdata:roaming:biblepay θα το βρεις θα το ανοιξεις με txt και θα γραψεις τα παρακατω:

addnode=node.biblepay.org
poolport=80  
pool=http://pool.biblepay.org  
workerid=xxxx
gen=1
genproclimit=1  

Στο workerid θα γραψεις το ονομα του worker σου.Θα ανοιξεις το biblepay θα πας debug console θα γραψεις setgenerate true και θα βαλεις τα threads που θελεις.Επειτα θα εισαι οκ. Θα γραψεις getminingpool και θα σε βγαλει true τερμα κατω και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ισως να μην ισχυει απλα παντου αυτο διαβαζω. Μπορει να ισχυει μονο για monero που ολοι γραφουν για 2mb/thread.

Εχεις λαθος διευθυνση λογικα. Στο αρχειο:

biblepay.conf 

που βρισκεται στο 

c:users:το ονομα σου:appdata:roaming:biblepay θα το βρεις θα το ανοιξεις με txt και θα γραψεις τα παρακατω:

addnode=node.biblepay.org
poolport=80  
pool=http://pool.biblepay.org  
workerid=xxxx
gen=1
genproclimit=1  

Στο workerid θα γραψεις το ονομα του worker σου.Θα ανοιξεις το biblepay θα πας debug console θα γραψεις setgenerate true και θα βαλεις τα threads που θελεις.Επειτα θα εισαι οκ. Θα γραψεις getminingpool και θα σε βγαλει true τερμα κατω και εισαι ετοιμος.

είχα αφήσει το default dnsseed.biblepay-explorer.org

το ξαναξεκινάω να δω!!! thanx

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ισως να μην ισχυει απλα παντου αυτο διαβαζω. Μπορει να ισχυει μονο για monero που ολοι γραφουν για 2mb/thread

Δοκίμασε 11 threads στο πισι σου να δούμε πόσα θα βγάλει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...