Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Και το ETH chillarei, πλακα θα εχει να περασει το btc χωρις να χτυπησει ATH σε USD value.. :P 

Για να το ξεπερασει θα πρεπει να συνεχισει την κατρακυλα το bitcoin για κανα 2 βδομαδες ακομα και το ethereum να μεινει ανεγγιχτο,κατι που δυσκολα να γινει αφου ολα κινουνται γυρω απ το bitcoin,και αν το bitcoin πεσει τοσο χαμηλα(ταυτοχρονα μαζι ολα τα υπολοιπα alt coins)δυσκολα να ανακαμψει,ισως να ειναι και οριστικο το κραχ.Παντως για να ανακαμψουν ολα σε τιμες δεκεμβριου-Ιανουαριου υπαρχουν λιγες πιθανοτητες εστω και μεσοπροθεσμα-μακροπροθεσμα.

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε

Monero πραγματική κατρακύλα. 50% κάτω.

Ένας θεός ξέρει γιατί. 

Λόγω πτώσης του bitcoin. Γιατί λογικά μιλάς για ισοτιμία με fiat, το XMR/BTC δεν είχε τόσο μεγάλη πτώση.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε

Monero πραγματική κατρακύλα. 50% κάτω.

Ένας θεός ξέρει γιατί. 

"Πριν το χαραγμα, το πιο βαθυ σκοταδι"

- Παχατουριδιος Παχατουριδης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μπορώ να σας σώσω όλους. Αν πουλήσω τα παντα και τα παω σε USD (για να γλιτώσω παραπάνω χασούρα) θα αρχίσουν να ανεβαίνουν πάλι. Αυτό γίνεται παντα :P

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Εγω μπορώ να σας σώσω όλους. Αν πουλήσω τα παντα και τα παω σε USD (για να γλιτώσω παραπάνω χασούρα) θα αρχίσουν να ανεβαίνουν πάλι. Αυτό γίνεται παντα :P

Χαχα εισαι ο τυχερος δηλαδη εδω περα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ADHD είπε

8k σύντομα?? :P 

Επίσης XMR στα ~260$ είναι άκρως ελκυστικό.

Μπορεί, αναμένω ΕΤΗ στα ~0.15 έτσι όπως πάει πάντως κι ίσως και new ATH vs BTC.

Για το XMR, δεν ξέρω, ποτέ δεν το μελέτησα από κοντά, η συμπεριφορά του τις τελευταίες μέρες δεν με πολύ-πείθει όμως, το ZEC πάει λίιγο καλύτερα (πάντα vs BTC, δεν κοιτάω fiat αποτίμηση).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Avatar_GR είπε

Τώρα παρατήρησα πόσο κοντά είναι το Ethereum στην πρώτη θέση...

Bitcoin $166.094.095.968
Ethereum $109.086.315.017

Ένα καλό μπαμ αν κάνει θα πάει πρώτο και θα εκτοπίσει το BTC. Αν γίνει αυτό θα δούμε τεράστιες αλλαγές. Αν πάψει το BTC να θεωρείται Βασιλιάς...

Άρα καλά κάνω και βγάζω eth ε; :)(Υποτίθεται βγάζω δηλαδή...).

Ωχ τώρα είδα τιμές! 

Δημοσ.

Υπάρχει και από Ινδία (όχι καμιά τεράστια αγορά για cryptos πάντως) πίεση μιας και ο υπουργός οικονομικών(Arun Jaitly) δήλωσε κάποια πράγματα για το πόσο τα κρυπτος είναι νόμιμα και για τη μη αναγνώριση τους από τη κυβέρνηση της Ινδίας.

Αυτό μαζί με το tether σίγουρα επηρεάζει τη τιμή της αγοράς.

Ίσως όντως το 18 να μην είναι η χρονιά ανάκαμψης και να πάρει περισσότερο χρόνο.

Δημοσ.

Εγώ το έχω γράψει πολλές φορές και δε με ακούτε.

Θα αγοράσω νομίσματα μόνο όταν πάνε 10 λεπτά του ευρώ και κάτω.

Είμαι στημένος εκεί και τα περιμένω.

Δημοσ.

Το σημερινό μακελειό δεν είναι χειρότερο από αυτό πριν δύο εβδομάδες (17/01)...

Η τρολια το tron είναι στα 5cents του δολαρίου για όποιον ενδιαφέρεται για deep shit καταστάσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...