Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ειναι αναλογα τι επεξεργαστη εχεις και ποσα threads δουλευουν και ποσο hash rate εχεις. 27λεπτα ειναι τα 35 bbp αυτη τη στιγμη.

ειναι σιγουρο οτι ειναι 27 λεπτα τα 35 bbp; εχω i7 6700hq σε λαπτοπ και το εχω και τρεχει σε 4 threads με hash/s 850 περιπου. Χτες στις 4 ωρες εβγαλε 17 bbp.Σημερα κοντα μια ωρα δεν εχει βγαλει ακομα...

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, george122 είπε

ειναι σιγουρο οτι ειναι 27 λεπτα τα 35 bbp; εχω i7 6700hq σε λαπτοπ και το εχω και τρεχει σε 4 threads με hash/s 850 περιπου. Χτες στις 4 ωρες εβγαλε 17 bbp.Σημερα κοντα μια ωρα δεν εχει βγαλει ακομα...

Αξία εννοεί, 27cents

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, george122 είπε

τελικα ποιο ειναι το πιο ευκολο ανταλλακτηριο για αγορα νομισμάτων; θελω να παρω electroneum..

ETN αγοράζεις μόνο απο Cryptopia. Βάζεις χρήματα σε Kraken , τα κάνεις LTC (μικρότερη προμήθεια στην μεταφορά ) και απο εκεί τα στέλνεις στο Cryptopia

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george122 είπε

488 hashes/sec εγώ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george122 είπε

Ναι η τωρινη τιμη του ειναι:

0.007699 

Δημοσ.

@Heybro Γνωρίζεις αν μπορώ να αλλάξω on the fly (μέσω debugger) τα threads που χρησιμοποιεί για mining το Biblepay; Γιατί κάθε φορά που θέλω να αλλάξω τα threads κλείνω το πρόγραμμα, επεξεργάζομαι το biblepay.conf και το ανοίγω ξανά. Προσπάθησα δίνοντας την εντολή -genproclimit=1, αλλά με επιστρέφει method not found.

Στο google δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jobous είπε

ETN αγοράζεις μόνο απο Cryptopia. Βάζεις χρήματα σε Kraken , τα κάνεις LTC (μικρότερη προμήθεια στην μεταφορά ) και απο εκεί τα στέλνεις στο Cryptopia

Ευχαριστω πολυ!!

1 λεπτό πριν, project.breeze είπε

Αξία εννοεί, 27cents

δεν νομιζω να εννοει αξια αφου το bbp εχει 0,0007 του δολαριου...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε

@Heybro Γνωρίζεις αν μπορώ να αλλάξω on the fly (μέσω debugger) τα threads που χρησιμοποιεί για mining το Biblepay; Γιατί κάθε φορά που θέλω να αλλάξω τα threads κλείνω το πρόγραμμα, επεξεργάζομαι το biblepay.conf και το ανοίγω ξανά. Προσπάθησα δίνοντας την εντολή -genproclimit=1, αλλά με επιστρέφει method not found.

Στο google δεν βρήκα κάτι.

Οχι ρε συ ευκολο ειναι.Γραφεις στο debug console:

setgenerate true 1 2 3 4 5 6 αναλογα ποσα threads θελεις να τρεχουν. 10 δευτερα δουλεια.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george122 είπε

Παρά πολύ μικρό ποσό λες. Εγώ με fx [email protected] στα 5 threads βγάζω 2000hps

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george122 είπε

Ευχαριστω πολυ!!

δεν νομιζω να εννοει αξια αφου το bbp εχει 0,0007 του δολαριου...

0,007 εχει, σου ξέφυγε ένα μηδενικό παραπάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Heybro είπε

Η αξια του αυτη τη στιγμη ειναι:

0.007642  του ευρω.

https://coinmarketcap.com/currencies/biblepay/

https://gr.investing.com/crypto/currencies απο εδω το ειδα...

λαθος μου με ενα thread το ετρεχα , βεβαια τωρα με 5 ανεβασε θερμοκρασια 81c

τωρα ειμαι στα 3200 Η/s

Επεξ/σία από george122
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...