project.breeze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dimitrisper είπε Καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο που ειχε ανεβει το bitcoin εψαχνα να αγορασω και εγω για να βγαλω κανα ευρω και ειδα που λεγανε για το ripple. Εδωσα τα 500 ευρω που ειχα στην τραππεζα και αγορασα περιπου 200 νομισματα. τωρα ομως βλεπω οτι πεφτει. Χθες που κοιταγα εχασα 100 ευρω. Τι κανω τωρα? Αυτα τα λεφτα τα χρειαζομαι αλλα ειπα μηπως βγαλω κανα ψιλο πρωτα. Να τα πουλσω παλι για να σωσω τα 400 ευρω που μεινανε? Υπαρχει περιπτωση να ανεβει καθολου συντομα? Γιατι θα χρειαστω χρηματαστις 14 του μηνα. Δεν πιστευω να χαθουν ολα ε? Φίλε μου, ποτέ δεν επενδύουμε λεφτά τα οποία θα μας λείψουν για να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις. Εγώ έχω ripple και ΔΕΝ θα τα πουλούσα τώρα με τίποτα, ειδικά μετά την ανακοίνωση του CEO της Coinsquare ότι θα ξεκινήσουν trades με ripple και monero εκτός από το ETH και το BTC. Μην σε πάρω όμως στον λαιμό μου, η απόφαση είναι πάντα δική σου εννοείται. Επίσης, εάν έχεις 200 ripple όπως λές, αυτή την στιγμή είναι στα 2,58 ευρώ το ένα άρα δεν χάνεις, ίσα ισα κερδίζεις. Είσαι σίγουρος ότι κοιτάς το σωστό coin? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από project.breeze
george122 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) τελικα ποιο ειναι το πιο ευκολο ανταλλακτηριο για αγορα νομισμάτων; θελω να παρω electroneum.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από george122
for4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 το binance έκλεισε τις εγγραφές, ξέρετε κανένα άλλο καλό ανταλλακτήριο να μεταφέρω από το coinbase τα btc για να αγοράσω άλλα μικρά; επίσης το biblepay το έχω βάλει να mine από χθες στις 8 το βράδυ και ακόμα δεν βλέπω να έχει αποδώσει κάτι. Τα κάνω όλα σωστά;
waroo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, glix είπε Και εμενα μονο το Coinbase μεσα σε 5 λεπτα με εκανε verify με Passport. ΟΛα τα αλλα αργουν παρα πολυ. Γενικα συμφερει να παρω νομισμα απο Coinbase να το παω στο Binance και να παρω διαφορα και μικρα coins ή πιστευεται οτι θα εχω πολλα fee? Η 2η μου ερωτηση ειναι που να εχω μετα αυτα τα μικρα coins . τα αφηνεις στο binance ? ή σε καποιο wallet ? και ποια wallet δεχονται ολα αυτα τα μικρα? σ'ευχαριστουμε, πολύ χρήσιμο αυτό! περιμένω από τα μέσα Δεκέμβρη το bitstamp και τπτ....
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, dimitrisper είπε Καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο που ειχε ανεβει το bitcoin εψαχνα να αγορασω και εγω για να βγαλω κανα ευρω και ειδα που λεγανε για το ripple. Εδωσα τα 500 ευρω που ειχα στην τραππεζα και αγορασα περιπου 200 νομισματα. τωρα ομως βλεπω οτι πεφτει. Χθες που κοιταγα εχασα 100 ευρω. Τι κανω τωρα? Αυτα τα λεφτα τα χρειαζομαι αλλα ειπα μηπως βγαλω κανα ψιλο πρωτα. Να τα πουλσω παλι για να σωσω τα 400 ευρω που μεινανε? Υπαρχει περιπτωση να ανεβει καθολου συντομα? Γιατι θα χρειαστω χρηματαστις 14 του μηνα. Δεν πιστευω να χαθουν ολα ε? Αν τα έχεις ανάγκη βγάλτα. Αν όχι τα αφήνεις. Εγώ μια μέρα έχανα 600 ευρώ από 1100 που είχα και σήμερα είμαι πάλι στα 1150. Hold αν δεν έχετε ανάγκη αλλιώς τα περνετε. Για το biblepay ένας worker μπορεί να έχει όσους υπολογιστες θέλει δεν υπάρχει θέμα. Ανταλακτηριο είναι το ccex αλλά πιστεύω ότι αν μπει σε bittrex cryptopia yobit binance θα δούμε μεγάλη άνοδο hold και βλέπουμε. 1
glix Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, waroo είπε σ'ευχαριστουμε, πολύ χρήσιμο αυτό! περιμένω από τα μέσα Δεκέμβρη το bitstamp και τπτ.... Σημερα το πρωι εγινε αυτο. Τωρα περιμενω το binance αλλα αργουν πολυ , και υπαρχει πιθανότητα να μην δεχθουν ταυτοτητα εκει. Τωρα ψαχνω αλλο exchange που να ειναι γρηγορο.
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, for4 είπε το binance έκλεισε τις εγγραφές, ξέρετε κανένα άλλο καλό ανταλλακτήριο να μεταφέρω από το coinbase τα btc για να αγοράσω άλλα μικρά; επίσης το biblepay το έχω βάλει να mine από χθες στις 8 το βράδυ και ακόμα δεν βλέπω να έχει αποδώσει κάτι. Τα κάνω όλα σωστά; Αν κάνεις 100 150 νομίσματα τη μέρα είσαι κομπλέ. Παίζει ρόλο η δυσκολία και το hash που έχεις.
Oval Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, for4 είπε το binance έκλεισε τις εγγραφές, ξέρετε κανένα άλλο καλό ανταλλακτήριο να μεταφέρω από το coinbase τα btc για να αγοράσω άλλα μικρά; επίσης το biblepay το έχω βάλει να mine από χθες στις 8 το βράδυ και ακόμα δεν βλέπω να έχει αποδώσει κάτι. Τα κάνω όλα σωστά; Πήγαινε στο wallet -> tools -> debug console γράψε getmininginfo και αν λέει κάτω "poolmining": true, τότε είσαι κομπλέ. Εμένα πάντως από χθες που το ξεκίνησα μου έχει βάλει 177.3382 coins.
for4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Αν κάνεις 100 150 νομίσματα τη μέρα είσαι κομπλέ. Παίζει ρόλο η δυσκολία και το hash που έχεις. και που φαίνεται πόσα έκανα; στο overview? και τα δίνει ανά 24ωρο; πάντως στην κονσόλα που βλέπω τα έχω όλα σωστά σύμφωνα με τα faq πήγα και λέει true. έφτιαξα και worker. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από for4
waroo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, glix είπε Σημερα το πρωι εγινε αυτο. Τωρα περιμενω το binance αλλα αργουν πολυ , και υπαρχει πιθανότητα να μην δεχθουν ταυτοτητα εκει. Τωρα ψαχνω αλλο exchange που να ειναι γρηγορο. το coinbase με έκανε verify στο φτερό αλλά τώρα κόλλησε στο "deposit with bank account"..... έκανα μερικά refresh αλλά ακόμη τίποτα
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, for4 είπε και που φαίνεται πόσα έκανα; στο overview? και τα δίνει ανά 24ωρο; πάντως στην κονσόλα που βλέπω τα έχω όλα σωστά σύμφωνα με τα faq πήγα και λέει true. έφτιαξα και worker. Αυτόματο withdraw δεν πρέπει να έχει ακόμα. Περιμένεις 24 ώρες να γίνει mature το balance και τα στέλνεις στο πορτοφόλι σου.
for4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) θα βγάλει κάποιο μήνυμα; και άλλη μια ερώτηση; αν το κλείσω πχ καταλάθος και το ξανά ανοίξω αμέσως ξεκινάω από την αρχή; συγνώμη για τις συνεχείς ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από for4
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, for4 είπε θα βγάλει κάποιο μήνυμα; και άλλη μια ερώτηση; αν το κλείσω πχ καταλάθος και το ξανά ανοίξω αμέσως ξεκινάω από την αρχή; Οχι στο home θα το δεις πόσα έχεις η στο withdraw. Αν το κλείσεις θα χάσεις τη δουλειά του τελευταίου block που ψάχνεις. Δηλαδή αν έχεις βγάλει 50 νομίσματα και πχ σε 10 λεπτά θα σε έβαζε αλλα 5 αυτά τα 5 θα χαθούν. Δεν υπάρχει πρόβλημα ελάχιστη δουλειά θα χάσεις εφόσον το κλείσεις απλά καλό είναι να το κλείνεις όταν κλείνεις τον υπολογιστή μην το ανοιγοκλεινεις χωρίς λόγο και πάει άδικα η δουλειά.
for4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Οχι στο home θα το δεις πόσα έχεις η στο withdraw. Αν το κλείσεις θα χάσεις τη δουλειά του τελευταίου block που ψάχνεις. Δηλαδή αν έχεις βγάλει 50 νομίσματα και πχ σε 10 λεπτά θα σε έβαζε αλλα 5 αυτά τα 5 θα χαθούν. Δεν υπάρχει πρόβλημα ελάχιστη δουλειά θα χάσεις εφόσον το κλείσεις απλά καλό είναι να το κλείνεις όταν κλείνεις τον υπολογιστή μην το ανοιγοκλεινεις χωρίς λόγο και πάει άδικα η δουλειά. τώρα κατάλαβα, μπαίνεις στην σελίδα pool.biblepay.com και το βλέπεις. τελευταίο 24ωρο έχω βγάλει 35 bbp με χρήση cpu 25-30%.
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, for4 είπε τώρα κατάλαβα, μπαίνεις στην σελίδα pool.biblepay.com και το βλέπεις. τελευταίο 24ωρο έχω βγάλει 35 bbp με χρήση cpu 25-30%. Ειναι αναλογα τι επεξεργαστη εχεις και ποσα threads δουλευουν και ποσο hash rate εχεις. 27λεπτα ειναι τα 35 bbp αυτη τη στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις