gamer73 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Άλλοι χάνουν πολλά, άλλοι κερδίζουν πολλά. Εγω, απο κει είμαι στο συν απο tradings κατά το αστρονομικό ποσό των 0.012967 ΕΤΗ. Τώρα υπολογίζω σε πόσα χρόνια θα αγοράσω το lambo μου. Κράτησε τα καλύτερα μέσα στην τράπεζα δύσκολοι καιροί για πολυτελείες Δηλαδή κάθε φορά που κανείς trade κερδίζεις? Σε πιο σάιτ μπαίνεις? 22 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Άλλοι χάνουν πολλά, άλλοι κερδίζουν πολλά. Εγω, απο κει είμαι στο συν απο tradings κατά το αστρονομικό ποσό των 0.012967 ΕΤΗ. Τώρα υπολογίζω σε πόσα χρόνια θα αγοράσω το lambo μου. Σε πιο σάιτ να μπω μπορώ να αυξήσω αυτά τα 50 ευρώ η θα τα χάσω
Christospliakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, gamer73 είπε Κράτησε τα καλύτερα μέσα στην τράπεζα δύσκολοι καιροί για πολυτελείες Δηλαδή κάθε φορά που κανείς trade κερδίζεις? Σε πιο σάιτ μπαίνεις? Σε πιο σάιτ να μπω μπορώ να αυξήσω αυτά τα 50 ευρώ η θα τα χάσω Αμα υπηρχε σαιτ που μπορεις να αυξησεις ετσι μαγικα τα λεφτα,θα μασταν ολοι εκατομμυριουχοι
gamer73 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Christospliakos είπε Αμα υπηρχε σαιτ που μπορεις να αυξησεις ετσι μαγικα τα λεφτα,θα μασταν ολοι εκατομμυριουχοι Ε κάποιοι έβγαλαν πως γίνετε»αυτό τότε
ADHD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, gamer73 είπε Κράτησε τα καλύτερα μέσα στην τράπεζα δύσκολοι καιροί για πολυτελείες Δηλαδή κάθε φορά που κανείς trade κερδίζεις? Σε πιο σάιτ μπαίνεις? Σε πιο σάιτ να μπω μπορώ να αυξήσω αυτά τα 50 ευρώ η θα τα χάσω 8 λεπτά πριν, gamer73 είπε Ε κάποιοι έβγαλαν πως γίνετε»αυτό τότε
Sartiv Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, gamer73 είπε Ε κάποιοι έβγαλαν πως γίνετε»αυτό τότε Ξερεις τι ειναι το χρηματιστηριο; Ετσι. Επενδυεις σε καποιο νομισμα που πιστευεις οτι θα ανεβει η αξια του.
gamer73 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, ADHD είπε Χα χα χα χα χα 4 λεπτά πριν, Sartiv είπε Ξερεις τι ειναι το χρηματιστηριο; Ετσι. Επενδυεις σε καποιο νομισμα που πιστευεις οτι θα ανεβει η αξια του. Εγώ δοκίμασα το binatex μάπα μου φάνηκε
vagpan1986 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, gamer73 είπε Ε κάποιοι έβγαλαν πως γίνετε»αυτό τότε Κάποιοι έβγαλαν λεφτά γιατί αγόρασαν φτηνά και ανέβηκε η τιμή. Όποιος σου πει για γρήγορο κέρδος, να τον φοβάσαι. Φυσικά και στο trading μπορείς να τα χάσεις. Κέρδος βγαίνει απο την διαφορά ισοτιμίας μεταξύ νομισμάτων. (π.χ. οπως ευρω/δολλάριο) Κερδίζεις όταν χάνει κάποιος άλλος . Μην το ξεχνας αυτο. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα btc στο πορτοφόλι σου, να ψαχτείς στο google να πάρεις πληροφορίες και να αποφασίσεις μόνος σου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 https://twitter.com/existentialcoms/status/956694351463067653?ref_src=twcamp^share|twsrc^m5|twgr^email|twcon^7046|twterm^1 καλό flame
zacharias99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Παιδια οποιος θελει referal για 10$ free coins να μ στειλει pm! Ειναι για σημερα μονο
gamer73 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Κάποιοι έβγαλαν λεφτά γιατί αγόρασαν φτηνά και ανέβηκε η τιμή. Όποιος σου πει για γρήγορο κέρδος, να τον φοβάσαι. Φυσικά και στο trading μπορείς να τα χάσεις. Κέρδος βγαίνει απο την διαφορά ισοτιμίας μεταξύ νομισμάτων. (π.χ. οπως ευρω/δολλάριο) Κερδίζεις όταν χάνει κάποιος άλλος . Μην το ξεχνας αυτο. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα btc στο πορτοφόλι σου, να ψαχτείς στο google να πάρεις πληροφορίες και να αποφασίσεις μόνος σου. Δηλαδή κάποια στιγμή ίσως αξίζουν αυτά τα 50 ευρώ?
Zaknafein Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε https://twitter.com/existentialcoms/status/956694351463067653?ref_src=twcamp^share|twsrc^m5|twgr^email|twcon^7046|twterm^1 καλό flame Καλό meme* που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Bitcoin/cryptos. Speculation υπάρχει παντού σε μια ελεύθερη αγορά, υπάρχουν μορφές του που ενοχλούν περισσότερο ή λιγότερο, αλλά δεν αφορά το Bitcoin αυτό. Αν ήμουν αυτής της ιδεολογίας, θα έλεγα ότι είναι σοβαρότερο πρόβλημα το ότι υπάρχει κερδοσκοπία σε είδη βασικής ανάγκης (τροφή/ενέργεια), παρά στο Bitcoin... άλλα ότι τον μυγιάζει τον καθένα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Ντάξει, γνωστή λογική γιατί αυτό και όχι το άλλο. Λες και αυτοί δικαιολογουν το food speculation. Αστείο μου φάνηκε ένας που λέει ότι χάρις στο mining έχουν δοθεί κίνητρα για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, λες και αυτό περίμεναν οι απε...
V3NDETTA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Στις 25/1/2018 στις 3:11 ΠΜ, vgnutri1 είπε Verification πρίν τα Χριστούγεννα μέσα σε 3 μέρες μέσω video chat, το support μου απάντησε μέσα σε 1 ώρα όταν τους είχα ρωτήσει κατι! Έκανα withdraw ενα μικρό ποσό και σε 2 εργάσιμες μέρες τα είχα (Εθνική) Deposit δεν εχω κάνει ακόμα γιατί είχα αγοράσει BTC απο localbitcoins. Τι σου είχαν ζητήσει όταν έκανες verification μέσω του video chat?
shadowfax-1- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαλά βέβαια η αλήθεια είναι ότι αν αύριο το bitcoin βρεθεί με τιμή over 20000 με ένα μαγικό τρόπο το bitfinex θα συνεχίσει να ζει και να βασιλεύει. Το γιγάντιο πρόβλημα προήλθε "ουσιαστικά" από την ανάγκη να χρησιμοποιήσει χρήματα λόγω της πτώσης της τιμής του BTC και δεν είναι τυχαίο ότι για να μπεις σαν νέος user θέλει ένα συγκεκριμένο ποσό (10.000). Ουσιαστικά το πρόβλημα μιας επιχείρησης προήλθε επειδή μπήκανε πολλοί "τζαμπατζήδες"(/retail clients)...ΑΝ η τιμή του BTC πέσει και άλλο τότε σίγουρα το μπαμ θα ακουστεί και θα παρασύρει τα altcoin και την cryptoαγορά. H αν αύριο το Tether απλά πέσει στο 0.01$ οπότε αντί για περίπου 700+ Μ χρειάζεται απλά...7Μ$. Μαγεία; Από την άλλη ΣΙΓΟΥΡΑ η όλη χρήση του USDT δεν είναι λογική. Δεν έχω καταλάβει βέβαια αν ο κόσμος διαβάζει και ασχολείται με το που σκατά χαλάει τα λεφτά του. Η όλη ανάλυση που λέει ότι: "Παιδιά ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ το recovery των χρημάτων σας και το Tether ΔΕΝ είναι λεφτά. Δεν υπάρχει συμβόλαιο και κανένα νομικό δικαίωμα για το Tether" κτλ κτλ...Και συνεχίζεις να το εκτιμάς... Ε κυνηγάς το να τον φας. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από shadowfax-1- 2
Xanou96 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, shadowfax-1- είπε Kαλά βέβαια η αλήθεια είναι ότι αν αύριο το bitcoin βρεθεί με τιμή over 20000 με ένα μαγικό τρόπο το bitfinex θα συνεχίσει να ζει και να βασιλεύει. Το γιγάντιο πρόβλημα προήλθε "ουσιαστικά" από την ανάγκη να χρησιμοποιήσει χρήματα λόγω της πτώσης της τιμής του BTC και δεν είναι τυχαίο ότι για να μπεις σαν νέος user θέλει ένα συγκεκριμένο ποσό (10.000). Ουσιαστικά το πρόβλημα μιας επιχείρησης προήλθε επειδή μπήκανε πολλοί "τζαμπατζήδες"(/retail clients)...ΑΝ η τιμή του BTC πέσει και άλλο τότε σίγουρα το μπαμ θα ακουστεί και θα παρασύρει τα altcoin και την cryptoαγορά. H αν αύριο το Tether απλά πέσει στο 0.01$ οπότε αντί για περίπου 700+ Μ χρειάζεται απλά...7Μ$. Μαγεία; Από την άλλη ΣΙΓΟΥΡΑ η όλη χρήση του USDT δεν είναι λογική. Δεν έχω καταλάβει βέβαια αν ο κόσμος διαβάζει και ασχολείται με το που σκατά χαλάει τα λεφτά του. Η όλη ανάλυση που λέει ότι: "Παιδιά ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ το recovery των χρημάτων σας και το Tether ΔΕΝ είναι λεφτά. Δεν υπάρχει συμβόλαιο και κανένα νομικό δικαίωμα για το Tether" κτλ κτλ...Και συνεχίζεις να το εκτιμάς... Ε κυνηγάς το να τον φας. Επειδη δεν γνωριζω οσον αφορα το Tether(USDT) τι εννοεις?Που αποσκοπει το μηνυμα σου στο ενδεχομενο να πεσει?Μπορεις να το εξηγησεις λιγο πιο απλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις