Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 ώρες πριν, Christospliakos είπε

Ακομα γ...ωσταυριζω που δεν εδιωξα Ripple στα 2.7+.

Αγόρασα στα 0.7,ουτε τωρα με χαλαει να πουλησω,για καποιο λογο δε το βλεπω σοβαρα αυτο το κοιν.(προσωπικη αποψη).

Χοντλαρω αλλα κοιν εδω και μηνες και θα θελα να παρω ενα καλο ποσο απτο XRP και να το μετακινησω σε καποιο αλλο που χω.(π.χ Lisk)

Και εγω χτες το ειδα το XRP και μου φανηκε ενδιαφερον σαν επιλογη. Πιο πολυ μετα απο την ανακοινωση "Tie-up between Ripple and MoneyGram Increases the Value of Ripple XRP"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tο coibase ξαφνικά δεν μου δέχεται τη κάρτα της eurobank (την έχω χρησιμοποιήσει ξανά με το coinbase), επίσης ούτε τη προπληρωμένη της εθνικής και επειδή έκανα πολλές προσπάθειες χτες με τη κανονική χρεωστική κάρτα της εθνικής για αγορά eth. μου λέει να δοκιμάσω αργότερα. Έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα με τη κάρτα της eurobank? μήπως τις κόψανε για κάποιο λόγο.

Επίσης ξέρουμε κάποιο άλλο exchange αξιόπιστο που να κάνει γρήγορα ταυτοποίηση με νέο δίπλωμα οδήγησης και κατάθεση με χρεωστική κάρτα ελλ τράπεζας.

Ευχαριστώ.

Πως μπορούμε να μαζεύουμε bitcoins χωρίς mining  ?

1 ώρα πριν, Lelouch είπε

Αγοράζοντας τα.

ή

1. πουλωντας πραγματα ειτε εδω στις αγγελιες ειτε me to www.openbazaar.org.

2. "πουλωντας" τη δουλεια μας  στο ιντερνετ, π.χ. https://www.bitfortip.com/

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, pasxen είπε

Tο coibase ξαφνικά δεν μου δέχεται τη κάρτα της eurobank (την έχω χρησιμοποιήσει ξανά με το coinbase), επίσης ούτε τη προπληρωμένη της εθνικής και επειδή έκανα πολλές προσπάθειες χτες με τη κανονική χρεωστική κάρτα της εθνικής για αγορά eth. μου λέει να δοκιμάσω αργότερα. Έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα με τη κάρτα της eurobank? μήπως τις κόψανε για κάποιο λόγο.

Επίσης ξέρουμε κάποιο άλλο exchange αξιόπιστο που να κάνει γρήγορα ταυτοποίηση με νέο δίπλωμα οδήγησης και κατάθεση με χρεωστική κάρτα ελλ τράπεζας.

Ευχαριστώ.

Και εγω με χρεωστικη eurobank επαιζα μεχρι πριν λιγες μερες... Ξαφνικα στην πληρωμη εκει που κανονικα με μεταφερει σε τραπεζικο περιβαλλον για να βαλω κωδικο για την συναλλαγη, μου ελεγε να επικοινωνησω με την τραπεζα. Καλεσα την Eurobank, μου ειπαν οτι ειχα μπλοκαριστει, με ξεμπλοκαραν και αλλαξα κωδικο. Πηγα μετα να ξαναγορασω με την καρτα στο Coinbase και μου εβγαζε Failed. 
Κοιταξα στα payment methods και μου την ειχαν αφαιρεσει εντελως! Δοκιμασα να την ξαναπροσθεσω και μου εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα δεν υποστηριζεται...

Λογικα κατι αλλαξε, τους εστειλα email και αναμενω.

Εκανα deposit στο EUR wallet μεσω SEPA με επισημανση "επειγον" βεβαια και μπηκαν σχετικα γρηγορα (σε λιγες ωρες) τα λεφτα.

Επεξ/σία από Orpheas1992

56 λεπτά πριν, pasxen είπε

Ευχαριστώ.

Μόλις τώρα πήγα να αγοράσω bitcoin και η κάρτα μου (eurobank) has been removed from my account. Πήγα να την ξαναβάλω και δεν την δέχεται....

1 ώρα πριν, shadowfax-1- είπε

Θα τις φτάσουε τις ρημάδες τις 8000 συντομας άραγες;;;

έχει φοβερά support στα 10κ. Οι πιο πολλοι αυτό περιμένουμε αλλά δεν το πολυβλέπω πλέον 

• Like 1

Παρατηρω οτι μεσω SEPA η Eurobank οταν στελνω στο Coinbase μου εχει μηνιαιο οριο εμβασματων στο εξωτερικο 990 ευρω.
Με την χρεωστικη ειχα οριο στο Coinbase αρχικα 500 ευρω την εβδομαδα και στην συνεχεια μου το ανεβασαν αρκετα. 

Μαλλον η τραπεζα εβαλε το χερακι της για να μπει αμεσα ψαλιδι στα λεφτα που χανει.

1 ώρα πριν, Orpheas1992 είπε

Και εγω με χρεωστικη eurobank επαιζα μεχρι πριν λιγες μερες... Ξαφνικα στην πληρωμη εκει που κανονικα με μεταφερει σε τραπεζικο περιβαλλον για να βαλω κωδικο για την συναλλαγη, μου ελεγε να επικοινωνησω με την τραπεζα. Καλεσα την Eurobank, μου ειπαν οτι ειχα μπλοκαριστει, με ξεμπλοκαραν και αλλαξα κωδικο. Πηγα μετα να ξαναγορασω με την καρτα στο Coinbase και μου εβγαζε Failed. 
Κοιταξα στα payment methods και μου την ειχαν αφαιρεσει εντελως! Δοκιμασα να την ξαναπροσθεσω και μου εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα δεν υποστηριζεται...

Λογικα κατι αλλαξε, τους εστειλα email και αναμενω.

Εκανα deposit στο EUR wallet μεσω SEPA με επισημανση "επειγον" βεβαια και μπηκαν σχετικα γρηγορα (σε λιγες ωρες) τα λεφτα.

Ότασν έχεις νέα ενημέρωσε μας γιατί αρκετοί έχουμε τέτοιο πρόβλημα , μπάς και πάρουμε να τους ξεχέσουμε εκεί στην Eurobank .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε

Παρατηρω οτι μεσω SEPA η Eurobank οταν στελνω στο Coinbase μου εχει μηνιαιο οριο εμβασματων στο εξωτερικο 990 ευρω.
Με την χρεωστικη ειχα οριο στο Coinbase αρχικα 500 ευρω την εβδομαδα και στην συνεχεια μου το ανεβασαν αρκετα. 

Μαλλον η τραπεζα εβαλε το χερακι της για να μπει αμεσα ψαλιδι στα λεφτα που χανει.

Ναι έστειλε ειδικά για σένα μήνυμα να σου αλλάξουν τα όρια.

Προφανώς η coinbase έχει διαφορετικό όριο όταν πληρώνεις με κάρτα και όταν στέλνεις χρήματα με έμβασμα.

Επεξ/σία από Silverage

Μόλις τώρα, Silverage είπε

Ναι έστειλε ειδικά για σένα μήνυμα να σου αλλάξουν τα όρια.

Προφανός έχει διαφορετικό όριο όταν πληρώνεις με κάρτα και όταν στέλνεις χρήματα με έμβασμα.

Εννοω οτι για αυτο πλεον δεν δεχεται τις χρεωστικες μας απο Eurobank το Coinbase. Για να εχουμε το οριο των εμβασματων πλεον. Εξυπνακια.

Coincheck’s Withdrawals Frozen as Wallet Loses Over $723 Million

Nearly $600m worth of NEM as well as a shift of a $123m Ripple payment has shut down the exchange

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...