Lelouch Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, gamer73 είπε Πως μπορούμε να μαζεύουμε bitcoins χωρίς mining Αγοράζοντας τα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos241 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Christospliakos είπε Ακομα γ...ωσταυριζω που δεν εδιωξα Ripple στα 2.7+. Αγόρασα στα 0.7,ουτε τωρα με χαλαει να πουλησω,για καποιο λογο δε το βλεπω σοβαρα αυτο το κοιν.(προσωπικη αποψη). Χοντλαρω αλλα κοιν εδω και μηνες και θα θελα να παρω ενα καλο ποσο απτο XRP και να το μετακινησω σε καποιο αλλο που χω.(π.χ Lisk) Και εγω χτες το ειδα το XRP και μου φανηκε ενδιαφερον σαν επιλογη. Πιο πολυ μετα απο την ανακοινωση "Tie-up between Ripple and MoneyGram Increases the Value of Ripple XRP" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Θα τις φτάσουε τις ρημάδες τις 8000 συντομας άραγες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxen Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Tο coibase ξαφνικά δεν μου δέχεται τη κάρτα της eurobank (την έχω χρησιμοποιήσει ξανά με το coinbase), επίσης ούτε τη προπληρωμένη της εθνικής και επειδή έκανα πολλές προσπάθειες χτες με τη κανονική χρεωστική κάρτα της εθνικής για αγορά eth. μου λέει να δοκιμάσω αργότερα. Έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα με τη κάρτα της eurobank? μήπως τις κόψανε για κάποιο λόγο. Επίσης ξέρουμε κάποιο άλλο exchange αξιόπιστο που να κάνει γρήγορα ταυτοποίηση με νέο δίπλωμα οδήγησης και κατάθεση με χρεωστική κάρτα ελλ τράπεζας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δοκίμασε άλλη ώρα, παίζουν μλκιες λόγω CC και οι τράπεζες κάνουν τις πάπιες (είναι και τέλος του μήνα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Πως μπορούμε να μαζεύουμε bitcoins χωρίς mining ? 1 ώρα πριν, Lelouch είπε Αγοράζοντας τα. ή 1. πουλωντας πραγματα ειτε εδω στις αγγελιες ειτε me to www.openbazaar.org. 2. "πουλωντας" τη δουλεια μας στο ιντερνετ, π.χ. https://www.bitfortip.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Japan: Coincheck Exchange Freezes All Withdrawals As Up To $723 Mln Leaves Its Wallet https://cointelegraph.com/news/japan-coincheck-exchange-freezes-all-withdrawals-as-up-to-723-mln-leaves-its-wallet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, pasxen είπε Tο coibase ξαφνικά δεν μου δέχεται τη κάρτα της eurobank (την έχω χρησιμοποιήσει ξανά με το coinbase), επίσης ούτε τη προπληρωμένη της εθνικής και επειδή έκανα πολλές προσπάθειες χτες με τη κανονική χρεωστική κάρτα της εθνικής για αγορά eth. μου λέει να δοκιμάσω αργότερα. Έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα με τη κάρτα της eurobank? μήπως τις κόψανε για κάποιο λόγο. Επίσης ξέρουμε κάποιο άλλο exchange αξιόπιστο που να κάνει γρήγορα ταυτοποίηση με νέο δίπλωμα οδήγησης και κατάθεση με χρεωστική κάρτα ελλ τράπεζας. Ευχαριστώ. Και εγω με χρεωστικη eurobank επαιζα μεχρι πριν λιγες μερες... Ξαφνικα στην πληρωμη εκει που κανονικα με μεταφερει σε τραπεζικο περιβαλλον για να βαλω κωδικο για την συναλλαγη, μου ελεγε να επικοινωνησω με την τραπεζα. Καλεσα την Eurobank, μου ειπαν οτι ειχα μπλοκαριστει, με ξεμπλοκαραν και αλλαξα κωδικο. Πηγα μετα να ξαναγορασω με την καρτα στο Coinbase και μου εβγαζε Failed. Κοιταξα στα payment methods και μου την ειχαν αφαιρεσει εντελως! Δοκιμασα να την ξαναπροσθεσω και μου εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα δεν υποστηριζεται... Λογικα κατι αλλαξε, τους εστειλα email και αναμενω. Εκανα deposit στο EUR wallet μεσω SEPA με επισημανση "επειγον" βεβαια και μπηκαν σχετικα γρηγορα (σε λιγες ωρες) τα λεφτα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Orpheas1992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oval Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, pasxen είπε Tο coibase ξαφνικά δεν μου δέχεται τη κάρτα της eurobank (την έχω χρησιμοποιήσει ξανά με το coinbase), επίσης ούτε τη προπληρωμένη της εθνικής και επειδή έκανα πολλές προσπάθειες χτες με τη κανονική χρεωστική κάρτα της εθνικής για αγορά eth. μου λέει να δοκιμάσω αργότερα. Έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα με τη κάρτα της eurobank? μήπως τις κόψανε για κάποιο λόγο. Επίσης ξέρουμε κάποιο άλλο exchange αξιόπιστο που να κάνει γρήγορα ταυτοποίηση με νέο δίπλωμα οδήγησης και κατάθεση με χρεωστική κάρτα ελλ τράπεζας. Ευχαριστώ. Μόλις τώρα πήγα να αγοράσω bitcoin και η κάρτα μου (eurobank) has been removed from my account. Πήγα να την ξαναβάλω και δεν την δέχεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paoad Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, shadowfax-1- είπε Θα τις φτάσουε τις ρημάδες τις 8000 συντομας άραγες;;; έχει φοβερά support στα 10κ. Οι πιο πολλοι αυτό περιμένουμε αλλά δεν το πολυβλέπω πλέον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Παρατηρω οτι μεσω SEPA η Eurobank οταν στελνω στο Coinbase μου εχει μηνιαιο οριο εμβασματων στο εξωτερικο 990 ευρω. Με την χρεωστικη ειχα οριο στο Coinbase αρχικα 500 ευρω την εβδομαδα και στην συνεχεια μου το ανεβασαν αρκετα. Μαλλον η τραπεζα εβαλε το χερακι της για να μπει αμεσα ψαλιδι στα λεφτα που χανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumiaq Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Orpheas1992 είπε Και εγω με χρεωστικη eurobank επαιζα μεχρι πριν λιγες μερες... Ξαφνικα στην πληρωμη εκει που κανονικα με μεταφερει σε τραπεζικο περιβαλλον για να βαλω κωδικο για την συναλλαγη, μου ελεγε να επικοινωνησω με την τραπεζα. Καλεσα την Eurobank, μου ειπαν οτι ειχα μπλοκαριστει, με ξεμπλοκαραν και αλλαξα κωδικο. Πηγα μετα να ξαναγορασω με την καρτα στο Coinbase και μου εβγαζε Failed. Κοιταξα στα payment methods και μου την ειχαν αφαιρεσει εντελως! Δοκιμασα να την ξαναπροσθεσω και μου εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα δεν υποστηριζεται... Λογικα κατι αλλαξε, τους εστειλα email και αναμενω. Εκανα deposit στο EUR wallet μεσω SEPA με επισημανση "επειγον" βεβαια και μπηκαν σχετικα γρηγορα (σε λιγες ωρες) τα λεφτα. Ότασν έχεις νέα ενημέρωσε μας γιατί αρκετοί έχουμε τέτοιο πρόβλημα , μπάς και πάρουμε να τους ξεχέσουμε εκεί στην Eurobank . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε Παρατηρω οτι μεσω SEPA η Eurobank οταν στελνω στο Coinbase μου εχει μηνιαιο οριο εμβασματων στο εξωτερικο 990 ευρω. Με την χρεωστικη ειχα οριο στο Coinbase αρχικα 500 ευρω την εβδομαδα και στην συνεχεια μου το ανεβασαν αρκετα. Μαλλον η τραπεζα εβαλε το χερακι της για να μπει αμεσα ψαλιδι στα λεφτα που χανει. Ναι έστειλε ειδικά για σένα μήνυμα να σου αλλάξουν τα όρια. Προφανώς η coinbase έχει διαφορετικό όριο όταν πληρώνεις με κάρτα και όταν στέλνεις χρήματα με έμβασμα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Silverage είπε Ναι έστειλε ειδικά για σένα μήνυμα να σου αλλάξουν τα όρια. Προφανός έχει διαφορετικό όριο όταν πληρώνεις με κάρτα και όταν στέλνεις χρήματα με έμβασμα. Εννοω οτι για αυτο πλεον δεν δεχεται τις χρεωστικες μας απο Eurobank το Coinbase. Για να εχουμε το οριο των εμβασματων πλεον. Εξυπνακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumiaq Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Coincheck’s Withdrawals Frozen as Wallet Loses Over $723 Million Nearly $600m worth of NEM as well as a shift of a $123m Ripple payment has shut down the exchange https://www.financemagnates.com/cryptocurrency/news/coinchecks-withdrawals-frozen-wallet-loses-723-million/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις