Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα πολυ XRP και δεν ηξερα μεχρι που θα ανεβει,και πουλησα στα 1,45. Βεβαια τα ειχα παρει στα 20 cents αλλα και παλι κλαιω.

Τωρα θα χωσω αλλου λεφτα και θα περιμενω...:Ρ

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eίμαι κι εγώ στο να αγοράσω μερικά νομίσματα για πρώτη φορά οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι παντελώς άσχετος. Έχω φτιάξει λογαριασμό στο coinbase οπότε τι θα μου προτείνατε να κάνω ως αρχάριος; Τι να αγοράσω δηλαδή και πόσο; Ένα ποσό της τάξης των 100€ είναι καλό για αρχή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, embrance είπε

Ειχα πολυ XRP και δεν ηξερα μεχρι που θα ανεβει,και πουλησα στα 1,45. Βεβαια τα ειχα παρει στα 20 cents αλλα και παλι κλαιω.

Τωρα θα χωσω αλλου λεφτα και θα περιμενω...:Ρ

Έπεσες και εσύ θύμα του FUD των bitcoinistas (ή καλύτερα shitcoinistas). Πολλοί τη πάτησαν δυστυχώς. 

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, panos2171 είπε

Eίμαι κι εγώ στο να αγοράσω μερικά νομίσματα για πρώτη φορά οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι παντελώς άσχετος. Έχω φτιάξει λογαριασμό στο coinbase οπότε τι θα μου προτείνατε να κάνω ως αρχάριος; Τι να αγοράσω δηλαδή και πόσο; Ένα ποσό της τάξης των 100€ είναι καλό για αρχή;

Το καλό για αρχή είναι σχετικό νομίζω, όσα μπορεί κι όσα θέλει ο καθένας. Τώρα το τι να πάρεις τι να σου πω, ευτυχώς το coinbase δεν έχει πολλές επιλογές για να μπερδευτείς! :D

Για «ψυχολογικούς» λόγους θα έλεγα litecoin, για να έχεις μεγαλύτερο κομμάτι με το ποσό που δίνεις. Αλλά είσαι και λίγο άτυχος γιατί ανέβηκε αρκετά πάλι, πριν λίγες μέρες είχε πέσει.

Δημοσ.

Και εμενα μονο το Coinbase μεσα σε 5 λεπτα με εκανε verify με Passport. ΟΛα τα αλλα αργουν παρα πολυ. 

Γενικα συμφερει να παρω νομισμα απο Coinbase να το παω στο Binance και να παρω διαφορα και μικρα coins ή πιστευεται οτι θα εχω πολλα fee? 
Η 2η μου ερωτηση ειναι που να εχω μετα αυτα τα μικρα coins . τα αφηνεις στο binance ? ή σε καποιο wallet ? και ποια wallet δεχονται ολα αυτα τα μικρα?

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pW είπε

Καλημέρα και απο εμένα,

είπα να ξεκινήσω και εγω να κάνω mining Με CPU Να φω τι παίζει.

Ξεκίνησα με BBP και "hashps": 2155.377681126413

μπορείς να βάλεις και 2ο υπολογιστή να κάνει αυτήν τη δουλεία στο ίδιο Wallet?
χρησημοποιώ τον ίδιο Worker? ή φτιάχνω άλλον?

προτείνει κάποιος καλύτερο COin για CPU mining αυτό το διάστημα???

ευχαριστώ,

pW

Μπορείς να βάλεις όσους υπολογιστές θέλεις. Για κάθε έναν θα έχεις διαφορετικό worker.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Μπορείς να βάλεις όσους υπολογιστές θέλεις. Για κάθε έναν θα έχεις διαφορετικό worker.

εισαι σιγουρος γι αυτό; Αν πας στο leaderboard αναφέρει πόσους υπολογιστές χρησιμοποιεί κάθε worker.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gassim είπε

εισαι σιγουρος γι αυτό; Αν πας στο leaderboard αναφέρει πόσους υπολογιστές χρησιμοποιεί κάθε worker.

Ναι καθε worker αντιστοιχει σε εναν υπολογιστη. Τουλαχιστον εγω ετσι το λειτουργω

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, glix είπε

Και εμενα μονο το Coinbase μεσα σε 5 λεπτα με εκανε verify με Passport. ΟΛα τα αλλα αργουν παρα πολυ. 

Γενικα συμφερει να παρω νομισμα απο Coinbase να το παω στο Binance και να παρω διαφορα και μικρα coins ή πιστευεται οτι θα εχω πολλα fee? 
Η 2η μου ερωτηση ειναι που να εχω μετα αυτα τα μικρα coins . τα αφηνεις στο binance ? ή σε καποιο wallet ? και ποια wallet δεχονται ολα αυτα τα μικρα?

Ενώ λένε (και ισχύει) ότι δεν πρέπει να αφήνουμε λεφτά σε ανταλλακτήρια στην πράξη νομίζω δεν γίνεται. Εκτός αν είναι αρκετά και τα σπάσεις, ένα ποσό σε πορτοφόλι που δεν θα το πειράζεις και ένα ποσό για να κινείσαι, να αγοράζεις κλπ.

Δημοσ.

@glix

Εγώ με xrp έγινε μάγκας και η τιμή παίζει τώρα από 1,90 - 2,70 € περίμενε να πατείς χαμηλά και ξεκινά με αυτά για εμένα.

τελικα για mining bbp υπάρχει πουθενά κανένα καλός μπούσουλας για το πως δουλεύει το wallet πολλαπλό mining και πιο exchange τα υποστηρίζει; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pW είπε

@glix

Εγώ με xrp έγινε μάγκας και η τιμή παίζει τώρα από 1,90 - 2,70 € περίμενε να πατείς χαμηλά και ξεκινά με αυτά για εμένα.

τελικα για mining bbp υπάρχει πουθενά κανένα καλός μπούσουλας για το πως δουλεύει το wallet πολλαπλό mining και πιο exchange τα υποστηρίζει; 

Εχεις πμ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ενώ λένε (και ισχύει) ότι δεν πρέπει να αφήνουμε λεφτά σε ανταλλακτήρια στην πράξη νομίζω δεν γίνεται. Εκτός αν είναι αρκετά και τα σπάσεις, ένα ποσό σε πορτοφόλι που δεν θα το πειράζεις και ένα ποσό για να κινείσαι, να αγοράζεις κλπ.

Και εγώ εκεί έχω καταλήξει δεν μπορείς να τά πηγαινοφερνεις και χάνεις και ταλαιπωρείσαι

Επεξ/σία από pW
  • Like 1
Δημοσ.

για μεταφορά ψηφιακών νομισμάτων από ανταλλακτήριο σε ανταλλακτήριο να χρησιμοποιείτε πάντα dogecoin αν υποστηρίζεται και από τα δύο,. Θα πληρώνετε πάντα σχεδόν μηδνενικά fee

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, gassim είπε

Προσωπικά έτσι το λειτουργώ. Και αυτό είχα διαβάσει σε κάποιους οδηγούς ότι πρέπει να γίνεται.

Δημοσ.

Καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο που ειχε ανεβει το bitcoin εψαχνα να αγορασω και εγω για να βγαλω κανα ευρω και ειδα που λεγανε για το ripple. Εδωσα τα 500 ευρω που ειχα στην τραππεζα και αγορασα περιπου 200 νομισματα. τωρα ομως βλεπω οτι πεφτει. Χθες που κοιταγα εχασα 100 ευρω. Τι κανω τωρα? Αυτα τα λεφτα τα χρειαζομαι αλλα ειπα μηπως βγαλω κανα ψιλο πρωτα. Να τα πουλσω παλι για να σωσω τα 400 ευρω που μεινανε? Υπαρχει περιπτωση να ανεβει καθολου συντομα? Γιατι θα χρειαστω χρηματαστις 14 του μηνα. Δεν πιστευω να χαθουν ολα ε?

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...