tsakfot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 PAC coin Διάβαζα τις προάλλες την ιδέα και γέλαγα μόνος μου ... Corless was working in the entertainment business in Hawaii, he used to imagine a floating city-state, drifting on the waves of the Pacific Ocean. It would be a libertarian utopia, he decided, and he would call it the Pacific Nation.
waroo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ε θα φτάσει και αυτό το 1 δις δολάρια όπως το άλλο με σήμα το σκύλο που ξεκίνησε για πλάκα....
thomasG4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, project.breeze είπε Γενικά βλέπω μία πτώση από χτες, έχει κανείς κάποιο insight στον λόγο που συνέβη αυτό; Δηλαδή πέραν των "σκληρών" νομισμάτων (btc, ltc, eth) τα υπόλοιπα έχουν πτώση. Το επερχόμενο hard fork του bitcoin (link) είναι ο λόγος που υπάρχει η πτώση στα υπόλοιπα. Θέλουν να αγοράσουν όλοι BTC για να έχουν μερίδιο στο hard fork. Για το Ripple συγκεκριμένα έπαιξε ρόλο επίσης η ανακοίνωση του Coinbase ότι για την ώρα δεν θα προσθέσει καινούρια νομίσματα, ενώ όλοι περίμεναν να μπει το XRP. 1 1
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Έχω ένα ποσό σε bitcoin cash, το είχα πάρει αρκετά ψηλά αλλά δεν το βλέπω να το προχωράει. Θα το αλλάξω για ada και κάτι άλλο, αλλά δεν ξέρω τι άλλο...
project.breeze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Το επερχόμενο hard fork του bitcoin (link) είναι ο λόγος που υπάρχει η πτώση στα υπόλοιπα. Θέλουν να αγοράσουν όλοι BTC για να έχουν μερίδιο στο hard fork. Για το Ripple συγκεκριμένα έπαιξε ρόλο επίσης η ανακοίνωση του Coinbase ότι για την ώρα δεν θα προσθέσει καινούρια νομίσματα, ενώ όλοι περίμεναν να μπει το XRP. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον επίκειται διόρθωση και άνοδος των μικρότερων άμεσα, μόλις περάσει το hype για το bitcoin fork. Ευχαριστώ
thomasG4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, project.breeze είπε Αυτό σημαίνει ότι μάλλον επίκειται διόρθωση και άνοδος των μικρότερων άμεσα, μόλις περάσει το hype για το bitcoin fork. Ευχαριστώ Ακριβώς. Επίσης υπάρχει η επικείμενη λήξη των πρώτων bitcoin futures στις 17 Ιανουαρίου και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η αγορά τότε.
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Εντωμεταξύ το bitcoin cash στο kraken και στα περισσότερα το έχει ως bch και στο binance ως bcc που είναι και το bitconnect, μπέρδεμα!
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Εγω ειδα αυξηση 100 ευρω απο χθες καποια νομισματα εχουν παρει αρκετα. Για να δουμε 1
project.breeze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Heybro είπε Εγω ειδα αυξηση 100 ευρω απο χθες καποια νομισματα εχουν παρει αρκετα. Για να δουμε Άκουσα την συμβουλή σου για το biblepay και φαρμάρω ταυτόχρονα σε 1 pc με i7 και σε 1 laptop με i7 ( 6 και 2 threads χρησιμοποιώ αντίστοιχα), για να δούμε πόσο σύντομα θα επαληθευτείς και σε αυτό. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από project.breeze
pOLoS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, zio10 είπε Έχω ένα ποσό σε bitcoin cash, το είχα πάρει αρκετά ψηλά αλλά δεν το βλέπω να το προχωράει. Θα το αλλάξω για ada και κάτι άλλο, αλλά δεν ξέρω τι άλλο... περίμενε να αρχίσουν πάλι οι συναλλαγές στο coinbase σε bitcoin cash, λογικά θα ανέβει 1
Predatorkill Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, project.breeze είπε Γενικά βλέπω μία πτώση από χτες, έχει κανείς κάποιο insight στον λόγο που συνέβη αυτό; Δηλαδή πέραν των "σκληρών" νομισμάτων (btc, ltc, eth) τα υπόλοιπα έχουν πτώση. Οταν ανεβαινει το btc ολα σχεδον τα fiat pairs πεφτουν. Αυτο το pattern υπαρχει εδω και καιρο. When BTC pumps, alts lose value. When BTC peaks and corrects, alts pump. When BTC crashes, the entire space aligns with BTC and crashes with it. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από Predatorkill
project.breeze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Predatorkill είπε Οταν ανεβαινει το btc ολα σχεδον τα fiat pairs πεφτουν. Αυτο το pattern υπαρχει εδω και καιρο. Ναι το γνωρίζω απλά έλεγα μήπως υπήρξε ταυτόχρονα κάποιο announcement που τυχόν έχασα.
kargo130 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια και εγω νεος(πολυ νεος ομως ακομα σε διαδικασια ταυτοποιησης). Εχω καταλαβει τα βασικα για kraken gdax κτλ αλλα εχω μια ερωτηση. Νεα για το καθε νομισμα απο που μαθαινετε; Απο twitter,web καπου αλλου. Βασικα για να εχεισ μια ιδεα πισω απο το καθετι ή απλα ειναι καθαρος τζογος οπως το χρηματιστηριο την χρυση εποχη; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από kargo130
pW Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα και απο εμένα, είπα να ξεκινήσω και εγω να κάνω mining Με CPU Να φω τι παίζει. Ξεκίνησα με BBP και "hashps": 2155.377681126413 μπορείς να βάλεις και 2ο υπολογιστή να κάνει αυτήν τη δουλεία στο ίδιο Wallet? χρησημοποιώ τον ίδιο Worker? ή φτιάχνω άλλον? προτείνει κάποιος καλύτερο COin για CPU mining αυτό το διάστημα??? ευχαριστώ, pW
Προτεινόμενες αναρτήσεις