zaico Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Τελικά όταν κάνετε κατάθεση με SEPA στα ανταλλακτήρια τι βάζετε εκεί που βγάζει " η συναλλαγή αφορά σε : υπηρεσίες, ταξίδια,επενδύσεις,χρηματοοικονμικές υπηρεσίες κ.λ.π ?
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Εγώ βάζω επενδύσεις για να πουλάω μούρη με τα 50€ που κάνω κατάθεση για crypto 1
nasmania Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, moumiaq είπε Έχει κανείς εμπειρία με τα παρακάτω exchanges ? 1) OKEx 2) Huobi 3) Gate.io Εγώ χρησιμοποιώ gate.io και δεν έχω παράπονο μέχρι στιγμής...Δεν εχει τον χαμό απο coins αλλά αρκετά, είναι γρήγορο και εύκολα μπορείς να κάνεις αυτό που θες, οποτε το θες
zaico Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Επειδή και στις δυο καταθέσεις που έχω κάνει έβαλα ταξιδιωτικές υπηρεσίες έλεγα μήπως έχω καποιο θέμα.
ARTTSE Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα μολις καταλαβα οτι δεν μπορω να βαλω χρηματα στο coinbase απο την χρεωστικη-πιστωτικη καρτα, τις απορριπτει λογο capital controls,μου το ειπαν στην eurobank,ενω πριν 5 μερες εκανα κανονικα εμβασμα ετυχε σε κανεναν αλλον? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από ARTTSE
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, zaico είπε Τελικά όταν κάνετε κατάθεση με SEPA στα ανταλλακτήρια τι βάζετε εκεί που βγάζει " η συναλλαγή αφορά σε : υπηρεσίες, ταξίδια,επενδύσεις,χρηματοοικονμικές υπηρεσίες κ.λ.π ? Εγώ δεν θυμάμαι να έβαλα κάτι, το έχουν όλες οι τράπεζες;
zanskou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δοκιμασε κατευθειαν με έμβασμα από το λογαριασμο. Εστειλα πριν λιγες ημέρες στο Kraken από Alpha bank χωρίς κανενα πρόβλημα. Εκτός κι αν ήταν πολύ μεγάλο το ποσό που πήγες να στείλεις και ισχύουν περιορισμοί.
ARTTSE Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zanskou είπε Δοκιμασε κατευθειαν με έμβασμα από το λογαριασμο. Εστειλα πριν λιγες ημέρες στο Kraken από Alpha bank χωρίς κανενα πρόβλημα. Εκτός κι αν ήταν πολύ μεγάλο το ποσό που πήγες να στείλεις και ισχύουν περιορισμοί. 200 ευρω ηθελα να βαλω
Castiel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ξέρουμε πόσο περίπου θέλει για να μπουν τα λεφτά στο coinbase μετά από εμβασμα από Πειραιώς;
Praetorianos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, ARTTSE είπε Καλησπερα μολις καταλαβα οτι δεν μπορω να βαλω χρηματα στο coinbase απο την χρεωστικη-πιστωτικη καρτα, τις απορριπτει λογο capital controls,μου το ειπαν στην eurobank,ενω πριν 5 μερες εκανα κανονικα εμβασμα ετυχε σε κανεναν αλλον? Είναι τέλος του μήνα και λογικά έχουν τελειώσει τα όρια της τράπεζας, μου έχει συμβεί 2 φορές. Λογικά κάτι τέτοιο λέει το μήνυμα σφάλματος που σου πέταξε.
zaico Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ δεν θυμάμαι να έβαλα κάτι, το έχουν όλες οι τράπεζες; Η άλφα πάντως έχει " η μεταφορά αφορά " και εχει επιλογές . Μάλλον και άλλες τράπεζες πρέπει να έχουν κατι παρόμοιο
ARTTSE Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Praetorianos είπε Είναι τέλος του μήνα και λογικά έχουν τελειώσει τα όρια της τράπεζας, μου έχει συμβεί 2 φορές. Λογικά κάτι τέτοιο λέει το μήνυμα σφάλματος που σου πέταξε. Δεν νομιζω γιατι καπου στις 5 Ιανουαριου ανοιξα λογαριασμο στο etoro και οταν πηγα να κανω εμβασμα μου το απερpιπτε λογο capital controls
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, zaico είπε Η άλφα πάντως έχει " η μεταφορά αφορά " και εχει επιλογές . Μάλλον και άλλες τράπεζες πρέπει να έχουν κατι παρόμοιο Τώρα το τσέκαρα στην Εθνική, έχει όντως τέτοιο πεδίο αλλά δεν είναι υποχρεωτικό και έχει και επιλογή χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.
morpheous Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Εγώ έφαγα άκυρο από Άλφα με κάρτα λόγο καπιταλ. Δεν μου είπαν ποιο είναι το επιτρεπόμενο όριο. Σεπα θα πάει μεθαύριο που θα έχουν ανέβει όλα!
zaico Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Τώρα το τσέκαρα στην Εθνική, έχει όντως τέτοιο πεδίο αλλά δεν είναι υποχρεωτικό και έχει και επιλογή χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Στην αλφα είναι υποχρεωτικό το πεδίο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις