zacharias99 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Όποιος θέλει link για 50 free token του sphere με ενα απλό register και confirm μαιλ ας μου στείλει Pm! 2
mech35 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, dimus1985 είπε Ρε παιδια να ρωτησω κατι..Ισχυουν οι δεικτες τις τεχνικης αναλυσης εδω?Δλδ εχει νοημα να κοιταμε στοχαστικους και bollinger + οποια αλλα εργαλεια ξερει ο καθενας.Ρωταω γιατι ακομα και στο χρηματιστηριο που εχεις οικονομικα μεγεθη ebitda μερισματα κυκλους εργασιων κτλ πολλες φορες και βγαινεις εκτος.Εδω που ανεβοκατεβενουν σαν τρελα επειδη καποιος εγραψε κατι στο twitter ή επειδη εκλεισαν μια συμφωνια για project που ουσιαστικα ΘΑ γινουν τι.νοημα εχει και ποσο υποσταση εχει η τεχνικη αναλυση περα απο το να βλεπουμε κερακια να τραβαμε γραμμουλες και να χαιρομαστε.Thanx Κοίτα στα alts η ΤΑ ανάλυση βγαίνει σε περιόδους που το btc κάνει προβλέψιμες κινήσεις, αλλά και πάλι τα fundamentals παίζουν τεράστιο ρόλο στον χώρο αυτό. Μια ανακοίνωση συνεργασίας αρκεί για ένα x2. Στο btc τώρα, έχω την αίσθηση ότι η ΤΑ εφαρμόζεται περισσότερο. Όχι τόσο γιατί βγαίνει αυτή καθεαυτή αλλά περισσότερο γιατί όλοι παρακολουθούν τους ίδιους δείκτες και δρουν αναλόγως. Κατά την γώμη μου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, όσο πιο απλούς δείκτες χρησιμοποιείς τόσο το καλύτερο. Όλοι κοιτάνε trend lines, emas και fibonacci, θα προσέξεις δηλαδή ότι όλοι αγοράζουν πάνω σε emas, τα pumps στα alts συχνά σταματούν σε fibonacci extensions και ότι με το που σπάσει trend line τις επόμενες ώρες έρχεται dump. 1
zanskou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, zacharias99 είπε Όποιος θέλει link για 50 free token του sphere με ενα απλό register και confirm μαιλ ας μου στείλει Pm! token=coin που μπορεις να κανεις trade ή να αφήσεις σε κάποιο wallet ;
zacharias99 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, zanskou said: token=coin που μπορεις να κανεις trade ή να αφήσεις σε κάποιο wallet ; yes!
dimus1985 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, mech35 είπε Κοίτα στα alts η ΤΑ ανάλυση βγαίνει σε περιόδους που το btc κάνει προβλέψιμες κινήσεις, αλλά και πάλι τα fundamentals παίζουν τεράστιο ρόλο στον χώρο αυτό. Μια ανακοίνωση συνεργασίας αρκεί για ένα x2. Στο btc τώρα, έχω την αίσθηση ότι η ΤΑ εφαρμόζεται περισσότερο. Όχι τόσο γιατί βγαίνει αυτή καθεαυτή αλλά περισσότερο γιατί όλοι παρακολουθούν τους ίδιους δείκτες και δρουν αναλόγως. Κατά την γώμη μου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, όσο πιο απλούς δείκτες χρησιμοποιείς τόσο το καλύτερο. Όλοι κοιτάνε trend lines, emas και fibonacci, θα προσέξεις δηλαδή ότι όλοι αγοράζουν πάνω σε emas, τα pumps στα alts συχνά σταματούν σε fibonacci extensions και ότι με το που σπάσει trend line τις επόμενες ώρες έρχεται dump. Με καλυψες πληρως thanx! Βεβαια απο +15% στο -20% και ξανα στα + δεν ειδα ουτε το '99 χαχαχα .Θα δοκιμασω σε πολυ φτηνα shitcoins αλλα ακομα δν πιστευω 100% πως μπορεις να προβλεψεις σημα οπως ειναι η ολη φαση
ADHD Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, dimus1985 είπε Με καλυψες πληρως thanx! Βεβαια απο +15% στο -20% και ξανα στα + δεν ειδα ουτε το '99 χαχαχα .Θα δοκιμασω σε πολυ φτηνα shitcoins αλλα ακομα δν πιστευω 100% πως μπορεις να προβλεψεις σημα οπως ειναι η ολη φαση Η FA σου λεει τι να αγορασεις, η TA σου λεει ποτε να αγορασεις. Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου οπτικη και οπως εχω δει το btc ειναι αρκετα technical. 2
V3NDETTA Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, giannis808 είπε Το electroneum μπαίνει σε δεύτερο exchanger σύντομα! Αγοράστε όσο προλαβαίνετε γιατί σε μερικούς μήνες θα είναι αργά.
zanskou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Αγοράστε όσο προλαβαίνετε γιατί σε μερικούς μήνες θα είναι αργά. με βάση τι ;
Papakaliati Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Στις 13/01/2018 στις 10:28 ΜΜ, V3NDETTA είπε Το BitConnect στις 20 ιανουαρίου 2017 ήταν στο 0,16 τώρα είναι στα 258 ευρω Το RaiBlocks είχε ξεκινήσει με μόλις 0,009 τον μάρτιο του 2017 τώρα είναι κοντά στα 20 ευρω άνετα μέχρι το τέλος του χρόνου θα φτάσει τα 80-100 ευρω Στις 13/01/2018 στις 10:36 ΜΜ, ADHD είπε Αυτο ειναι ponzi scheme.. Στις 13/01/2018 στις 10:39 ΜΜ, V3NDETTA είπε Είναι αλλα δεν παύει να είναι και κρυπτονομισμα και ο κόσμος βγάζει λεφτά από αυτο ότι και να είναι ... 5 λεπτά πριν, zanskou είπε με βάση τι ; Με βαση οτι μερικες σελιδες πισω, προτεινε στον κοσμο να αγορασει το Bitconnect, απο το οποιο εχασε τοσος κοσμος λεφτα. Και η απαντηση του στην αναφορα οτι ειναι ponzi, ητανε, δεν γαμιεται, αφου κοσμος βγαζει λεφτα... Τα σχολια δικα σου. 1
Heybro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 To electroneum έχει ήδη πολύ μεγάλο market cap μην περιμένετε μεγάλα pump μιας και το supply του είναι ήδη τεράστιο. 1
mech35 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Όπου βλέπω coin που το έχει προτείνει ο mcafee κάνω στροφή 1
shadowfax-1- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Could it be the start of a second bloodbath?
Sartiv Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, panos2171 είπε To ETN υπάρχει μόνο στο cryptopia; Ναι προς το παρον.
mits-lamia Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, Πως μπορω να πουλησω σε fixed price μεσω του krakapi? Να σπρωξω πχ. 50XRP αν πιασει τα 0.8€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις