george122 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, Heybro είπε Έβαλα πληροφορίες πιο πίσω ευχαριστω το ειδα!!
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, argosixna είπε Για να υπάρχει ηλεκτρονικο "αποτυπωμα" σε καθε συνναλαγη , πληρης ελεγχος.. καμερες , gps και τωρα ελεγχος των χρηματων.. 100% επιτυχια. κατι που δεν καταφεραν με την πιστωτικες/χρεωστικες καρτες.. θα το καταφερουν τωρα.. 100% ελεγχος! Monero ή Sumocoin, βάζεις κι ένα (αχρείαστο) TOR από πάνω για τους σκληροπυρηνικούς, και δεν σε βρίσκει ούτε η NSA. 1
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 @pOLoS ενημερωτικά μόνο, τώρα γίνονται τα confirming. Σε 5-10 λεπτα επιτέλους θα μπουν. Η μαλακία είναι ότι τα ήθελα πιο νωρίς πριν ανέβει το trx. BTW τι φάση με το ARN? Σήμερα είδα στο binance αύξηση έως και +500%. Κάτι ακόμα. Στο binance, τα ποσοστά κάθε πότε ανανεώνονται? Λογικά όταν αλλάζει η μέρα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι με την δικιά μας ώρα ή UTC.
chek2fire Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Θα προσθέσω στην κουβέντα το ανταλλακτήριο για altcoin hitbtc που είναι από τα παλαιότερα τελείως ανώνυμο και έχει πληθώρα altcoin hitbtc.com/exchange τώρα από altcoin θα βάλω το λιθαράκι μου στην κουβέντα και απλά θα γράψω ποιο άλλο νόμισμα έχω στην κατοχή μου αυτή την εποχή. Το elastic χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι μπορεί να πάρει αξία ποτέ. Το όλο project είναι τελείως underground για να κάνει τρελό pump όπως τα pump and dump shitcoin. 1 1
ADHD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 king btc αρχισε τα κολπα του οπως και φαινόταν. Ωρα να αγοράσουμε μερικά shitcoins σε προσφορά, κριμα που εχω ελάχιστα σε exchanges atm.
gassim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 όταν λέει οτι για μεταφορά coin απαιτείται tag τι εννοει;
zaico Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα . Το Κρακεν μου εσπασε τα νεύρα για πολλοστή φορά. ¨Οπως κάθε φορά αγοραζω BTC και κάνω withdraw στο bittrex και ενω το εχω κάνει ήδη πριν 10 μερες μικρά ποσά πάω τωρα να στέιλω 0,030 BTC και μου βγάζει το εξής κουλό : This action is not available for tier level 2 Your current funding tier level (2) is insufficient for this functionality. Please further verify your account to increase your tier level and funding limits. Increase funding limits Καμία σχέση βεβαια τα όρια είναι πολύ μεγαλα μήπως το κανουν επιτηδες? καμία ιδέα
giannis808 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Τι ακριβώς είναι τα shares στο coin mining? Ανά διαστήματα στο bbp έχω εντελώς διαφορετικά shares. Έκανα search στο Google αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Έκλεισε και το binance τις εγγραφές. Όποιος μπήκε-μπήκε. Λογικά θα αργήσουν να τα ανοίξουν (γενικά και τα υπόλοιπα exchanges)
AzaZyL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά τι γνώμη έχετε για το eToro? EDIT: Άκυρο. Τώρα είδα παλιότερη απάντηση. Δεν μπορείς να αγοράσεις νομίσματα. Τζογάρεις μόνο στην άνοδο ή στην πτώση τους. Λάθος αρχή έκανα.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από AzaZyL
logokrimenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Γιατί στο kraken λέει ρε παιδιά This feature is not currently available. στο πεδίο του Get Verified?
costas80 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Έκανα κι εγω εγγραφή εύκολα στο cb με το διαβατήριο. Το gdax με δυσκόλεψε πολύ γιατί θέλει και ένα έγγραφο επιπλέον, οπότε για να δεχτεί την ταυτότητα αναγκάστηκα να κατεβάσω την app του coinbase στο κινητό για να τη σκανάρει. Πρόλαβα και γράφτηκα και binance λίγο πριν σταματήσουν τις νέες εγγραφές. Σε αυτούς δεν τολμώ ακόμα να στείλω ταυτότητα ή διαβατήριο. Πολύ shady μου φαίνονται. Βέβαια γνωρίζω ότι αφού έχω ανεβάσει στο νετ τα στοιχεία μου, όποιος θέλει μπορεί να τα βρει. Τέλος πάντων διαβάζοντας βρήκα ότι συμφέρει να στείλεις euro μέσω sepa transfer στο cb, μετά μεταφορά στο gdax και από εκεί αγορά eth ή ltc. Αυτά τα πας binance και από εκεί τζογάρεις alt coins. Αν στείλεις ltc θα πρέπει να μετατραπούν πρώτα σε btc/eth με το fee του binance για να μπορέσεις να αγοράσεις alts. Το θέμα είναι η καθυστέρηση που υπάρχει στο να πραγματοποιηθούν αυτές οι μετατροπές. Μια ερώτηση σε όσους έχουν στείλει sepa στο cb. Σε πόσο χρόνο πιστώθηκαν τα λεφτά στο eur wallet; Συμφέρει να στείλεις από revolut ή n26 ή από ελληνική τράπεζα;
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 https://coinmarketcap.com/currencies/paccoin/ Σε 10 μερες ανεβηκε 200 φορες πανω. Ελεγα πριν 5 μερες να βαλω 10 15 ευρω τελικα τα εβαλα αλλου. Γκαντεμια.
project.breeze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Γενικά βλέπω μία πτώση από χτες, έχει κανείς κάποιο insight στον λόγο που συνέβη αυτό; Δηλαδή πέραν των "σκληρών" νομισμάτων (btc, ltc, eth) τα υπόλοιπα έχουν πτώση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις