Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, argosixna είπε

Για να υπάρχει ηλεκτρονικο "αποτυπωμα" σε καθε συνναλαγη , πληρης ελεγχος.. καμερες , gps και τωρα ελεγχος των χρηματων.. 100% επιτυχια. κατι που δεν καταφεραν με την πιστωτικες/χρεωστικες καρτες.. θα το καταφερουν τωρα.. 100% ελεγχος!

Monero ή Sumocoin, βάζεις κι ένα (αχρείαστο) TOR από πάνω για τους σκληροπυρηνικούς, και δεν σε βρίσκει ούτε η NSA.

• Like 1
Δημοσ.

@pOLoS ενημερωτικά μόνο, τώρα γίνονται τα confirming. Σε 5-10 λεπτα επιτέλους θα μπουν.

Η μαλακία είναι ότι τα ήθελα πιο νωρίς πριν ανέβει το trx. 

BTW τι φάση με το ARN? Σήμερα είδα στο binance αύξηση έως και +500%. 

Κάτι ακόμα. Στο binance, τα ποσοστά κάθε πότε ανανεώνονται? Λογικά όταν αλλάζει η μέρα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι με την δικιά μας ώρα ή UTC. 

Δημοσ.

Θα προσθέσω στην κουβέντα το ανταλλακτήριο για altcoin hitbtc που είναι από τα παλαιότερα τελείως ανώνυμο και έχει πληθώρα altcoin

hitbtc.com/exchange

τώρα από altcoin θα βάλω το λιθαράκι μου στην κουβέντα και απλά θα γράψω ποιο άλλο νόμισμα έχω στην κατοχή μου αυτή την εποχή. Το elastic χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι μπορεί να πάρει αξία ποτέ. Το όλο project είναι τελείως underground για να κάνει τρελό pump όπως τα pump and dump shitcoin.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

king btc αρχισε τα κολπα του οπως και φαινόταν.

Ωρα να αγοράσουμε μερικά shitcoins σε προσφορά, κριμα που εχω ελάχιστα σε exchanges atm. :P 

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα . Το Κρακεν μου εσπασε τα νεύρα για πολλοστή φορά. ¨Οπως κάθε φορά αγοραζω BTC και κάνω withdraw στο bittrex και ενω το εχω κάνει ήδη πριν 10 μερες μικρά ποσά πάω τωρα να στέιλω 0,030 BTC και μου βγάζει το εξής κουλό : 

This action is not available for tier level 2

Your current funding tier level (2) is insufficient for this functionality. Please further verify your account to increase your tier level and funding limits.

Increase funding limits

Καμία σχέση βεβαια τα όρια είναι πολύ μεγαλα μήπως το κανουν επιτηδες? καμία ιδέα

Δημοσ.

Τι ακριβώς είναι τα shares στο coin mining? Ανά διαστήματα στο bbp έχω εντελώς διαφορετικά shares. Έκανα search στο Google αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς 

Δημοσ.

Έκλεισε και το binance τις εγγραφές. Όποιος μπήκε-μπήκε. Λογικά θα αργήσουν να τα ανοίξουν (γενικά και τα υπόλοιπα exchanges) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τι γνώμη έχετε για το eToro?

EDIT: Άκυρο. Τώρα είδα παλιότερη απάντηση. Δεν μπορείς να αγοράσεις νομίσματα. Τζογάρεις μόνο στην άνοδο ή στην πτώση τους. Λάθος αρχή έκανα..

Επεξ/σία από AzaZyL
Δημοσ.

Έκανα κι εγω εγγραφή εύκολα στο cb με το διαβατήριο. Το gdax με δυσκόλεψε πολύ γιατί θέλει και ένα έγγραφο επιπλέον, οπότε για να δεχτεί την ταυτότητα αναγκάστηκα να κατεβάσω την app του coinbase στο κινητό για να τη σκανάρει. Πρόλαβα και γράφτηκα και binance λίγο πριν σταματήσουν τις νέες εγγραφές. Σε αυτούς δεν τολμώ ακόμα να στείλω ταυτότητα ή διαβατήριο. Πολύ shady μου φαίνονται. Βέβαια γνωρίζω ότι αφού έχω ανεβάσει στο νετ τα στοιχεία μου, όποιος θέλει μπορεί να τα βρει. Τέλος πάντων διαβάζοντας βρήκα ότι συμφέρει να στείλεις euro μέσω sepa transfer στο cb, μετά μεταφορά στο gdax και από εκεί αγορά eth ή ltc. Αυτά τα πας binance και από εκεί τζογάρεις alt coins. Αν στείλεις ltc θα πρέπει να μετατραπούν πρώτα σε btc/eth με το fee του binance για να μπορέσεις να αγοράσεις alts. Το θέμα είναι η καθυστέρηση που υπάρχει στο να πραγματοποιηθούν αυτές οι μετατροπές. Μια ερώτηση σε όσους έχουν στείλει sepa στο cb. Σε πόσο χρόνο πιστώθηκαν τα λεφτά στο eur wallet; Συμφέρει να στείλεις από revolut ή n26 ή από ελληνική τράπεζα;  

Δημοσ.

Γενικά βλέπω μία πτώση από χτες, έχει κανείς κάποιο insight στον λόγο που συνέβη αυτό; Δηλαδή πέραν των "σκληρών" νομισμάτων (btc, ltc, eth)  τα υπόλοιπα έχουν πτώση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...