Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, delta200 είπε

Έχω κάνει εγγραφή αρκετά χρόνια πριν και δεν θυμάμαι για Ταυτοποιήσεις, όρια,fees, όσο για το αν είναι αξιόπιστο όσες εντολές είχα δώσει δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός ότι καθυστερεί λίγο

αν πας στο site έχει ερωτήσεις-απαντήσεις  νομίζω θα πάρεις μια γενική εικόνα σε όλα αυτά.

Πρόσφατα έχεις κάνει κάποια μεγάλη μεταφορά χωρίς πρόβλημα;

Τα νομίσματα που γράφει ότι έχει δεν υπάρχουν

Τελος δεν μου είπες πόση ώρα παίρνει η μεταφορά από virwox στο paypal

Επεξ/σία από MySql
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Γιατί litecoin και όχι doge?

Με doge έγινε άμεσα και σχεδόν τσάμπα.

Νομίζω λένε για coinbase που δεν έχει doge.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Γιατί litecoin και όχι doge?

Με doge έγινε άμεσα και σχεδόν τσάμπα.

Σωστος. Ετσι επαιξα και εγω. και τα φιζζ ηταν 2 ντογκυ... Ουτε 2 λεπτα στην ουσια

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Christosg1la είπε

Παιδια εχετε κ σεις καποιο θεμα με τη χρεωστικη σας καρτα??Δεν τη δεχεται κανενα ανταλλακτηριο,μιλαμε για καρτα Πειραιως.

Της Πειραιως οι καρτεσ δεν ειναι 3Dsecure enabled κ δε τις δεχεται το coinbase. Θα δοκιμασεισ ΕΤΕ, 'η αλφα. Παροτι η Πειραιως ειναι μπροστα σε θεματα innovation οι καρτες της απογοητευουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και γενικά είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα ICO, αφήνω αυτό εδώ.

https://parkgene.io/

Ελληνικό Project, νομίζω αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Νομίζω πως το consept είναι καλό και έχει real life εφαρμογή. Προσωπικά θα μπω, δεν έχω αποφασίσει το ποσό ακόμα!

Η γνώμη σας για τα ICO γενικότερα?

Επεξ/σία από Stinger
Δημοσ.

καλημερα σε ολους, 

εχω ανοιξει λογαριασμο στην coinbase αλλα εδω και 2 ημερες που προσπαθω να ανεβασω ειτε μεσω του λινκ που στελνουν στο κινητο ειτε απο καμερα στο λαπτοπ τα στοιχεια της ταυτοτητας μου η την αδεια οδηγησης μου δεν μου τα δεχοντε, μου γραφει συνεχεια not readable, οι φωτο ειναι πολυ καθαρες (galaxy s8) .

Δημοσ.

Για τα ICO δεν έχω κάποια άποψη προς το παρόν. Έχε στο νου σου ότι πολλές φορές τα ICO είναι πιο ακριβά στο presale από ότι πχ ένα μήνα αφού βγουν στην αγορά. Πρέπει να είναι πραγματικά διαμάντι το προτζεκτ για να αξίζει να του δώσεις λεφτά και να βγεις κερδισμένος.

Πολλά ICO μου φαίνεται ότι είναι αρπαχτές. Πχ λένε τι θέλουν να κάνουν αλλά το github τους είναι άδειο. Είμαι επιφυλακτικός. Πολύ φοβάμαι ότι φέτος θα ζήσουμε πολλές στιγμές με bugs και hacks σε διάφορα πρότζεκτ που γίνονται για γρήγορο κέρδος.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Stinger είπε

Αν και γενικά είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα ICO, αφήνω αυτό εδώ.

https://parkgene.io/

Ελληνικό Project, νομίζω αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Νομίζω πως το consept είναι καλό και έχει real life εφαρμογή. Προσωπικά θα μπω, δεν έχω αποφασίσει το ποσό ακόμα!

Η γνώμη σας για τα ICO γενικότερα?

Το συγκεκριμενο φενεται δουλεμενο και με καλες προοπτικες,παντως στο pre-sale δεν αξιζει και πολυ να αγορασεις,απ'όσο δειχνει το συνηθες φαινομενο με τα ico καλυτερο ειναι να αγορασεις 1-2 βδομαδες αφου γινει public το coin που θα πεσει κατα 50-100% εκεινο το διαστημα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MySql είπε

Πρόσφατα έχεις κάνει κάποια μεγάλη μεταφορά χωρίς πρόβλημα;

Τα νομίσματα που γράφει ότι έχει δεν υπάρχουν

Τελος δεν μου είπες πόση ώρα παίρνει η μεταφορά από virwox στο paypal

Μεταφορά από VirWox στο Paypal δεν έχω κάνει ακόμη, αλλά από VirWox έχω αγοράσει btc τα έστειλα στο Binance τα πρώτα τα έστειλε σε περίπου μισή ώρα και την τελευταία φορά έκανε περίπου ένα 3ωρο χωρίς κανένα πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Για τα ICO δεν έχω κάποια άποψη προς το παρόν. Έχε στο νου σου ότι πολλές φορές τα ICO είναι πιο ακριβά στο presale από ότι πχ ένα μήνα αφού βγουν στην αγορά. Πρέπει να είναι πραγματικά διαμάντι το προτζεκτ για να αξίζει να του δώσεις λεφτά και να βγεις κερδισμένος.

Πολλά ICO μου φαίνεται ότι είναι αρπαχτές. Πχ λένε τι θέλουν να κάνουν αλλά το github τους είναι άδειο. Είμαι επιφυλακτικός. Πολύ φοβάμαι ότι φέτος θα ζήσουμε πολλές στιγμές με bugs και hacks σε διάφορα πρότζεκτ που γίνονται για γρήγορο κέρδος.

Ναι ακριβώς αυτό έλεγα με ένα συνάδελφο τώρα (ότι πολλές φορές τα ICO στο presale είναι ακριβότερα). Πάντως it looks promising.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

99.9% έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο ico. Δε με γεμίζει το μάτι προσωπικά. Δε βλέπω κάτι καινοτόμο και υπάρχει σε λίγες χώρες η ιδέα/άποψη για πάρκινγκ όπως στην Ελλάδα.

Ακόμα μετανιώνω που δε μπήκα στο swissborg.

Ακόμα σκέφτομαι ότι έπρεπε να έχω κρατήσει λίγο απόθεμα και να έμπαινα redberry(όπως και το xrp όταν κάτι με γεμίζει ψιλό μένω κολλημένος).

Πίστευα ότι θα πήγαινε πιο τραίνο η δουλειά. Όντως στασιμότητα. Δεν είναι κακό. Και κανείς πραγματικά δε ξέρει αν θα κινηθούμε σήμερα πρός τα πάνω ή πρός τα κάτω τις επόμενες μέρες.

Επεξ/σία από shadowfax-1-
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Xanou96 είπε

Το συγκεκριμενο φενεται δουλεμενο και με καλες προοπτικες,παντως στο pre-sale δεν αξιζει και πολυ να αγορασεις,απ'όσο δειχνει το συνηθες φαινομενο με τα ico καλυτερο ειναι να αγορασεις 1-2 βδομαδες αφου γινει public το coin που θα πεσει κατα 50-100% εκεινο το διαστημα.

Παιδιά  ψάχνω μια λύση σαν και αυτή https://paycent.com/ 

Δηλαδή ένα online πορτοφόλι που να στέλνω τα χρήματα από τα ανταλακτήρια και να μπορώ να τα κάνω ανάληψη ή πληρωμή με κάρτα σε fiat άμεσα...

Πάνω σε αυτό έχεις να προτείνεις κάτι;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chris01 είπε

Μια χαρά στα λέει. Αυτό που σου λέει είναι: αγόρασε Litecoin (LTC) απο coinbase (πχ) με ευρώ(fiat) και μετά στείλε τα σε κάποιο exchange (Binance, Bittrex, etc) να τα κάνεις trade με κάποιο άλλο coin. Άμα δεν καταλαβένεις τα βασικά που πάς να βάλεις τα λεφτά σου :P ? (φιλικά πάντα)  

Παίδες βλέπω προτείνετε να αγοράσει κάποιος Litecoin με Fiat. Άσχετα με την τιμή του litecoin? Αν αγοράσω litecoin και πέσει η τιμή του δεν είμαι χαμένος? Κάτι χάνω μάλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Παίδες βλέπω προτείνετε να αγοράσει κάποιος Litecoin με Fiat. Άσχετα με την τιμή του litecoin? Αν αγοράσω litecoin και πέσει η τιμή του δεν είμαι χαμένος? Κάτι χάνω μάλλον.

Αχαχαχα welcome to the world of crypto. Ποιος σου είπε ότι πάντα κερδίζεις; :D Εγώ αγόρασα ethereum με 1000 ευρώ και την επόμενη μέρα η τιμή του πήγε στα 800 :D

Επεξ/σία από Lelouch
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...