Chris01 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, megasdokimastis είπε καταλαβαινω πως το λες και εχω ψαξει αρκετα αλλα παλι συνεχιζω και εχω ερωτηματικα τα οποια δεν θελω να κουραζω την ομαδα με ερωτησεις που ειναι χιλιογραμενες και ουτε εχω την ικανοτητα και τον χρονο να διαβασω 150 σελιδες στις οποιες μεσα δεν υπαρχει μια συνοχη .για παραδειγμα μου μιλας για fiat.δεν ξερω τι ειναι.οπως επισης μου λες να τα μετατρεψω σε ltc σε binance και bittrex για αγορές crypto,ουτε αυτο γνωριζω πως γινεται.θεωρω πως ενας γνωστης απο κοντα και στην πραξη πως γινονται αυτα που αναφερεις για μενα θα ηταν πιο κατανοητο. Μια χαρά στα λέει. Αυτό που σου λέει είναι: αγόρασε Litecoin (LTC) απο coinbase (πχ) με ευρώ(fiat) και μετά στείλε τα σε κάποιο exchange (Binance, Bittrex, etc) να τα κάνεις trade με κάποιο άλλο coin. Άμα δεν καταλαβένεις τα βασικά που πάς να βάλεις τα λεφτά σου ? (φιλικά πάντα) Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Chris01 2
moumiaq Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, MySql είπε E για κάποιον που δεν ξέρει την τύφλα του είπα Bytheway δεν ξέρω εάν λέει αλήθεια αλλά είναι πολύ περιγραφικός και δίνει τροφή για σκέψη Άντε και σου κάθονται τα λεφτά και έχεις κάνει σωστή επιλογή με το crypto που αγόρασες . Ποιές είναι ακριβώς οι κινήσεις που κάνεις αφού πουλήσεις ? Εγώ είμαι σε Binance - Coinbase - Cryptopia για παράδειγμα . Πως θα τα πάρω σε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μου ?
MySql Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, moumiaq είπε Άντε και σου κάθονται τα λεφτά και έχεις κάνει σωστή επιλογή με το crypto που αγόρασες . Ποιές είναι ακριβώς οι κινήσεις που κάνεις αφού πουλήσεις ? Εγώ είμαι σε Binance - Coinbase - Cryptopia για παράδειγμα . Πως θα τα πάρω σε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μου ? Θα τα μεταφέρεις στο coinbase/gdax και από εκεί θα τα κάνεις ευρώ και αποστολή με έμβασμα στην τράπεζα Gdax= το ανταλλακτήριο χωρίς fees του coinbase που από εκεί θα μεταφέρεις τα crypto σε άλλα ανταλλακτήρια Coinbase= εκεί που μετατρέπεις τα ευρώ σου σε crypto Βήματα έμβασμα από τράπεζα σε coinbase--> μεταφορά σε Gdax-->μεταφορά ltc από gdax σε binance/bittrex Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από MySql
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, moumiaq είπε Άντε και σου κάθονται τα λεφτά και έχεις κάνει σωστή επιλογή με το crypto που αγόρασες . Ποιές είναι ακριβώς οι κινήσεις που κάνεις αφού πουλήσεις ? Εγώ είμαι σε Binance - Coinbase - Cryptopia για παράδειγμα . Πως θα τα πάρω σε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μου ? Εγώ σε τέτοια περίπτωση σκέφτομαι να τα μετατρέψω σε νόμισμα που είναι στο kraken, να τα μεταφέρω εκεί και μετά πάλι μετατροπή αν χρειάζεται σε νόμισμα που μπορείς να πουλήσεις εκεί για ευρώ, πχ btc, eth. Οι τιμές έχουν ψιλοκολλήσει πάλι...
Chris01 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ σε τέτοια περίπτωση σκέφτομαι να τα μετατρέψω σε νόμισμα που είναι στο kraken, να τα μεταφέρω εκεί και μετά πάλι μετατροπή αν χρειάζεται σε νόμισμα που μπορείς να πουλήσεις εκεί για ευρώ, πχ btc, eth. Οι τιμές έχουν ψιλοκολλήσει πάλι... Εγώ περιμένω μέχρι τέλος του μήνα μήπως και γίνει καμία καινούρια σφαγή να αγοράσω Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Chris01 2
Lelouch Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Το Eth έχει μεγαλύτερο transaction fee από το litecoin?
delta200 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, moumiaq είπε Άντε και σου κάθονται τα λεφτά και έχεις κάνει σωστή επιλογή με το crypto που αγόρασες . Ποιές είναι ακριβώς οι κινήσεις που κάνεις αφού πουλήσεις ? Εγώ είμαι σε Binance - Coinbase - Cryptopia για παράδειγμα . Πως θα τα πάρω σε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μου ? Ας υποθέσουμε ότι έχεις κερδίσει, στέλνεις τα btc σε site που υποστηρίζει αλλαγή btc σε ευρώ και Withdraw προς paypal και από το paypal στο λογαριασμό της τραπεζάς σου Ένα τέτοιο site είναι το VirWox.
Christosg1la Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Παιδια εχετε κ σεις καποιο θεμα με τη χρεωστικη σας καρτα??Δεν τη δεχεται κανενα ανταλλακτηριο,μιλαμε για καρτα Πειραιως.
morpheous Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Έχει καταλάβει κανείς τι θα γίνουν τα VEN που υπάρχουν στα ανταλλακτήρια μετά το rebranding?
MySql Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, delta200 είπε Ας υποθέσουμε ότι έχεις κερδίσει, στέλνεις τα btc σε site που υποστηρίζει αλλαγή btc σε ευρώ και Withdraw προς paypal και από το paypal στο λογαριασμό της τραπεζάς σου Ένα τέτοιο site είναι το VirWox. Έχεις δουλέψει Virwox σε πόση ώρα με ενδιαφέρει τα χρήματα στο Paypal πάνε άμεσα ή πάνε σε μορφή εμβάσματος; Κρατάει πολλά fees είναι αξιόπιστο; Ταυτοποιήσεις όρια; Ευχαριστώ Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από MySql
tsakfot Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Chris01 είπε Εγώ περιμένω μέχρι τέλος του μήνα μήπως και γίνει καμία καινούρια σφαγή να αγοράσω Θα παίξει και δεύτερο ντιπ πολύ σύντομα, ώστε να τρομάξουν και τα τελευταία weak hands και να πουλήσουν . Μετα θα παίξουν τα γνωστά όπως κάθε χρόνο Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από tsakfot 1
liakjim Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Γιατί litecoin και όχι doge? Με doge έγινε άμεσα και σχεδόν τσάμπα.
megasdokimastis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, Chris01 είπε Μια χαρά στα λέει. Αυτό που σου λέει είναι: αγόρασε Litecoin (LTC) απο coinbase (πχ) με ευρώ(fiat) και μετά στείλε τα σε κάποιο exchange (Binance, Bittrex, etc) να τα κάνεις trade με κάποιο άλλο coin. Άμα δεν καταλαβένεις τα βασικά που πάς να βάλεις τα λεφτά σου ? (φιλικά πάντα) οκ ευχαριστω για την βοηθεια
MySql Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Γιατί litecoin και όχι doge? Με doge έγινε άμεσα και σχεδόν τσάμπα. To gdax δεν έχει doge
delta200 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, MySql είπε Έχεις δουλέψει Virwox σε πόση ώρα με ενδιαφέρει τα χρήματα στο Paypal πάνε άμεσα ή πάνε σε μορφή εμβάσματος; Κρατάει πολλά fees είναι αξιόπιστο; Ταυτοποιήσεις όρια; Ευχαριστώ Έχω κάνει εγγραφή αρκετά χρόνια πριν και δεν θυμάμαι για Ταυτοποιήσεις, όρια,fees, όσο για το αν είναι αξιόπιστο όσες εντολές είχα δώσει δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός ότι καθυστερεί λίγο αν πας στο site έχει ερωτήσεις-απαντήσεις νομίζω θα πάρεις μια γενική εικόνα σε όλα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις