Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, megasdokimastis είπε

καταλαβαινω πως το λες και εχω ψαξει αρκετα αλλα παλι συνεχιζω και εχω ερωτηματικα τα οποια δεν θελω να κουραζω την ομαδα με ερωτησεις που ειναι χιλιογραμενες και ουτε εχω την ικανοτητα και τον χρονο να διαβασω 150 σελιδες  στις οποιες μεσα δεν υπαρχει  μια συνοχη  .για παραδειγμα μου μιλας για fiat.δεν ξερω τι ειναι.οπως επισης μου λες να τα μετατρεψω σε ltc σε binance και bittrex για αγορές crypto,ουτε αυτο γνωριζω πως γινεται.θεωρω πως ενας γνωστης απο κοντα και στην πραξη πως γινονται αυτα που αναφερεις για μενα θα ηταν πιο κατανοητο.

Μια χαρά στα λέει. Αυτό που σου λέει είναι: αγόρασε Litecoin (LTC) απο coinbase (πχ) με ευρώ(fiat) και μετά στείλε τα σε κάποιο exchange (Binance, Bittrex, etc) να τα κάνεις trade με κάποιο άλλο coin. Άμα δεν καταλαβένεις τα βασικά που πάς να βάλεις τα λεφτά σου :P ? (φιλικά πάντα)  

Επεξ/σία από Chris01
  • Like 2
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, MySql είπε

E για κάποιον που δεν ξέρει την τύφλα του είπα

Bytheway δεν ξέρω εάν λέει αλήθεια αλλά είναι πολύ περιγραφικός και δίνει τροφή για σκέψη

Άντε και σου κάθονται τα λεφτά και έχεις κάνει σωστή επιλογή με το crypto που αγόρασες .  Ποιές είναι ακριβώς οι κινήσεις που κάνεις αφού πουλήσεις ? Εγώ είμαι σε Binance - Coinbase - Cryptopia για παράδειγμα . Πως θα τα πάρω σε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μου ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, moumiaq είπε

Άντε και σου κάθονται τα λεφτά και έχεις κάνει σωστή επιλογή με το crypto που αγόρασες .  Ποιές είναι ακριβώς οι κινήσεις που κάνεις αφού πουλήσεις ? Εγώ είμαι σε Binance - Coinbase - Cryptopia για παράδειγμα . Πως θα τα πάρω σε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μου ?

Θα τα μεταφέρεις στο coinbase/gdax και από εκεί θα τα κάνεις ευρώ και αποστολή με έμβασμα στην τράπεζα

Gdax= το ανταλλακτήριο χωρίς fees του coinbase που από εκεί θα μεταφέρεις τα crypto σε άλλα ανταλλακτήρια 

Coinbase= εκεί που μετατρέπεις τα ευρώ σου σε crypto

Βήματα έμβασμα από τράπεζα σε coinbase--> μεταφορά σε Gdax-->μεταφορά ltc από gdax σε binance/bittrex

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, moumiaq είπε

Εγώ σε τέτοια περίπτωση σκέφτομαι να τα μετατρέψω σε νόμισμα που είναι στο kraken, να τα μεταφέρω εκεί και μετά πάλι μετατροπή αν χρειάζεται σε νόμισμα που μπορείς να πουλήσεις εκεί για ευρώ, πχ btc, eth. 

Οι τιμές έχουν ψιλοκολλήσει πάλι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ σε τέτοια περίπτωση σκέφτομαι να τα μετατρέψω σε νόμισμα που είναι στο kraken, να τα μεταφέρω εκεί και μετά πάλι μετατροπή αν χρειάζεται σε νόμισμα που μπορείς να πουλήσεις εκεί για ευρώ, πχ btc, eth. 

Οι τιμές έχουν ψιλοκολλήσει πάλι...

Εγώ περιμένω μέχρι τέλος του μήνα μήπως και γίνει καμία καινούρια σφαγή να αγοράσω :D

Επεξ/σία από Chris01
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, moumiaq είπε

Ας υποθέσουμε ότι έχεις κερδίσει, στέλνεις τα btc σε site που υποστηρίζει  αλλαγή btc σε ευρώ και Withdraw προς paypal και από το paypal στο λογαριασμό της τραπεζάς σου

Ένα τέτοιο site είναι το VirWox.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, delta200 είπε

Ας υποθέσουμε ότι έχεις κερδίσει, στέλνεις τα btc σε site που υποστηρίζει  αλλαγή btc σε ευρώ και Withdraw προς paypal και από το paypal στο λογαριασμό της τραπεζάς σου

Ένα τέτοιο site είναι το VirWox.

Έχεις δουλέψει Virwox σε πόση ώρα με ενδιαφέρει τα χρήματα στο Paypal πάνε άμεσα ή πάνε σε μορφή εμβάσματος; 

Κρατάει πολλά fees είναι αξιόπιστο;

Ταυτοποιήσεις όρια;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Chris01 είπε

Εγώ περιμένω μέχρι τέλος του μήνα μήπως και γίνει καμία καινούρια σφαγή να αγοράσω :D

Θα παίξει και δεύτερο ντιπ πολύ σύντομα, ώστε να τρομάξουν και τα τελευταία weak hands και να πουλήσουν .

Μετα θα παίξουν τα γνωστά όπως κάθε χρόνο ;)

Επεξ/σία από tsakfot
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Chris01 είπε

Μια χαρά στα λέει. Αυτό που σου λέει είναι: αγόρασε Litecoin (LTC) απο coinbase (πχ) με ευρώ(fiat) και μετά στείλε τα σε κάποιο exchange (Binance, Bittrex, etc) να τα κάνεις trade με κάποιο άλλο coin. Άμα δεν καταλαβένεις τα βασικά που πάς να βάλεις τα λεφτά σου :P ? (φιλικά πάντα)  

οκ ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MySql είπε

Έχεις δουλέψει Virwox σε πόση ώρα με ενδιαφέρει τα χρήματα στο Paypal πάνε άμεσα ή πάνε σε μορφή εμβάσματος; 

Κρατάει πολλά fees είναι αξιόπιστο;

Ταυτοποιήσεις όρια;

Ευχαριστώ

Έχω κάνει εγγραφή αρκετά χρόνια πριν και δεν θυμάμαι για Ταυτοποιήσεις, όρια,fees, όσο για το αν είναι αξιόπιστο όσες εντολές είχα δώσει δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός ότι καθυστερεί λίγο

αν πας στο site έχει ερωτήσεις-απαντήσεις  νομίζω θα πάρεις μια γενική εικόνα σε όλα αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...