Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

FUN 

Cryptos & online gambling safe bet κατά την άποψη μου, ψαχτείτε .

Το trial τους δουλεύει και περιμένω στο Q1 να πάνε live και να κλείσουν τα πρώτα deals .

Ομάδα με μπάλες και με actual προϊόν στα χέρια :)

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, overpower είπε

Σχεδόν 5 ώρες μετά και ακόμα να φανούν τα eth στο binance από gdax. 

Φυσιολογικό? Το address ήταν σωστό. 

αν σου βγάζει 0 confirmations ακόμα έχει κολλήσει η αποστολή από το gdax, το ίδιο γίνεται και στο coinbase το τελευταίο καιρό 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, pOLoS είπε

αν σου βγάζει 0 confirmations ακόμα έχει κολλήσει η αποστολή από το gdax, το ίδιο γίνεται και στο coinbase το τελευταίο καιρό 

Το coinbase και το gdax είναι από την ίδια εταιρεία. Στην σελίδα του coinbase χθεσινό update λέει για καθυστερήσεις έως 12+ ώρες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lynnlynn είπε

Το ADA θα φτασει στο φεγγαρι!!Αντε το ειπα,για να εχω μια αποδειξη στο μελλον οτι ημουν προφητικος..

Καλά πάει αν και έπεσε λίγο σήμερα! Έχω λίγα και λέω να πάρω κι άλλα!

1 ώρα πριν, tsakfot είπε

FUN 

Cryptos & online gambling safe bet κατά την άποψη μου, ψαχτείτε .

Το trial τους δουλεύει και περιμένω στο Q1 να πάνε live και να κλείσουν τα πρώτα deals .

Ομάδα με μπάλες και με actual προϊόν στα χέρια :)

Θα πάρω! Αν βγει καλό κερνάω! :D

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, overpower είπε

Το coinbase και το gdax είναι από την ίδια εταιρεία. Στην σελίδα του coinbase χθεσινό update λέει για καθυστερήσεις έως 12+ ώρες 

ναι ιδια εταιρεια ειναι, και λογο μεγαλου ογκου συναλλαγων εχει καθυστερησεις πχ https://www.reddit.com/r/CoinBase/comments/7oautj/24_hours_later_and_still_waiting_for_eth_to/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

@Heybro Όταν αποφασίσω να σταματήσω με τα biblepay που μπορώ να τα αποθηκεύσω για να τα κρατήσω μέχρι να ανέβει (αν ανέβει) η αξία τους; 

Στο wallet του bbp backup και περιμένεις 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

@Heybro Όταν αποφασίσω να σταματήσω με τα biblepay που μπορώ να τα αποθηκεύσω για να τα κρατήσω μέχρι να ανέβει (αν ανέβει) η αξία τους; 

που βλεπω ποσα εχω βγαλει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, george122 είπε

αν μπορεις πες μου και στα δυο

Στο pool πας home και σου λέει total balance. Στο withdraw τα στέλνεις στη διεύθυνση στο wallet. Εκεί φαίνονται μόλις ανοίξεις το πορτοφόλι πόσα έχεις. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Στο pool πας home και σου λέει total balance. Στο withdraw τα στέλνεις στη διεύθυνση στο wallet. Εκεί φαίνονται μόλις ανοίξεις το πορτοφόλι πόσα έχεις. 

sorry ειμαι ασχετος , το πορτοφολι πως το ανοιγω; και πως καταλαβαινω οτι τα εχω κανει ολα σωστα και κανει mining;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george122 είπε

sorry ειμαι ασχετος , το πορτοφολι πως το ανοιγω; και πως καταλαβαινω οτι τα εχω κανει ολα σωστα και κανει mining;

Έβαλα πληροφορίες πιο πίσω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...