Lynnlynn Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Το ADA θα φτασει στο φεγγαρι!!Αντε το ειπα,για να εχω μια αποδειξη στο μελλον οτι ημουν προφητικος..
tsakfot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 FUN Cryptos & online gambling safe bet κατά την άποψη μου, ψαχτείτε . Το trial τους δουλεύει και περιμένω στο Q1 να πάνε live και να κλείσουν τα πρώτα deals . Ομάδα με μπάλες και με actual προϊόν στα χέρια 1
pOLoS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, overpower είπε Σχεδόν 5 ώρες μετά και ακόμα να φανούν τα eth στο binance από gdax. Φυσιολογικό? Το address ήταν σωστό. αν σου βγάζει 0 confirmations ακόμα έχει κολλήσει η αποστολή από το gdax, το ίδιο γίνεται και στο coinbase το τελευταίο καιρό
vasileios1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 εχει κανεις γνωμη για το www.cryptonator.com?
overpower Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, pOLoS είπε αν σου βγάζει 0 confirmations ακόμα έχει κολλήσει η αποστολή από το gdax, το ίδιο γίνεται και στο coinbase το τελευταίο καιρό Το coinbase και το gdax είναι από την ίδια εταιρεία. Στην σελίδα του coinbase χθεσινό update λέει για καθυστερήσεις έως 12+ ώρες
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Lynnlynn είπε Το ADA θα φτασει στο φεγγαρι!!Αντε το ειπα,για να εχω μια αποδειξη στο μελλον οτι ημουν προφητικος.. Καλά πάει αν και έπεσε λίγο σήμερα! Έχω λίγα και λέω να πάρω κι άλλα! 1 ώρα πριν, tsakfot είπε FUN Cryptos & online gambling safe bet κατά την άποψη μου, ψαχτείτε . Το trial τους δουλεύει και περιμένω στο Q1 να πάνε live και να κλείσουν τα πρώτα deals . Ομάδα με μπάλες και με actual προϊόν στα χέρια Θα πάρω! Αν βγει καλό κερνάω!
pOLoS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, overpower είπε Το coinbase και το gdax είναι από την ίδια εταιρεία. Στην σελίδα του coinbase χθεσινό update λέει για καθυστερήσεις έως 12+ ώρες ναι ιδια εταιρεια ειναι, και λογο μεγαλου ογκου συναλλαγων εχει καθυστερησεις πχ https://www.reddit.com/r/CoinBase/comments/7oautj/24_hours_later_and_still_waiting_for_eth_to/
Heybro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε @Heybro Όταν αποφασίσω να σταματήσω με τα biblepay που μπορώ να τα αποθηκεύσω για να τα κρατήσω μέχρι να ανέβει (αν ανέβει) η αξία τους; Στο wallet του bbp backup και περιμένεις
george122 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε @Heybro Όταν αποφασίσω να σταματήσω με τα biblepay που μπορώ να τα αποθηκεύσω για να τα κρατήσω μέχρι να ανέβει (αν ανέβει) η αξία τους; που βλεπω ποσα εχω βγαλει;
Heybro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, george122 είπε που βλεπω ποσα εχω βγαλει; Στο pool η στο wallet?
george122 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Στο pool η στο wallet? αν μπορεις πες μου και στα δυο
Heybro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, george122 είπε αν μπορεις πες μου και στα δυο Στο pool πας home και σου λέει total balance. Στο withdraw τα στέλνεις στη διεύθυνση στο wallet. Εκεί φαίνονται μόλις ανοίξεις το πορτοφόλι πόσα έχεις.
george122 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Στο pool πας home και σου λέει total balance. Στο withdraw τα στέλνεις στη διεύθυνση στο wallet. Εκεί φαίνονται μόλις ανοίξεις το πορτοφόλι πόσα έχεις. sorry ειμαι ασχετος , το πορτοφολι πως το ανοιγω; και πως καταλαβαινω οτι τα εχω κανει ολα σωστα και κανει mining;
Heybro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, george122 είπε sorry ειμαι ασχετος , το πορτοφολι πως το ανοιγω; και πως καταλαβαινω οτι τα εχω κανει ολα σωστα και κανει mining; Έβαλα πληροφορίες πιο πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις