ADHD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, MySql είπε Έχεις βρει πηγή που κάνει διαρροή Pump & Dump από PBG; με ενδιαφέρει Κατι υπάρχει αλλα οχι σταθερά, τι το θες ετσι και αλλιως οταν θα το διαβασεις θα ειναι αργα.. 3 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε Γειά σου φίλε ADHD γνωρίζεις τπτ για το θέμα; γκουγκλαρε το θα σου παρει 5 λεπτα στην κυριολεξία, καλυτερο απο το να παρεις τη γνωμη κάποιου άγνωστου σε ενα φόρουμ.
teotsigourakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ADHD είπε Κατι υπάρχει αλλα οχι σταθερά, τι το θες ετσι και αλλιως οταν θα το διαβασεις θα ειναι αργα.. γκουγκλαρε το θα σου παρει 5 λεπτα στην κυριολεξία, καλυτερο απο το να παρεις τη γνωμη κάποιου άγνωστου σε ενα φόρουμ. Επειδή το googlαρα και δεν είδα κάτι θετικό :Ρ Απλά ρωτάω μπας και πάρω καμιά γνώμη από προσωπική εμπειρία κάποιου.Δηλαδή αν έχει αγοράσει και μπορεί και κάνει συναλλαγές κλπ κλπ
MySql Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ADHD είπε Κατι υπάρχει αλλα οχι σταθερά, τι το θες ετσι και αλλιως οταν θα το διαβασεις θα ειναι αργα.. Εάν υπάρχει κάποιο leak instant λέω... Δεν αγοράζουμε ένα ομαδικό sub στην palm beach να τσεκάρουμε εάν δουλεύει; 4-5 άτομα δεν θα μας βγει ακριβα υπάρχουν και κάποιοι που ισχυρίζονται ότι έχουν affiliate 1500 τον μήνα Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από MySql 1
glix Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, ADHD είπε Προσεχε τους φιλους σου.. Δεν νομιζω οτι μπορω να το ανεβασω εδω, ειναι απο την "confidential" και καλα υπηρεσια τους που κοστιζει καπου 3k το μηνα, βασικα ενα glorified pump n dump group ειναι. Αν "ψαξεις" λιγο θα το βρεις, παντα γινεται "leak" αυτο το "confidential" όλως τυχαίως.. Ναι το βρηκα, μολις το διαβασα... οκ , γνωστα πραγματα.... Θα δω το πρωι τι τιμη θα εχει και ή πουλαω ή κραταω, αν και ειπα οτι θα τα εχω για εναν χρονο . Οποτε τσαμπα το σκεφτομαι .
ADHD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, MySql είπε Εάν υπάρχει κάποιο leak instant λέω... Δεν αγοράζουμε ένα ομαδικό sub στην palm beach researcch να τσεκάρουμε εάν δουλεύει; 4-5 άτομα δεν θα μας βγει ακριβα Και να ήθελες "closed for public" λεει atm, χμμμ..
MySql Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Και να ήθελες "closed for public" λεει atm, χμμμ.. Είχα αφήσει email λένε θα ξανανοίξει
glix Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, MySql είπε Είχα αφήσει email λένε θα ξανανοίξει Να μαθουμε που βγαινει το αρχειο αυτος που το βγαζει και να το τσεκαρουμε καπου καπου ωστε να βλεπουμε νεα τους. αν και στο twitter σε 5 λεπτα τα βρισκεις . οπως και στο reddit
MySql Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, glix είπε Να μαθουμε που βγαινει το αρχειο αυτος που το βγαζει και να το τσεκαρουμε καπου καπου ωστε να βλεπουμε νεα τους. αν και στο twitter σε 5 λεπτα τα βρισκεις . οπως και στο reddit Δύσκολα κάποιος θα το κάνει διαρροή όταν πληρώνει αρκετά χρήματα. Σε βίντεο με το dashboard δείχνει ότι έχουν φάει και φόλες καλές Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από MySql
Bspus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, MySql είπε E για κάποιον που δεν ξέρει την τύφλα του είπα Bytheway δεν ξέρω εάν λέει αλήθεια αλλά είναι πολύ περιγραφικός και δίνει τροφή για σκέψη Δεν ξερω τι συμπερασματα εβγαλες εσυ αλλα εγω βλεπω καποιον ανθρωπο που μπηκε για τους λαθος λογους στο χωρο, με ακαταλληλη ψυχολογια και που κλαιγεται επειδη εχασε... potential profits? Γιατι οπως ειπε σε ενα σημειο, ειχε ηδη βγαλει εξω το αρχικο investment. Καθισα και το ειδα ολο για να βεβαιωθω οτι δεν τον παρεξηγησα. Σχεδον καθε φραση που λεει ειναι για facepalm 1
megasdokimastis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 παιδια καλημερα ειμαι νεος στην ομαδα και επειδη δεν θελω να ανακυκλωνω τις ιδιες ερωτησεις των νεων χρηστων που θελουν να ασχοληθουν με τα κρυπτο και επειδη ολο αυτο μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον και επειδη βιαζομαι να μαθω πως και τι. υπαρχει κανεις που να μενει στα βορεια προαστια να βρεθουμε και να μου πει τα βασικα (πως αγοαραζω ,πως πουλαω και ολη την διαδικασια)απο κοντα και προτιθομαι να πληρωσω για ενα master class πανω στα κρυπτο. Αν αυτο που προτεινω ειναι αντιδεοντολογικο για την σελιδα τοτε απλα ζητω συγγνωμη και διαγραψτε το.
Lelouch Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καταρχάς μη βιάζεσαι, η βιασύνη δε βοήθησε ποτέ κανέναν. Δεν θα χάσει κάποιο τραίνο, ανεβοκατεβάσματα υπάρχουν συχνά στο χώρο.
MySql Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, megasdokimastis είπε παιδια καλημερα ειμαι νεος στην ομαδα και επειδη δεν θελω να ανακυκλωνω τις ιδιες ερωτησεις των νεων χρηστων που θελουν να ασχοληθουν με τα κρυπτο και επειδη ολο αυτο μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον και επειδη βιαζομαι να μαθω πως και τι. υπαρχει κανεις που να μενει στα βορεια προαστια να βρεθουμε και να μου πει τα βασικα (πως αγοαραζω ,πως πουλαω και ολη την διαδικασια)απο κοντα και προτιθομαι να πληρωσω για ενα master class πανω στα κρυπτο. Αν αυτο που προτεινω ειναι αντιδεοντολογικο για την σελιδα τοτε απλα ζητω συγγνωμη και διαγραψτε το. Για μένα μην πληρώσεις ΠΟΤΕ για masterclass και μπουρδες στο λέει ένας άνθρωπος που πλήρωσε και έχασε χρόνο και χρήμα. Όλη η πληροφορία υπάρχει τσάμπα και ακριβώς ότι θες να μάθεις στο youtube/google search Άνοιξε ένα λογαριασμό coinbase βάλε fiat μετέτρεψέ τα σε ltc και στέλνε litecoin σε binance και bittrex για αγορές crypto. Προσοχή Μην σε πιάνει ενθουσιασμός όλα αυτά σιγά σιγά και με χρήματα που δεν θα σε αγγίξει πολύ εάν τα χάσεις 2 ώρες πριν, Bspus είπε Δεν ξερω τι συμπερασματα εβγαλες εσυ αλλα εγω βλεπω καποιον ανθρωπο που μπηκε για τους λαθος λογους στο χωρο, με ακαταλληλη ψυχολογια και που κλαιγεται επειδη εχασε... potential profits? Γιατι οπως ειπε σε ενα σημειο, ειχε ηδη βγαλει εξω το αρχικο investment. Καθισα και το ειδα ολο για να βεβαιωθω οτι δεν τον παρεξηγησα. Σχεδον καθε φραση που λεει ειναι για facepalm Ο τίτλος είναι clickbait Στα υπόλοιπα καλά το κατάλαβες αυτός είναι ο λόγος που το ανέβασα γιατί το θεωρώ περιγραφικό και αντιπροσοπευτικό για τον μέσο άνθρωπο που μπαίνει στα crypto. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από MySql
megasdokimastis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, MySql είπε Για μένα μην πληρώσεις ΠΟΤΕ για masterclass και μπουρδες στο λέει ένας άνθρωπος που πλήρωσε και έχασε χρόνο και χρήμα. Όλη η πληροφορία υπάρχει τσάμπα και ακριβώς ότι θες να μάθεις στο youtube/google search Άνοιξε ένα λογαριασμό coinbase βάλε fiat μετέτρεψέ τα σε ltc και στέλνε litecoin σε binance και bittrex για αγορές crypto. Προσοχή όλα αυτά σιγά σιγά και με χρήματα που δεν θα σε αγγίξει πολύ εάν τα χάσεις Καλά το κατάλαβες αυτός είναι ο λόγος που το ανέβασα γιατί το θεωρώ περιγραφικό και αντιπροσοπευτικό για τον μέσο άνθρωπο που μπαίνει στα crypto. καταλαβαινω πως το λες και εχω ψαξει αρκετα αλλα παλι συνεχιζω και εχω ερωτηματικα τα οποια δεν θελω να κουραζω την ομαδα με ερωτησεις που ειναι χιλιογραμενες και ουτε εχω την ικανοτητα και τον χρονο να διαβασω 150 σελιδες στις οποιες μεσα δεν υπαρχει μια συνοχη .για παραδειγμα μου μιλας για fiat.δεν ξερω τι ειναι.οπως επισης μου λες να τα μετατρεψω σε ltc σε binance και bittrex για αγορές crypto,ουτε αυτο γνωριζω πως γινεται.θεωρω πως ενας γνωστης απο κοντα και στην πραξη πως γινονται αυτα που αναφερεις για μενα θα ηταν πιο κατανοητο.
MySql Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, megasdokimastis είπε καταλαβαινω πως το λες και εχω ψαξει αρκετα αλλα παλι συνεχιζω και εχω ερωτηματικα τα οποια δεν θελω να κουραζω την ομαδα με ερωτησεις που ειναι χιλιογραμενες και ουτε εχω την ικανοτητα και τον χρονο να διαβασω 150 σελιδες στις οποιες μεσα δεν υπαρχει μια συνοχη .για παραδειγμα μου μιλας για fiat.δεν ξερω τι ειναι.οπως επισης μου λες να τα μετατρεψω σε ltc σε binance και bittrex για αγορές crypto,ουτε αυτο γνωριζω πως γινεται.θεωρω πως ενας γνωστης απο κοντα και στην πραξη πως γινονται αυτα που αναφερεις για μενα θα ηταν πιο κατανοητο. Καλοπροαίρετα στο λέω Εάν στην δίπλα καρτέλα πάταγες την λέξη fiat θα σου έβγαζε ότι είναι τα κανονικά χρήματα ευρώ, δολάρια κλπ Ο λόγος που σου λέω να τα μετατρέψεις σε litecoin είναι επειδή έχουν το λιγοτερο φόρο μεταφοράς και μεταφέρονται γρήγορα Εάν δεν έχεις διάθεση να ψάξεις και λίγο μόνος σου δεν έχει νόημα να ασχοληθείς αυτή ήταν η λογική μου SOS μην μεταφέρεις ποτέ άλλο νόμισμα σε άλλο πορτοφόλι νομίσματος Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από MySql
Προτεινόμενες αναρτήσεις