RHCP12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Απορια,τι γινεται σε περιπτωση coin burn? Πχ 100 νομισματα αξιας 1 ευρω. Και επισης σε πειπτωση swap.
zio10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, zio10 είπε Υπάρχει σελίδα που δείχνει τιμές που να μπορείς να τσεκάρεις ποια νομίσματα θέλεις και να σου δείχνει μόνο αυτά; Τελικά το κάνει η εφαρμογή worldcoinindex και λογικά το κάνει και η σελίδα αν κάνεις εγγραφή. Εντωμεταξύ εκεί βλέπω κάθε μέρα τιμές αλλά δεν το είχα προσέξει!
ribo7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Απορίες κάποιου που θέλει να μπει στα cryptos: - Που να γραφτώ να αγοράσω Bitcoin (BTC) με σκοπό να βάλω ένα μέρος σε πορτοφόλι και να έχω κάποια για τυχόν trading? - Για να αγοράσω Etherium (ETH)? - Το Kraken ξέρουμε πότε και αν θα ξανανοίξει τα verifications? - Hardware wallet ποιο προτείνετε και αγορά από που? Το κάθε ένα είναι μόνο για ένα νόμισμα? - Αν θέλω να κάνω day trading με σκοπό βραχυπρόθεσμο κέρδος (μικρό έστω), σε ποιο site/exchange προτείνετε για εύκολη μετατροπή σε fiat και με λίγα fees? Ευχαριστώ!
dimus1985 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαβαζοντας και εγω εδω ξεκινησα για πλακα και εσκαψα μερικα biblepay και τωρα σκαβω μερικα electroneum kai gobyte με την 1080..δεν ξερω καν και αν αξιζουν κιολας τα συγκεκριμενα ετσι οτι διαβασα απο δω και απο κει.Πολυ ενδιαφερον το ολο θεμα και ας το πηραμε χαμπαρι οι πιο πολλοι 10 χρονια μετα Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από dimus1985
MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, panos2171 είπε Καλά μεγαλύτερο λάθος από το να διαβάσεις προγνωστικά στο στοίχημα δεν υπάρχει. E για κάποιον που δεν ξέρει την τύφλα του είπα Bytheway δεν ξέρω εάν λέει αλήθεια αλλά είναι πολύ περιγραφικός και δίνει τροφή για σκέψη Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από MySql
glix Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Γνωριζει κανεις τι γινεται τελευταια ωρα με το Cindicator?
pavlos1908 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ribo7 είπε Απορίες κάποιου που θέλει να μπει στα cryptos: - Που να γραφτώ να αγοράσω Bitcoin (BTC) με σκοπό να βάλω ένα μέρος σε πορτοφόλι και να έχω κάποια για τυχόν trading? - Για να αγοράσω Etherium (ETH)? - Το Kraken ξέρουμε πότε και αν θα ξανανοίξει τα verifications? - Hardware wallet ποιο προτείνετε και αγορά από που? Το κάθε ένα είναι μόνο για ένα νόμισμα? - Αν θέλω να κάνω day trading με σκοπό βραχυπρόθεσμο κέρδος (μικρό έστω), σε ποιο site/exchange προτείνετε για εύκολη μετατροπή σε fiat και με λίγα fees? Ευχαριστώ! - Kraken ή Coinbase κατ'εμε ωστε να βαλεις Fiat και να αγορασεις Bitcoin. - Ενα απο τα παραπανω ή ΑΝ εχεις αγορασεις ηδη Bitcoin, τα μεταφερεις σε Binance ή Bittrex και αγοραζεις εκει Ethereum. - Το kraken το βλεπω ανοιχτο εγω τωρα. - Ledger Wallet Nano S ή Trezor. Το καθε ενα εχει supported coins (διαφορα, όχι μονο ενα), με google τα βρισκεις. Και τα 2 να τα αγορασεις απο την αντιστοιχη επισημη σελιδα τους. - Για trading εγω θα προτεινα Binance ή Bittrex, αλλα δεν εχουν μετατροπη σε Fiat απο οσο ξερω. 1
ADHD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Palm Beach Group το pump του μηνα, και είχε ανέβει ήδη 100% πριν το δημοσιεύσουν καν (για προφανεις λογους :P), εχω το issue για οποιον ενδιαφέρεται αλλα ειναι αχρηστο τωρα οκ.
teotsigourakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα.Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει αρκετά για το θέμα.Πρόσφατα μου είπε φίλος να βάλω λεφτά στην OneLife για το OneCoin και ότι είναι κομπλέ με blockchain πάνω έχει το καλύτερο σύστημα ασφάλειας δλδ και ότι έχει τεράστια κοινότητα και αγορά και μπλα μπλα μπλα...Ξέρει κανείς από προσωπική άποψη να μου πει;
glix Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, ADHD είπε Palm Beach Group το pump του μηνα, και είχε ανέβει ήδη 100% πριν το δημοσιεύσουν καν (για προφανεις λογους :P), εχω το issue για οποιον ενδιαφέρεται αλλα ειναι αχρηστο τωρα οκ. Καποιο link για βραδινο διαβασμα?
ADHD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσεχε τους φιλους σου.. 1 λεπτό πριν, glix είπε Καποιο link για βραδινο διαβασμα? Δεν νομιζω οτι μπορω να το ανεβασω εδω, ειναι απο την "confidential" και καλα υπηρεσια τους που κοστιζει καπου 3k το μηνα, βασικα ενα glorified pump n dump group ειναι. Αν "ψαξεις" λιγο θα το βρεις, παντα γινεται "leak" αυτο το "confidential" όλως τυχαίως.. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από ADHD
MySql Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ADHD είπε Palm Beach Group το pump του μηνα, και είχε ανέβει ήδη 100% πριν το δημοσιεύσουν καν (για προφανεις λογους :P), εχω το issue για οποιον ενδιαφέρεται αλλα ειναι αχρηστο τωρα οκ. Έχεις βρει πηγή που κάνει διαρροή Pump & Dump από PBG; με ενδιαφέρει Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από MySql
teotsigourakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Γειά σου φίλε ADHD γνωρίζεις τπτ για το θέμα;
glix Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, teotsigourakos είπε Γειά σου φίλε ADHD γνωρίζεις τπτ για το θέμα; Εαν σου πει να αγορασεις και οτι ειναι καλο ? Εσυ θα το αγορασεις σε 5 λεπτα ?
teotsigourakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, glix είπε Εαν σου πει να αγορασεις και οτι ειναι καλο ? Εσυ θα το αγορασεις σε 5 λεπτα ? Ναι αυτό κάνω αυτή τη στιγμή...Ψάχνω και ρωτάω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις