ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, MySql είπε και ξυπνάει ένα πρωι καυλωμένος ο Trump βγάζει τα crypto και επίσημα στην "παρανομία" και άντε γεια. Σίγουρα πρέπει να έχεις ένα υπόβαθρο για να ασχοληθείς αλλά όποιος λέει ότι είναι γνώστης δεν ξέρει τι του γίνεται. Οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τα crypto είναι πάρα πολλοί και αστάθμιστοι Ο "γνωστης" για αυτο εχει "" σιγουρα ομως δινω περισσότερες πιθανοτητες σε ενα ατομο που ασχολείται και εχει καποιες τεχνικες γνωσεις/εμπειρια να διαλεξει καλα projects απο εναν random τυπο που αγοραζει random shitcoins επειδη ειδε graphs με τριγωνακια στο twitter.. Ναι προφανως τα παντα μπορουν να γινουν, μια μαλακια του Trump μπορει να ριξει και το regulated stock market δεν εχει να κανει, προφανως τα cryptos ειναι high risk αυτα τα εχουμε πει πολλες φορες. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από ADHD 1
MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ADHD είπε Ο "γνωστης" για αυτο εχει "" σιγουρα ομως δινω περισσότερες πιθανοτητες σε ενα ατομο που ασχολείται και εχει καποιες τεχνικες γνωσεις/εμπειρια να διαλεξει καλα projects απο εναν random τυπο που αγοραζει random shitcoins επειδη ειδα graphs με τριγωνακια στο twitter.. Ναι προφανως τα παντα μπορουν να γινουν, μια μαλακια του Trump μπορει να ριξει και το regulated stock market δεν εχει να κανει, προφανως τα cryptos ειναι high risk αυτα τα εχουμε πει πολλες φορες. Δεν θέλω να μηδενίσω αυτό που λες και εν μέροι έχεις δίκιο. Αλλά έχω παράδειγμα φίλου που μπήκε πιο νωρίς από εμένα γιατί δεν έχανε χρόνο διαβάζοντας σαν το χαζό. Έριξε ένα τραχανά με λιγότερα χρήματα από ότι εγώ στα πιο φτηνά και αυτή την στιγμή είναι πολύ πιο κερδισμένος. Για μένα έτσι όπως είναι η κατάσταση θέλει συνδιασμό bot trading με signals, mid term σε πολύ φτηνά projects και κάτι ψηλά long term σε eth-ltc Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από MySql
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Για παραδειγμα ακουσα απο back-end developer οτι μπορεις να κανεις στο blockchain του bitcoin οτι και στο ethereum απλα θελει μεγαλυτερη προσπάθεια και οταν το καταλάβουν αυτο οι περισσοτεροι μπορει το ethereum απο "undervalued" που θεωρείται τωρα να υποχωρησει αρκετα (ο ιδιος το θεωρει αλλο ενα shitcoin). Δεν εχω γνωσεις πανω σε αυτο δεν εχω ιδεα αν εχει δικιο οποτε παρτο οπως ειναι. Summon @chek2fire να μας πει περισσοτερα αν γνωριζει. Θα εδινα περισσότερη βαση σε αυτό πάντως απο κάποιον που θα ελεγε "ΟΛΑ στο cardano" χωρις να εχουν καν προϊόν απλα και μονο επειδη ειδε το hype σε yt/twitter κτλπ, χωρις να λεω οτι σαν project μπορει να παει πολυ καλα παντως εφτασε 25 δις market cap με ενα whitepaper μονο afaik.. Στο ειπα και στα pm δεν ξερω για ποιο λογο θες bot trading αλλα μπαινεις σε επικίνδυνα νερα imo.. 1
MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ADHD είπε Για παραδειγμα ακουσα απο back-end developer οτι μπορεις να κανεις στο blockchain του bitcoin οτι και στο ethereum απλα θελει μεγαλυτερη προσπάθεια και οταν το καταλάβουν αυτο οι περισσοτεροι μπορει το ethereum απο "undervalued" που θεωρείται τωρα να υποχωρησει αρκετα (ο ιδιος το θεωρει αλλο ενα shitcoin). Δεν εχω γνωσεις πανω σε αυτο δεν εχω ιδεα αν εχει δικιο οποτε παρτο οπως ειναι. Summon @chek2fire να μας πει περισσοτερα αν γνωριζει. Θα εδινα περισσότερη βαση σε αυτό πάντως απο κάποιον που θα ελεγε "ΟΛΑ στο cardano" χωρις να εχουν καν προϊόν απλα και μονο επειδη ειδε το hype σε yt/twitter κτλπ, χωρις να λεω οτι σαν project μπορει να παει πολυ καλα παντως εφτασε 25 δις market cap με ενα whitepaper μονο afaik.. Στο ειπα και στα pm δεν ξερω για ποιο λογο θες bot trading αλλα μπαινεις σε επικίνδυνα νερα imo.. Δαφωνούμε Το μεγαλύτερο όπλο μεγαλύτερο από όλες τις τεχνικές αναλύσεις είναι αυτό https://trends.google.com/trends/explore?date=now 7-d&q=Bitcoin,%2Fm%2F078rys,Litecoin,Monero,Cryptocurrency Αυτό που λες νομίζω ισχύει εάν θες να πας σε βάθος 5αετίας Για το bot trading δέχομαι την άποψη σου αλλά δεν έχω βρει ένα επιχείρημα που να με πείθει Όταν ισορροπήσει η κατάσταση θα το δοκιμάσω και θα έχω προσωπική άποψη Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από MySql
Lelouch Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Το Cardano μπορεί να μην έχει working product αλλά δεν είναι μόνο το whitepaper. Έχει μια πολύ έμπειρη ομάδα που δουλεύει πάνω σε αυτό. Είναι το πιο hyped χωρίς working product αλλά για καλό λόγο.
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, panagiotisspu είπε Που το δίνει αυτό το πιν με γιατί δίνει 6ψηφιο Αγαπητέ χωρίς να θέλω να σε προσβάλω : Εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις τι pin σου ζητάει (πιο απλό δεν γίνεται) και θες να βάλεις τα λεφτά σου (που κερδίζεις με κόπο υποθέτω) στον κυκεώνα των cryptocoins; 3
damienmaguire Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, ADHD είπε Για παραδειγμα ακουσα απο back-end developer οτι μπορεις να κανεις στο blockchain του bitcoin οτι και στο ethereum απλα θελει μεγαλυτερη προσπάθεια και οταν το καταλάβουν αυτο οι περισσοτεροι μπορει το ethereum απο "undervalued" που θεωρείται τωρα να υποχωρησει αρκετα (ο ιδιος το θεωρει αλλο ενα shitcoin). Δεν εχω γνωσεις πανω σε αυτο δεν εχω ιδεα αν εχει δικιο οποτε παρτο οπως ειναι. Summon @chek2fire να μας πει περισσοτερα αν γνωριζει. Θα εδινα περισσότερη βαση σε αυτό πάντως απο κάποιον που θα ελεγε "ΟΛΑ στο cardano" χωρις να εχουν καν προϊόν απλα και μονο επειδη ειδε το hype σε yt/twitter κτλπ, χωρις να λεω οτι σαν project μπορει να παει πολυ καλα παντως εφτασε 25 δις market cap με ενα whitepaper μονο afaik.. Στο ειπα και στα pm δεν ξερω για ποιο λογο θες bot trading αλλα μπαινεις σε επικίνδυνα νερα imo.. Χωρις να θελω να το παιξω γνωστης μιας και ειμαι νεος στα νερα, αλλα θεωρω οτι το hype ειναι που κανει τη διαφορα. To ότι ακουγεται κατι πολυ σε twitter yahoo telegram και forums μπορει να εκτοξευσει την τιμη. Μπορει βεβαια να πεσει και φολα τυπου bitconnect αλλα αν μπεις και βγεις στην σωστη ωρα το hype ειναι που μετραει. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από damienmaguire
zio10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει σελίδα που δείχνει τιμές που να μπορείς να τσεκάρεις ποια νομίσματα θέλεις και να σου δείχνει μόνο αυτά; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από zio10 1
panagiotisspu Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Αγαπητέ χωρίς να θέλω να σε προσβάλω : Εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις τι pin σου ζητάει (πιο απλό δεν γίνεται) και θες να βάλεις τα λεφτά σου (που κερδίζεις με κόπο υποθέτω) στον κυκεώνα των cryptocoins; Σε ποιον απευθηνεσαι κύριε bourdoula ??? Δεν νομίζω να σου ζήτησα η να είπα κάτι εγώ ....μάλλον δεν έχεις μάθει να διαβάζεις σωστά θα σε παρακαλέσω να είσαι ποιο προσεκτικός την επόμενη φορά
MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Υπάρχει σελίδα που δείχνει τιμές που να μπορείς να τσεκάρει ποια νομίσματα θέλεις και να σου δείχνει μόνο αυτά; εάν κατάλαβα καλά τι θες κατέβασε αυτό https://chrome.google.com/webstore/detail/coinmarketcap-enhanced/cjdbebokopcgdhcefeijjdgfampgeejg δημιουργεί section favorites συν ότι σου δίνει και vol/cap Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από MySql 2
fingolfingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, zio10 είπε Λογικά μέχρι αύριο το απόγευμα. Μπήκαν μόλις 1
zio10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, fingolfingr είπε Μπήκαν μόλις Ωραίος! Σήμερα τα έστειλες, σήμερα μπήκαν; Εμένα δε θυμάμαι πότε να μπήκαν την ίδια μέρα!
fingolfingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Ωραίος! Σήμερα τα έστειλες, σήμερα μπήκαν; Εμένα δε θυμάμαι πότε να μπήκαν την ίδια μέρα! Δεν είπα ότι τα εστειλα σήμερα. Είπα ότι σήμερα θα εστελνε την εντολή η τραπεζα. Η δική μου εντολή δόθηκε 16/1 απογευμα και θελει μια εργασιμη οποτε η τραπεζά μου τα εστειλε σήμερα 18/1. Απλά δεν ήξερα αν ήθελε και τον χρόνο του το kraken. Τελικά δεν θέλει 1
ARTTSE Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, overpower είπε Ειναι στο Open επειδη η τιμη τους ανεβηκε και εσυ αγοραζεις με χαμηλοτερη τιμη. Ακυρωσε, και ξανα αγορασε αυτην την φορα με +1 ή +2 απο το πιο υψηλο buy order που βλεπεις. Τα eth / btc ΔΕΝ τα εχασες, ειναι απλα δεσμευμενα σε περιπτωση που πεσει η τιμη για να τα αγορασεις. Αν ακυρωσεις, θα τα παρεις πισω κατευθειαν. Καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και στα κρυπτονομισματα.Χθες και εγω αγόρασα 100xrp απο Binance αλλα ειναι ακομα στο open,αυτο σημαίνει οτι πρεπει να κανω cancel και απο την αρχη την διαδικασια αγορας xrp? Όμως αυτην την στιγμη δεν συμφερει διοτι ειναι ψηλά η τιμη του. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από ARTTSE
pOLoS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Silverage είπε Αξίζει να πάρουμε Litecoin; Μπορεί να ξαναπάει στα 200+ να βγάλουμε ένα 50ρικο, τί λέτε; Εγώ το γλυκοκοιτάζω. εγώ θα αγόραζα litecoin και NEO
Προτεινόμενες αναρτήσεις