fingolfingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, zio10 είπε Βάλε καμιά φωτογραφία! 4
Sartiv Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εγω παλι δε μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ατομα εδω που θελουν απλα να τζογαρουν χωρις να εχουν ουτε ενα παραμικρο ιχνος γνωσης. Καλλιο να επαιζαν στοιχημα που ξερουν εστω τις ομαδες. 3
fingolfingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Sartiv είπε Εγω παλι δε μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ατομα εδω που θελουν απλα να τζογαρουν χωρις να εχουν ουτε ενα παραμικρο ιχνος γνωσης. Καλλιο να επαιζαν στοιχημα που ξερουν εστω τις ομαδες. Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι θελουν/θελουμε το ευκολο κέρδος. Και πολλοι πιστευουν ότι αυτός είναι ενας ευκολος να το πετύχουν. Πολλοι θα χασουν τα λεφτά τους. Αλλοι θα χασουν τον ύπνο τους. Αλλοι θα τραβηχτουν για να σώσουν ότι μπορούν. Αλλοι απλά θα είναι τυχεροί. Ενα μικρό ποσόστό από όλους αυτους θα θελήσει να ασχοληθεί ωστε να ξερει πως να παίξει καλύτερα. ΥΓ: Δεν ξέρω τις ομαδες για να παίξω στοίχημα Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από fingolfingr 2
MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, fingolfingr είπε ΥΓ: Δεν ξέρω τις ομαδες για να παίξω στοίχημα Υπάρχουν τόσα site προγνωστικών που ξέρουν για σένα και δεν το κάνουν για να γίνει pump & dump
MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Sartiv είπε Εγω παλι δε μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ατομα εδω που θελουν απλα να τζογαρουν χωρις να εχουν ουτε ενα παραμικρο ιχνος γνωσης. Καλλιο να επαιζαν στοιχημα που ξερουν εστω τις ομαδες. Οι βασική διαφορά είναι ότι στο στοίχημα εάν παίξεις ένα αγώνα 1.10 all in και στραβώσει τα έχασες όλα ενώ σε αυτό μπορεί να επιστρέψεις. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από MySql 1
TAKISALON Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, MySql είπε Οι βασική διαφορά είναι ότι στο στοίχημα εάν παίξεις ένα αγώνα 1.10 και τον χάσεις τα έχασες όλα ενώ σε αυτό μπορεί να επιστρέψεις. καλησπερα για το stellar τι λετε που να επενδυσω
gassim Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δεν έχω καταλάβει στον χώρο των κρυπτονομισμάτων τι είναι αυτό που ξέρει ένας "γνώστης" και δεν το ξέρεις ένας άσχετος που καλύτερα να έπαιζε στοίχημα; Στο τέλος της ημέρας και οι 2 τα ίδια πράγματα αγοράζουν. 1
Lelouch Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, TAKISALON είπε καλησπερα για το stellar τι λετε που να επενδυσω Το Stellar μου αρέσει πολύ σαν ιδέα και πιστεύω ότι θα πιάσει τόπο στο μέλλον.
MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, TAKISALON είπε καλησπερα για το stellar τι λετε που να επενδυσω Έτσι όπως είναι η κατάσταση προσωπικά με ξένα χρήματα δεν θα πρότεινα τπτ, συγνώμη Θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια ότι δεν πήρα κάποιο άνθρωπο στο λαιμό μου Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από MySql
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, gassim είπε Δεν έχω καταλάβει στον χώρο των κρυπτονομισμάτων τι είναι αυτό που ξέρει ένας "γνώστης" και δεν το ξέρεις ένας άσχετος που καλύτερα να έπαιζε στοίχημα; Στο τέλος της ημέρας και οι 2 τα ίδια πράγματα αγοράζουν. Ενας "γνώστης" μπορει να αναλυσει το whitepaper να δει το development team, το roadmap, να αναλυσει το use case και να αποφασίσει αν το project ειναι viable με προοπτική και οχι αέρας και να "επενδύσει" ανάλογα . 2
TAKISALON Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 ποια θεωρειται οτι εχουν project ευχαριστω εχω αγορασει απο την παλτφορμα bitcoins greece ...dolgecoin και δεν εχει εγκριθει ακομα ξερει κανεις κατι
fingolfingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, MySql είπε Οι βασική διαφορά είναι ότι στο στοίχημα εάν παίξεις ένα αγώνα 1.10 all in και στραβώσει τα έχασες όλα ενώ σε αυτό μπορεί να επιστρέψεις. Αυτό. Εγώ εβαλα 250€ (μου περισσευαν) και μετά από διαφορες επιτυχημένες/αποτυχημένες συναλλαγές κατελληξα να παρω τα λεφτά μου συν καποιο τόκο πίσω και να αφήσω πίσω ενα ποσό (400$ τώρα). Χθες εστειλα τον τόκο πίσω στο kraken για να αγοράσω ότι κάτι για να μείνει εκεί. 2 λεπτά πριν, ADHD είπε Ενας "γνώστης" μπορει να αναλυσει το whitepaper να δει το development team, το roadmap, να αναλυσει το use case και να αποφασίσει αν το project ειναι viable με προοπτική και οχι αέρας και να "επενδύσει" ανάλογα . Ο γνώστης λογικά το κάνει όλο αυτό για καιρό και ίσως να το κανει πιο "επαγγελματικά". Εδώ οι περισσότεροι είμαστε όντως ερασιτέχνες αλλα θελουμε να μάθουμε. Αλλοι περισσότεροι αλλοι λιγότερο
Lelouch Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, TAKISALON είπε ποια θεωρειται οτι εχουν project ευχαριστω bitcoin, bitcoin cash, ethereum, monero, dash, ripple, raiblocks, litecoin, nem, stellar, vechain
MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ADHD είπε Ενας "γνώστης" μπορει να αναλυσει το whitepaper να δει το development team, το roadmap, να αναλυσει το use case και να αποφασίσει αν το project ειναι viable με προοπτική και οχι αέρας και να "επενδύσει" ανάλογα . και ξυπνάει ένα πρωι καυλωμένος ο Trump βγάζει τα crypto και επίσημα στην "παρανομία" και άντε γεια. Σίγουρα πρέπει να έχεις ένα υπόβαθρο για να ασχοληθείς αλλά όποιος λέει ότι είναι γνώστης δεν ξέρει τι του γίνεται. Οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τα crypto είναι πάρα πολλοί και αστάθμιστοι 2
akis_supernatural Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 revolut με kraken εχει δοκιμασει καποιος? ειχατε προβλημα σε deposit αλλα και withdraw?
Προτεινόμενες αναρτήσεις