Chris01 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Χαμός έγινε σήμερα....απο την άλλη για να νιώσω καλύτερα αγορασα περισσότερο ETH και LTC 1
Lelouch Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, panos2171 είπε Δηλαδή για κάθε ποσότητα νομίσματος που τραβάς κρατάει ένα ''τεμάχιο''; Πχ ένα XRP, ένα ETH, ένα NEO κλπ; Όχι όχι, δεν είπα ότι στο κρατάει. Η προμήθεια που κρατάει είναι ένα μικρό ποσοστό νομίζω. Αυτό που είπα είναι ότι όταν μεταφέρεις τα χρήματα σου στο αντίστοιχο πορτοφόλι του binance, μετά για να τα βγάλεις από εκεί και να τα πας σε κάποιο δικό σου πορτοφόλι, για τη διαδικασία της μεταφοράς δηλαδή, για κάθε νόμισμα έχουν ένα minimum withdrawal. Μπορείς να τα δεις αυτά μόλις φτιάξεις acc στο binance.
panos2171 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Να έχεις ένα απόθεμα δηλαδή αν κατάλαβα καλά
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, panos2171 είπε Δηλαδή για κάθε ποσότητα νομίσματος που τραβάς κρατάει ένα ''τεμάχιο''; Πχ ένα XRP, ένα ETH, ένα NEO κλπ; Που τα βλέπεις αυτά; Είναι κάποιο site; Έχει πολλά group στο Telegram και στο Discord. Άμα γράψεις "Telegram Pump & Dump" ή "Discord Pump & Dump" θα σου βγάλει διάφορα. Δεν θέλω να δώσω συγκεκριμένα link, για να μη θεωρεί affiliation. Disclaimer: Πολύ πιθανώς να λειτουργούν ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφει ο ADHD, οπότε use at your own risk. Εγώ είμαι σε ρόλο παρατηρητή. @ADHD Απλά ενημερωτικά, απέτυχε το PUMP. Δεν «μπήκαν» μάλλον αυτοί που είχαν ψηφίσει ότι θα μπούν Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από MakeGreeceSexyAgain 1 1
Chris01 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο @ADHD είναι με αυτά τα groups.
alexisgav Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Τωρα γιατι μου το κανει αυτο το ripple και παει στα 0.84 ! Με ξυνει να αγορασω και αλλα τωρα
panagiotisspu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, Lelouch είπε Πόσα χρήματα θα περάσεις στο binance? Να ξέρεις ότι για να τραβήξεις κάθε νόμισμα από το binance στο δικό σου πορτοφόλι θα χρειαστεί να έχει ένα minimum ποσό. Πχ αν θες να αγοράσεις NEO μετά για να το βγάλεις από το binance χρειάζεται να έχεις τουλάχιστον 1 NEO (που κάνει αυτή τη στιγμή γύρω στα 100 ευρώ). Αλλιώς θα μείνει στο binance. Edit: κάθε νόμισμα έχει διαφορετικά minimum withdrawal στο binance. Σε ευχαριστώ αυτό έψαχνα το ξέρω αυτό που λες , 5€ ήθελα να στειλω για δοκιμή !! Για α δώσε ως δουλεύει καθώς ξεκίνησα .. πριν λίγες μέρες.
skiabox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, alexisgav είπε Τωρα γιατι μου το κανει αυτο το ripple και παει στα 0.84 ! Με ξυνει να αγορασω και αλλα τωρα Άστο να πέσει κι άλλο λέω εγώ. 1
zaico Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά από Kraken το να αγοράσω BTC με euro και μετα μεταφορά bittrex ,bitfinex etc για ALT όπως κανω κάθε φορά τα ίδια fee δεν έχει με το να αγόραζα ETH ή κάτι άλλο? Αν και όπως παει το BTC μπορεί και να τo Hodlaro ..
panagiotisspu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά για το Νεμ (χεμ) δεν άκουσα να μιλάει κανείς;;;έχω κ ένα τέτοιο.....τι λέτε ;;
panos2171 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, skiabox είπε Άστο να πέσει κι άλλο λέω εγώ. Έκανα τη μλκ και το πήρα στο 1.19$.... Αλλά νταξει ήταν η πρώτη αγορά crypto όποτε ήταν κάπως αψυχολόγητη. 1
ninjanody Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, panos2171 είπε Έκανα τη μλκ και το πήρα στο 1.19$.... Αλλά νταξει ήταν η πρώτη αγορά crypto όποτε ήταν κάπως αψυχολόγητη. Αν σε παρηγορεί εγώ αγόρασα στα 2,20€ περίπου.
zaico Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Απο ότι διαβασα τεχνικα το XRP βλέπει το 0,8610 και μετα το 0,30.... 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Έχει πολλά group στο Telegram και στο Discord. Άμα γράψεις "Telegram Pump & Dump" ή "Discord Pump & Dump" θα σου βγάλει διάφορα. Δεν θέλω να δώσω συγκεκριμένα link, για να μη θεωρεί affiliation. Disclaimer: Πολύ πιθανώς να λειτουργούν ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφει ο ADHD, οπότε use at your own risk. Εγώ είμαι σε ρόλο παρατηρητή. @ADHD Απλά ενημερωτικά, απέτυχε το PUMP. Δεν «μπήκαν» μάλλον αυτοί που είχαν ψηφίσει ότι θα μπούν Δηλαδή πόσα άτομα χρειάζεται για να γίνει αυτό; Τόσο εύκολο είναι; Τι γίνεται και δεν παίρνουμε χαμπάρι... 11 λεπτά πριν, zaico είπε Παιδιά από Kraken το να αγοράσω BTC με euro και μετα μεταφορά bittrex ,bitfinex etc για ALT όπως κανω κάθε φορά τα ίδια fee δεν έχει με το να αγόραζα ETH ή κάτι άλλο? Αν και όπως παει το BTC μπορεί και να τo Hodlaro .. Στο btc νομίζω έχει μεγαλύτερα fees. Τσέκαρε πριν στείλεις. Ο chek2fire έχει πει ότι συμφέρει να στέλνεις doge.
zaico Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Δηλαδή πόσα άτομα χρειάζεται για να γίνει αυτό; Τόσο εύκολο είναι; Τι γίνεται και δεν παίρνουμε χαμπάρι... Στο btc νομίζω έχει μεγαλύτερα fees. Τσέκαρε πριν στείλεις. Ο chek2fire έχει πει ότι συμφέρει να στέλνεις doge. το διαβασα αυτό αλλά νομίζω λεει για ποσοστό που είναι το ίδιο m;hpvw to XDG είναι το Dogecoin γιατί δεν το αναγνωρισα στο kraken
Προτεινόμενες αναρτήσεις