panagiotisspu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα σήμερα Τρίτη !!! Που πιστεύεται ότι Μπουρουνα να παίξουμε μπαλίτσα χαμηλά !!! Έχω κάτι σε εθεριουμ, κ σκέφτομαι καπόυ να μπω !! Ακούω γνώμες !!!!!!
panos2171 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, jonkyr είπε Καλησπερα. Εντελως νεος στο αθλημα, προσπαθω να κανω λογαριασμους κυριως για να ειμαι σε θεση μαχης αν χρειαστει (αυτη τη στιγμη δεν παιζουν χρηματα διαθεσιμα για cryptos). Θα ηθελα να κανω μια πρακτικη ερωτηση: - Εκανα εγγραφη στο coinbase, verified με διαβατηριο - Εκανα εγγραφη στο GDAX, δεν με αφηνει να γινω verified με διαβατηριο (ειναι γκριζαρισμενο), ζηταει ταυτοτητα ή διπλωμα οδηγησης. Γιατι συμβαινει αυτο; Αφου αυτα τα δυο συνδεονται μεσω coinbase; Θελει και δευτερο verification; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επισης, εχω ταυτοτητα και διπλωμα οδηγησης με ελληνικους χαρακτηρες. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση; Επισκεψη στο Α.Τ.; Καληνυχτα. To gdax θέλει δύο έγγραφα. Εγώ έκανα με δίπλωμα αρχικά σε coinbase και gdax. Μετά προσπάθησα μέσω gdax για ταυτότητα αλλά δεν... Στο coinbase τη δέχτηκαν μετά από αρκετές προσπάθειες. Σίγουρα συνδέονται αλλά δεν ξέρω γιατί το gdax θέλει δύο verifications. To ripple μιας και πλέον έχει πτωτική τάση ποια θα ήταν η ιδανική τιμή αγοράς του; Από 1.20USD και κάτω; 1 1
panagiotisspu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panos2171 είπε To gdax θέλει δύο έγγραφα. Εγώ έκανα με δίπλωμα αρχικά σε coinbase και gdax. Μετά προσπάθησα μέσω gdax για ταυτότητα αλλά δεν... Στο coinbase τη δέχτηκαν μετά από αρκετές προσπάθειες. Σίγουρα συνδέονται αλλά δεν ξέρω γιατί το gdax θέλει δύο verifications. To ripple μιας και πλέον έχει πτωτική τάση ποια θα ήταν η ιδανική τιμή αγοράς του; Από 1.20USD και κάτω; Νομίζω ότι είναι αρκετά πάνω !!ειμαι νέος κι εγώ στον χώρο αλλά το ψάχνω ακόμα ...αυτά έπρεπε να τα αγόραζαμε ποιο χαμηλά σε υποδιαστολες Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από panagiotisspu
kostakis81 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 ρε παιδια με coinbase και cryptopia μπορω να κανω δουλεια? ππορει καποιος να μου περιγραψει πωσ θα τα μεταφερω απο το ενα στο αλλο ?
teo78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι γίνετε ρε παιδιά , έχουν πατώσει τα πάντα . Σκάει η φούσκα και μας παίρνει παραμάζωμα εμας τους νέους τώρα λέτε ? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από teo78
revolver1990 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, teo78 είπε Τι γίνετε ρε παιδιά , έχουν πατώσει τα πάντα . Σκάει η φούσκα και μας παίρνει παραμάζωμα εμας τους νέους τώρα λέτε ? Enjoy . Αυτή είναι η αγορά crypto. 2
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτή τη στιγμή στη Wall Street μετά τη τρελή πτώση στις τιμές (hint: είναι η εβδομάδα που παίρνουν bonus οι μεγαλοκαρχαρίες) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από thomasG4 1
revolver1990 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, NT1G είπε Μας κουβαδιάζει άγρια το ripple. Δεν είναι μόνο το ripple. ΟΛΑ
teo78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) χαχαχααχα ας προσέχαμε . Εμεις τρωμε απο τα απομεινάρια αν αφήσουν τα τσακάλια .... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από teo78
fastnq2 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Πλέον το 20% κάτω δεν πολύτρομαζει όσους έχουν συνηθίσει. Όταν πέσουν καμία 60ρα κάτω και θα τρέξουν να πουλήσουν όλοι τότε θα δείξει αν αντέχει πραγματικά. 2
zanskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Η να φέρνετε την καταστροφή με την πρώτη πτώση ρε σεις. Πρώτη φορά είναι ; Είπαμε, θέλει υπομονή το άθλημα
teo78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Εχετε δίκιο θέλει υπομονή και όχι μεγάλες φιλοδοξίες. Άλλωστε τα νομίσματα δεν φτιάχτηκαν για κερδοσκοπικούς λόγους απλώς θέλουμε να εκμεταλευτούμε την περίοδο καθιέρωσης τους .
revolver1990 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, teo78 είπε Άλλωστε τα νομίσματα δεν φτιάχτηκαν για κερδοσκοπικούς λόγους Μην είσαι τόσο σίγουρος. Από τα 1400 ένα σεβαστό ποσοστό δημιουργήθηκε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από revolver1990 1
Praetorianos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Παιδια οσοι λετε για bloodpaths, καταστροφες, apocalypse day κτλ. 1) Κατεβαστε ιστορικα στοιχεια του BTC, του πιο επιτυχημενου νομισματος so far. 2) Δειτε daily fluctuations και ποσες φορες εχει "καταστραφει", "πεθανει", "βουτηξει στο κενο χωρις αλεξιπτωτο" απο το 2011. 3) Relax and enjoy the rollecoaster. optional: Ξαναδιαβαστε απο την αρχη το Bitcoin thread να δειτε τι τραβηξε ο check2fire σε καθε πτωση. Welcome to cryptos! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις