Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MySql είπε

Με κάρτα σίγουρα όχι με έμβασμα δεν είμαι σίγουρος εάν σε αφήνει να βάλεις reference number που είναι απαραίτητο για την coinbase

Για πιο λόγω δεν έστειλες το έμβασμα από την Ελληνική τράπεζα απευθείας στην coinbase;

Αν υπάρξει κέρδος να το έβαζα πάλι στη revolut. 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε

Είσαι σίγουρος; Δεν έχω revolut, αλλα έχω δει βιντεο στο youtube  να το κάνουν μέσω sepa απο το κινητο. Ας το ψάξει λίγο ο φίλος.

Πριν ένα μήνα που είχα δοκιμάσει δεν πέρναγε γιαυτό τον λόγο. Τώρα εάν βάλανε σε αυτό το διάστημα 3d (πράγμα πολύ δύσκολο) τι να πω μακάρι για τον φίλο...

Η πληρωμή μέσω sepa είναι το έμβασμα εάν έχεις δει βιντεο να στέλνουν απο Revolut σε coinbase τότε γίνεται απλά έχω την εντύπωση πως δεν σου δίνει πεδίο να συμπληρώσεις reference number πολύ πιθανό να μην θυμάμαι και καλά

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sepa από revolut προς coinbase γίνεται κανονικότατα και εννοείται πως βάζεις και το reference number

αυτό που δεν περνάει είναι η κάρτα της revolut, ενώ αντίθετα περνάει η κάρτα της N26

Επεξ/σία από waroo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που το είδα έχει να βάλεις reference. Ενώ ήδη στην τελευταία αναβάθμιση βάλανε tab για cryptocurrency exchange (για premium χρήστες) αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Επεξ/σία από panos2171
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panos2171 είπε

Σωστά, απλά το είδα πριν αναβαθμίσω. :-)

Και προσοχή! Εχει ξαναγραφτεί, πως αν αγοράσεις crypto απευθειας απο την revolut δεν μπορεις να πάρεις σε δικό σου wallet. Τα κλειδιά τα κρατάει η revolut.

Δημοσ.

Το λουτρό αίματος συνεχίζεται.

Ποιος έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάει το ripple κάτω από ένα ευρώ;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, liakos18 είπε

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος στο Kraken στο trade balance τι ειναι τα margins που αναφέρει; Μου δείχνει ενα μικρό ποσο αλλά δεν καταλαβαίνω τι ειναι.

Καμιά ιδέα;

Εντωμεταξυ το Ripple όλο και πιο κάτω...

wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==.gif

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το λουτρό αίματος συνεχίζεται.

Ποιος έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάει το ripple κάτω από ένα ευρώ;

Αρκετοι holders γιατι αγοράζουν ενα νόμισμα και το παντρεύονται αντι να παρουν profits, ο χρονος θα δειξει αν ειχαν δικιο η οχι.

Μόλις τώρα, pOLoS είπε

όλα στο κόκκινο πάλι, και το NEO στο +17% κοντεύει να φτάσει τα 200$

Πονεμενη ιστορια το ΝΕΟ, αγορασα αρκετα στα 13-14$ και πουλησα στα 35$, εκεινη την εποχη ηταν καλο trade.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρούσα λίγο τα graphs και βλέπω ότι κ πέρυσι τέτοιο καιρό 12/1/2017, είχε κάνει ένα γερό κορέκτιον μετά απο έναν δυνατό Δεκέμβρη.

Αν είμαστε σε φάση επαναλαβανόμενων κύκλων, όλος ο Γενάρης κ θα είναι ψιλοσάπιος. Καλή περίοδος για αγορές φάινεται και προετοιμασία πορφόλιο για Μάρτη :)

Επεξ/σία από paoad
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...