vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, MySql είπε Σε λίγο θα βγάλουν νόμισμα για τα διόδια Δεν είναι κακή ιδέα. Να πως βγαίνουν τα καλά project. Ενα νόμισμα που θα τσεκάρει τις τιμες των διοδιων σε αυτοκινητοδρομους χωρων.
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Βρήκα αυτο το ico το οποίο θα αρχίσει να κανει sell τα tokens του σε 5 μερες. Βρήκα ενδιαφέρον το concept να αγοράζεις προιόντα με crypto μεσω κάρτας και pos. Το έχει καθιερώσει κάποια άλλη εταιρία αυτό; Φαίνεται καλό team απο πίσω. Αρχικά θα ξεκινήσουν ινδονησια. Θέλει min 0.1 Eth για να παρεις token. Πολλα λεφτα.. https://pundix.com/ Ωραίο φαίνεται αυτό!
MySql Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Δεν είναι κακή ιδέα. Να πως βγαίνουν τα καλά project. Ενα νόμισμα που θα τσεκάρει τις τιμες των διοδιων σε αυτοκινητοδρομους χωρων. Άπατο θα πάει μόνο εμείς έχουμε διόδια 1
panos2171 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, ADHD είπε Εγω ξερω οτι τα καλα ICOs γινονται sold out σε μερικες ωρες παντως, δεν γνωριζω αρκετα για να πω γνωμη βεβαια. 24 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε https://pundix.com/ 22 λεπτά πριν, gassim είπε https://parkgene.io/ Τα ICOs είναι τα κρυπτονομίσματα που εμφανίζονται στο coinmarken και μπορούν να αγοραστούν από binance, bittrex κλπ; Αυτά τα site είναι των κρυπτονομισμάτων; Τα οποία νομίσματα τα αγοράζεις από εκεί, τα βάζεις σε ένα wallet και μετά σε ανταλλακτήριο; Επίσης τα tokens σε τι χρησιμεύουν; Χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι στο ψάξιμο πριν ξεκινήσω (αναμένω το έμβασμα σε revolut). Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από panos2171
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Σκεφτόμουν αν υπάρχει περίπτωση να έχεις πχ πάρα πολλά κομμάτια από ένα νόμισμα και να μη μπορείς να τα πουλήσεις. Να μη μπορείς να τα εξαργυρώσεις δηλαδή. Ή ότι και όσα και να έχεις πωλούνται;
MySql Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Σκεφτόμουν αν υπάρχει περίπτωση να έχεις πχ πάρα πολλά κομμάτια από ένα νόμισμα και να μη μπορείς να τα πουλήσεις. Να μη μπορείς να τα εξαργυρώσεις δηλαδή. Ή ότι και όσα και να έχεις πωλούνται; Παίζει και αυτό σε νομίσματα με πολύ χαμηλό volume. Εγώ είχα ένα νόμισμα από cryptopia που έκανε μια μέρα για να πουληθεί ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε το order Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από MySql 1
filips.nerou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Κοίτα, όταν βλέπεις κόσμο να μην γνωρίζει ούτε τα στοιχειώδη από υπολογιστές και τεχνολογία και να σου λέει, αγόρασα το τάδε νόμισμα που δεν το ξέρει ο δημιουργός του με 500$, πότε θα πάρω τη lambo, ε δεν μπορείς να μην κάνεις κάποιους παραλληλισμούς. Οκ, διαφορετικές οι συνθήκες και τα δεδομένα, αλλά μια χαρά καταρρέει το οικοδόμημα και σε παγκόσμιο επίπεδο.Και δεν μιλάω για τον κίνδυνο να πάψουν να υφίστανται ταμεγάλα νομίσματα. Μιλάω για τον κίνδυνο να ξεφουσκώσουν όλα αυτά τα shitcoin που ξεπηδάνε κάθε μέρα.Γιατί προσωπικά δεν θεωρώ ότι έχουν να προσφέρουν κάτι όλα αυτά. Και ομολογώ πως επειδή είμαι 4 χρόνια στον χώρο και αυτό το χάλι που βλέπω το τελευταίο 2μηνο περίπου, τουλάχιστον με λυπεί, ειλικρινά θέλω να αραιώνει σιγά σιγά η φάση.Να περάσουμε από το στάδιο της αναγκαστικής εκκαθάρισης. Και όσοι νομίζουν ότι δεν μπορεί να εξαφανιστεί το κάθε ξεφυσίδι, ας κοιτάξουν τα pattern του btc μέσα στο τελευταίο 6μηνο και να δουν πόσες φορές για και από ασήμαντες αφορμές έχουν παίξει κάτι βουτιές 20-50% σε μία ημέρα μέσα.Ανεξάρτητα από το εάν ανέκαμψε και πόσο γρήγορα. Όταν ο Αδάμ μπορεί να προκαλέσει στους "επενδυτές" του τέτοιον πανικό, σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει με τα νομίσματα που τα τραβάνε από τα μαλλιά για να βγει κέρδος και μετά να τα πετάξουν. Νομιζω το 20-50% της μεταβολης στο bitcoin εχει συμβει νομιζω πανω απο 2 φορες χωρις ακομα να εχουν γινει ακομα τοσο mainstream τα cryptocoins.
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Για το stratis τι λέτε; Ήταν από τα πρώτα που πήρα αλλά τα έδωσα. Σκέφτομαι ότι μάλλον χαμηλά τα έδωσα, δείχνει να έχει προοπτική!
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, panos2171 είπε Τα ICOs είναι τα κρυπτονομίσματα που εμφανίζονται στο coinmarken και μπορούν να αγοραστούν από binance, bittrex κλπ; Αυτά τα site είναι των κρυπτονομισμάτων; Τα οποία νομίσματα τα αγοράζεις από εκεί, τα βάζεις σε ένα wallet και μετά σε ανταλλακτήριο; Επίσης τα tokens σε τι χρησιμεύουν; Χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι στο ψάξιμο πριν ξεκινήσω (αναμένω το έμβασμα σε revolut). Εδώ ή εδω εξηγει τι ειναι τα ICOs και τα tokens. Ναι τα αγοράζεις σε binance,bittrex και απο άλλα μικρότερα exhanges με bitcoin ή ether τα οποία πιο πριν τα χεις αγοράσει απο coinbase,kraken,bitstamp κλπ. Αν στείλεις coinbase το εμβασμα και δεν εχεις δικαιολογητικα για gdax τοτε αγόρασε ether ή litecoin για λιγότερα fees στην μεταφόρα στο binance,bitrex. Ναι, είναι τα site. Μέσω coinmarketcap μπορεις να τα βρεις πιο ευκολα. Αυτο που ανέφερα παραπάνω δεν έχει μπει ακόμα.
MySql Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, panos2171 είπε Τα ICOs είναι τα κρυπτονομίσματα που εμφανίζονται στο coinmarken και μπορούν να αγοραστούν από binance, bittrex κλπ; Αυτά τα site είναι των κρυπτονομισμάτων; Τα οποία νομίσματα τα αγοράζεις από εκεί, τα βάζεις σε ένα wallet και μετά σε ανταλλακτήριο; Επίσης τα tokens σε τι χρησιμεύουν; Χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι στο ψάξιμο πριν ξεκινήσω (αναμένω το έμβασμα σε revolut). Με την revolut δεν μπορείς να αγοράσεις από coinbase γιατί δεν έχει 3d secure κάρτα
panos2171 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Mε κάνανε verify και με τους 2 τρόπους οπότε έχω πλήρη πρόσβαση στο gdax. Λέω για μισά-μισά αγορά σε btc και ether. Μόλις τώρα, MySql είπε Με την revolut δεν μπορείς να αγοράσεις από coinbase γιατί δεν έχει 3d secure κάρτα Σοβαρά; Ούτε με έμβασμα ούτε μέσω κάρτας;
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Συντζογαδόροι να ρωτήσω λίγο. Υπάρχει κανένα site τύπου coinmarketcap, στο οποίο να κάνεις π.χ. sort by price και ταυτόχρονα exclude συγκεκριμένα coins; Τα έχω πάρει ένα-ένα και μελετάω websites, whitepapers, reddit κτλ. και επειδή θα μου πάρει αρκετές ημέρες να τελειώσω, θέλω να μπορώ να κάνω exclude αυτά που ήδη έχω δει.
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Αν ζήσουμε από τον σεισμό τελικά στην Αθήνα θα αγοράσω 500€ ripple 4 3
MySql Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, panos2171 είπε Mε κάνανε verify και με τους 2 τρόπους οπότε έχω πλήρη πρόσβαση στο gdax. Λέω για μισά-μισά αγορά σε btc και ether. Σοβαρά; Ούτε με έμβασμα ούτε μέσω κάρτας; Με κάρτα σίγουρα όχι με έμβασμα δεν είμαι σίγουρος εάν σε αφήνει να βάλεις reference number που είναι απαραίτητο για την coinbase Για πιο λόγω δεν έστειλες το έμβασμα από την Ελληνική τράπεζα απευθείας στην coinbase;
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, MySql είπε Με την revolut δεν μπορείς να αγοράσεις από coinbase γιατί δεν έχει 3d secure κάρτα Είσαι σίγουρος; Δεν έχω revolut, αλλα έχω δει βιντεο στο youtube να το κάνουν μέσω sepa απο το κινητο. Ας το ψάξει λίγο ο φίλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις