zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Snoob είπε Moυ μιλούσε ένας φίλος για το θέμα, έλεγε να "επενδύσουμε" κτλ. Δεν ξέρω, εμένα, εκτός από τρελή σπέκουλα, μου θυμίζει ανησυχητικά και την όλη ιστορία με τη φούσκα του χρηματιστηρίου. Φούσκα από την άποψη ότι θα εξαφανιστεί η σαβούρα και θα προσαρμοστούν οι τιμές στα άλλα ίσως, το να εξαφανιστούν εντελώς το θεωρώ απίθανο πλέον. Αλλά κι αυτό να γίνει φούσκα θα θεωρηθεί!
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, panos2171 είπε Για το regalcoin υπάρχει κάποια άποψη; Υπερβολικα μικρο market cap και supply, κατα τα αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι και τι κανει.
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, panos2171 είπε Για το regalcoin υπάρχει κάποια άποψη; Copy απο το site τους In the world of cryptocurrencies, Bitcoin and Regalcoin are not much different, the difference is Opportunity and Price. To have one Bitcoin you have to prepare more usd4000, Regalcoin has a bigger opportunity is because the price is still very cheap and you have chance for the price which is not You get the in bitcoin before.
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Εγώ έχω ένα προαίσθημα για αύριο ή μεθαύριο ότι θα αρχίσει να ανεβαίνει αρκετά το XRP. Λέγεται ότι θα βγει το Q4 report αυτή τη Πέμπτη (αν και παίζει να είναι και την επόμενη, άμα πάρουμε υπόψη οτι πέρσι βγήκε στις 24/01/17) οπότε μια μέρα πριν μπορεί να αρχίσει το ράλι. Εκτός άμα έχουμε τίποτα νέα που μπορεί να βλάψουν όλη την αγορά (όπως αυτό με τη Κορέα που αποδείχθηκε FUD). 1
panos2171 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, ADHD είπε Υπερβολικα μικρο market cap και supply, κατα τα αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι και τι κανει. Λάθος μου που δεν το διευκρίνισα. Αναφέρομαι στην πλατφόρμα τους και στο δανεισμό του κεφαλαίου σου ώστε να το επενδύσουν σε btc με αντάλλαγμα επιτόκιο. Από τον τύπο εδώ το είδα
Lelouch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι μαλακίες βλέπω... Προφανέστατα είναι ψεύτικο calculation. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Lelouch
panos2171 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Άσε το calculation. Για το δανεισμό και τον τοκισμό ισχύουν αυτά που λέει;
Sartiv Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Snoob είπε Άρα, αν κάποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, θα πρέπει να επιλέξει κάποιο ή κάποια γνωστότερα νομίσματα, και να τοποθετηθεί σε αυτά με έναν ορίζοντα. Απλά, γίνεται ένας πανικός, πώς είχαμε το χαμό τέλη δεκαετίας '90 που πήγαινες να πάρεις καφέ και στο μαγαζί έπαιζε "Χρηματιστήριο" συνέχεια, έτσι και τώρα, ακούω παντού για αυτά και για "farming" κτλ. και, δεν ξέρω, ίσως να χάνω ευκαιρίες, αλλά πολύ περίεργη ιστορία μου φαίνεται. Ειναι αληθεια πως καποιοι θα χασουν τα λεφτα τους αλλα καποιοι επισης (οι πιο ψαγμενοι και εξυπνοι κυριως αλλα και.. τυχεροι) θα κερδισουν πολλα λεφτα. Θαρρω πως ενα μεγαλο ποσοστο οταν μπαινει στο market αυτο , γνωριζει τις συνεπειες. Οντως θυμιζει το 2000 ολη η φαση... Μονο που εδω αμα επενδυσεις σε σοβαρα νομισματα, δε θα βγεις πολυ ζημιωμενος στη χειροτερη περιπτωση, σαφως παντα με τα χρηματα που δε θα σε βλαψουν αμα τα χασεις.
for4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 μπορώ να κάνω deposit bitcoins στο kraken χωρίς να είμαι verified? είναι κλειστή ακόμα η διαδικασία του verified.
MySql Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, panos2171 είπε Άσε το calculation. Για το δανεισμό και τον τοκισμό ισχύουν αυτά που λέει; Μην αναπαράγεις ότι ναναι θα τσιμπήσει και κανένας ανηποψίαστος και θα σε κυνηγάει μετά. Πέρα από αυτά που λέει που είναι για γέλια δες description που έχει στο πρώτο του βίντεο... "Ο στοχος ειναι να κανουμε ολοι μαζι χρημα , ακολουθηστε και μοιραστειτε και θα σας δειξω τον τροπο. Και σε οποιον δεν αρεσει στα παπαρια μου. Στους 50 πρωτους subscriber ενας τυχερος θα κερδισει 20$ σε ethereum. " Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από MySql
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Researchers find that one person likely drove Bitcoin from $150 to $1,000 Αναφορά σε κείμενο “This paper identifies and analyzes the impact of suspicious trading activity on the Mt. Gox Bitcoin currency exchange, in which approximately 600,000 bitcoins (BTC) valued at $188 million were fraudulently acquired,” the researchers wrote. “During both periods, the USD-BTC exchange rate rose by an average of four percent on days when suspicious trades took place, compared to a slight decline on days without suspicious activity. Based on rigorous analysis with extensive robustness checks, the paper demonstrates that the suspicious trading activity likely caused the unprecedented spike in the USD-BTC exchange rate in late 2013, when the rate jumped from around $150 to more than $1,000 in two months.” The team found that many instances of price manipulation happened simply because the market was very thin for various cryptocurrencies including early Bitcoin. “Despite the huge increase in market capitalization, similar to the bitcoin market in 2013 (the period examined), markets for these other cryptocurrencies are very thin. The number of cryptocurrencies has increased from approximately 80 during the period examined to 843 today! Many of these markets are thin and subject to price manipulation.” The manipulation happened primarily via two bots, Markus and Willy, that seemed to be performing valid trades but did not actually own the bitcoin they were using. During the Mt. Gox hack a number of these bots were able to create fake trades and make off with millions while manipulating the price of BTC. Βέβαια τότε χρειαζόταν ένα άτομο τώρα χρειάζεται λίγα παραπάνω, αλλά το manipulation καλά κρατάει και τώρα (γενικά όχι μόνο στο bitcoin). Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από thomasG4 1
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω λιωσει με τον "παντελονατο" που παει για τα πολλα, pure gold τα videos του.. Ειδικα οταν βλεπεις το regal 32$ και τωρα 2.5$ δινει extra entertainment value.. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από ADHD
Προτεινόμενες αναρτήσεις