ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Lelouch είπε Ρε παιδιά η αξία του νομίσματος δεν έχει σημασία αν δεν κοιτάξετε το market cap μαζί με το circulating supply. Τι σημασία έχει αν έχει νόμισμα κοστίζει 0.001 ευρώ αν έχει 100 δις supply. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα να πάει πάνω από 0.01 είναι απειροελάχιστη. Απλά μαθηματικά... Ναι για παραδειγμα dentacoin που αναφερθηκε Circulating supply: 325,190,215,376 DCN Total supply: 1,841,395,638,392 DCN Αν παει 0.1$ τοτε εχει 32 δις market cap και ριχνει το cardano απο το #5
Lelouch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Ναι για παραδειγμα dentacoin που αναφερθηκε Circulating supply: 325,190,215,376 DCN Total supply: 1,841,395,638,392 DCN Αν παει 0.1$ τοτε εχει 32 δις market cap και ριχνει το cardano απο το #5 Ναι μόνο που ρεαλιστικά αυτό δε θα γίνει ποτέ. "Πολλά" coins φτάνουν στο market cap 500m-1b αλλά παραπάνω πηγαίνουν μόνο σοβαρά coins. 1
filips.nerou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Lelouch είπε Ρε παιδιά η αξία του νομίσματος δεν έχει σημασία αν δεν κοιτάξετε το market cap μαζί με το circulating supply. Τι σημασία έχει αν έχει νόμισμα κοστίζει 0.001 ευρώ αν έχει 100 δις supply. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα να πάει πάνω από 0.01 είναι απειροελάχιστη. Απλά μαθηματικά... χωρις να ειμαι καποιος γνωστης, παρα μονο παρατηρητης.... σχετικο ειναι αυτο που λες σε πρωτη οπτικη φαινεται σαν να εχεις δικιο, ομως πρεπει να σκεφτεις και το εξης οταν θες να κανεις υπολογισμους βασει market cap και circulating supply. εαν το εκαστοτε νομισμα υποδιαιρειται, αμεσως αυτο επιρεαζει το φαινομενικο max supply ενα παραδειγμα ειναι το bitcoin που νομιζω ολοι γνωρισουμε. max supply 21.000.000.000 btc αλλα αν θες να κανεις μια αγορα ενος coin σε καποιο exchange platform παιρνει υποδιαιρεση νομιζω 7 δεκαδικα (1sat) ενα αλλο νομισμα για παραδειγμα εχει 100 δις οπως λες εσυ η και 1 τρις, αλλα δεν παιρνεi υποδιαιρεση σε δεκαδικα. και τελος παιζει ρολο και τι ειδος ειναι. αν μπορεις να κανεις mining η οχι. καποια νομισματα εχουν ενα total supply αλλα ειναι locked και προσφερετε σε βαθος ετων τμηματικα 1
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ναι αυτό υπονοώ και εγώ.. Εκτος και αν εχεις κανει την FA αναλυση σου εχεις διαβασει τα whitepapers εχεις δει την ομαδα πιστευεις στο potential του project και θεωρεις οτι ναι μπορει να μπει top 10-5 longterm. Δεν θα μεινει ιδιο το τοπιο για παντα, ισα ισα οι εξελιξεις στα crypto ειναι υπερβολικα γρηγορες.
Lelouch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Συμφωνώ ότι το συνολικό market cap συνεχώς θα ανεβαίνει μακροπρόθεσμα. Απλά να κοιτάτε όλα τα δεδομένα. Όταν μπαίνω σε μια ιστοσελίδα νομίσματος και βλέπω ότι ειναι για τον πούτσο, ε πως θα περιμένω να έχουν κάνει καλή δουλειά στο project όταν δεν ξέρουν καλά καλά να φτιάχνουν μια σελίδα;
filips.nerou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Lelouch είπε Ναι μόνο που ρεαλιστικά αυτό δε θα γίνει ποτέ. "Πολλά" coins φτάνουν στο market cap 500m-1b αλλά παραπάνω πηγαίνουν μόνο σοβαρά coins. αυτο δεν το εχω κοιταξει αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι κανονας και μπουσουλας. dcn που κατεχω κιολας εφτασε 2,5 δις market cap. βασει των λεγομενων σου αρα ειναι σοβαρο coin. αλλα θεωρω πως δεν ειναι ικανο απο μονο του market cap να κανει σοβαρο η σαβουρα ενα coin. τα παντα για μενα ειναι η αναπτυξη,η υποστηριξη και το μαρκετινγκ
Lelouch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 DCN στο coinmarketcap λέει ότι έχει $827,771,693 USD marketcap. Ανέβηκε πολύ για 3-4 μέρες και έπεσε. Ξαναλέω το συνολικό marketcap με τα σημερινά δεδομένα είναι κάπου εκεί. Τα σημερινά νομίσματα πάνω από 1 δις είναι 39. Και πάλι δε διαφωνώ σε κάτι απλά κάποιος καινούριος που έρχεται μπορεί να έχει διαβάσει κάπου ότι το bitcoin έκανε 20 λεπτά κάποτε και τώρα κάνει 16 χιλιάδες ευρώ και να νομίζει ότι αυτό μπορεί να γίνει με όλα τα νομίσματα. Αλλά το BTC έχει πολύ μικρό circulating supply σε σχέση με τα περισσότερα νομίσματα. 1
vagpan1986 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 @ADHD Βρε συ, εκανα την αναλυση που ειχες γραψει καποια ποστ πριν, αυτην με τον σχημα σκυλου ντε, πηγα all in και ..καταστραφηκα 1
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, ADHD είπε Καταλαβαινω το λογο καποιος να τζογαρει σε low caps, οκ τα top 10 ειναι κερδισμένοι ηδη απλα δεν κανουμε και λιγο ερευνα πρωτα?? Επισης εχετε μια ευκαιρια να φτιαξετε ενα ωραιο portfolio με δυνατα projects για long term, αντι για αυτο οι περισσότεροι ψαχνουν ενα 0.00000001 cent coin να βαλουν 10ε μπας και κανει το 10000x καποια στιγμη για λιγο αντι να ψαχνουν το επομενο ethereum πχ.. Απορω τι θα γινει και στο market οταν φυγουν ολοι αυτοι. Δεν σε ανησυχεί έστω και λίγο αυτή η ultra speculative συμπεριφορά? Δεν γίνεται μόνο εδώ αλλά παντού. Όταν μπαίνει ο καθένας και ποντάρει όπου λάχει χωρίς καν να ψάχνει τι είναι το κάθε τι μάλλον είμαστε κοντά στο σημείο του bubble burst. Μακάρι να κάνω λάθος. Επίσης, κάποιος είχε γράψει "Τι θα γίνει,περιμένουν να πλουτίσουν όλοι από τα crypto? " Η αγορά δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Όταν αγοράζεις σε ATH,αγοράζεις shitcoins etc κάποια whales που κάνουν abuse την αγορά μην περιμένεις να κερδίσεις. Anyway BET WISELY Δικά σας είναι τα λεφτά,απλά μην τα πετάτε,κρίμα είναι τέτοιες εποχές
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, revolver1990 είπε Δεν σε ανησυχεί έστω και λίγο αυτή η ultra speculative συμπεριφορά? Δεν γίνεται μόνο εδώ αλλά παντού. Όταν μπαίνει ο καθένας και ποντάρει όπου λάχει χωρίς καν να ψάχνει τι είναι το κάθε τι μάλλον είμαστε κοντά στο σημείο του bubble burst. Μακάρι να κάνω λάθος. Επίσης, κάποιος είχε γράψει "Τι θα γίνει,περιμένουν να πλουτίσουν όλοι από τα crypto? " Η αγορά δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Όταν αγοράζεις σε ATH,αγοράζεις shitcoins etc κάποια whales που κάνουν abuse την αγορά μην περιμένεις να κερδίσεις. Anyway BET WISELY Δικά σας είναι τα λεφτά,απλά μην τα πετάτε,κρίμα είναι τέτοιες εποχές Οχι λιγο πολυ.. Απλα προσπαθω να αγοραζω undervalued coins κοντα στο support, ΠΟΤΕ σε ATH και ας χασω αλλο ενα 10x idc, εχω το 50-60% σε BTC παντα(με κοροιδευαν σε ενα discord channel για αυτο επειδη ολα κανουν 50-60% moves και χανω τρελο value αλλα idc και παλι) και περιμενω την επομενη κινηση.
andreaszks Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, for4 είπε το biblepay λέει για να κάνεις mine πλέον πρέπει να έχεις την έκδοση 1.0.7.9, πως κάνω update? ξέρει κανένας; Κατεβαζεις το wallet απο την επισημη σελιδα και το κανεις εγκατασταση πανω απο το προηγουμενο, στον ιδιο φακελο
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ADHD είπε Οχι λιγο πολυ.. Απλα προσπαθω να αγοραζω undervalued coins κοντα στο support, ΠΟΤΕ σε ATH και ας χασω αλλο ενα 10x idc, εχω το 50-60% σε BTC παντα(με κοροιδευαν σε ενα discord channel για αυτο επειδη ολα κανουν 50-60% moves και χανω τρελο value αλλα idc και παλι) και περιμενω την επομενη κινηση. Καλά ναι,δεν λέω για σένα αλλά για την αγορά γενικότερα. Νιώθω ότι αργά ή γρήγορα yolo κινήσεις σε shitcoins οι οποίες θα αυξηθούν (ειδικά αν τα μεγάλα coins δεν ανεβαίνουν) θα επηρεάσουν όλη την αγορά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Moυ μιλούσε ένας φίλος για το θέμα, έλεγε να "επενδύσουμε" κτλ. Δεν ξέρω, εμένα, εκτός από τρελή σπέκουλα, μου θυμίζει ανησυχητικά και την όλη ιστορία με τη φούσκα του χρηματιστηρίου. 3
skantsos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, έχει ασχοληθεί κανείς με proof of research coins? Π.χ gridcoin ή curecoin? Ακούγεται καλό, και κέρδος να μη βγάλουμε, τουλάχιστον θα έχουμε βοηθήσει την επιστήμη. 1
Lelouch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Snoob είπε Moυ μιλούσε ένας φίλος για το θέμα, έλεγε να "επενδύσουμε" κτλ. Δεν ξέρω, εμένα, εκτός από τρελή σπέκουλα, μου θυμίζει ανησυχητικά και την όλη ιστορία με τη φούσκα του χρηματιστηρίου. Δεν έχει άδικο, υπάρχουν χιλιάδες νομίσματα και πολλά από αυτά μπορείς με εύκολη ματιά να καταλάβεις ότι είναι μούφες. Όσοι άνθρωποι αγοράσουν αυτά μέσα σε κάποιο διάστημα θα χάσουν τελείως τα λεφτά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις