Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kavourask είπε

κανε εμβασμα με SEPA τοτε

Για να κάνω έμβασμα από την τράπεζα της Πειραιώς στην Εσθονια που έχει έδρα σίγουρα θα έχει κάποια έξοδα ... αυτό ρωτάω βάζω 50€ να στειλω κ μου λέει ότι δεν επάρκεια το υπόλοιπο... πόση μετάδοση να έχει αυτό αναρωτιέμαι ... !!3-5-10€ 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, actorius είπε

Το stellar πως το βλεπετε οι πιο ψαγμενοι;

Αντιγραφή του XRP (ο συνιδρυτής της Ripple έφυγε απο την εταιρία και έφτιαξε τη Stellar) και χωρίς τον μεγάλο αριθμό συνεργασιών που έχει η Ripple. Επίσης τεχνικά έχει το θέμα ότι είναι πληθωριστικό νόμισμα (κάθε εβδομάδα δημιουργούνται καινούρια νομίσματα) και αυτό μακροπρόθεσμα θα δυσκολεύει το νόμισμα απο το τα αυξηθεί η τιμή του. Εγώ προσωπικά δεν το βρίσκω σωστή επένδυση, άμα θέλει κάποιος να κρατήσει κάποιο νόμισμα μακροπρόθεσμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έστειλε 2,5€ έξοδα για να στειλω 2€ !!!! Έλεος !!!!!

1€ εμβασμα

1,5€προμήθεια 

Επεξ/σία από panagiotisspu
Δημοσ.

Καλησπερα. Ειμαι νεος στον χωρο των crypto.

Εβαλα λιγα λεφτα στο coinbase και θελω να βαλω 5-10 ευρω σε μερικα νομισματα των 0.000κατι ευρω μπας και γινει καποιο θαυμα.

Σε ποιο ανταλλακτηριο να μπω?

Στο binance που εριξα μια ματια ειδα οτι εχει λιγα coins για ανταλλαγη.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε

Αν και βαριεμαι να διαβασω τι θελει να κάνει τον συγκεκριμενο crypto, τι παιζει απο devs κλπ, είδα ενα προσφατο pump και dump που με κανει να ανησυχω για την τυχη του.

Παντως καλο ειναι να αναφερουμε κανα shitcoin που επενδυσαμε και πως εξελισεται στην τιμη γιατι αν μπαιναμε cyder εστω και με μια καθυστερηση θα χ*ζομασταν στο ταλιρο!

Συμφωνώ να αναφέρουμε διάφορες ευκαιρίες που τρέχουν ακόμα κι εκείνη τη στιγμή. Μπορεί κάποιος να μπει και να βγάλει κάποια χρήματα.

6 λεπτά πριν, panagiotisspu είπε

Μόλις έστειλε 2,5€ έξοδα για να στειλω 2€ !!!! Έλεος !!!!!

1€ εμβασμα

1,5€προμήθεια 

Δεν είναι πολλά, απλά έστειλες πολύ μικρό ποσό και φαίνονται αναλογικά πάρα πολλά! Και 1000€ να έστελνες πχ τόσα θα πλήρωνες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aralikis είπε

Καλησπερα. Ειμαι νεος στον χωρο των crypto.

Εβαλα λιγα λεφτα στο coinbase και θελω να βαλω 5-10 ευρω σε μερικα νομισματα των 0.000κατι ευρω μπας και γινει καποιο θαυμα.

Σε ποιο ανταλλακτηριο να μπω?

Στο binance που εριξα μια ματια ειδα οτι εχει λιγα coins για ανταλλαγη.

Δες και hitbtc, cryptopia, kucoin. Γράφεσαι αμέσως και έχουν πολλά νομίσματα. Από αξιοπιστία δεν ξέρω, εγώ είμαι γραμμένος πάντως :)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Συμφωνώ να αναφέρουμε διάφορες ευκαιρίες που τρέχουν ακόμα κι εκείνη τη στιγμή. Μπορεί κάποιος να μπει και να βγάλει κάποια χρήματα.

Ακριβώς. Βεβαια, να πω και την αλήθεια, οταν προσπαθησα να μπω στην σελιδα του cyder και το nod32 μου απεκλεισε την σελίδα σαν malicius παίζει και να το ξανασκεφτόμουνα :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν είναι πολλά, απλά έστειλες πολύ μικρό ποσό και φαίνονται αναλογικά πάρα πολλά! Και 1000€ να έστελνες πχ τόσα θα πλήρωνες.

Θα μπορουσα να πω οντας αισιοδοξος οτι το dcn αυτη τη στιγμη εχει καποιο (αρκετο) περιθωριο ανοδου...

ακομα και σημερα οι διαχειριστες ανακοινωσαν νεα συνεργασια με νεα κλινικη, αυξανοντας τις συνεργασιες και την δημοφιλια του σχεδον σε ολο τον πλανητη. Αν κοιταξει καποιος θα δει οτι εχουν συναψει συνεργασιες με κατα σειρα απο την παλαιοτερη.

ταιβαν

ινδια

βουλγαρια 

ουγγαρια (βουδαπεστη)

αυστραλια (μελβουρνη)

αμερικη (νεα υορκη)

αγγλια (λονδινο) σημερα.

Επεξ/σία από filips.nerou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Σαν καινούριος και γω θέλω μετά από ψάξιμο να τζογαρω λίγο.. Όπως πολύς κόσμος θα κάνω την αρχή μέσω του coinbase. Η κάρτα μου είναι άλφα αλλά δεν είναι βίζα οπότε τρώω άκυρο. Της γυναίκας μου δεν τη δέχεται γιατί δεν είναι στο όνομα μου. Οπότε μένει η επιλογή sepa που φαντάζομαι είναι και η καλύτερη λόγω μικρής προμήθειας. Η μεταφορά μέσω ebanking (alpha πιο συγκεκριμένα) θεωρείται sepa? Δηλαδή απλά κάνω μεταφορά π.χ. 100ευρω σε λογαριασμό εκτός Ελλάδος και όλα οκ μετά από λίγες εργάσιμες; επίσης για να το κάνω αυτό βάζω reference number για να αντιστοιχούν στον λογαριασμό μου στο coinbase. Αυτόν τον αριθμό που τον βάζω; στην αιτιολογία του δικαιούχου; ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από damienmaguire
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, damienmaguire είπε

Καλησπέρα σε όλους. Σαν καινούριος και γω θέλω μετά από ψάξιμο να τζογαρω λίγο.. Όπως πολύς κόσμος θα κάνω την αρχή μέσω του coinbasάλφα αλλά δεν είναι βίζα οπότε τρώω άκυρο. Της γυναίκας μου δεν τη δέχεται γιατί δεν είναι στο όνομα μου. Οπότε μένει η επιλογή sepa που φαντάζομαι είναι και η καλύτερη λόγω μικρής προμήθειας. Η μεταφορά μέσω ebanking (alpha πιο συγκεκριμένα) θεωρείται sepa? Δηλαδή απλά κάνω μεταφορά π.χ. 100ευρω σε λογαριασμό εκτός Ελλάδος και όλα οκ μετά από λίγες εργάσιμες; επίσης για να το κάνω αυτό βάζω reference number για να αντιστοιχούν στον λογαριασμό μου στο coinbase. Αυτόν τον αριθμό που τον βάζω; στην αιτιολογία του δικαιούχου; ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Εγώ έκανα την κατάθεση πριν της 16:00 η ώρα κ μπήκαν σε 20 λεπτά έβαλα το ιβαν και τον ρεφ τον αριθμό στην αιτιολογία ..

Δημοσ.

Καταλαβαινω το λογο καποιος να τζογαρει σε low caps, οκ τα top 10 ειναι κερδισμένοι ηδη απλα δεν κανουμε και λιγο ερευνα πρωτα?? Επισης εχετε μια ευκαιρια να φτιαξετε ενα ωραιο portfolio με δυνατα projects για long term, αντι για αυτο οι περισσότεροι ψαχνουν ενα 0.00000001 cent coin να βαλουν 10ε μπας και κανει το 10000x καποια στιγμη για λιγο αντι να ψαχνουν το επομενο ethereum πχ..

Απορω τι θα γινει και στο market οταν φυγουν ολοι αυτοι.

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Αντιγραφή του XRP (ο συνιδρυτής της Ripple έφυγε απο την εταιρία και έφτιαξε τη Stellar) και χωρίς τον μεγάλο αριθμό συνεργασιών που έχει η Ripple. Επίσης τεχνικά έχει το θέμα ότι είναι πληθωριστικό νόμισμα (κάθε εβδομάδα δημιουργούνται καινούρια νομίσματα) και αυτό μακροπρόθεσμα θα δυσκολεύει το νόμισμα απο το τα αυξηθεί η τιμή του. Εγώ προσωπικά δεν το βρίσκω σωστή επένδυση, άμα θέλει κάποιος να κρατήσει κάποιο νόμισμα μακροπρόθεσμα.

Όντως αντιγραφή του XRP και με μικρότερο αριθμό συνεργασιών από τη Ripple παρόλα αυτά πιο οικονομικό σήμερα και με αρκετές συνεργασίες ενδιαφέρουσες κυρίως με πολύ μικρά κράτη(και IBM included προφανώς που είναι το κλασικό αλλά σε πιλοτικό πρόγραμμα όπως είναι και το XRP με το 75-80% των μεγάλων συνεργασιών-not accurate percentage-). Και εγώ επένδυσα εναλλακτικά από το XRP σε Στέλαρ πολύ μικρό ποσό. Το tottal supply στο τέλος της ημέρας έχει σχέση που είναι παρόμοιο με το Stellar(100-103). Dev team είναι καλό. Π

Χωρίς να είμαι ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ καιρό στο χωρό ίσα ίσα μπήκα στο τέλος του μεγάλου μπαμ θεωρώ λογική από χρηματοοικονομική άποψη τη μέχρι σήμερα διόρθωση. 

Τα περισσότερα νομίσματα είναι πάνω από 100% πάνω σε σχέση με το που ήταν προ 1.5 μήνα. Όπως λένε και τα παιδιά εδώ τα spikes(οι μεγάλες κορυφές σε up or down movement)δεν έχουν σχέση με άλλα commodities. Δεν έχει μπει στο χωρό καμιά μεγάλη εταιρεία για σοβαρή επένδυση. Εκατομμύρια σε μεγάλες Universal banks είναι affortable loses-δε το βλέπουν καν σαν επένδυση-.

Δημοσ.

Ρε παιδιά η αξία του νομίσματος δεν έχει σημασία αν δεν κοιτάξετε το market cap μαζί με το circulating supply. Τι σημασία έχει αν έχει νόμισμα κοστίζει 0.001 ευρώ αν έχει 100 δις supply. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα να πάει πάνω από 0.01 είναι απειροελάχιστη. Απλά μαθηματικά...

Δημοσ.

Το united bitcoin το εχει κανει claim κανεις? Δοκιμασα με το ubtc-electrum αλλα δεν φαινεται να δουλευει σωστα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...