Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα!

εχει κανεις γνωση και καμια πληροφορια περι dentacoin(dcn)

ειναι coin αυτη τη στιγμη των 0.0025 που αγγιξε το cent (0.009) την στιγμη που σε presale μορφη (προ ico δλδ) ηταν 0.000035

Επεξ/σία από filips.nerou
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, panagiotisspu είπε

Καλησπερα σε όλους έχει κανείς λογαριασμό στην Coinbase?μου έχει γίνει βεριφιντ όλα καλά ,όταν πάω να αγοράσω μου λέει ότι η καρτα μου δεν είναι 3D τι φάση ;;είναι μάστερ καρτ Πειραιώς 

Δεν δέχεται της Πειραιώς.Θα στείλεις είτε με έμβασμα μέσω e banking η θα χρησιμοποιήσεις καρτα άλλης τράπεζας.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, panagiotisspu είπε

Με τι καρτα αγοράζεις ;

Είχα ήδη φορτωμένο το coinbase με ευρώ. Να συμπληρώσω σε αυτό που σου έγραψε ο φίλος παραπάνω, καλύτερη επιλογή η μεταφορά sepa μέσω ebanking για να μην πληρώσεις και καπέλο.

Δημοσ.

Πάτησα από τον ebanking να στειλω έβαλα 50€ και λέει η συναλλαγή δεν μπορεί να εκτελεστή διότι δεν υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό... τι fee έχει που θα το βρω ??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, panagiotisspu είπε

Καλησπερα σε όλους έχει κανείς λογαριασμό στην Coinbase?μου έχει γίνει βεριφιντ όλα καλά ,όταν πάω να αγοράσω μου λέει ότι η καρτα μου δεν είναι 3D τι φάση ;;είναι μάστερ καρτ Πειραιώς 

Δεν περνανε οι Πειραιως. Ειχα κι εγω το ιδιο θεμα με την Visa της.
Εγω τα εστειλα με μαστερ της Αλφα αν σε βοηθαει.

Επεξ/σία από kavourask
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, filips.nerou είπε

καλησπερα!

εχει κανεις γνωση και καμια πληροφορια περι dentacoin(dcn)

ειναι coin αυτη τη στιγμη των 0.0025 που αγγιξε το cent (0.009) την στιγμη που σε presale μορφη (προ ico δλδ) ηταν 0.000035

Αν και βαριεμαι να διαβασω τι θελει να κάνει τον συγκεκριμενο crypto, τι παιζει απο devs κλπ, είδα ενα προσφατο pump και dump που με κανει να ανησυχω για την τυχη του.

Παντως καλο ειναι να αναφερουμε κανα shitcoin που επενδυσαμε και πως εξελισεται στην τιμη γιατι αν μπαιναμε cyder εστω και με μια καθυστερηση θα χ*ζομασταν στο ταλιρο!

• Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Δεν δέχεται της Πειραιώς.Θα στείλεις είτε με έμβασμα μέσω e banking η θα χρησιμοποιήσεις καρτα άλλης τράπεζας.

Αντιστροφα αν θελεις να πουλησεις coin και να σου κανουν transfer σε ευρω δουλευει η καρτα της πειραιως?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kavourask είπε

Δεν περνανε οι Πειραιως. Ειχα κι εγω το ιδιο θεμα με την Visa της.
Εγω τα εστειλα με μαστερ της Αλφα αν σε βοηθαει.

Βοηθαει αλλά εγώ δεν έχω alphabank 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Αντιστροφα αν θελεις να πουλησεις coin και να σου κανουν transfer σε ευρω δουλευει η καρτα της πειραιως?

Λογικά δουλεύει αφού πρώτα μπαίνουν στο λογαριασμού μέσω εμβάσματος και μετά χρησιμοποιείς την καρτα με τα λεφτα που έχεις στον λογαριασμό σου.Εκτος και αν δεν κατάλαβα την ερώτηση σου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε

Αν και βαριεμαι να διαβασω τι θελει να κάνει τον συγκεκριμενο crypto, τι παιζει απο devs κλπ, είδα ενα προσφατο pump και dump που με κανει να ανησυχω για την τυχη του.

Παντως καλο ειναι να αναφερουμε κανα shitcoin που επενδυσαμε και πως εξελισεται στην τιμη γιατι αν μπαιναμε cyder εστω και με μια καθυστερηση θα χ*ζομασταν στο ταλιρο!

προσωπικα εχω παρει μερικα απο αυτα αρκετα νωρις λογω φοβερης υποδιαιρεσης του cent (με την λογικη των πολλων τεμαχιων) και πλεον βλεπω οτι υπαρχει αρκετο support απο τους developers καθως και συνεχης ενημερωση για την προοδο του μεσω news και μεσω συνεργασιων με διαφορες κλινικες ανα τον κοσμο, κατ που με κανει λιγο πιο αισιοδοξο για την τυχη του.

τα λεγομενα pump and dump (θεωρησε το ισως και λαθος) αλλα μου φαινονται σαν τα stress tests των τραπεζων. αλλα coins αντεχουν, αλλα οχι.

τωρα το να λεει ο καθενας που επενδυει ειναι σχετικο μιας και προκαταβολικα δεν μπορει να εγγυηθει κανεις κερδος.

θεωριτικα μπορω να πω οτι το dentacoin θα μπορουσε να ξαναπιασει 0.009 με την λογικη οτι το εχει κανει ηδη μια φορα, και σε σχεση με την τωρινη του τιμη ειναι εna τιμιο x3 η x4....

Επεξ/σία από filips.nerou
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexisgav είπε

Λογικά δουλεύει αφού πρώτα μπαίνουν στο λογαριασμού μέσω εμβάσματος και μετά χρησιμοποιείς την καρτα με τα λεφτα που έχεις στον λογαριασμό σου.Εκτος και αν δεν κατάλαβα την ερώτηση σου.

Οποτε για να πουλησω πρεπει καπου να δωσω και λογαριασμο, γιατι δεν μου εχει ζητηθει ακομα, εβαλα απλα την καρτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Οποτε για να πουλησω πρεπει καπου να δωσω και λογαριασμο, γιατι δεν μου εχει ζητηθει ακομα, εβαλα απλα την καρτα.

Ναι για παράδειγμα αν αγοράζεις coins από το binance τα μετατρεπεις σε ένα εκ των btc /ltc/eth τα στέλνεις στο coinbase όπου και τα μετατρέπεις σε ευρώ και τα στέλνεις με έμβασμα στον λογαριασμο σου.Φανταζομαι γίνεται και με το Κρακεν αυτό αλλά δεν το χρησιμοποιώ ακόμα για να σου πω.

Επεξ/σία από alexisgav
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Ναι για παράδειγμα αν αγοράζεις coins από το binance τα μετατρεπεις σε ένα εκ των btc /ltc/eth τα στέλνεις στο coinbase όπου και τα μετατρέπεις σε ευρώ και τα στέλνεις με έμβασμα στον λογαριασμο σου.Φανταζομαι γίνεται και με το Κρακεν αυτό αλλά δεν το χρησιμοποιώ ακόμα για να σου πω.

To kraken δεν κανει πλεον verification. Με το coinbase εφαγα ακυρο με το bcash και τωρα θα ξαναδοκιμασω με litecoin. Για τα ανταλλακτηρια καιμε ρευμα μου φαινεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...