waroo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 μέχρι να γίνει το brexit, θα την έχουν βρει τη λύση... στην παρουσίαση που έκαναν στην Αθήνα πριν μερικές εβδομάδες το ανέφεραν αυτό υπόψη δεν είναι για μεγάλα ποσά, τουλάχιστον όχι ακόμη....
Lelouch Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, waroo είπε ναι μαζί σου, σαν τρολιά ξεκίνησε και απογειώθηκε από το πουθενά - δεν ξέρω αν με τα χρήματα που έπεσαν και τη δημοσιότητα που κέρδισαν καταφέρουν και κάνουν κάτι στο τέλος μου κάνει εντύπωση πάντως ότι είναι σταθερά το Νο1 ή Νο2 σε όγκο συναλλαγών στο binance εδώ και πολλές ημέρες - ίσως εξηγείται από το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην Ασία Ίσως οι ασιάτες να έχουν κάποια φήμη που να μην την ξέρουμε εμείς. Ο καιρός θα δείξει.
fastnq2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Η revolut σε όλη αυτή την υπόθεση είναι άχρηστη. Πρώτα για αγορά κρυπτο που δεν είναι αγορά πραγματικών Cryptos αλλά ious, και δεύτερον για να κάνεις ανάληψη και να μην σε καταλάβουν(γελάω με αυτο) γιατί πάρα μα πάρα πολλά κράτη έχουν υπογράψει συμφωνία ανταλλαγής πληροφοριών, και πιθανότατα ξέρουν που έχουμε και το τελευταίο σεντ. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες λύσεις με ποικιλία ρίσκου, μικρού ρίσκου(για το κράτος να σε βρει) όπως χέρι με χέρι συναλλαγές, μετρίου όπως είναι να τα δηλώσεις με τον κίνδυνο να ξαναφορολογηθεις και μεγάλου ρίσκου που είναι οι στοιχήματικες.Υπαρχει και λύση για μεγάλα πόσα το να ανοίξεις λογαριασμό σε κράτος που δεν ανταλλασει(ακόμα) πληροφορίες να ταξιδέψεις και να τα φέρεις κας(κίνδυνος να εκτελωνιστουν στο αεροδρόμιο). Κατά τα άλλα είτε κάνεις ανάληψη σε revolut είτε σε άλφα μπανκ είναι το ίδιο και το αυτό(απο την άποψή του αν ξέρει το κράτος.
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εφόσον τα πήγε στο kraken ο moumias τα μετέτρεψε σίγουρα σε ευρώ. Άρα έχει ευρώ όχι crypto. Από εκεί έμβασμα σε revolut και είναι κομπλέ. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Heybro
fastnq2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Εφόσον τα πήγε στο kraken ο moumias τα μετέτρεψε σίγουρα σε ευρώ. Άρα έχει ευρώ όχι crypto. Από εκεί έμβασμα σε revolut και είναι κομπλέ. Αν αναφέρεσαι σε εμένα δεν στεκομαι στο αν έχει κρυπτο η όχι. Λέω ότι δεν έχει διαφορά αν είναι ελληνική τράπεζα η revolut.
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Αν αναφέρεσαι σε εμένα δεν στεκομαι στο αν έχει κρυπτο η όχι. Λέω ότι δεν έχει διαφορά αν είναι ελληνική τράπεζα η revolut. Οχι απάντησα στο ότι η revolut δεν δέχεται crypto αλλά μόνο fiat 1 1
alexisgav Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ανοιγμα offshare εταιριας με παροχη εταιρικου IBAN.Απο κει και περα το κλασσικο απο το Wallet-->Exchange-->Fiat money-->Revolut-->Offshore IBAN βεβαια απο το revolut μπορει να γινει και μεγαλυτερη πορεια ωστε να ειναι σχετικα αδυνατος ο εντοπισμος αλλα να πω την αληθεια οτι αν το κρατος ζητησει περουσιακα στοιχεια απο οποιοδηποτε οικονομικο παραδεισο τοτε θα τα εχει μιας και πλεον ολες οι χωρες εχουν υπογραψει συμφωνο διαμοιρασμου πληροφοριων ,το λεγομενο Tax Information Exchange Agreements (TIEA).
kavourask Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξερω αν υπάρχει καποιο, αλλα για μένα η καλύτερη λυση θα ηταν να υπαρχει ανταλλακτηριο που να σου παρεχει visa/master συνδεδεμενη στο ευρω-wallet. Παρεπιπτοντως το κρακεν απαιτει το ΙΒΑΝ που θα σου στειλει τα λεφτα να ειναι στο όνομα ΣΟΥ;;;
alexisgav Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, kavourask είπε Δεν ξερω αν υπάρχει καποιο, αλλα για μένα η καλύτερη λυση θα ηταν να υπαρχει ανταλλακτηριο που να σου παρεχει visa/master συνδεδεμενη στο ευρω-wallet. Παρεπιπτοντως το κρακεν απαιτει το ΙΒΑΝ που θα σου στειλει τα λεφτα να ειναι στο όνομα ΣΟΥ;;; Αν το λες για αυτο που ειπα ειπα πρωτα Exchange(πχ.Kraken) προς revolut και μετα τα στελνεις στην offshore!
vagpan1986 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Και ολοι κραζουμε-αμε τις off-shore μεχρι που ερχεται η σειρα μας να τις χρησιμοποιησουμε... και να τις αγαπησουμε....
overpower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Heybro είπε Hold μονο αυτο. Νομισματα κανουν μπαμ απο το πουθενα. verge zoin απο αρχες 2017 ανεβηκαν 20χιλιαδες φορες. Λεφτα απο το πουθενα και μιλαμε για πολλα. 1 ευρω να γινεται 20 χιλιαδες. Τα x2 x5 δεν ειναι τιποτα βλεπω αγοραζουν ripple στα 1.5 2 ευρω και λεω γιατι. Και 10 ευρω να παει σιγα τα χρηματα. Πατε σε καποιον στα 0.00004 λεπτα και αφηστε το 2 3 χρονια. Για πλακα θα βγαλετε 50 100 χιλιαρικα. Μην βαλετε πολλα 5 10 ευρω στο καθενα. Ετσι θα κανω μεσα στη βδομαδα θα βαλω 100 ευρω σε 10 πολυ φθηνα νομισματα και θα τα αφησω και οτι γινει. Ποσα επενδυσες φιλε και ποσα εβγαλες τελικα? Ετσι για να εχουμε μια εικονα για τι χρηματα μιλαμε. Καλοφαγωτα να τα χαρεις και με μετρο γιατι φευγουν πολυ γρηγορα οσα και να ειναι. Απο περιεργεια, νομισματα τοσο μικρης αξιας που βρισκουμε? Μετα ειναι καλο να τα αφησουμε στο ανταλλακτηριο ή υπαρχει καποιο wallet που υποστηριζει ολα τα νομισματα (μικρα και μη)
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kavourask είπε Δεν ξερω αν υπάρχει καποιο, αλλα για μένα η καλύτερη λυση θα ηταν να υπαρχει ανταλλακτηριο που να σου παρεχει visa/master συνδεδεμενη στο ευρω-wallet. Παρεπιπτοντως το κρακεν απαιτει το ΙΒΑΝ που θα σου στειλει τα λεφτα να ειναι στο όνομα ΣΟΥ;;; Bitpanda τσεκαρε €wallet. Απλά το verification γίνεται με ένα 2-3λεπτο βίντεο και όχι με φωτογραφίες. Ψάχνω και εγώ wallet που να έχει 150+ νομίσματα να μη τα έχω binnance που το τρέμω. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από shadowfax-1-
Lelouch Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Βλέπω ότι αναφέρετε το kraken, από coinbase αγοράζει κανείς;
overpower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, shadowfax-1- είπε αι εγώ wallet που να έχει 150+ νομίσματα να μη τα έχω binnance που το τρέμω. Με οσα εχουν γινει τελευταια, πχ με το κρακεν που ηταν κλειστο ποσο καιρο, το θεωρω ως το πιο αξιοπιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις