Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sartiv είπε

Πραγματικα ευχομαι να συμβει αυτο αλλα η λογικη μου το αποκλειει.

Πιο απλα, αμα φταναμε ΟΛΟΙ σ'αυτο το σημειο, θα θελαμε να ρευστοποιησουμε τα κερδη μας και αυτο σημαινει απλα μεγαλη καθοδο στις τιμες.

Και επειδη προφανως δεν ανηκουμε στο τοπ (πχ οι αμερικανοι βαζουν για πλακα 20.000-30.000 δολλαρια ενω εμεις 200-300 ευρω :P ) , θα μας προλαβουν αλλοι. Γι'αυτο αμφιβαλλω. Μου ειναι παραλογο ο μισος πλανητης να πλουτιζει ετσι απλα. 

Τι γνωμη εχετε γι'αυτο;

Έτσι είναι για πλάκα το είπα προφανώς αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ας δούμε το φίλο παραπάνω και ας ελπίσουμε να τύχει και σε μας με κάποιο νόμισμα. Θέλει απίστευτη τύχη κακά τα ψέματα. 1400 νομίσματα υπάρχουν αντε βγάλε άκρη πιο θα κάνει το x10000 τους επόμενους μήνες. 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Μιας και είμαι νιούφης στο trading και γενικά στα shitcoins, έχετε να προτείνεται μερικά με προοπτικές που είναι ακόμα χαμηλά; Δυστυχώς πήρα XRP στα 2,10€ και ακόμα κλαίω.. Δεν τα έσπρωξα ακόμα από πείσμα. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Παιδιά τα περισσότερα από τα νομίσματα που πάτε να αγοράσετε είναι μούφες. Μην βάλετε πολλά λεφτά γιατί η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να τα χάσετε τελείως.

Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βγαλεις λεφτα με μουφες παρα με καλα  που εχουν ξεφυγει και στην τιμη τα πιο πολλα, εννοειτε βεβαια οτι  παιζεις μικρα ποσα στις μουφες που δεν θα τα κλαψεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ninjanody είπε

Καλησπέρα παίδες,

Μιας και είμαι νιούφης στο trading και γενικά στα shitcoins, έχετε να προτείνεται μερικά με προοπτικές που είναι ακόμα χαμηλά; Δυστυχώς πήρα XRP στα 2,10€ και ακόμα κλαίω.. Δεν τα έσπρωξα ακόμα από πείσμα. 

ακριβά το πήρες όντως, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι να τα πουλήσεις. θεωρώ ότι σε ένα διάστημα μερικών μηνών θα έχει κάνει σημαντική άνοδο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rockavlon είπε

Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βγαλεις λεφτα με μουφες παρα με καλα  που εχουν ξεφυγει και στην τιμη τα πιο πολλα, εννοειτε βεβαια οτι  παιζεις μικρα ποσα στις μουφες που δεν θα τα κλαψεις.

Έτσι ακριβώς. Τα μεγάλα έκαναν το μπαμ πάει τελείωσε. Τα πολύ μικρά μόνο προς τα πάνω μπορεί να πάνε η να χαθούν προφανώς. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Bspus είπε

Τωρα εψαχνα τι ειναι το revolut με αφορμη το post σου. Πολυ ενδιαφερον.

Visa/Mastercard εντος ΕΕ την οποια μπορεις να φορτωσεις ειτε με fiat ειτε με crypto. Σου επιτρεπει να στειλεις και εμβασματα σε οποιοδηποτε τραπεζικο λογαριασμο εντος ΕΕ.

Την εχει χρησιμοποιησει κανεις να πει εντυπωσεις?

Υπαρχει και το leupay αν και νομιζω παραμενει καλύτερο το revolut. 

Απλα για περιπτώσεις σαν τον μουμια συμφερει να τα σπασεις σε δυο για να τραβας περισσοτερα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Bspus είπε

Τωρα εψαχνα τι ειναι το revolut με αφορμη το post σου. Πολυ ενδιαφερον.

Visa/Mastercard εντος ΕΕ την οποια μπορεις να φορτωσεις ειτε με fiat ειτε με crypto. Σου επιτρεπει να στειλεις και εμβασματα σε οποιοδηποτε τραπεζικο λογαριασμο εντος ΕΕ.

Την εχει χρησιμοποιησει κανεις να πει εντυπωσεις?

revolut ΔΕΝ μπορείς να φορτώσεις με crypto, μόνο με fiat

για να έχεις crypto στη revolut πρέπει να τα αγοράσεις εντός της δικής της πλατφόρμας (με κάποιο καπέλο εννοείται) και επίσης δε μπορείς να τα μεταφέρεις κάπου άλλου

αν εξαιρέσεις αυτά τα (πάρα πολύ) σημαντικά μειονεκτήματα, η εφαρμογή είναι κορυφή - πανεύκολη στη χρήση της, αξιόπιστη (δεν έχει πέσει ποτέ κλπ) και βολεύει πολύ σε πολλά άλλα πράγματα εκτός από crypto

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, morpheous είπε

Το TRX έχει πέσει σημαντικά, σκέφτομαι να πάρω μερικά! Τι λετε; 

Πιστεύω θα πέσει και άλλο. Το TRON γενικά έχει πλάνο πολλών ετών. Μπορεί να γίνει τεράστιο νόμισμα και μπορεί και να αποτύχει. Αν έπαιρνα TRON θα έκανα HODL για χρόνια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Πιστεύω θα πέσει και άλλο. Το TRON γενικά έχει πλάνο πολλών ετών. Μπορεί να γίνει τεράστιο νόμισμα και μπορεί και να αποτύχει. Αν έπαιρνα TRON θα έκανα HODL για χρόνια.

το TRON είναι σε ελεύθερη πτώση εδώ και πολλές ημέρες, η οποία δεν σταμάτησε ούτε όταν ανακοίνωσαν κάποια συνεργασία με το αντίστοιχο netflix της Κίνας...

τώρα άντε βγάλε συμπέρασμα...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, waroo είπε

revolut ΔΕΝ μπορείς να φορτώσεις με crypto, μόνο με fiat

για να έχεις crypto στη revolut πρέπει να τα αγοράσεις εντός της δικής της πλατφόρμας (με κάποιο καπέλο εννοείται) και επίσης δε μπορείς να τα μεταφέρεις κάπου άλλου

αν εξαιρέσεις αυτά τα (πάρα πολύ) σημαντικά μειονεκτήματα, η εφαρμογή είναι κορυφή - πανεύκολη στη χρήση της, αξιόπιστη (δεν έχει πέσει ποτέ κλπ) και βολεύει πολύ σε πολλά άλλα πράγματα εκτός από crypto

Αμα ειναι ετσι τι να το κανουμε...

Ουτε το leupay που αναφερθηκε βλεπω να εχει οτιδηποτε για crypto.

Οποτε ο μονος τροπος ειναι τα παραδοσιακα exchanges

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bspus είπε

Αμα ειναι ετσι τι να το κανουμε...

Ουτε το leupay που αναφερθηκε βλεπω να εχει οτιδηποτε για crypto.

Οποτε ο μονος τροπος ειναι τα παραδοσιακα exchanges

Μα δεν τα αναφερουμε σαν crypto bank αλλα σαν τραπεζα για να ρευστοποιησεις χρηματα χωρις να τα καταθεσεις σε ελληνική με ότι αυτο συνεπάγεται

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Αφού δεν έχει ούτε working product ούτε καν ξέρουμε τι θέλουν οι ίδιοι να πετύχουν.

ναι μαζί σου, σαν τρολιά ξεκίνησε και απογειώθηκε από το πουθενά - δεν ξέρω αν με τα χρήματα που έπεσαν και τη δημοσιότητα που κέρδισαν καταφέρουν και κάνουν κάτι στο τέλος

μου κάνει εντύπωση πάντως ότι είναι σταθερά το Νο1 ή Νο2 σε όγκο συναλλαγών στο binance εδώ και πολλές ημέρες - ίσως εξηγείται από το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην Ασία

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Η revolut είμαι κορυφή. Αλλά με 2000 το μήνα να βγάλεις από ΑΤΜ δεν γίνεται δουλειά. Δεν φαίνονται κάπου τα χρήματα πάντως. 

Η οποία έδρα της όμως είναι στο UK και δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προκύψει λόγω brexit.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...