sferatos2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να κανω αγορα για πρωτη φορα ενος Drone. Εχω κατασταλαξει στην hubsan καθως τα θεωρω αυτη τη στιγμη value for money. Απλα εχω καποιες αποριες με τις εμβελειες κτλ. https://www.banggood.com/Hubsan-X4-AIR-H501A-WIFI-FPV-Brushless-With-1080P-HD-Camera-GPS-Waypoint-RC-Quadcopter-RTF-p-1115483.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_ods&utm_content=ana&utm_campaign=es-Sds-mlr2-ee-esc&gclid=EAIaIQobChMIsp61p6i82AIVHZSyCh15xAjEEAAYAiAAEgKKH_D_BwE&ID=520278515946&cur_warehouse=CN Ενδιαφερομουν για κατι τετοιο για αρχη ισως αλλα ηθελα να ξερω αν μπορω να βαλω gimbal ωστε να εχω καλυτερη ληψη αλλα και να μπορω να βαλω δικη μου καμερα επισης! Το εχει κανεις αυτο? Η να παω σε πιο ακριβο μοντελο? Θα αξιζει η να παρω μια και καλη αυτο https://www.skroutz.gr/s/11775969/Hubsan-X4-Pro-Med-Edition-FPV-Drone.html
kostasbm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 δε σε συμφερει να μπεις σε τετοια διαδικασια τουλαχιστον παρε κατι να εχει προοπτικες αναβαθμισης...γιατι ενα gimbal καλο παιζει απο 150 και πανω ..εξαρταται και τι μηχανη θελεις να βαλεις και γιατι δουλεια το θελεις.....μη βιαζεσαι γιατι μπορει να βρεις καποιο μεταχειρισμενο ετοιμο πχ φαντομ πουλιουνται με τη σεσουλα
sferatos2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 το συγκεκριμενο εχει και 3 χιλιομετρα εμβελεια ομως που νομιζω οτι δυσκολα θα βρω σε αυτα τα λεφτα phantom. ειναι επισης με μηχανισμο στο gimbal κτλ. τι εννοεις τη μηχανη θα βαλω? αυτη που εχει πανω δεν αρκει? το θελω αρχικα για χαβαλε και καμια φωτο αλλα και για εκδρομες που κανω με τη μηχανη να με ακολουθει και να καταγραφει αλλα και σε αλλες δριαστηριοτητες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα