toyo73 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κατά τα άλλα τις πινακίδες στις παίρνουν για να ΜΗΝ κυκλοφορείς, η κλήση σε καλύπτει μέχρι να το ακινητοποιήσεις. Μου τις ειχαν παρει με την παραβαση οτι εμποδιζα σε διασταυρωση και ολος τυχαιως μονο το δικο μου.Δεν εμποδιζα και ηταν και αλλα εκει, εγω δεν ημουν ντοπιος.Φιλοξενια διακοπων.Ευτυχως ηταν την τελευταια ημερα, 2 ωρες πριν φυγω. Επρεπε να κανω 500 χιλιομετρα χωρις πινακιδες για το σπιτι. Οι τυροπιτες φταινε στον φουρνο και η λιγουρα. και η αγαμια του αστυνομικου.Κοψε την κληση και ασε με να φυγω του λεω.Ειμαι απο μακρυα.Μπορεις να πας στον προορισμο σου με την κληση μου κανει.Ευτυχως εχω υπομονη βουδιστη μοναχου.Ξερεις τι ειναι να σου ξεβιδωνουν τις πινακιδες μπροστα σου.Καποιος οξυθυμος θα γινοταν Ζαμπιδης.Εαν δεν ηταν η τελευταια ημερα θα μου χαλαγε τις διακοπες.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 @toyo73 Άλλη περίπτωση η δική σου που σε έγραψε τροχαία, η Δημοτική αστυνομία στους ετεροδημότες τις επιστρέφει χωρίς πολλά πολλά, απλά με την επίδειξη της άδειας.
panosno1com Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) θα πληρωσω Δευτερα τ προστιμο, τις πινακιδες τις κρατανε 10 μερες? ή αμα πληρωσεις της παιρνεις αμεσως / επομενη εργασιμη ?? ναι εν βρασμω ψυχης δεν σκεφτηκα οτι τις παιρνουν για ναμην κυκλοφορεις,το λεει το χαρτι εξαλλου, σε καλυπτει μεχρι να γυρισεις πισω σπιτι σου απο τη συντομοτερη οδο εντιτ : ειμαι δημοτης κερατσινιου, για την Αθηνα ετεροδημοτης τρολολο Επισης βρηκα στο ιντερνετ πως θελει : αδεια κυκλοφοριας ασφαλιστηριο και ταυτοτητα ή εξουσιοδητηση θεωρημενη απο κεπ για να τις παρεις! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από panosno1com
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, panosno1com είπε εντιτ : ειμαι δημοτης κερατσινιου, για την Αθηνα ετεροδημοτης τρολολο Επισης βρηκα στο ιντερνετ πως θελει : αδεια κυκλοφοριας ασφαλιστηριο και ταυτοτητα ή εξουσιοδητηση θεωρημενη απο κεπ για να τις παρεις! Αν σε έγραφαν εδώ στην Πάτρα σίγουρα θα τις έπαιρνες πίσω άμεσα (εφόσον είχες πληρώσει φυσικά), στην περίπτωση σου όμως δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος...
panosno1com Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν σε έγραφαν εδώ στην Πάτρα σίγουρα θα τις έπαιρνες πίσω άμεσα (εφόσον είχες πληρώσει φυσικά), στην περίπτωση σου όμως δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος... Ναι, οταν ημουν φοιτητης ειχαν γραψει συμφοιτητη μου που ειχε παρκαρει στο παλιο λιμανι (μεσα, απεναντι απο τα «αστερια» , παλι 20ρικο του χαν γραψει ,δε θυμαμαι αμα τουχαν παρει και τις 2 πινακιδες αλλα την επομενη μερα πληρωσε και ηταν ετοιμος. Παντα και τις 2 παιρνουν? Τεσπα οι γυφτοι να δεις δε θα μου δωσουν τις βιδες μου και θα πρεπει να ψαχτω που πουλανε... Θα ειμαι λες και εχω κανα κωλοφτιαγμενο με τις πινακιδες απο μεσα μεχρι να βρω.. τι να πεις! Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως! Εχει καποιος εμπειρια απο τη Δημοτικη αστυνομια των Αθηνων ;;
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, panosno1com είπε Ναι, οταν ημουν φοιτητης ειχαν γραψει συμφοιτητη μου που ειχε παρκαρει στο παλιο λιμανι (μεσα, απεναντι απο τα «αστερια» , παλι 20ρικο του χαν γραψει ,δε θυμαμαι αμα τουχαν παρει και τις 2 πινακιδες αλλα την επομενη μερα πληρωσε και ηταν ετοιμος. Παντα και τις 2 παιρνουν? Τεσπα οι γυφτοι να δεις δε θα μου δωσουν τις βιδες μου και θα πρεπει να ψαχτω που πουλανε... Θα ειμαι λες και εχω κανα κωλοφτιαγμενο με τις πινακιδες απο μεσα μεχρι να βρω.. τι να πεις! Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως! Εχει καποιος εμπειρια απο τη Δημοτικη αστυνομια των Αθηνων ;; Ρε γύφτο τις βίδες σκέφτεσαι? Sorry αλλά δεν κρατήθηκα, ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις.
panosno1com Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ρε γύφτο τις βίδες σκέφτεσαι? Sorry αλλά δεν κρατήθηκα, ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις. Την ταλαιπωρια να παρω πινακιδες πιο πολυ λογω πρωινης εργασιας και αγχους τι ωρα θα σχολασω και το αγχος που θα βρω βιδες! Οχι δεν παρεξηγηθηκα σιγα! Δεν μου αρεσει να μην ειμαι τυπικος, μια φορα παρκαρα σε αυτον τον κωλοπεζοδρομο του θησειου και την πατησα!!! (ναι ειμαι αγχωδης τυπος )
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Από κει που θα πάρεις τις πινακίδες (Αγ. Κωνσταντίνου) μέχρι το Κερατσίνι θα περάσεις μπροστά από ένα κάρο σιδηροπωλεία, σε όλα θα βρεις. 1
james01gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 11/5/2019 στις 9:21 ΜΜ, panosno1com είπε Την ταλαιπωρια να παρω πινακιδες πιο πολυ λογω πρωινης εργασιας και αγχους τι ωρα θα σχολασω και το αγχος που θα βρω βιδες! Οχι δεν παρεξηγηθηκα σιγα! Δεν μου αρεσει να μην ειμαι τυπικος, μια φορα παρκαρα σε αυτον τον κωλοπεζοδρομο του θησειου και την πατησα!!! (ναι ειμαι αγχωδης τυπος ) τις βίδες συνήθως τις βάζουν στο παρμπρίζ μπροστά, δεν τις πετάνε. τώρα για να τις πάρεις πίσω, ανάλογα την παράβαση...
toyo73 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Παντως σε ενα αυτοκινητο ο τυπας τις ειχε πριτσινωσει.Θα πρεπει να του ξειλωσουν τον προφυλακτηρα🤣. Φαντασου ποσες φορες του τις αφαιρεσαν.
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Παντως σε ενα αυτοκινητο ο τυπας τις ειχε πριτσινωσει.Θα πρεπει να του ξειλωσουν τον προφυλακτηρα🤣. Φαντασου ποσες φορες του τις αφαιρεσαν. Οι δημοτικοί υπάλληλοι στην πόλη μου πάντως κουβαλάνε μαζί επαναφορτιζόμενο δράπανο με μπιτάκια και τρυπάνι... με τρυπάνι τα πριτσίνια φεύγουν πανεύκολα. Πάντως αν για οποιοδήποτε λόγο η αφαίρεση πινακίδων δεν είναι εφικτή, τότε το όργανο σημειώνει πάνω στην κλήση ότι πρέπει να πας ο ίδιος να τις παραδώσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, toyo73 είπε Παντως σε ενα αυτοκινητο ο τυπας τις ειχε πριτσινωσει.Θα πρεπει να του ξειλωσουν τον προφυλακτηρα🤣. Φαντασου ποσες φορες του τις αφαιρεσαν. Αν είναι αδύνατη η αφαίρεση τις παραδίδεις ο ίδιος εντός 3 ημερών. Αν δεν τις παραδώσεις εντός 3 ημερών πας κατηγορούμενος για απείθεια. (Αναφέρομαι σε κλήση από ορίτζιναλ αστυνομία και όχι ιμιτασιόν) Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
sphinxgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/10/2018 στις 2:14 ΜΜ, nikos1984 είπε νομοθεσία ΠΔ/3-8-87. (ΦΕΚ-749/Δ/10-8-87) ΑΡΘΡΟΝ-4. "3. Σε κάθε κτίριο που προβλέπεται χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων η πρόσβαση σ' αυτόν πρέπει να επιτυγχάνεται με είσοδο - έξοδο πλάτους τουλάχιστον 2,25 μ. Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6 μέτρα εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν. Κατ' εξαίρεση και ύστερα από έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ), το ανωτέρω άθροισμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο, όταν τούτο επιβάλλεται για λόγους κτιριοδομικής διαμόρφωσης του κτιρίου ή κυκλοφοριακούς λόγους". (Σ.Σ Η παρ.3 τίθεται ως αντικατεστάθη με την παρ.2 Αρθ-10 του ΠΔ-111/04 ΦΕΚ-76/Α/5-3-04) "Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6 μέτρα εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν." Οπότε αν το πρόσωπο ενός οικοπέδου είναι 10 μέτρα, το μέγιστο άνοιγμα χώρων στάθμευσης είναι 5 ή 6 μέτρα?! Αν είναι 7 μέτρα το πρόσωπο!? Καταλαβαίνει κανείς?!!! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από sphinxgr
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε "Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6 μέτρα εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν." Οπότε αν το πρόσωπο ενός οικοπέδου είναι 10 μέτρα, το μέγιστο άνοιγμα χώρων στάθμευσης είναι 5 ή 6 μέτρα?! Καταλαβαίνει κανείς?!!! Δεν είναι δυσνόητο αυτό που λέει, εφόσον το πρόσωπο του οικοπέδου είναι 10 μέτρα το μέγιστο άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων εξόδων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5 μέτρα. 6 μέτρα μπορεί να φτάσει αν το άθροισμα των ανοιγμάτων είναι μικρότερο από το μισό του προσώπου, δλδ αν το άνοιγμα είναι πάνω από 12 μέτρα.
sphinxgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν είναι δυσνόητο αυτό που λέει, εφόσον το πρόσωπο του οικοπέδου είναι 10 μέτρα το μέγιστο άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων εξόδων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5 μέτρα. 6 μέτρα μπορεί να φτάσει αν το άθροισμα των ανοιγμάτων είναι μικρότερο από το μισό του προσώπου, δλδ αν το άνοιγμα είναι πάνω από 12 μέτρα. Δεν είναι δυσνόητο, αλλά οι απαντήσεις που μου έχουν δοθεί διαφέρουν, οπότε μάλλον είναι δυσνόητο.... Φέρνω παραδείγματα: Για πρόσοψη 7 μέτρων το μέγιστο άνοιγμα είναι 6 ή 3,5μ? Για πρόσοψη 10 μέτρων το μέγιστο άνοιγμα είναι 5 ή 6μ? Για πρόσοψη 20 μέτρων το μέγιστο άνοιγμα είναι 6 ή 10μ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα