tigergreg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, primeragt είπε Στην περιπτωση που ανεφερα εγω παραπανω δεν με εγραψε γιατι δεν εμποδιζα. Ταυτοχρονα ρωτησε ο ιδιος με τηλεφωνο αν το παρκινγκ ηταν νομιμο (ειχε αριθμο αλλα ηταν κουκουρουκου ωπος αποδεικτηκε) και ετσι με προετρεψε να κανω επωνημη καταγγελια. Αυτο για απαντηση και απο πανω που γραφτηκε και ειχε δικιο οτι ηξερε και ειχε ορεξη ο τροχαιο. Απλα στην περιπτωση μου πιστευω οτι απλα το εψαξε γιατι ειδε και αυτος το ποσο εριστικος ηταν ο τυπος ακομα και μπροστα τους. Ο αριθμος αδειας οταν ειναι αναρτημενος αφορα την σχετικη αδεια που ειναι της πολεοδομιας και σε αυτην δεν νομιζω να εχει προσβαση η αστυνομια. Αν παρ ολα αυτα εχει την καταγγελια πρεπει να την κανει ο ιδιος οπως για καθε παραβαση που διαπιστωνει. Δεν εξαρταται απο το θυμικο του καθε οργανου η νομιμοτητα. Βεβαια λογω ανεπαρκειας προσωπικου υπαρχει θεωρητικα παντα ιεραρχηση περιστατικων οποτε καταλαβαινεται......
primeragt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξερω που ρωτησε για το αναρτημενο νουμερο που υπηρχε ουτε και με νοιαζει ιδιαιτερα καθως εκανε την δουλεια του ολοσωστα απο μερους μου. Ηρθε ειδε και τελικα με προετρεψε σε επωνημη καταγγελια την οποια εκανα με ιδιαιτερη ευχαρηστηση καθως ο τυπος με το παρκινγκ ηταν απο τους πιο εριστικους τυπους που εχω συναντησει στη ζωη μου. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, chsam είπε Αυτο που αναφερεις ειναι για το παρκαρισμα στον δρομο οχι για πυλωτες.Οι πυλωτες εχουν απο την ανεγερση τους αδεια εισοδου εξοδου, απλα καποιες φορες, οπως πχ στην δικια μου περιπτωση, ενω εχει δυο θεσεις η πυλωτη ειχε δηλωθει αρχικα μονο η μια εισοδος εξοδος. Και όμως δεν έχουν όλες οι πυλωτές νόμιμα parking. Το έμαθα πρόσφατα στην περίπτωσή μου από συμβολαιογράφο. ΥΓ: τι θα κάνουμε σε αυτή την περίπτωση θα το δούμε αλλά αυτό αφορά εμένα και όχι την κουβέντα. 1
tigergreg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Και όμως δεν έχουν όλες οι πυλωτές νόμιμα parking. Το έμαθα πρόσφατα στην περίπτωσή μου από συμβολαιογράφο. ΥΓ: τι θα κάνουμε σε αυτή την περίπτωση θα το δούμε αλλά αυτό αφορά εμένα και όχι την κουβέντα. Αυτο συμβαινει στις προ του 1982 κατασκευες οπου οι πυλωτες ηταν καταχωρημενες ως κοινοχρηστοι χωροι. Υπηρχαν βεβαια ιδιωτικα συμφωνητικα μεταξυ ιδιοκτητων για το που θα παρκαρει ο καθενας. Δεν ειχαν βεβαια καποια νομικη αξια σε περιπτωση που καποιος νεος ιδιοκτητης δυστροπουσε.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, tigergreg είπε Αυτο συμβαινει στις προ του 1982 κατασκευες οπου οι πυλωτες ηταν καταχωρημενες ως κοινοχρηστοι χωροι. Υπηρχαν βεβαια ιδιωτικα συμφωνητικα μεταξυ ιδιοκτητων για το που θα παρκαρει ο καθενας. Δεν ειχαν βεβαια καποια νομικη αξια σε περιπτωση που καποιος νεος ιδιοκτητης δυστροπουσε. Η πολυκατοικία κατασκευάστηκε μετά το 1982. Τώρα τι ακριβώς συμβαίνει δεν το γνωρίζω. Μάλλον μέχρι τέλους του έτους θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.
chsam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Αυτο συμβαινει στις προ του 1982 κατασκευες οπου οι πυλωτες ηταν καταχωρημενες ως κοινοχρηστοι χωροι. Υπηρχαν βεβαια ιδιωτικα συμφωνητικα μεταξυ ιδιοκτητων για το που θα παρκαρει ο καθενας. Δεν ειχαν βεβαια καποια νομικη αξια σε περιπτωση που καποιος νεος ιδιοκτητης δυστροπουσε. Ετσι ακριβως, η μονη ενσταση μου ειναι οτι οι πυλωτες ειναι και σημερα κοινοχρηστοι αδιαιρετοι χωροι.Δεν μπορουν να παραχωρηθουν ή να πωληθουν σε καποιον σαν ιδιόκτητες θεσεις παρκινγκ, αλλα ανηκουν σε ολους τους κατοικους-ενοικους αναλογα με τα εκατοστα του διαμερισματος.Εκτος και αν, οπως κ συ αναφερεις, υπαρχει μια συμφωνια κυρίων μεταξυ τους για την χρηση. 3 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Και όμως δεν έχουν όλες οι πυλωτές νόμιμα parking. Το έμαθα πρόσφατα στην περίπτωσή μου από συμβολαιογράφο. ΥΓ: τι θα κάνουμε σε αυτή την περίπτωση θα το δούμε αλλά αυτό αφορά εμένα και όχι την κουβέντα. Κοιτα μιλαω παντα για την, ας πουμε, νομιμη και σωστη διαδικασια, γιατι οταν μια πολυκατοικια εχει πυλωτη ειναι καπως αυτονοητο οτι θα πληρωσεις και την αδεια εισοδου για να μπαινοβγαινεις.Τωρα αν αυτος που την εχτισε τσιγκουνευτηκε να πληρωσει για αδεια εισοδου-εξοδου ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Και δυστυχως για σενα εφοσον δεν εχει αδεια, θα πρεπει να πληρωσεις για εκδοση στην πολεοδομια, δεν υπαρχει κατι αλλο και προσεξε μην κανεις μανουρα σε καποιον που θα παρκαρει και θα σου δημιουργει προβλημα, γιατι το προστιμο ειναι πααααρα πολυ τσουχτερο... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από chsam
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, tigergreg said: Επισης να πω το εξης για τις πινακιδες.... Εαν το αυτοκινητο ειναι σε αλλο ονομα απο αυτο του οδηγου που εκανε την παραβαση τοτε δεν εχει δικαιωμα να παρει πινακιδες και να χρεωσει προστιμο στον ιδιοκτητη παρα μοναχα στον οδηγο. Βεβαια στην παρανομη σταθμευση δεν ειναι παρων ο οδηγος οποτε πρεπει να αποδειχτει. Καλή φάση αυτό. Btw τι παίζει με τα κενά? Χαλασμένο spacebar?
tigergreg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Btw τι παίζει με τα κενά? Χαλασμένο spacebar? Οχι! Λογω καποιου προβληματος γραφω παντα με κεφαλαια και εδω επειδη δεν τα δεχεται τραβαω χοντρο ζορι στην συνταξη κειμενου με αποτελεσμα τα κενα.... Νομιζω πως στο νημα "ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ" εχουμε ανταλλαξει πμ οποτε πιθανον να θυμασαι οτι εγραφα με κεφαλαια.
lightsout Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, Zaytsev είπε Ακριβώς. Οπότε αν έρθω να παρκάρω εγώ μπροστά και κλείσω τη μία, δε μπορείς να μου κάνεις τίποτα. Επίσης, μπορεί οι πολυκατοικίες να είναι πιό "νόμιμες", αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους, ειδικά στην επαρχία. Νομίζεις. Και αυτό γιατί η αρμόδια υπηρεσία να κρίνει τι είναι παράνομο και τι όχι είναι η πολεοδομία. Ούτε εσύ, ούτε καν η αστυνομία. Εάν εσύ κλείσεις την είσοδο-έξοδο και καλέσουν την αστυνομία, είναι υποχρεωμένος ο αστυνομικός να σε γράψει, ασχέτως με το αν είναι δηλωμένη στο σχέδιο της οικοδομής η είσοδος. Ο εκάστοτε οδηγός ούτε είναι σε θέση να ξέρει ποιος είναι παράνομος και ποιος νόμιμος, ούτε είναι και η δουλειά του τέτοια. Αν θεωρείς ότι η χ ψ οικοδομή έχει παρανομήσει, κάνε καταγγελία στην πολεοδομία. 3
harisios80 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 2:43 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε κατσε ρε φιλε τι εννοεις δεν ειναι σοβατη παραβαση?τι εκανες πρωτα και δευτερον αν ο νομος λεει οτι αυτο ειναι σοβαρη παραβαση ποιοι ειμαστε εμεις που θα πουμε μπαα μαλακιες του νομου. Επισης εσυ δεν ξερεις πως θα μετακινειται η οικογενια αλλα δεν ρωτας πιο ενοχλησες που παρκαρες εκει που παρκαρες. Καλημέρα και από μένα. Σήμερα με γράψανε και μένα σε επαρχιακή πόλη της βόρειας ελλάδας σε ένα σημείο που δεν έκλεινα ράμπα για καροτσάκια, δεν ήταν θέση ανάπηρων, δεν υπήρχε είσοδος πλατείας,δεν ήταν διάβαση πεζών. Απλά υπήρχε απαγορευτικό στάθμευσης λόγω ηλεκτρικολυ σηματοδότη. Παρόλα αυτά μου αφαιρέθηκαν οι πινακίδες. Στις μικρές πόλεις υπάρχει αυτό το απαγορευτικό ακόμη και 12 μέτρα πριν το φανάρι. Στις μέγαλες πόλεις δεν το συζητώ.... το πάρκινγκ υπάρχει σχεδόν μέχρι την διάβαση πεζών. Υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για να μεταφέρω τους γονείς μου την ίδια μέρα σε γιατρό της θεσσαλονίκης και βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Αμέσως πήγα στον διοικητή της τροχαίας και έκανα ένσταση για άμεση επιστροφή των πινακίδων. Εκείνος αρνήθηκε να με βοηθήσει, ισχυριστηκε ότι αυτό λέει ο νομος και επικαλέστηκε ότι δεν μπορεί να φωνάξει το όργανο να γυρίσει πίσω τις πινακίδες γιατί ήταν έξω σε υπηρεσία. Τέλως πάντων η ζημιά έγινε και είναι αργά. Φεύγοντας από το τμήμα κατεβασα από το σαιτ του υπουργείου και από αλλα ενημερωρικά σάιτ τον Κ.Ο.Κ και διαπίστωσα τα εξής. Η αφαίρεση πινακίδων προβλέπεται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αν κλείνεις ράμπα για αμεα, αν παρκάρεις σε είσοδο πεζοδρόμου, αν παρκάρεις σε είσοδο πλατείας,αν οδηγείς μιλώντας σε κινητό και σε πολύ γενικά επικίνδυνες καταστάσεις. Η μόνη αυστηρότητα για την αξιόποινη πράξη της απλής παράνομης στάθμευσης είναι τα 80 ευρώ προ Απριλίου του 2018 ή 40 ευρώ μετά τον Απρίλιο του 2018 και μετακίνηση του οχήματος με γερανό εφόσον έχουν περάσει 3 ώρες και ξαναγίνει εκ νέου βεβαίωση της παράβασης. Σημειωτέον ότι έχει καταργηθεί η έκπτωση του 50% για κάθε πρόστιμο αν γίνει η πληρωμή εντός δεκαημέρου σύμφωνα με τον πρόσφατο ΚΟΚ. Κατα τη γνώμη μου υπάρχει λάθος εφαρμογή του νόμου. Υπάρχει λάθος ενημέρωση των αστυνομικών οργάνων και έγκειται παραβατικότητα από πλευράς της αστυνομικής διοίκησης ως προς την υλοποίηση της προβλεπόμενης ποινής.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 @harisios80 Κυνηγησε το τοτε. Αν και δεν εχω τον νομο μπροστα μου, μπορεις να παραθεσεις καποιο Link?
lightsout Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, harisios80 είπε Καλημέρα και από μένα. Σήμερα με γράψανε και μένα σε επαρχιακή πόλη της βόρειας ελλάδας σε ένα σημείο που δεν έκλεινα ράμπα για καροτσάκια, δεν ήταν θέση ανάπηρων, δεν υπήρχε είσοδος πλατείας,δεν ήταν διάβαση πεζών. Απλά υπήρχε απαγορευτικό στάθμευσης λόγω ηλεκτρικολυ σηματοδότη. Παρόλα αυτά μου αφαιρέθηκαν οι πινακίδες. Στις μικρές πόλεις υπάρχει αυτό το απαγορευτικό ακόμη και 12 μέτρα πριν το φανάρι. Στις μέγαλες πόλεις δεν το συζητώ.... το πάρκινγκ υπάρχει σχεδόν μέχρι την διάβαση πεζών. Υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για να μεταφέρω τους γονείς μου την ίδια μέρα σε γιατρό της θεσσαλονίκης και βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Αμέσως πήγα στον διοικητή της τροχαίας και έκανα ένσταση για άμεση επιστροφή των πινακίδων. Εκείνος αρνήθηκε να με βοηθήσει, ισχυριστηκε ότι αυτό λέει ο νομος και επικαλέστηκε ότι δεν μπορεί να φωνάξει το όργανο να γυρίσει πίσω τις πινακίδες γιατί ήταν έξω σε υπηρεσία. Τέλως πάντων η ζημιά έγινε και είναι αργά. Φεύγοντας από το τμήμα κατεβασα από το σαιτ του υπουργείου και από αλλα ενημερωρικά σάιτ τον Κ.Ο.Κ και διαπίστωσα τα εξής. Η αφαίρεση πινακίδων προβλέπεται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αν κλείνεις ράμπα για αμεα, αν παρκάρεις σε είσοδο πεζοδρόμου, αν παρκάρεις σε είσοδο πλατείας,αν οδηγείς μιλώντας σε κινητό και σε πολύ γενικά επικίνδυνες καταστάσεις. Η μόνη αυστηρότητα για την αξιόποινη πράξη της απλής παράνομης στάθμευσης είναι τα 80 ευρώ προ Απριλίου του 2018 ή 40 ευρώ μετά τον Απρίλιο του 2018 και μετακίνηση του οχήματος με γερανό εφόσον έχουν περάσει 3 ώρες και ξαναγίνει εκ νέου βεβαίωση της παράβασης. Σημειωτέον ότι έχει καταργηθεί η έκπτωση του 50% για κάθε πρόστιμο αν γίνει η πληρωμή εντός δεκαημέρου σύμφωνα με τον πρόσφατο ΚΟΚ. Κατα τη γνώμη μου υπάρχει λάθος εφαρμογή του νόμου. Υπάρχει λάθος ενημέρωση των αστυνομικών οργάνων και έγκειται παραβατικότητα από πλευράς της αστυνομικής διοίκησης ως προς την υλοποίηση της προβλεπόμενης ποινής. Αντιγράφω από εδώ τι μπορείς να κάνεις: 2. Στην περίπτωση της επιβολής της ποινής της αφαίρεσης των στοιχείων κυκλοφορίας ο παραβάτης μπορεί να υποβάλλει εντός τριών ημερών τις αντιρρήσεις του ενώπιον του Προϊσταμένου της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών και σε περίπτωση συμμετοχής του ιδίου στο ΜΚΕ, ενώπιον του οικείου Αντινομάρχη. Αν οι αντιρρήσεις κριθούν βάσιμες, με απόφαση του Προϊσταμένου επιστρέφονται τα στοιχεία κυκλοφορίας.
panosno1com Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 αμα στις παρει δημοτικη αστυνομια, απο που τις παιρνεις; δημοτικη αστυνομια αθηναιων. λιοσιων 22; αγιου κωνσταντινου 14 ? αμα σε σταματησει μπλοκο και δειξεις τη κληση σου λενε οκ ή σε θεωρουν τρομοκρατη ?? ( )
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Αγίου Κωνσταντίνου. Κατά τα άλλα τις πινακίδες στις παίρνουν για να ΜΗΝ κυκλοφορείς, η κλήση σε καλύπτει μέχρι να το ακινητοποιήσεις. 1
papoys1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, panosno1com είπε αμα στις παρει δημοτικη αστυνομια, απο που τις παιρνεις; δημοτικη αστυνομια αθηναιων. λιοσιων 22; αγιου κωνσταντινου 14 ? αμα σε σταματησει μπλοκο και δειξεις τη κληση σου λενε οκ ή σε θεωρουν τρομοκρατη ?? ( ) Όχι στη Λιοσίων εκεί είναι η κανονική τροχαία. Η Δημοτική είναι στην Αγίου Κωνσταντίνου 50 μέτρα από την Ομόνοια.Μου έγραψαν το παπί οι αθεόφοβοι για παράνομη στάθμευση στην αγορά και είχα πάει για αντιρρήσεις. Είπα κάτι ψέματα στην αναφορά και ευτυχώς την έσβησαν.Και η πλάκα δεν το άφησα πουθενά να εμποδίζει.Εκεί που παρκάρουμε συχνά πολλά μηχανάκια ένα δίπλα στο άλλο και δεν εμποδίζουν.Απλά ήθελαν να γράψουν μηχανάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα